Barbatii prefera sex oral?

Pagina 1 din 4
1   2   3   4   »

blondy

Guest

Barbatii prefera sex oral?

scris pe 18 nov 2003 09:14 de blondy

cate sanse sunt de a pastra relatia de cuplu in cazul in care e o relatie stabila si ii oferi partenerului sex oral?(din cate stiu barbatii sunt inebuniti dupa asta)credeti ca mai poate exista riscul de a se duce la alta?sau daca in relatie au fost cateva tensiuni si certuri credeti ca el poate rupe relatia usor?sau barbatii sunt f dependenti de sex oral intr-o relatie?
sus

penetru

Senior member
90 mesaje

Re: barbatii prefera sex oral?

scris pe 18 nov 2003 13:24 de penetru

Oralul il faci daca iti place,nu in scarba pentru ca vrei sa-l tii langa tine cu orice pret.Si daca i-a venit cheful de duca poti sa-i faci orice ca tot nu-l tii.Nu ai putut sa te daruiesti cu totul si acum e prea tarziu.
sus

blondy

Guest

Re: Re: barbatii prefera sex oral?

scris pe 18 nov 2003 14:07 de blondy

Oralul il faci daca iti place,nu in scarba pentru ca vrei sa-l tii langa tine cu orice pret.Si daca i-a venit cheful de duca poti sa-i faci orice ca tot nu-l tii.Nu ai putut sa te daruiesti cu totul si acum e prea tarziu.

in primul rand nu am facut nimic cu scarba si nici nu am facut asta ca sa il tin langa mine dar orice ai spune te contrazic fiindca nu cred ca isi permite luxul de a renunta la asta si nici nu cred ca alta i-ar face cate i-am facut eu.iar in privinta faptului ca nu m-am daruit cu totul iar nu ai dreptate.
sus

spidi

Junior member
36 mesaje

scris pe 18 nov 2003 18:40 de spidi

(din cate stiu barbatii sunt inebuniti dupa asta)credeti ca mai poate exista riscul de a se duce la alta?sau daca in relatie au fost cateva tensiuni si certuri credeti ca el poate rupe relatia usor?sau barbatii sunt f dependenti de sex oral intr-o relatie?

1. este foarte normal sa-ti satisfaci pertenerul facandu-i felatie, daca intradevar il iubesti. Este ceva obisnuit intr-un cuplu sexul oral. la fel si cel anal, daca sunt deschisi amandoi la asa ceva.
2. plecand de la premiza aceasta de ce iti inchipui ca esti singura care il poti satisface?
3. intradevar ne place f. mult sa fim satisfacuti de iubitele noastre, normal, oral, anal, sau ce-o mai fi. Suntem chiar dependenti de sex, la fel ca si ele.
4. barbatii nu pot fi insa dependenti de o relatie numai pentru faptul ca partenera le ofera sex oral de calitate. intervin toti ceilalti factori care tin de afinitati, intelegere reciproca etc. Iti spun din proprie experienta toate lucrurile astea.
5. in concluzie nu fi sigura ca o sa-l retii multa vreme, daca s-a indragostit de o alta fata. trebuie sa te gandesti ca si ea il iubeste si poate sa ii placa la fel de mult sperma lui. e bine sa stii adevarul, dar foarte probabil ca si tu vei mai intalni pe cineva care sa-ti placa si sa-i daruiesti si lui ce-si doreste mai mult. si totul se termina cu un mare hapy end.
sus

penetru

Senior member
90 mesaje

Re: Re: Re: barbatii prefera sex oral?

scris pe 19 nov 2003 08:01 de penetru

Iarta-ma ,asa lasai sa se inteleaga,ca abia acum te pregatesti.Spidi are dreptate,nu-i prea mare legatura intre oral si pastrarea relatiei(adica intre relatie si felatie ca sa facem un joc de cuvinte).Imi pare rau pentru tine,iti urez succes cu asta sau cu urmatorul,cum ti-o fi norocul.
sus

