Sex oral...hmmmm

Pagina 2 din 2
«   1   2

Isis

Veteran member
243 mesaje

Re: Re: Re: Re:

scris pe 11 iun 2003 22:18 de Isis

Daca nu as fi incercat, nu mi-as fi dat cu parerea. Ironiile sunt de prisos. Cu furculita sau fara, cu pai sau nu (v. culmea snobismului), e urat si degradant si pentru femei, si pentru barbati.
Ce mi se pare interesant e ca aceste discutii sunt mediate (cel putin la prima vedere) de doua femei. Intolerante. Sau care habar n-au ce este acela un FORUM. Aici cine are alta parere este ironizat si pus imediat la punct, chiar de catre "moderatoare".
Stergeti-mi repede mesajul dragele mele nemesis si sabba, ca - cine stie? - daca il mai lasati, aflati ca nu toata lumea e pe masura"69"!

Nemesis ! De ce nu ne-ai spus si noua ? Egoistule ! Ai facut o schimbare atat de mare in viata ta si o tii doar pt tine ?
sus

nemesis

Expert member
2038 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re:

scris pe 11 iun 2003 22:30 de nemesis

Nemesis ! De ce nu ne-ai spus si noua ? Egoistule ! Ai facut o schimbare atat de mare in viata ta si o tii doar pt tine ?

Si inca o schimbare ce tine de tema forumului...

Sa-mi fie rusine !!!

Why am I frank with you? Because we, my friend, face an evolutionary gap here...

Din ciclul: "Prostia-i mai mare decat fosta Uniune Sovietica", astazi va prezentam: Si ar fi trebuit atunci sa se gandeasca la faptul ca un intelectual nu face amor pe cuptor. Nicolae I. Nicolae, consilier al presedintelui Academiei Romane
sus

sorinache

Senior member
126 mesaje

Re: Re: Re: Re:

scris pe 12 iun 2003 00:22 de sorinache

Daca nu as fi incercat, nu mi-as fi dat cu parerea. Ironiile sunt de prisos. Cu furculita sau fara, cu pai sau nu (v. culmea snobismului), e urat si degradant si pentru femei, si pentru barbati.
Ce mi se pare interesant e ca aceste discutii sunt mediate (cel putin la prima vedere) de doua femei. Intolerante. Sau care habar n-au ce este acela un FORUM. Aici cine are alta parere este ironizat si pus imediat la punct, chiar de catre "moderatoare".
Stergeti-mi repede mesajul dragele mele nemesis si sabba, ca - cine stie? - daca il mai lasati, aflati ca nu toata lumea e pe masura"69"!

roxana daraga,aici nu ai dreptate.nu sunt moderator,nu intru sau mai exact nu scriu pe acest site decat atunci cand cred ca este necesar dar am intrat cu sabba in polemici de mai multe ori.pe nemesis am ajuns sa il ignor de cateva saptamani,dar asta nu inseamna ca nu respect regulile jocului.sabba,desi de multe ori ironica,o face pentru ca interlocutorii o merita.nemesis este moderator si chiar daca nu sunt de acod cu gandirea lor trebuie sa ma supun regulelor,pentru ca desi am suspectat si eu moderatorii,mi-am dat seama ca nici unul din ei nu trateaza pe nimeni subiectiv.ceea ce pot eu sa spun este ca este un sitecare trateaza aceasta tema,bun sau rau,altul nu avem.dar eu zic ca cei care muncesc ptr intretinerea acestui site,au depus si depun munca ptr asta.
jos palaria ptr ei!
sus

Roxana

Guest

Fara titlu

scris pe 13 iun 2003 22:20 de Roxana

Esti barbat!...
Mii de scuze!
sus

Roxana

Guest

Iti inteleg punctul de vedere

scris pe 13 iun 2003 22:33 de Roxana

roxana daraga,aici nu ai dreptate.nu sunt moderator,nu intru sau mai exact nu scriu pe acest site decat atunci cand cred ca este necesar dar am intrat cu sabba in polemici de mai multe ori.pe nemesis am ajuns sa il ignor de cateva saptamani,dar asta nu inseamna ca nu respect regulile jocului.sabba,desi de multe ori ironica,o face pentru ca interlocutorii o merita.nemesis este moderator si chiar daca nu sunt de acod cu gandirea lor trebuie sa ma supun regulelor,pentru ca desi am suspectat si eu moderatorii,mi-am dat seama ca nici unul din ei nu trateaza pe nimeni subiectiv.ceea ce pot eu sa spun este ca este un sitecare trateaza aceasta tema,bun sau rau,altul nu avem.dar eu zic ca cei care muncesc ptr intretinerea acestui site,au depus si depun munca ptr asta.
jos palaria ptr ei!

