Un singur testicol....

Pagina 1 din 1
1

TheDarkMan

Guest

Un singur testicol....

scris pe 24 dec 2003 00:48 de TheDarkMan

Am si eu o nelamurire....Daca m-am nascut cu un singur testicol....pot exista probleme?.(sa nu fie fertili spermatozoizi,sau diferite probleme)....ect Vam pupat ....Si Sarbatori fericite la toti !!!
sus

per/sil

Guest

Re: Un singur testicol....

scris pe 25 dec 2003 04:11 de per/sil

Am si eu o nelamurire....Daca m-am nascut cu un singur testicol....pot exista probleme?.(sa nu fie fertili spermatozoizi,sau diferite probleme)....ect Vam pupat ....Si Sarbatori fericite la toti !!!
De unde sti ca ai doar un singur testicul? Din ceea ce spui rezulta ca acest fapt NU a fost confirmat de un medic pentru ca altfel ai fi primit de la el raspunsul la "nelamurirea" ta. Mai mult ca sigur, celalalt testicul e pe-acolo pe undeva dar nu a coborit la nastere. E un caz tipic dar absolut inadmisibil (pentru parinti mai ales) ca acest lucru sa nu fie depistat decit la o anumita virsta. Daca astfel stau lucrurile, fa cit mai repede un consult ecografic pentru elucidarea problemei.
sus

morddiaz

Newbie
5 mesaje

Re: Un singur testicol....

scris pe 6 feb 2004 00:55 de morddiaz

chestia cu un singur testicul ii zice criptohirdie in termeni mai medicali si se rezolva chirurgical la varste cat mai mici. daca nu e coborat in scrot, ceea ce mi se pare aiurea daca nu traiesti in jungla si nu te-a vazut nici un medic, ai sanse mari sa nu fie fertil, sau, mai rau, risc crescut de cancer testicular mai tarziu. nu-ti doresc nici una din variante.

manelele e naspa rau
sus

Agrisan

Guest

Re: Re: Un singur testicol....

scris pe 6 feb 2004 01:31 de Agrisan

Subscriu indolentei parintilor si medicului pediatru. Consulta medicul de familie pentru informare si indrumare. Este o problema foarte serioasa si nu trebuie lasata doar la unele pareri ale noastre.
Ma intreb: de ce le este rusine unor persoane sa mearga la medic pentru problemele care le au la organele genitale? Acestea sunt parti componente ale corpului, dar cu o importanta primordiala in viata omului.
sus
Pagina 1 din 1
1

loading...

Ai probleme sexuale si nu ai la cine sa apelezi? Sunt Doina Panait, consilierul seXpert.ro, si iti stau la dispozitie!

spune-mi problema ta!
seXpert.ro iti pune la dispozitie o baza de date completa despre dragoste, sex, viata sexuala, sanatate si probleme sexuale!

vezi lista de articole!

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare 
    Nu esti logat!

Login | Nu ai cont? Creeaza cont nou

Ai o problema? Noi avem raspunsul

Citeste sfaturile consilierului!
MARIREA PENISULUI

Membri on-line:

22 vizitatori si 0 membri sunt online:

Vezi toti membrii online