blondy

Guest

scris pe 19 nov 2003 09:39 de blondy

1. este foarte normal sa-ti satisfaci pertenerul facandu-i felatie, daca intradevar il iubesti. Este ceva obisnuit intr-un cuplu sexul oral. la fel si cel anal, daca sunt deschisi amandoi la asa ceva.
2. plecand de la premiza aceasta de ce iti inchipui ca esti singura care il poti satisface?
3. intradevar ne place f. mult sa fim satisfacuti de iubitele noastre, normal, oral, anal, sau ce-o mai fi. Suntem chiar dependenti de sex, la fel ca si ele.
4. barbatii nu pot fi insa dependenti de o relatie numai pentru faptul ca partenera le ofera sex oral de calitate. intervin toti ceilalti factori care tin de afinitati, intelegere reciproca etc. Iti spun din proprie experienta toate lucrurile astea.
5. in concluzie nu fi sigura ca o sa-l retii multa vreme, daca s-a indragostit de o alta fata. trebuie sa te gandesti ca si ea il iubeste si poate sa ii placa la fel de mult sperma lui. e bine sa stii adevarul, dar foarte probabil ca si tu vei mai intalni pe cineva care sa-ti placa si sa-i daruiesti si lui ce-si doreste mai mult. si totul se termina cu un mare hapy end.

in primul rand nu am spus ca o sa ma despart de el sau ca el are pe alta si asta in nici un caz.iar din cate stiu eu sunt foarte putine femei care ofera sez oral prietenilor in relatie.cunosc cazuri de barbati insurati care si-ai lasat nevestele pt ca nu le ofereau sex oral.asa ca nu gasesti la orice colt de strada asa ceva(bineinteles ma refer la ceva serios ,o relatie stabila).care ar fi fraierul sa dea cu piciorul la asa ceva?doar sa se dea cu capul de pereti dupa aceea.de ex eu la inceput nu ii faceam sex oral chiar daca il iubeam f mult.pur si simplu nu puteam si nu mai facusem niciodata sex oral.asa ca nu te mai gandi ca o sa ii faca alta.
eu sunt cu el,ne iubim si ne intelegem bine.are totul de ce sa se duca in alta parte?
asa ca te contrazic.
sus

spidi

Junior member
36 mesaje

scris pe 19 nov 2003 13:40 de spidi

asa ca nu te mai gandi ca o sa ii faca alta.
eu sunt cu el,ne iubim si ne intelegem bine.are totul de ce sa se duca in alta parte?
asa ca te contrazic.

Tu ai spus prietenelor tale ca-ti place sa-i faci felatie iubitului tau? cel mai probabil ca nu. Asa ca te rog sa ne crezi ca in general, fetelor chiar le face placere sa o suga, chiar daca sunt mai putine care afirma chestia asta. sexul oral nu mai este considerat o perversiune sexuala, si chiar daca unora nu le place gustul spermei, o inghit totusi ca sa faca pe plac partenerului. daca va iubiti si relatia voastra merge f. bine, sexul oral n-are decat s-o intareasca. Insa reciproca nu este valabila. O relatie nu poate fi mentinuta numai prin placerile sexuale oferite de partenera. chestia asta n-o intelegi, dupa felul cum pui problema. Si daca tot suntem la acest capitol, ai omis sa amintesti de sexul anal. Asa ca el n-are parte de tot ce poate oferi o femeie in materie de sex. Trebuie sa te mai stradui un pic.
sus

mutulica

Guest

nu fii asa de sigura

scris pe 19 nov 2003 23:24 de mutulica

nu fii asa de sigura ca sexul oral iti rezolva restul problemelor din relatie. adica ti le rezolva pentru un timp...iti zic asta din experienta personala si din punct de vedere al unui barbat. dar trebuie sa oferi mai mult decat atat
si nu-i adevarat ca putine femei fac sex oral...poate li-i rusine sa recunoasca. am intalnit si tipe carora chiar le place. trebuie numai sa stii sa le alegi
sus

copilita

Veteran member
363 mesaje

scris pe 20 nov 2003 00:11 de copilita

care ar fi fraierul sa dea cu piciorul la asa ceva?doar sa se dea cu capul de pereti dupa aceea.[...]asa ca nu te mai gandi ca o sa ii faca alta.[...]are totul de ce sa se duca in alta parte?

