Mi-e frica sa fac dragoste cu prietenul meu!

Pagina 1 din 1
1

yna20

Newbie
7 mesaje

Mi-e frica sa fac dragoste cu prietenul meu!

scris pe 9 ian 2004 12:47 de yna20

sunt cu prietenul meu de 1 an si ceva si inca nu am facut-o pt ca eu sunt virgina.era sa se intample de vreo cateva ori dar ne-am oprit la timp pt ca mi-a fost frica si am intrat in panica.mi-as dori
sa scap de povara asta si sa-mi multumesc prietenul dar nu am tupeu si mi-e frica si in plus nu vreau sa fiu dezamagita dupa aceea.il iubesc si ma iubeste.ce ma sfatuiti sa fac?

yna20
sus

lars

Newbie
6 mesaje

Re: ce sa fac?

scris pe 9 ian 2004 16:17 de lars

just do it!
daca crezi ca merita sa-i faci onoarea asta.discutati si luati-o incet.
bafta!
sus

tataYa

Senior member
66 mesaje

scris pe 9 ian 2004 16:49 de tataYa

sunt cu prietenul meu de 1 an si ceva si inca nu am facut-o pt ca eu sunt virgina.era sa se intample de vreo cateva ori dar ne-am oprit la timp pt ca mi-a fost frica si am intrat in panica.mi-as dori
sa scap de povara asta si sa-mi multumesc prietenul dar nu am tupeu si mi-e frica si in plus nu vreau sa fiu dezamagita dupa aceea.il iubesc si ma iubeste.ce ma sfatuiti sa fac?

cum adika nu ai facut-o pentru ca erai virgina ? ..
so what ? a face dragoste este urmatorul pas logic intre doua persoane care se iubesc .. nu ai simtit niciodata ca saruturile si imbratisarile par insuficiente ? fa-ti putin curaj ca sustinere din partea prietenului tau vad ca ai iar daca nu ai curaj atunci cand va fi ia pe imprunmut si-l dai mai tarziu ..

"poti deveni spiritual pana si in trup si poti fi carnal pana si in spirit"
sus

andra16

Senior member
74 mesaje

scris pe 9 ian 2004 18:39 de andra16

lasa totul pe mana lui..
din moment ce sunteti de 1 an impreuna e clar ca te cunoste foarte bine si stie ce iti place...ashadar...te poate face sa te simti atat de bine incat sa iti doresti..
tot ce trebuie sa faci u...e sa te gandesti...de ce ai face-o...si daca iti doresti sigur...daca esti pregatita..
dar ai grija..inceperea vietii sexulae trebuie sa iti aminteasca si de responsabilitatile..
trebuie sa te gandesti la un mijloc de contraceptie sigur,...
ce faci daca aceste esueaza ...
sunt sigura ca si u iti doresti...
daca mai ai nevoie de informatii sunt dispusa sa te ajut...
si daca te gandesti la prezervativ...eu cred ca e ok...pentru prima data....dar...avand in vedere ca relatia ta este stabila...consider ca trebuie sa ta gandesti la alte metode..epntru ca prezervativul nu este sigur...

Inteligenta este capacitatea cu ajutorul careia vom intelege, pana la urma ca totul este de neinteles. - Maurice Maeterlink
sus

copilita

Veteran member
363 mesaje

scris pe 9 ian 2004 22:56 de copilita

Cum adica Povara ?! Virginitate nu e o povara, e ceva minunat, ce ai ocazia sa-l oferi omului pe care-l iubesti. Nu trebuie sa te culci cu el doar ca sa il multumesti, sau ca sa scapi de povara. Trebuie sa o faci convinsa ca asta itit doreshti, din toate punctele de vedere, si sigura in ceea ce priveshte masurile de protectie ce Le-ati luat, nu le-ai luat, sau le-a luat... de acum incolo, totu-i la plural.