Esti prima persoana cu care vad ca se poate vorbi. Da, este corect ce spui, dar pana la un punct. Cei care intra pe forumul acesta intretin si ei, dar in alt fel decat moderatorii, site-ul. Nu este corect sa te trezesti ironizat si pus la punct numai pentru ca ai o alta parere decat ei. Viata sexuala poate fi si altceva decat o continua goana dupa alta si alta senzatie tare. Poate ca unii au alta experienta. Macar de curiozitate poti fi ascultat. Acum imi dau deja seama ce nebunii de raspunsuri voi declansa...
M-au facut deja proasta...Probabil ca daca am ajuns intamplator pe acest site trebuie sa fac un efort de vointa si sa nu mai intru niciodata.
sus

valentina

Newbie
Re: Iti inteleg punctul de vedere

scris pe 13 iun 2003 22:43 de valentina

Nu trebuie sa le d-ai prea multa importanta la unii dintre ei!! nu merita efortul!! poti comunica cu alte persoane care te pot asculta si iti pot raspunde pozitiv!! sint foarte multe persoane negative, care nu au nimic important de spus!!
sus

nemesis

Expert member
2038 mesaje

Re: Iti inteleg punctul de vedere

scris pe 13 iun 2003 23:15 de nemesis

Esti prima persoana cu care vad ca se poate vorbi. Da, este corect ce spui, dar pana la un punct. Cei care intra pe forumul acesta intretin si ei, dar in alt fel decat moderatorii, site-ul. Nu este corect sa te trezesti ironizat si pus la punct numai pentru ca ai o alta parere decat ei. Viata sexuala poate fi si altceva decat o continua goana dupa alta si alta senzatie tare. Poate ca unii au alta experienta. Macar de curiozitate poti fi ascultat. Acum imi dau deja seama ce nebunii de raspunsuri voi declansa...
M-au facut deja proasta...Probabil ca daca am ajuns intamplator pe acest site trebuie sa fac un efort de vointa si sa nu mai intru niciodata.

Multumim pentru intelegere!

ADIO!!!

Why am I frank with you? Because we, my friend, face an evolutionary gap here...

Din ciclul: "Prostia-i mai mare decat fosta Uniune Sovietica", astazi va prezentam: Si ar fi trebuit atunci sa se gandeasca la faptul ca un intelectual nu face amor pe cuptor. Nicolae I. Nicolae, consilier al presedintelui Academiei Romane
sus

ajna

Guest

Re: daca ai credinta, nu stai cu penisul in gura

scris pe 13 iun 2003 23:18 de ajna

nu as vrea sa te jignesc...dar, din cate stiu eu ,atita timp cat acel sex oral este facut din dragoste si ambii parteneri sunt de acord ,nu cred ca Dumnezeu ar avea ceva impotriva...in dragoste nu e nimic pervers sau rusinos,atita timp cat e vorba de dragoste si nu pur sex..parerea mea...
Dumnezeu nu zice pe nici unde in Biblie ca "a face dragoste" e facut doar pt. a umple pamintul de prunci ,din cate stiu eu si pt. placerea celor doi a fost inventat acest "a face dragoste"...asa ca fiecare sa faca ceea ce-i aduce satisfactie ,chiar si sex oral
sus

nemesis

Expert member
2038 mesaje

Re: Re: daca ai credinta, nu stai cu penisul in gu

scris pe 13 iun 2003 23:25 de nemesis

nu as vrea sa te jignesc...dar, din cate stiu eu ,atita timp cat acel sex oral este facut din dragoste si ambii parteneri sunt de acord ,nu cred ca Dumnezeu ar avea ceva impotriva...in dragoste nu e nimic pervers sau rusinos,atita timp cat e vorba de dragoste si nu pur sex..parerea mea...
Dumnezeu nu zice pe nici unde in Biblie ca "a face dragoste" e facut doar pt. a umple pamintul de prunci ,din cate stiu eu si pt. placerea celor doi a fost inventat acest "a face dragoste"...asa ca fiecare sa faca ceea ce-i aduce satisfactie ,chiar si sex oral

Te inseli scrie chiar foarte explicit ca in afara de actul procrearii sexul este pacatos...