In primul rand, daca ceea ce ar mentine o relatie("care ar fi fraierul sa renunte la asha ceva?" este sexul oral, tu te-ai simtii implinita, shi multumita de relatia respectiva? Ce fel de relatie e asta in care totu-i calculat, shi facut astfel incat sa iasa conforem planului...? fac un sex oral, il satisfac, gata, pot sta linishtita, nu mai merge altundeva...
lipsa acestuia poate fi, intr-adevar, o frustrare ce poate strica mult, insa simpla lui existenta nu repara tot...

pies: shi in ceea ce priveshte "cine o sa-i mai faca"... hai sa fim serioshi... chiar NIMENI in lumea asta, in afara de tine, nu mai face sex oral...?!

you want the truth?... you can't handle the truth...!
sus

sorinache

Senior member
126 mesaje

scris pe 21 nov 2003 23:23 de sorinache

da barbatii prefera sexul oral asa cum si femeile il prefera.nu inseamna insa ca daca o faci ,l-ai cucerit pe veci.e ok sa te gandesti sa faci asta ptr ca il ibesti si vrei sa va simtiti bine,nu ptr a-l lega de tine,
sus

Luke

Junior member
29 mesaje

scris pe 26 nov 2003 14:55 de Luke

Blondy, se pare ca tu ai deja raspunsurile gata facute la intrebarile ce le-ai pus, deci de ce le-ai mai pus atunci in primul rind?

Riscul ca partenerul sa te paraseasca e la urma urmei independent de sexul oral, anal, normal, samd... Daca sexul e bun, acesta va prelungi in cel mai bun caz relatia dintre voi, dar nu o va rezolva.

Deci ca sa raspund la intrebare: daca sexul e bun, relatia se va rupe mai greu (dar tot se va rupe eventual).

Barbatii nu sunt dependenti de sex (nu mai mult decit sunt femeile anyway). Este o caracteristica fireasca a unui individ sanatos atit fizic cit si mental sa aiba dorinta sexuala. Fie sexul normal, oral, anal, ne place!! Totul depinde de cit esti de deschis la minte ca sa il practici.

"Daca are tot, de ce sa mearga in alta parte?" Pai din simpla monotonie, de exemplu, sau plictiseala.

Apropo, sa stii ca sunt destule femei care ofera (si cer) sex oral. Chiar daca multe nu se "lauda" cu asta sau se simt stinjenite, le-o fac totusi partenerilor lor. Ba chiar si inghit.

Totul depinde de relatia in care esti. Daca va iubiti, va respectati, sunteti seriosi, sanatosi, deschisi la minte, etc... atunci totul vine de la sine, fie ca e normal, oral sau anal.

Bafta! si tine mine "practice makes perfect"
sus

blondy

Guest

scris pe 26 nov 2003 15:51 de blondy

Blondy, se pare ca tu ai deja raspunsurile gata facute la intrebarile ce le-ai pus, deci de ce le-ai mai pus atunci in primul rind?

Riscul ca partenerul sa te paraseasca e la urma urmei independent de sexul oral, anal, normal, samd... Daca sexul e bun, acesta va prelungi in cel mai bun caz relatia dintre voi, dar nu o va rezolva.

Deci ca sa raspund la intrebare: daca sexul e bun, relatia se va rupe mai greu (dar tot se va rupe eventual).

Barbatii nu sunt dependenti de sex (nu mai mult decit sunt femeile anyway). Este o caracteristica fireasca a unui individ sanatos atit fizic cit si mental sa aiba dorinta sexuala. Fie sexul normal, oral, anal, ne place!! Totul depinde de cit esti de deschis la minte ca sa il practici.

"Daca are tot, de ce sa mearga in alta parte?" Pai din simpla monotonie, de exemplu, sau plictiseala.

Apropo, sa stii ca sunt destule femei care ofera (si cer) sex oral. Chiar daca multe nu se "lauda" cu asta sau se simt stinjenite, le-o fac totusi partenerilor lor. Ba chiar si inghit.

Totul depinde de relatia in care esti. Daca va iubiti, va respectati, sunteti seriosi, sanatosi, deschisi la minte, etc... atunci totul vine de la sine, fie ca e normal, oral sau anal.

