Dupa cat timp apar simptomele sarcinii?

Pagina 1 din 1
1

dulci-k

Guest

Dupa cat timp apar simptomele sarcinii?

scris pe 23 nov 2003 23:12 de dulci-k

Sa spunem ca azi faci sex neprotejat cu un baiat si ca el te lasa insarcinata... La cat timp dupa ce se intampla asta apar simtomele sarcinii....?

Editat de ExoticDream pe 12 iun 2011 04:26
sus

mandin_diana

Guest

Re: sarcina....

scris pe 24 nov 2003 21:51 de mandin_diana

Sa spunem ca azi faci sex neprotejat cu un baiat si ca el te lasa insarcinata... La cat timp dupa ce se intampla asta apar simtomele sarcinii....?
sus

srobby

Junior member
16 mesaje

scris pe 24 nov 2003 23:06 de srobby

Tot azi sau in maxim 72 de ore te duci si iei pastila de dupa ca sa nu mai ai ce astepta...Nu cred ca ti-ai dori o sarcina nedorita ca apoi sa faci avort...Avortul este o chestie care marcheaza fata din punct de vedere fizic dar mai ales psihic.Ca sa-ti raspund mai exact la intrebare iti pot spune ca un prim simptom ar fii intarzierea ciclului...Dar ca sa vezi daca esti insarcinata sau nu (pt a scapa cat mai repede de stress) te poti duce sa-ti iei un tes de sarcina de la farmacie care costa vreo 25 de mii lei.Sper ca ti-am fost de ajutor
sus

dia

Guest

scris pe 25 nov 2003 05:23 de dia

testul de sarcina cred ca poti sa-l faci dupa vreo 2 sapt. si atunci ar aparea si cateva simptome, cauta pe vreun site, trebuie sa zica ceva, ca stiu ca ma uitasem si eu cand intrasem in panica o data dar pot sa fie simptome de la o groaza de chestii... asa ca testul e cel mai sigur
sus

dia

Guest

scris pe 25 nov 2003 05:23 de dia

testul de sarcina cred ca poti sa-l faci dupa vreo 2 sapt. si atunci ar aparea si cateva simptome, cauta pe vreun site, trebuie sa zica ceva, ca stiu ca ma uitasem si eu cand intrasem in panica o data dar pot sa fie simptome de la o groaza de chestii... asa ca testul e cel mai sigur
sus
Pagina 1 din 1
1

loading...

Ai probleme sexuale si nu ai la cine sa apelezi? Sunt Doina Panait, consilierul seXpert.ro, si iti stau la dispozitie!

spune-mi problema ta!
seXpert.ro iti pune la dispozitie o baza de date completa despre dragoste, sex, viata sexuala, sanatate si probleme sexuale!

vezi lista de articole!

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare 
    Nu esti logat!

Login | Nu ai cont? Creeaza cont nou

Ai o problema? Noi avem raspunsul

Citeste sfaturile consilierului!
MARIREA PENISULUI

Membri on-line:

54 vizitatori si 0 membri sunt online:

Vezi toti membrii online