Fara titlu

Pagina 1 din 1
1

Lukas

Guest

Fara titlu

scris pe 23 dec 2003 01:15 de Lukas

Daca partenera nu vrea sa faca sex cu tine,din cauza ca penisul tau este prea mic.Cum as putea sa-mi maresc penisul pt a putea sa o satisfac?
Va multumesc.
sus

DarkAngel

Expert member
1098 mesaje

Re:

scris pe 26 dec 2003 05:01 de DarkAngel

Daca partenera nu vrea sa faca sex cu tine,din cauza ca penisul tau este prea mic.Cum as putea sa-mi maresc penisul pt a putea sa o satisfac?
Va multumesc.
NU trebe sa iti maresti penisul...mi se pare aiurea sa refuze.. incearca sa o convingi.. si explicai ca trebuie sa incerce.
sus

Pisoias

Senior member
103 mesaje

Re:

scris pe 26 dec 2003 06:53 de Pisoias

Va multumesc.

tine la ochi sectia "Sexercitii" a siteului www.artsex.ro

miauuuuuuuuuuuuu
sus

per/sil

Guest

Re:

scris pe 27 dec 2003 01:13 de per/sil

Va multumesc.
Ce vorbesti? NOUA ne spui tu ca nu vrea din acest motiv?. Ma indoiesc. Sint sigur ca problema cu "penisul prea mic" e doar in mintea ta si ca nici macar n-ai incercat. Sau daca e asa, atunci altul e motivul pentru care nu vrea sa faca sex cu tine. Sexul nu inseamna numai intromisie asa ca pune-ti mintea si alte resurse la contributie. Ca sa ajungi la un bec nu trebuie sa-ti lungesti picioarele, ci doar sa folosesti un scaun, de exemplu.
sus
Pagina 1 din 1
1

loading...

Ai probleme sexuale si nu ai la cine sa apelezi? Sunt Doina Panait, consilierul seXpert.ro, si iti stau la dispozitie!

spune-mi problema ta!
seXpert.ro iti pune la dispozitie o baza de date completa despre dragoste, sex, viata sexuala, sanatate si probleme sexuale!

vezi lista de articole!

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare 
    Nu esti logat!

Login | Nu ai cont? Creeaza cont nou

Ai o problema? Noi avem raspunsul

Citeste sfaturile consilierului!
MARIREA PENISULUI

Membri on-line:

23 vizitatori si 0 membri sunt online:

Vezi toti membrii online