La curve

Pagina 1 din 1
1

Putaridis

Guest

La curve

scris pe 29 nov 2003 15:17 de Putaridis

...sa vedeti ce mi s-a intamplat. Fiind "statut" de cateva luni bune si satul pana peste cap de amanta ci cinci degete am hotarat si eu ca omu sa ma duc c**** fie si pt prima data...totul tre sa aiba un inceput nu ?
...Aleg gacica (cea mai buna fotomodel pe bune) marchez banu...50 de euro (lux)...si ...si nu mis se scoala...pur si simplu tipa facea gesturi atat de mecanice, cand mi-a pus mana pe scula nu numai ca nu s-a sculat dar parca s-a si ascuns in maruntaiele stomacului de groaza.
Adevarul e ca imi place la pat un preludiu de 15 -20 minute...care presupune o relatie afectiva...etc. Experienta mi-a lasat un gust amar...sa nu mai pun la socoteala banii...si era o gagica de lux...stau sa ma intreb cum pot sa reguleze altii ieftinaturi in gang, pe sub pod etc, doar babe de 80 de ani. Uneori ma intreb daca nu e ceva in neregula cu mine.
Voi ce ziceti...va rog fara mistouri.
sus

FireSoul

Expert member
751 mesaje

Re: La curve

scris pe 29 nov 2003 15:29 de FireSoul

...sa vedeti ce mi s-a intamplat. Fiind "statut" de cateva luni bune si satul pana peste cap de amanta ci cinci degete am hotarat si eu ca omu sa ma duc c**** fie si pt prima data...totul tre sa aiba un inceput nu ?
...Aleg gacica (cea mai buna fotomodel pe bune) marchez banu...50 de euro (lux)...si ...si nu mis se scoala...pur si simplu tipa facea gesturi atat de mecanice, cand mi-a pus mana pe scula nu numai ca nu s-a sculat dar parca s-a si ascuns in maruntaiele stomacului de groaza.
Adevarul e ca imi place la pat un preludiu de 15 -20 minute...care presupune o relatie afectiva...etc. Experienta mi-a lasat un gust amar...sa nu mai pun la socoteala banii...si era o gagica de lux...stau sa ma intreb cum pot sa reguleze altii ieftinaturi in gang, pe sub pod etc, doar babe de 80 de ani. Uneori ma intreb daca nu e ceva in neregula cu mine.

nu e nik in neregula cu tine. mie mi se pare ceva normal sa nu ti se scoale in conditiile in care trebuia sa "lucreazi". daca nu ti s-ar scula deloc atunci, da, ar fi o problema, dar in situatia data yo zic ca reactia ta e normala...

Save water! drink beer!!!
sus

Pisoias

Senior member
103 mesaje

Re: Re: La curve

scris pe 30 nov 2003 06:32 de Pisoias

este foarte posibil ca barbatii sa neglijeze afectiunea in sex. Avem si noi sentimente.

miauuuuuuuuuuuuu
sus

nemesis

Expert member
2038 mesaje

scris pe 1 dec 2003 11:58 de nemesis

Parerea mea... este ceva in neregula cu tine daca trebuie sa platesti o femeie ca sa se culce cu tine!

Why am I frank with you? Because we, my friend, face an evolutionary gap here...

Din ciclul: "Prostia-i mai mare decat fosta Uniune Sovietica", astazi va prezentam: Si ar fi trebuit atunci sa se gandeasca la faptul ca un intelectual nu face amor pe cuptor. Nicolae I. Nicolae, consilier al presedintelui Academiei Romane
sus

Putaridis

Guest

scris pe 1 dec 2003 13:02 de Putaridis

...am facut si eu odata ceea ce altii fac zilnic...v-am desris experienta.
II INVIT SI PE ALTII SA O FACA ..A.SA DE CURIOZITATE...DOAR DE ASTA EXISTA FORUMUL ACESTA
sus

Razvan

Guest

scris pe 1 dec 2003 22:54 de Razvan

Parerea mea... este ceva in neregula cu tine daca trebuie sa platesti o femeie ca sa se culce cu tine!

Sincer mi se pare stupid parerea ta.
Mi se intampla mie si la multi altii.
Dupa cativa ani de casatorie (si uneori chiar de la inceput), sotia pt care ai facut atat de mult nu te mai satisface din punct de vedere sexual...
De ce?

E greu de spus... Unele femei de exemplu nu sunt capabile de orgasm din nastere, altele au probleme hormonale...
Deobicei insa nu accepta nici macar o consultatie la medic.

