transa sexuala

Pagina 1 din 1
1

penetru

Senior member
90 mesaje

transa sexuala

scris pe 19 nov 2003 08:23 de penetru

Vi se intampla ca in timpul preludiului sa va "pierdeti capul",sa vi se modifice perceptia asupra realitatii ca si cand totul s-ar petrece in vis,ca si cand timpul s-ar dilata?Descrieti starile pe care le aveti.In fond realitatea este doar o iluzie cauzata de lipsa de alcool,nu-i asa?
sus

wolf

Newbie
3 mesaje

Re: transa sexuala

scris pe 19 nov 2003 21:15 de wolf

sincer: nu am trait asa ceva.
sus

sabba

Expert member
1435 mesaje

scris pe 20 nov 2003 18:48 de sabba

Vi se intampla ca in timpul preludiului sa va "pierdeti capul",sa vi se modifice perceptia asupra realitatii ca si cand totul s-ar petrece in vis,ca si cand timpul s-ar dilata?Descrieti starile pe care le aveti.In fond realitatea este doar o iluzie cauzata de lipsa de alcool,nu-i asa?

Mai nasol este ca mie mi s-a intamplat sa-mi "pierd capul" fara alcool si fara preludiu! A fost frumos! Pana m-am izbit cu, capul de un zid! A durut, dar m-am trezit!

Cand totul este pierdut, tot ce-ti ramane e viitorul!
sus

FireSoul

Expert member
751 mesaje

scris pe 24 nov 2003 15:23 de FireSoul

starea pe care o descriie cool! mie nu mi s-a intamplat pana acum, dar sper ca voi afla cum e

Save water! drink beer!!!
sus

srobby

Guest

scris pe 24 nov 2003 19:55 de srobby

Intr-o relatie mai stransa este f important preludiul si atata timp cat exista iubire dusa la extrem(in sensul bun) intre cei doi, corpurile sunt f infierbantate iar in sange circula oleaca de alcool care te pune intr-o dispozitie extrem de high atunci e si normal ca sa treci in acea faza in care crezi ca visezi.
sus

darklord

Senior member
127 mesaje

scris pe 25 nov 2003 00:16 de darklord

Da cred ca stiu de ce zici , iti focalizezi atentia 100% pe partener si poate sa treaca si fanfara pe langa tine ca nu reralizezi, really cool, dar repet tb sa focalizezi 100% atentia merge doar cand faci dragoste, cu prostituate nu.

live life, no regrets
sus

Luke

Junior member
29 mesaje

scris pe 25 nov 2003 13:47 de Luke

Da, mi s-a intimplat... de citeva ori. Si treaz (fara alcol) si pe diferite substante (din care cel mai misto XTC).

Cred ca nu trebuie sa te concentrezi deloc, dimpotriva, lasa-ti mintea sa umble... vei simti chestii extraordinare.

Cel mai misto insa a fost cind ne-am trezit (din somn), prietena mea si cu mine, si faceam dragoste Niiiice !!
sus
Pagina 1 din 1
1

loading...

Ai probleme sexuale si nu ai la cine sa apelezi? Sunt Doina Panait, consilierul seXpert.ro, si iti stau la dispozitie!

spune-mi problema ta!
seXpert.ro iti pune la dispozitie o baza de date completa despre dragoste, sex, viata sexuala, sanatate si probleme sexuale!

vezi lista de articole!

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare 
    Nu esti logat!

Login | Nu ai cont? Creeaza cont nou

Ai o problema? Noi avem raspunsul

Citeste sfaturile consilierului!
MARIREA PENISULUI

Membri on-line:

67 vizitatori si 0 membri sunt online:

Vezi toti membrii online