P.S. ...nu dau citate ci explic

sus

Lavrentie

Guest

scris pe 18 iun 2003 19:14 de Lavrentie

Scriptura si mai ales Sfintii parinti ai Bisericii condamna cu totii.Cu sexul oral e ca si cu oricare perversiune. Pt cine face e pierdere de timp sa-i spui ca nu e bine. Traim in lumea lui "ce-mi place mie, e bine"... Dar nu o fac toti, lumea a eloluat se zice, dar oare nu vedem ca lumea s-a intors pe dos, ca nu mai avem repere...cititi chestia aia care a circulat via email, "paradoxurile lumii noastre". Deci, vezi ca vorbesti de invatatura Bibliei dar nu in cunostinta de cauza...
sus

nemesis

Expert member
2038 mesaje

Re: Re: Re: daca ai credinta, nu stai cu penisul i

scris pe 18 iun 2003 19:55 de nemesis

Scriptura si mai ales Sfintii parinti ai Bisericii condamna cu totii.Cu sexul oral e ca si cu oricare perversiune. Pt cine face e pierdere de timp sa-i spui ca nu e bine. Traim in lumea lui "ce-mi place mie, e bine"... Dar nu o fac toti, lumea a eloluat se zice, dar oare nu vedem ca lumea s-a intors pe dos, ca nu mai avem repere...cititi chestia aia care a circulat via email, "paradoxurile lumii noastre". Deci, vezi ca vorbesti de invatatura Bibliei dar nu in cunostinta de cauza...

Habar nu am ce vrei sa spui si nici nu ma chinui sa inteleg...

NU MAI MERITI ATENTIA MEA!

La revedere!

sus

sabba

Expert member
1435 mesaje

Re: Re: Re: Re: daca ai credinta, nu stai cu penis

scris pe 19 iun 2003 00:45 de sabba

Eu sunt una din acele persoane negative Valentina sau ii vizezi pe altii?
Si tu Roxana, nu te mai lamenta, de reactiile pe care le produci! Interesant ar fi sa incerci sa le tii piept!

Cred ca asta a fost un prim test pe forumul asta! Cam toti au trecut prin asta, mai putin eu !

Cand totul este pierdut, tot ce-ti ramane e viitorul!
sus

Noname

Guest

daca ai credinta, nu stai cu penisul in gura

scris pe 19 iun 2003 18:09 de Noname

Ai perfecta dreptate. E degradant sa te comporti ca animalele. Si alea adulmeca, sa stie daca sa se acupleze sau nu, dar nu isi sug organele genitale. Sunt extrem de multi perversi printre noi. Bleah!:/

In sfarsit gasesc si opinii decente. Eu sunt barbat, dar nici gura la p...a unei femei n-am pus, nici pe vreuna din iubitele mele nu am injosit-o in asa hal incat sa o las sa-si puna gura pe organul cu care urinez. Exista un singur mod normal de a face dragoste: cu penisul in vagin. Atat. Restul tine de patologie.
sus

osiris1394

Veteran member
276 mesaje

scris pe 19 iun 2003 21:54 de osiris1394

In sfarsit gasesc si opinii decente. Eu sunt barbat, dar nici gura la p...a unei femei n-am pus, nici pe vreuna din iubitele mele nu am injosit-o in asa hal incat sa o las sa-si puna gura pe organul cu care urinez. Exista un singur mod normal de a face dragoste: cu penisul in vagin. Atat. Restul tine de patologie.

exemplul perfect de om cu vederi inguste, limitat si care traieste in "the dark ages".

Thank God, ca nu sunt multi ca el !!!

in cazul lui, lipsa de comunicare l-a adus unde este astazi: un inhibat si un puritan fara cauza...

p.s. sunt convins ca este genul de om care-i pretinde viitoarei sotii ( daca nu este casatorit ) sa fie virgina, casta , neatinsa de "scarbavnicul madular"

Osiris
sus

vrack27

Guest

Re: Sex oral...hmmmm

scris pe 20 iun 2003 00:01 de vrack27

Cineva spunea ca fata de divinitate sexul oral este un pacat. Ciudat! Pt mine sexul oral reprezinta un alt fel de a face persoana iubita sa se simta bine, deci un altfel de a-mi exprima sentimentele fata de ea. Si oare iubirea, manifestarea iubirii este un pacat?
sus

un cetatean

Guest

scris pe 20 iun 2003 17:49 de un cetatean

..si intr-o singura pozitie, dar nu in zilele de post si doar pe intuneric si cu usile zavorate.