Bafta! si tine mine "practice makes perfect"

multumesc pt sfaturi dar cu o chestie nu sunt de acord anume ca femeile sunt mai dependente de sex decat barbatii asta de unde ai scos-o?nu cred.barbatii sunt de aceea ei se duc tot timpul cu altele si nu sunt capabili sa tina o relatie.
sus

Luke

Junior member
29 mesaje

scris pe 26 nov 2003 16:17 de Luke

multumesc pt sfaturi dar cu o chestie nu sunt de acord anume ca femeile sunt mai dependente de sex decat barbatii asta de unde ai scos-o?nu cred.barbatii sunt de aceea ei se duc tot timpul cu altele si nu sunt capabili sa tina o relatie.

De ce generalizezi? Femeile nu sunt mai dependente. Barbatii nu sunt mai dependeti. E de la caz la caz.

Iti plac tigarile, cafeaua? Cine e mai dependent de ele, barbatii sau femeile? Nu se poate spune...

La fel si sexul, sau orice altceva ce ne place, devenim mai mult sau mai putin dependenti.
sus

copilita

Veteran member
363 mesaje

scris pe 26 nov 2003 22:19 de copilita

barbatii sunt de aceea ei se duc tot timpul cu altele si nu sunt capabili sa tina o relatie.

Dependenta e relativa si total individuala. Barbatii, si femeile, sunt oameni, iar oamenii sunt 'dependenti', daca asha vrei tu sa-i zici, de sex. Insa mentinerea unei relatii depinde total de fericirea si implinirea(de toate felurile) langa partener. Acestea vin din dragoste, sinceritate, incredere...toate apar la o anumita maturitate, atat la femei, cat si la barbati... momentul maturizarii e diferit, de la Om la Om. Daca el se duce altundeva, nu e neaparat problema lui, probabil e problema lor, a cuplului... o relatie nu se tine doar de catre un om. Cu siguranta ii lipseshte ceva... probabil ceva ce ea nu-i ofera(de la sex la intelegere), sau ceva la capitolu' maturitate, astefel incat o singura persoana nu-i ajunge, oricat de minunata ar fi ea.

you want the truth?... you can't handle the truth...!
sus

cristi

Guest

scris pe 28 iul 2010 18:13 de cristi

sall fiecare fc ce vrea cu corpu ei si cu gaurile,care lea oferit dumnz.aicea e vb de placere si satisfactii,doar nu te obliga nmeni,sa fc asta o fc de buna voie si placere,e vb aicea cn nui convine sa nu fc si sa se ia dupa biblie
sus

SORIN28

Expert member
3805 mesaje

scris pe 28 iul 2010 23:07 de SORIN28

sall fiecare fc ce vrea cu corpu ei si cu gaurile,care lea oferit dumnz.aicea e vb de placere si satisfactii,doar nu te obliga nmeni,sa fc asta o fc de buna voie si placere,e vb aicea cn nui convine sa nu fc si sa se ia dupa biblie

Asa scrii si la scoala analfabetule?

Radio Greu de difuzat

http://radio-host.ro:8012/
sus

Arayas

Expert member
516 mesaje

scris pe 30 iul 2010 15:37 de Arayas

...iar din cate stiu eu sunt foarte putine femei care ofera sez oral prietenilor in relatie...

FALS. O femeie care nu face oral e pe duca din start. Dar aproape toate o fac, fie ca spun sau nu (de aici lipsa ta de informare). Prin urmare, nu esti nici steaua de pe cer, nici Sanzaiana Felatio doar fiindca faci ceea ce faci. Si daca tu o faci de parca cine stie ce favor ii acorzi, s-ar putea sa apara una care o mozoleste din pura placere (multa sanatate fetelor!) si atunci s-a dus naiba "favorul" tau. Barbatul te vrea pentru ce esti, nu pentru ca stii tu sa faci gura rotunda.

http://babayuga.blogspot.ro/
sus

alinutzaa

Veteran member
173 mesaje

Re: Re: Re: Re: barbatii prefera sex oral?

scris pe 13 aug 2010 23:53 de alinutzaa

FALS. O femeie care nu face oral e pe duca din start. Dar aproape toate o fac, fie ca spun sau nu (de aici lipsa ta de informare). Prin urmare, nu esti nici steaua de pe cer, nici Sanzaiana Felatio doar fiindca faci ceea ce faci. Si daca tu o faci de parca cine stie ce favor ii acorzi, s-ar putea sa apara una care o mozoleste din pura placere (multa sanatate fetelor!) si atunci s-a dus naiba "favorul" tau. Barbatul te vrea pentru ce esti, nu pentru ca stii tu sa faci gura rotunda.

