S-a rupt prezervativu! Ce sanse de sarcina sunt?

Pagina 1 din 1
1

Misu

Guest

S-a rupt prezervativu! Ce sanse de sarcina sunt?

scris pe 26 dec 2003 02:27 de Misu

Ok am facut sex cu prietena si eram ca pe la al 3-lea nr, iar dupa ce am incercat 2 poztitii, am pus-o in pozitia aia super cunoscuta parca "pozitia misionarului" si am simtit cum prezervativu a facu POC si in secunda urmatoare mi-o scosesem. Ideea e ca mai aveam mult pana sa-mi dau drumu. Ce sanse credeti ca sunt ca ea sa ramana cu o sarcina?? VA ROG MULT RASPUNDE-TE
sus

Sandra

Guest

Re: S-a rupt prezervativu! Ce sanse sunt???VA ROG

scris pe 26 dec 2003 16:29 de Sandra

Pai,daca mai aveai mult pana sa ejaculezi, nu cred ca sunt sanse de sarcina.
sus

andra16

Senior member
74 mesaje

scris pe 26 dec 2003 17:22 de andra16

Ok am facut sex cu prietena si eram ca pe la al 3-lea nr, iar dupa ce am incercat 2 poztitii, am pus-o in pozitia aia super cunoscuta parca "pozitia misionarului" si am simtit cum prezervativu a facu POC si in secunda urmatoare mi-o scosesem. Ideea e ca mai aveam mult pana sa-mi dau drumu. Ce sanse credeti ca sunt ca ea sa ramana cu o sarcina?? VA ROG MULT RASPUNDE-TE

cooll....pay vreau sa iti spun ca semanam mult...acu 20 min am patit acelasi lucru.hai sa iti spun ce sa faci.du-te la farmacie si cumpara POSTINOR2.costa in jur de 170 000 lei.sunt doua pastilite intr-o cutie cu un trandafir pe ea.prima pastilutza o ia imdediat si a doua supa 12 ore.daca are stari de greatza in primele 3 ore de la administrarea primeia sa o ia si pe a doua.
numai ca aceste pastile trebuie luate imedediat sau la maxim 12 h de la actul sexual neprotejat.
sunt sigure 99% impotriva sarcinii...numai ca daca aveti o relatie stabila va sfatuiesc sa cautati o alta metoda de contraceptie..pentru ca e belea cu prezervativele.eu azi am patit-o pentru a 2 a oara..si sincer ma simt foarte nashpa..nu uita sa fii alturi de prietena ta si sa nu te comportzi urat cu ea.iti spun pe propria piele ca e extrem de nasol 4 fete !!!!
aaa....vezi un site mishto...www.sex-shop.ro acolo sunt niste medici ginecologi ce recomanda anticonceptionale...in fine...iti urez bafta !!! aveti grija cu prezervativelee !!! e belea mare !!!!!!!!!

Inteligenta este capacitatea cu ajutorul careia vom intelege, pana la urma ca totul este de neinteles. - Maurice Maeterlink
sus

andra16

Senior member
74 mesaje

Re: Re: S-a rupt prezervativu! Ce sanse sunt???VA

scris pe 26 dec 2003 17:26 de andra16

Pai,daca mai aveai mult pana sa ejaculezi, nu cred ca sunt sanse de sarcina.

sunt de acord....nu sunt sanse sa ramana insarcinata...dar pentru sigurantza voastra va recomand faza cu postinor...
am patit si yo`...exact ca tine....la a adoua experianta sexuala....stiam sigur...ca nu ejaculase inauntru....dar pentru sigurantza noastra...am folosit postinor...si am facut un tes de sarcina...
niciodata nu se stie...
kiss....& bafta !!!!

Inteligenta este capacitatea cu ajutorul careia vom intelege, pana la urma ca totul este de neinteles. - Maurice Maeterlink
sus

Misu

Guest

Re: S-a rupt prezervativu! Ce sanse sunt???VA

scris pe 27 dec 2003 01:40 de Misu

mersi mult andra mi s-a mai spus ca nu prea sunt sanse! am schimbat prezervativele ) NU CUMPARATI LOVE PLUS SENSATIONS PLESNESC POC POC POC!!! DUREX RULZ ))
sus

andra16

Guest

scris pe 27 dec 2003 11:09 de andra16

mersi mult andra mi s-a mai spus ca nu prea sunt sanse! am schimbat prezervativele ) NU CUMPARATI LOVE PLUS SENSATIONS PLESNESC POC POC POC!!! DUREX RULZ ))

si durex sunt nashpa :/
sus

unu

Guest

scris pe 27 dec 2003 19:41 de unu

They just don't make them like they used to ...
sus

yo

Guest

scris pe 28 dec 2003 15:18 de yo

bah ... prezervativele nu se rup asa aiurea.. trebuie sa le pui cum trebuie ... daca le aplici aiurea... in mod sigur se rup.

Macho ce suntetzi
sus

andra16

Senior member
74 mesaje

Re: Re: Re: S-a rupt prezervativu! Ce sanse sunt??

scris pe 29 dec 2003 12:19 de andra16

bah ... prezervativele nu se rup asa aiurea.. trebuie sa le pui cum trebuie ... daca le aplici aiurea... in mod sigur se rup.

Macho ce suntetzi

bine ca esti tu macho........
nu te lauzi cu forma in care ai pus prezervativul...cu cu dotarea.....

sus

X3q'

Guest

Re: Re: Re: S-a rupt prezervativu! Ce sanse sunt??

scris pe 2 mar 2008 15:52 de X3q'

Macho ce suntetzi

Pnm...nu's de acord q tine.....am o experienta bunicik...stiu qm s pune....totuji nu rezista.....cele ami bune sunt trojen alea chiar sunt....das mia scumpe k durexu...oricum sigurantza conteaza....si eu sunt putin ingrijorat de sarcina da din comentarii am vazut k nu am d c sami fac griji in privintza ei....nici nu ejaculasem si nici naveam lichid seminal in capul prezervativului
sus
Pagina 1 din 1
1

loading...

Ai probleme sexuale si nu ai la cine sa apelezi? Sunt Doina Panait, consilierul seXpert.ro, si iti stau la dispozitie!

spune-mi problema ta!
seXpert.ro iti pune la dispozitie o baza de date completa despre dragoste, sex, viata sexuala, sanatate si probleme sexuale!

vezi lista de articole!

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare 
    Nu esti logat!

Login | Nu ai cont? Creeaza cont nou

Ai o problema? Noi avem raspunsul

Citeste sfaturile consilierului!
MARIREA PENISULUI

Membri on-line:

38 vizitatori si 0 membri sunt online:

Vezi toti membrii online