'pies':In ceea ce priveshte prezervativul, exceptand cazurile de rupere, sunt cele mai sigure. Insa cele de calitate se rup greu, rar, in conditii normale de pastrare si utilizare.

you want the truth?... you can't handle the truth...!
sus

FireSoul

Expert member
751 mesaje

scris pe 10 ian 2004 12:30 de FireSoul

Do what you feel. Nimic ce vine din dragoste nu e gresit

Save water! drink beer!!!
sus

maf

Guest

Re: Re: ce sa fac?

scris pe 20 ian 2008 22:02 de maf

Nimic ce vine din dragoste nu e gresit
sus

angela

Expert member
1090 mesaje

Re: Re: Re: ce sa fac?

scris pe 21 ian 2008 13:35 de angela

Atata timp cat tu nu esti pregatita din toate punctele de vedere, nu te grabi sa iei o decizie pripita.Este un pas important si acesta se ia nu pentru ca vrei sa iti multumesti baiatul cu care esti, asa cum ai spus-o, ci pentru ca intr-adevar iti doresti asta.Aceasta decizie se ia atunci cand te consideri indeajuns de pregatita pentru asta.SI crede-ma ca vei simti acest lucru.Dar nu lua decizii doar pentru ca el insista,pentru ca daca te iubeste, te va astepta pana vei fi pregatita.

''Nu te intreba ce ii trebuie lumii - intreaba-te ce te face sa prinzi viata si pune-te pe treaba. Deoarece lumii ii trebuie oameni care au prins viata'' - Howard Thurman
sus

mybutterfly

Junior member
23 mesaje

Re: Re: Re: Re: ce sa fac?

scris pe 21 ian 2008 14:26 de mybutterfly

Atata timp cat tu nu esti pregatita din toate punctele de vedere, nu te grabi sa iei o decizie pripita.Este un pas important si acesta se ia nu pentru ca vrei sa iti multumesti baiatul cu care esti, asa cum ai spus-o, ci pentru ca intr-adevar iti doresti asta.Aceasta decizie se ia atunci cand te consideri indeajuns de pregatita pentru asta.SI crede-ma ca vei simti acest lucru.Dar nu lua decizii doar pentru ca el insista,pentru ca daca te iubeste, te va astepta pana vei fi pregatita.

sarmana fata....a scris mess-ul in 2004 si i se raspunde in 2008...oops
sus

Danny_DaBoss

Expert member
2005 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: ce sa fac?

scris pe 22 ian 2008 10:03 de Danny_DaBoss

sarmana fata....a scris mess-ul in 2004 si i se raspunde in 2008...oops

s-o fi calarit de atunci de sute de ori

sau inca o fi virgina ?
sus

crisexpert

Expert member
514 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: ce sa fac?

scris pe 27 ian 2008 12:23 de crisexpert

s-o fi calarit de atunci de sute de ori

sau inca o fi virgina ?

Poate sa si casatorit

Dar sa raspund, ascultati ce spune un baiat!Daca nu simnti ce el e cel cu care vrei sa o faci nu o fa (nu-mi vine sa cred ca am spus asta ).Daca vrei sa faci sex cu el doar pt al multumi pe el mai astepata.Daca chiar tie pofta...sti tu ce sa faci.

De ce e normal ca la 13 ani sa faci sex dar e anormal ca parintii tai sa faca sex?
sus

misionarul

Newbie
9 mesaje

Re: Mi-e frica sa fac dragoste cu prietenul meu!

scris pe 4 feb 2008 02:12 de misionarul

dak esti sigura k il iubesti si k t iubeste,nu inteleg c mai astepti!tie nu-ti e teama d actul sexual,ci de faptul k dak t lasa dupa,c o sa te mai faci...probabil t inknta la nebunie ideea d a face sex,dar nu ai vrea sa ajungi in situatia de a-l pierde dupa aceea.eu zic sa risti,pt k il poti pierde si dk il lasi sa astepte.nu e un capat de viata,fa ce vrei si ce-ti place,pt k iti va placea

Tu-che!
sus
Pagina 1 din 1
1

loading...

Ai probleme sexuale si nu ai la cine sa apelezi? Sunt Doina Panait, consilierul seXpert.ro, si iti stau la dispozitie!

spune-mi problema ta!
seXpert.ro iti pune la dispozitie o baza de date completa despre dragoste, sex, viata sexuala, sanatate si probleme sexuale!

vezi lista de articole!

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare 
    Nu esti logat!

Login | Nu ai cont? Creeaza cont nou

Ai o problema? Noi avem raspunsul

Citeste sfaturile consilierului!
MARIREA PENISULUI

Membri on-line:

13 vizitatori si 0 membri sunt online:

Vezi toti membrii online