Mda.. Iarasi Arayas are dreptateSi mi-a placut aia cu mozolitul din pura placere... E maxim!!...
P.S. sunt multe femei care adora sa faca sex oral si in plus le mai si excita acest lucru, iar pentru barbati e cu adevarat un deliciu daca au parte de o fata cu experienta
sus

Machiavelli

Expert member
1640 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: barbatii prefera sex oral?

scris pe 14 aug 2010 00:19 de Machiavelli

daca au parte de o fata cu experienta

Exact.
Ar trebuii ca fetele sa stie de la bun inceput cat sa caste gura,nu sa ne zgarie in ultimul hal si sa ne faca sa ne urcam pe pereti de durere amestecata cu placere

Mie mi-e somn, mi-e lene, n-am chef sa discut- mie mi-e foame, mi-e sete si vreau sa f*t!
sus

Arayas

Expert member
516 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: barbatii prefera sex oral?

scris pe 14 aug 2010 00:22 de Arayas

Mda.. Iarasi Arayas are dreptateSi mi-a placut aia cu mozolitul din pura placere... E maxim!!...
P.S. sunt multe femei care adora sa faca sex oral si in plus le mai si excita acest lucru, iar pentru barbati e cu adevarat un deliciu daca au parte de o fata cu experienta

Femeile sunt de trei feluri cand vine vorba de sex oral.
1. cele ce nu o fac (la revedere, pa,pa, nu ne intereseaza)
2.cele care o fac asa "de dragul lui" si se stramba la ea ca sugarul la lamaie. (apreciem gestul dar, mai bine lasa-ne!)
3.cele care se reped in ea ca si cum acolo ar fi medicamentul care le salveaza viata. (sa traiti 100 de ani!)

Nasol e ca barbatii (nu baietii) simt asta si nu prea merge cu "pacaleli". Daca amandoi o fac de pofta, de placere atunci e situatia ideala. Ca dimineata amandoi or sa articuleze mai greu cuvintele, asta sa fie pacatul!

http://babayuga.blogspot.ro/
sus

alinutzaa

Veteran member
173 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: barbatii prefera sex oral?

scris pe 14 aug 2010 11:39 de alinutzaa

2.cele care o fac asa "de dragul lui" si se stramba la ea ca sugarul la lamaie. (apreciem gestul dar, mai bine lasa-ne!)
3.cele care se reped in ea ca si cum acolo ar fi medicamentul care le salveaza viata. (sa traiti 100 de ani!)

Nasol e ca barbatii (nu baietii) simt asta si nu prea merge cu "pacaleli". Daca amandoi o fac de pofta, de placere atunci e situatia ideala. Ca dimineata amandoi or sa articuleze mai greu cuvintele, asta sa fie pacatul!

Asta cu articulatul mi-a placut.... Offf ce le mai scoti
sus

alinutzaa

Veteran member
173 mesaje

scris pe 14 aug 2010 11:41 de alinutzaa

Exact.
Ar trebuii ca fetele sa stie de la bun inceput cat sa caste gura,nu sa ne zgarie in ultimul hal si sa ne faca sa ne urcam pe pereti de durere amestecata cu placere

Mda... mai sunt si incepatoare... sa le intelegem totusi...Apropo: eu daca as fi baiat si mi-ar face o tipa sex oral si ar incepe sa ma zgarie i-as ridica capul si i-as spune: STOP...dupa care i-as spune sa continuam cu altceva. De ce stati sa va chinuie?
sus

DaNNY_DiViNO

Expert member
1750 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: barbatii prefera sex o

scris pe 14 aug 2010 12:19 de DaNNY_DiViNO

eu sincer nu stiu care-s alea care zgarie.... lasati ma minorele in pace

🔴 Content Creator [@] DannyDivino
sus

simosimina

Expert member
4400 mesaje

scris pe 15 aug 2010 01:37 de simosimina

Mie nu mi se pare ceva iesit din comun...si atata timp cat te afli intr-o relatie in care logic si normal ar trebui sa fii dezinhibat/a...nu vad de ce sexul oral ar fi o problema...
Pana la urma in pat nu exista reguli...regulile le faceti impreuna!

