am si eu o intrebare!!!

Pagina 2 din 2
«   1   2

scorpio

Senior member
63 mesaje

Re: Re: Re: am si eu o intreba

scris pe 29 ian 2004 02:56 de scorpio

exagereaza si tu un pic cu "manifestarile de bucurie"(nu ai cum sa gresesti cu asta).ia initiativa din cand in cand,(mai des),sari pe el si da-i de inteles ca de-abia astepti...o sa se bucure nespus!!!

poor is the man whose pleasures depend on the permission of another
sus

agrisan

Senior member
53 mesaje

Re: Re: Re: Re: am si eu o intreba

scris pe 29 ian 2004 03:57 de agrisan

exagereaza si tu un pic cu "manifestarile de bucurie"(nu ai cum sa gresesti cu asta).ia initiativa din cand in cand,(mai des),sari pe el si da-i de inteles ca de-abia astepti...o sa se bucure nespus!!!

Sunt de acord cu exagerarile, dar nu si cu initiativa, deoarece ar considera ca o faci pentru ca el nu se pricepe.

fara sex nu putem exista
sus

copilita

Veteran member
363 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: am si eu o intreba

scris pe 29 ian 2004 22:25 de copilita

Sunt de acord cu exagerarile, dar nu si cu initiativa, deoarece ar considera ca o faci pentru ca el nu se pricepe.

sunt de acord cu initiativa, insa nu cu exagerarile

luarerea initiativei nu poate fi privita sau interpretata niciodata greshit... cand te simti in largul tau, te simti libera, sincera, Bine, vrei sa iei uneori initiativa... nu cred ca nu i-ar da incredere in el, sa te vada dezinvolta si fara inhibitii...

cat despre exagerari... mi se pare o porcarie, prin simplul fapt ca e o nesinceritate... o minciuna nu aduce niciodata un lucru bun...(daca nu e o actrita prea buna, si el ishi da seama...? iti imaginezi, nu, ce i-ar mai 'mangaia' asta orgoliul...)

you want the truth?... you can't handle the truth...!
sus

agrisan

Senior member
53 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: am si eu o intreba

scris pe 30 ian 2004 00:23 de agrisan

Sunt de acord si cu parerea ta Copilita, deoarece sunt metode infailibile. Totul consta in a o gasi pe aceea prin care sa-i dea incredere in el

fara sex nu putem exista
sus

copilita

Veteran member
363 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: am si eu o intreba

scris pe 30 ian 2004 22:28 de copilita

Sunt de acord si cu parerea ta Copilita, deoarece sunt metode infailibile. Totul consta in a o gasi pe aceea prin care sa-i dea incredere in el

Ce zici de sinceritate absoluta, si deschidere totala? Cand nu ti-e teama, sau jena, din nici un punct de vedere, fata de partener, nu se poate sa nu te simti in largul tau, sau sa te temi... e ca shi cum te-ai teme ca eshuezi cand te masturbezi...

sus

DANI

Guest

Re: Re: Re: Re: Re: Re: am si eu o intrebare!!!

scris pe 31 ian 2004 00:35 de DANI

FA-TI TESTUL PENTRU CA ESTE POSIBIL SA RAMII SI CU CICLU, AU MAI FOST SI CAZURI TRAGICE.BAFTA SA NU FI.
sus

Agrisan

Guest

am si eu o intreba

scris pe 31 ian 2004 01:29 de Agrisan

Fac o corectare: nu sunt in loc de sunt
sus

copilita

Veteran member
363 mesaje

Re: am si eu o intreba

scris pe 2 feb 2004 22:54 de copilita

Fac o corectare: nu sunt in loc de sunt

ai mai cugetat, ai mai capatat experiente de viata, sau pur shi simplu te-ai trezit cu ideea de am contrazice azi?

ce zici de nishte argumente?

sus

Agrisan

Guest

Re: Re: am si eu o intreba

scris pe 4 feb 2004 02:44 de Agrisan

ai mai cugetat, ai mai capatat experiente de viata, sau pur shi simplu te-ai trezit cu ideea de am contrazice azi?

ce zici de nishte argumente?

Nu am cugetat, ci am vazut ca am scris gresit. Nu cred ca trebuie sa vin cu argumente, deoarece eu nu te-am contrazis, dimpotriva, ti-am acceptat si pareile tale, chiar sunt de acord cu ele.
sus

copilita

Veteran member
363 mesaje

Re: Re: Re: am si eu o intreba

scris pe 4 feb 2004 23:43 de copilita

Nu am cugetat, ci am vazut ca am scris gresit. Nu cred ca trebuie sa vin cu argumente, deoarece eu nu te-am contrazis, dimpotriva, ti-am acceptat si pareile tale, chiar sunt de acord cu ele.

cum poti sa fi de acord cu parerile mele, daca Nu eshti...? n-am inteles nimic...

sus

scorpio

Senior member
63 mesaje

scris pe 5 feb 2004 01:00 de scorpio

sunt de acord cu initiativa, insa nu cu exagerarile

luarerea initiativei nu poate fi privita sau interpretata niciodata greshit... cand te simti in largul tau, te simti libera, sincera, Bine, vrei sa iei uneori initiativa... nu cred ca nu i-ar da incredere in el, sa te vada dezinvolta si fara inhibitii...

cat despre exagerari... mi se pare o porcarie, prin simplul fapt ca e o nesinceritate... o minciuna nu aduce niciodata un lucru bun...(daca nu e o actrita prea buna, si el ishi da seama...? iti imaginezi, nu, ce i-ar mai 'mangaia' asta orgoliul...)