In acel moment poti decide separarea sau poti face alte compromisuri...

sus

penetru

Senior member
90 mesaje

scris pe 2 dec 2003 14:55 de penetru

Si chiar daca ai fi reusit sa-i faci ceva ai fi ramas cu un gust amar,te-ai fi simtit pacalit,jefuit pentru ca ti s-a dat doar de dragul banilor,fara nici un sentiment ba chiar fara ca sa aiba si ea o placere,un orgasm acolo,ceva.Nu e nimic in neregula cu tine,esti doar tipul sensibil dupa care mor gagicile si nu ai ce cauta la c**** .Cei pe care ii vezi iesind din tufele de pe centura cu expresia aia mandra pe fatza de parca ar fi facut cine stie ce chestie desteapta acolo pe 100.000 lei nu sunt egalii tai,nu te compara cu ei.
sus

Cosmo

Junior member
48 mesaje

scris pe 4 dec 2003 08:20 de Cosmo

ma bucur sa aud ca mai exista si genul asta de oameni. tot respectul.
esti perfect sanatos. ce poate fy mai elocvent decat asta?
multa bafta

...250ml gratis!
sus

OkiVerzi

Senior member
118 mesaje

scris pe 5 dec 2003 03:11 de OkiVerzi

Nu sunt de acord cu ideea sa platesti femei, ma rog e mai placut sa trgi tzepe dar nu sfatuiesc pe nimeni. Problema ta a venit din simplul fapt ca era prima oara cand faceai chestia asta iar asteptarile ti-au fost inselate. Ideea e ca atunci cand apelezi la astfel de servicii apelezi pentru a-ti satisface niste necesitati fizice de care ( din ghinion sau din comoditate [vraja]) nu ai parte sau mai rau , vrei diversitate ceea ce e stupid pt ca one-night-stand gasesti usor daca arati cat de cat. Grow up si nu te astepta la altceva decat la un sex in cel mai bun caz de calitate sau in cel mai rau caz la un sex deprimant care sa te duca cu gandul ca daca dadeai o laba te simteai mai bine.

Love is a feeling, sex is a game. Just for a minute forget the feeling, just play the game!!
sus

vorbaretzu

Veteran member
279 mesaje

Re: Re: Re: La curve

scris pe 5 dec 2003 09:50 de vorbaretzu

Dupa cativa ani de casatorie (si uneori chiar de la inceput), sotia pt care ai facut atat de mult nu te mai satisface din punct de vedere sexual...
De ce?

Pentru ca slanina vrea mlastina nu curatenie...
Astfel de pitecantropi ar trebui sa faca un cunnilingus la biserica, atunci cand preotul spune "poti saruta mireasa"...
Prietena mea e super din toate punctele de vedere, sa nu se creada ca sunt un frustrat casatorit cu o nevasta urata si cicalitoare... Vorbesti despre casatorie de parca te duci la un bordel cu o singura femeie, omule...

Curaj slanina ca te tai !
sus

vorbaretzu

Veteran member
279 mesaje

scris pe 5 dec 2003 10:07 de vorbaretzu

stau sa ma intreb cum pot sa reguleze altii ieftinaturi in gang, pe sub pod etc, doar babe de 80 de ani. Uneori ma intreb daca nu e ceva in neregula cu mine.

Ai descoperit printr-o experienta neplacuta ca, de fapt, nu esti o slanina... Incearca sa descoperi si cealalta parte a iubirii alaturi de o prietena... Nu tot ce vezi la televizorse intampla la bordel...
Eu nu stiu cum poti sa faci sex cu o canalizare in care s-au scurs toate jegurile suburbane, chiar daca e Pamamela Anderson.

Curaj slanina ca te tai !
sus
Pagina 1 din 1
1

loading...

Ai probleme sexuale si nu ai la cine sa apelezi? Sunt Doina Panait, consilierul seXpert.ro, si iti stau la dispozitie!

spune-mi problema ta!
seXpert.ro iti pune la dispozitie o baza de date completa despre dragoste, sex, viata sexuala, sanatate si probleme sexuale!

vezi lista de articole!

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare 
    Nu esti logat!

Login | Nu ai cont? Creeaza cont nou

Ai o problema? Noi avem raspunsul

Citeste sfaturile consilierului!
MARIREA PENISULUI

Membri on-line:

73 vizitatori si 0 membri sunt online:

Vezi toti membrii online