Strab sau circumcis?

Pagina 1 din 1
1

Evadata

Guest

Strab sau circumcis?

scris pe 17 nov 2003 16:47 de Evadata

Am un prieten de ceva vreme. E primul barbat din viata mea iar cu prietenele mele nu pot discuta despre asa ceva... asa ca am apelat la voi. Care este diferenta dintre un penis circumcis si unul natural? Cum e mai bine natural sau nu? Cat de drept trebuie sa fie penisul baiatului? E normal sa fie putin stramb? Se poate corecta?
In speranta ca ma veti lamuri(sunteti ultima mea sansa) va multumesc
sus

Amabil

Guest

Re: Strab sau circumcis?

scris pe 17 nov 2003 17:22 de Amabil

Am un prieten de ceva vreme. E primul barbat din viata mea iar cu prietenele mele nu pot discuta despre asa ceva... asa ca am apelat la voi. Care este diferenta dintre un penis circumcis si unul natural? Cum e mai bine natural sau nu? Cat de drept trebuie sa fie penisul baiatului? E normal sa fie putin stramb? Se poate corecta?
In speranta ca ma veti lamuri(sunteti ultima mea sansa) va multumesc

Sa fie putin stramb nu este normal, dar 20% dintre barbati au penisul stramb. Atat timp cat nu deranjeaza nu tr sa-ti faci probleme. Cat despre circumcis sau nu umbla mai multe parerei. Pt o igiena buna se recomanda circumcizia. Diferenta este una vizuala numai; in stare de repaos penisul este acoperit de o calota in cazul in care nu este circumcis. In stare de erectie nu o sa faci diferenta intre unul circumcis si unul ne.
sus

Sandra

Guest

Re: Strab sau circumcis?

scris pe 18 nov 2003 00:50 de Sandra

Circumcizia este strict igiena si nu are treaba cu excitatia sau actul sexual in sine.Ca este stramb,daca nu te deranjeaza,totul este ok.
sus

per/sil

Guest

Re: Re: Strab sau circumcis?

scris pe 18 nov 2003 20:48 de per/sil

Sa fie putin stramb nu este normal, dar 20% dintre barbati au penisul stramb. Atat timp cat nu deranjeaza nu tr sa-ti faci probleme. Cat despre circumcis sau nu umbla mai multe parerei. Pt o igiena buna se recomanda circumcizia. Diferenta este una vizuala numai; in stare de repaos penisul este acoperit de o calota in cazul in care nu este circumcis. In stare de erectie nu o sa faci diferenta intre unul circumcis si unul ne.
Nici poveste...TOATE aceste afirmatii sint eronate.
1. E normal ca penisul sa fie PUTIN curbat(in erectie), Domnisoara fiind la primele experiente s-ar putea sa exagereze, ne-avind prea multe modele de comparatie.
2. Circumcizia NU se recomanda pentru igiena desi asigura ce-i drept o mai buna igiena locala. Azi nu mai face nimeni baie in ciubare o data pe luna/an. Circumcizia e o ABERATIE religioasa, o MUTILARE, si SE RECOMANDA doar din motive medicale(fimoza, etc).
3. Diferentele sint majore. Chiar si vizual, un penis circumcis arata altfel, mai ales daca circumcizia s-a facut inainte de perioada de crestere. "Functional", glandul unui penis circumcis este mai putin sensibil datorita lipsei de protectie(pielea ce-l acopera se ingroasa). Acesta este unul din argumentele cutumelor adepte circumciziei: femeia va fi mai usor satisfacuta.
sus

pe/sil

Guest

scris pe 18 nov 2003 21:14 de pe/sil

Circumcizia este strict igiena si nu are treaba cu excitatia sau actul sexual in sine.Ca este stramb,daca nu te deranjeaza,totul este ok.
Aceeasi observatie ca mai sus.
Plus un mesaj pentru toate D-rele dragute dar cu bunavointa: nu intrati in chestiunile functionale ale "chestiilor" barbatilor daca nu stapiniti problema. E adevarat ca si barbatii intra in chestiunile D-voastra, dar putin altfel.
sus

pe/sil

Guest

scris pe 18 nov 2003 21:15 de pe/sil

...si pt. D-ra Evadata. Nu evadati ci invadati. Totul e OK la prietenul tau.
sus
Pagina 1 din 1
1

loading...

Ai probleme sexuale si nu ai la cine sa apelezi? Sunt Doina Panait, consilierul seXpert.ro, si iti stau la dispozitie!

spune-mi problema ta!
seXpert.ro iti pune la dispozitie o baza de date completa despre dragoste, sex, viata sexuala, sanatate si probleme sexuale!

vezi lista de articole!

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare 
    Nu esti logat!

Login | Nu ai cont? Creeaza cont nou

Ai o problema? Noi avem raspunsul

Citeste sfaturile consilierului!
MARIREA PENISULUI

Membri on-line:

49 vizitatori si 0 membri sunt online:

Vezi toti membrii online