Hmmm...Daca nu cumva ai fost clonat, cam jumatate din ceea ce esti a intrat in lume, ca sa zic asa, trecand tot prin organul ala folosit la urinare de care vorbesti...Yacccc...Nu stiu cum de te suporti ! Zau asa !!!
sus

Noname

Guest

scris pe 20 iun 2003 18:21 de Noname

..si intr-o singura pozitie, dar nu in zilele de post si doar pe intuneric si cu usile zavorate.

Hmmm...Daca nu cumva ai fost clonat, cam jumatate din ceea ce esti a intrat in lume, ca sa zic asa, trecand tot prin organul ala folosit la urinare de care vorbesti...Yacccc...Nu stiu cum de te suporti ! Zau asa !!!

Pe acolo a trecut, dar nu i-a intrat mamei in gura. Ca poate atunci nu ma nastea, ci ma vomita.
(Clonarea e paralela cu subiectul dezbatut).
sus

nemesis

Expert member
2038 mesaje

scris pe 21 iun 2003 00:04 de nemesis

"Un cetatean" si un "nimeni" vorbind despre propria patologie...

sus

un cetatean

Guest

scris pe 21 iun 2003 02:23 de un cetatean

"Un cetatean" si un "nimeni" vorbind despre propria patologie...

Nemesis, esti mult prea sensibil.... Plecand de la replici pe care nu ti le-ai gasit pe alte threaduri cauti 'razbunarea' batind gratios campii pe unde apuci....)

Ori cumva replica ta avea legatura cu subiectul ?

Ti-am mai spus sa-ti ridici cipilica rosie de pe nas dar nu vrei sa asculti....Au trecut 48 de ore si nu ai invatat nimic.
Pacat.
sus

GICU

Junior member
35 mesaje

Re: Re: Re: Re: daca ai credinta, nu stai cu penis

scris pe 4 aug 2003 18:36 de GICU

n-am spus ca cei ce fac oral nu cred in Dumnezeu, ci doar ca nu sunt buni crestini...crestin insemna ati raporta viata la invatatura lui Hristos. El, Hristos conteaza pt noi daca ascultam de El....

L.

Hristos este iubire, sexul=dragostea sub toate formele lui este o forma de iubire atata timp cat partenerii sunt de acord.
Perversiunile sexuale apar atunci cand unul dintre parteneri nu este deacord asa ca daca tu si partenera ta sunteti de acord sa faceti sex oral atunci NU PIERDE-TI TIMPUL

JE
sus

GICU

Junior member
35 mesaje

Re: Re: Re: daca ai credinta, nu stai cu penisul i

scris pe 4 aug 2003 18:50 de GICU

Pe acolo a trecut, dar nu i-a intrat mamei in gura. Ca poate atunci nu ma nastea, ci ma vomita.
(Clonarea e paralela cu subiectul dezbatut).

FRATE TU AI FACUT DRAGOSTE VREO DATA?
AI IUBIT O FEMEIE ASTFEL INCAT SA NU MAI SIMTI ABSOLUT NICI O RETINERE FATA DE EA? SAU TE-A IUBIT VREO FEMEIE ?
TARE AM IMPRESIA CA NU SI MI-E TARE MILA DE TINE! CREDE-MA.

JE
sus

axxa

Senior member
106 mesaje

scris pe 8 aug 2003 01:38 de axxa

Bingoo.Ai dreptate.

axxa
sus

conteaza?!?

Guest

pt NEMESIS

scris pe 27 ian 2004 03:21 de conteaza?!?

Dragule...itzi admir inteligentza,shi crede`ma ca vorbesc cat se poate de serios. Probabil, deshi nu cred ca opinia mea conteaza,eshti cel mai capabil de a da raspunsuri la intrebari legate de sex. Dar, nu shtiu daca ai citit sau nu Biblia, nici nu vreau sa dezbatem vre`o tema biblica. Tot ceea ce vreau sa`tzi spun, este ca nicaieri Biblia nu spune ca sexul, daca nu are ca scop procrearea, este pacat. Zici ca eshti ateu...atunci te rog, nu mai vorbi despre kestii pe care nu le shti...reushesti doar sa devii ridicol.
Atat aveam de spus...
sus