Hmmmmmmm....
Tare dificil,baiatu' ala!

poor is the man whose pleasures depend on the permission of another
sus

Agrisan

Guest

Re: Re: Re: Re: am si eu o intreba

scris pe 6 feb 2004 00:38 de Agrisan

cum poti sa fi de acord cu parerile mele, daca Nu eshti...? n-am inteles nimic...

Am spus ca parerea mea e ca "trebuie sa exagerezi dar sa nu iei initiativa". Apoi analizand problema si apeland la memoria celor traite, mi-am dat seama ca in anumite cazuri se poate aplica si metoda de "a lua initiativa si sa nu exagerezi". Deci depinde totul de cele doua persoane si ca nu sunt metode infailibile. Cand am scris am spus ca "sunt metode infailibile" in loc de "nu sunt metode infailibile". Nimic nu este absolut, totu-irelativ.
Dar zic: hai sa facem pace, mai ales ca imi place cum gandesti la varsta ta (daca e reala), chiar daca nu sunt de acord cu unele pareri ale tale.
sus

copilita

Veteran member
363 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: am si eu o intreba

scris pe 6 feb 2004 01:37 de copilita

Am spus ca parerea mea e ca "trebuie sa exagerezi dar sa nu iei initiativa". Apoi analizand problema si apeland la memoria celor traite, mi-am dat seama ca in anumite cazuri se poate aplica si metoda de "a lua initiativa si sa nu exagerezi". Deci depinde totul de cele doua persoane si ca nu sunt metode infailibile. Cand am scris am spus ca "sunt metode infailibile" in loc de "nu sunt metode infailibile". Nimic nu este absolut, totu-irelativ.
Dar zic: hai sa facem pace, mai ales ca imi place cum gandesti la varsta ta (daca e reala), chiar daca nu sunt de acord cu unele pareri ale tale.

1. eu nu ma cert cu nimeni, sau, cel putin, incerc sa fac asta... ma deprima sa ma cert.

2. e varsta mea reala, nu am nici un motiv sa mint.

3. e normal sa nu fi de acord cu chestii pe care le zic...suntem oameni, shi suntem diferiti, in gandire shi simtire...

sus

meeee

Guest

scris pe 6 feb 2004 02:27 de meeee

1. eu nu ma cert cu nimeni, sau, cel putin, incerc sa fac asta... ma deprima sa ma cert.

2. e varsta mea reala, nu am nici un motiv sa mint.

3. e normal sa nu fi de acord cu chestii pe care le zic...suntem oameni, shi suntem diferiti, in gandire shi simtire...

multumesc pt raspunsuri la toti...am rezolvat problema cu prietenul meu...am acum o alta problema...eu asta vara am fost in romania (sunt in spania acum) in vacanta si el cat timp eu am fost plecat a stat cu o tipa iar tipa aceea inca tine la el desi nu recunoaste...eu vb cu el in fiecare zi pe net desi il vad zilnik iar cateodata tipa aceea intra pe el sa vb cu el si chestii...ii tot da apeluri ii trimite mesaj si eu iam zis ei sa termine cu astea dar clar ca nu o sa faca ce zic eu...el imi zice ca nu mai vb cu ea pe net dar eu nu sunt sigura de asta iar cand ii zic ca sa nu vb cu ea,imi zice caexagerez si ca sunt prea geloasa pt o prostie...dar pt mine nu e o prostie pt ca el a stat cu ea cat timp era si cu mine iar eu il iubesc mult de tot si nu vreau sal pierd...voi ce ziceti fetelor nu ati fi la fel?nu ati fi geloase?...credeti ca exagerez cu chestia asta???
sus
Pagina 2 din 2
«   1   2

loading...

Ai probleme sexuale si nu ai la cine sa apelezi? Sunt Doina Panait, consilierul seXpert.ro, si iti stau la dispozitie!

spune-mi problema ta!
seXpert.ro iti pune la dispozitie o baza de date completa despre dragoste, sex, viata sexuala, sanatate si probleme sexuale!

vezi lista de articole!

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare 
    Nu esti logat!

Login | Nu ai cont? Creeaza cont nou

Ai o problema? Noi avem raspunsul

Citeste sfaturile consilierului!
MARIREA PENISULUI

Membri on-line:

41 vizitatori si 0 membri sunt online:

Vezi toti membrii online