“Today’s mighty oak is just yesterday’s nut, that held its ground.”
sus

Machiavelli

Expert member
1640 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: barbatii prefera s

scris pe 15 aug 2010 03:05 de Machiavelli

eu sincer nu stiu care-s alea care zgarie....

Norocosule

Mie mi-e somn, mi-e lene, n-am chef sa discut- mie mi-e foame, mi-e sete si vreau sa f*t!
sus

Machiavelli

Expert member
1640 mesaje

scris pe 15 aug 2010 03:08 de Machiavelli

Apropo: eu daca as fi baiat si mi-ar face o tipa sex oral si ar incepe sa ma zgarie i-as ridica capul si i-as spune: STOP

Pai asta o spui din punct de vedere feminin ca nu stii cum este sa iti faca o tipa un oral.
Pai cum sa ii spui stop???
E greu la inceput ca dupaia

sus

compot

Expert member
1548 mesaje

scris pe 15 aug 2010 06:42 de compot

Apropo: eu daca as fi baiat si mi-ar face o tipa sex oral si ar incepe sa ma zgarie i-as ridica capul si i-as spune: STOP...dupa care i-as spune sa continuam cu altceva.

Dac-ai fi baiat, nu i-ai zice stop, i-ai spune sa nu zgarie.

De ce stati sa va chinuie?

Nu-ti mai face atatea probleme. Nici o persoana alba cu dintii lui Ronaldinho n-ar zgaria!
Cati dintre voi ati fost zgariati?
Eu niciodata, de-asta incep sa cred ca zgariatul e doar in glume.
Tu de exemplu, zgarii?

Femeile nu gem...
Femeile compot
sus

alinutzaa

Veteran member
173 mesaje

scris pe 15 aug 2010 22:51 de alinutzaa

Dac-ai fi baiat, nu i-ai zice stop, i-ai spune sa nu zgarie.

Nu-ti mai face atatea probleme. Nici o persoana alba cu dintii lui Ronaldinho n-ar zgaria!
Eu niciodata, de-asta incep sa cred ca zgariatul e doar in glume.
Tu de exemplu, zgarii?

Prietenul meu e chiar foarte multumit de felul cum il abordez cand vine vorba de sex oral! Si nici ceilalti parteneri ai mei nu mi-au reprosat nimic, ba din contra...Dar sincer am multi prieteni care au fost zgariati si care sincer nu mai aveau chef nici de oral nici de anal nici de nimic... Cica e o senzatie aiurea......Si sa fim seriosi....Cum sa nu-i spui stop? E o placere in amestesc cu durerea deci... .. Dar daca combinatia iti place,asta e partea a 2a
sus

Machiavelli

Expert member
1640 mesaje

scris pe 15 aug 2010 23:35 de Machiavelli

Eu moshule...dar asta a fost la inceput cand pt fata era prima experienta.Pe urma a inceput sa caste gura muuult mai bine

sus

compot

Expert member
1548 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: barbatii prefe

scris pe 16 aug 2010 04:26 de compot

Eu moshule...dar asta a fost la inceput cand pt fata era prima experienta.Pe urma a inceput sa caste gura muuult mai bine

Tre' sa stii sa educi, sa fii un bun mentor. Vina niciodata nu apartine ei, mai ales daca e la prima-ncercare. Tu, care ti-a fost facuta "mecla"(ca sa citez pe cineva de-aici), tre' sa-i explici fetii ce-are de facut! Sa ai parte de multe "mecle"!

Femeile nu gem...
Femeile compot
sus
Pagina 1 din 4
1   2   3   4   »

loading...

Ai probleme sexuale si nu ai la cine sa apelezi? Sunt Doina Panait, consilierul seXpert.ro, si iti stau la dispozitie!

spune-mi problema ta!
seXpert.ro iti pune la dispozitie o baza de date completa despre dragoste, sex, viata sexuala, sanatate si probleme sexuale!

vezi lista de articole!

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare 
    Nu esti logat!

Login | Nu ai cont? Creeaza cont nou

Ai o problema? Noi avem raspunsul

Citeste sfaturile consilierului!
MARIREA PENISULUI

Membri on-line:

57 vizitatori si 0 membri sunt online:

Vezi toti membrii online