Adi

Guest

Re: pt NEMESIS

scris pe 27 ian 2004 08:16 de Adi

Dragule...itzi admir inteligentza,shi crede`ma ca vorbesc cat se poate de serios. Probabil, deshi nu cred ca opinia mea conteaza,eshti cel mai capabil de a da raspunsuri la intrebari legate de sex. Dar, nu shtiu daca ai citit sau nu Biblia, nici nu vreau sa dezbatem vre`o tema biblica. Tot ceea ce vreau sa`tzi spun, este ca nicaieri Biblia nu spune ca sexul, daca nu are ca scop procrearea, este pacat. Zici ca eshti ateu...atunci te rog, nu mai vorbi despre kestii pe care nu le shti...reushesti doar sa devii ridicol.
Atat aveam de spus...

Da-mi voie sa-ti raspund eu. A face dragoste folosind metode contraceptive este un pacat. Asta stiu de la preotii cu care am discutat pe tema asta. Asa ca mi se pare ca Nemesis a avut dreptate.
sus

copilita

Veteran member
363 mesaje

Re: Re: pt NEMESIS

scris pe 27 ian 2004 22:23 de copilita

Da-mi voie sa-ti raspund eu. A face dragoste folosind metode contraceptive este un pacat. Asta stiu de la preotii cu care am discutat pe tema asta. Asa ca mi se pare ca Nemesis a avut dreptate.

de ca sa nu admitem, ca pe langa romantism, iubire, etc, etc, Dumnezeu ne-a lasat si cu Nevoi... printre care, si nevoia de sex... daca a face sex folsind metode contraceptive este pacat, atunci, ce-ti ramane? Sa traieshti in frustrari, nevoi(pt ca, oricat am evita sa recunoashtem, la asta se ajunge), sau sa-ti construieshti o familie de 15-20 de copii?? Nu vi se pare cam absurd...?

you want the truth?... you can't handle the truth...!
sus

agrisan

Senior member
53 mesaje

Re: Re: Re: pt NEMESIS

scris pe 28 ian 2004 01:00 de agrisan

Iti dau dreptate, Copilita. Daca Dumnezeu ar fi vrut ca omul sa faca sex numai pentru reproducere, atunci ar fi facut necesitatile si posibilitatile de sex ca la animale.
Respect credinta si credintele fiecaruia si pretind sa-mi fie respectate si ale mele. In ceea ce fac ma ghidez dupa propiile mele pareri. Daca ar fi sa discutam despre biblie, preoti etc. as putea sa va scriu un roman. Le respect parerile preotilor, dar nu sunt de acord cu toate. Sexul oral nu e pacat, sexul protejat ar trebui propagat si de preoti, chiar si numai a ne feri de boli. Una dintre poruncile biblice spune "Sa nu preacurvesti", deci nu sa nu curvesti.

fara sex nu putem exista
sus

rul3r

Veteran member
317 mesaje

Re: Re: Re: Re: pt NEMESIS

scris pe 28 ian 2004 04:05 de rul3r

Ma agrisane aici sa sti ca gresesti.Sexul inainte de casatorie in Biblie este pacat.Asta sa fie clar.Fie el cu anticonceptionale, fie el fara e interzis.Si e unul dintre cele mai mari pacate pt. ca implica 2 persoane(sau mai multe ) deci nu e ca si o simpla minciuna.Oricum al implica pe D-zeu pe un forum cu discutii sexuale mi se pare total nepotrivit.Stiu ca D-zeu ne-a facut cu nevoi si cu toate alelalte,insa nu incercati sa gasiti scuze.Si eu si tu am facut sex pana acuma asa nu-ti mai gasi o scuza pt. ca nu o ai.Pur si simplu asta e.Pa pa
sus
Pagina 2 din 2
«   1   2

loading...

Ai probleme sexuale si nu ai la cine sa apelezi? Sunt Doina Panait, consilierul seXpert.ro, si iti stau la dispozitie!

spune-mi problema ta!
seXpert.ro iti pune la dispozitie o baza de date completa despre dragoste, sex, viata sexuala, sanatate si probleme sexuale!

vezi lista de articole!

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare 
    Nu esti logat!

Login | Nu ai cont? Creeaza cont nou

Ai o problema? Noi avem raspunsul

Citeste sfaturile consilierului!
MARIREA PENISULUI

Membri on-line:

18 vizitatori si 0 membri sunt online:

Vezi toti membrii online