contributia tipelor la "pat"

Pagina 1 din 2
1   2   »

amedeum

Junior member
10 mesaje

scris pe 12 ian 2004 16:15 de amedeum

Care este contributia tipelor la succesul unei partide de sex ? Eu unul am nevoie de "participare" pentru a fi plin de imaginatie ... nu ma inspira deloc "o saltea" ... gresesc ?
Pe forum gasec mai mult masculi ingrijorati ca nu-si satisfac partenera, ca nu pot prelungi actul, ca nu e sigur de dotarea lui ... etc. Nu prea gasesc post-uri in care tipe sa intrebe "cum sa-l fac pe partenerul meu sa se urce pe pereti de placere"
Un "ganditor" zicea la un moment dat ca "lucrurile au luat-o razna de cand femeilor li s-a dat dreptul la placere" suna cam DUR ... dar tind sa cred ca (oarecum) are dreptate !
sus

laura

Guest

Re: contributia tipelor la "pat"

scris pe 12 ian 2004 17:42 de laura

Care este contributia tipelor la succesul unei partide de sex ? Eu unul am nevoie de "participare" pentru a fi plin de imaginatie ... nu ma inspira deloc "o saltea" ... gresesc ?
Pe forum gasec mai mult masculi ingrijorati ca nu-si satisfac partenera, ca nu pot prelungi actul, ca nu e sigur de dotarea lui ... etc. Nu prea gasesc post-uri in care tipe sa intrebe "cum sa-l fac pe partenerul meu sa se urce pe pereti de placere"
Un "ganditor" zicea la un moment dat ca "lucrurile au luat-o razna de cand femeilor li s-a dat dreptul la placere" suna cam DUR ... dar tind sa cred ca (oarecum) are dreptate !

raspuns:
SINCER ITI DAU DREPTATE CHIAR AS FI INTERESATA CE SI-AR DORI DE LA PARTENERA LUI LA PAT,POATE POTI SA-MI RASPUNZI LA ADRESA www.dairywoman852003@yahoo.com
sus

copilita

Veteran member
363 mesaje

scris pe 12 ian 2004 23:11 de copilita

de ce sa intreb pe oricine de pe forumul asta, cum sa-mi fac iubitul sa innebuneasca de placere, si sa nu-l intreb pe el?! Vezi, asta mi se pare o tampenie infinita, sa intrebi chestii la care numai voi doi puteti raspunde(ma refer la un cuplu), shi sa ashtepti raspuns de la straini, in probleme particulare. Il intreb pe el, in timpul actului, sau inainte, sau dupa, imi dau seama dupa cum reactioneaza, etc... insa nimeni nu-ti poate povesti cum ii place iubitului/iubitei tale sa te porti. Decat el/ea.

Cat despre implicarea femeii... consider ca ambii trebuie sa se implice la fel de mult, sa aiba o participare la fel de intensa.(bineinteles, exceptand cazurile cand unul din parteneri doreste sa "activeze" el mai mult. Si...da, poate sa fie si femeia)

you want the truth?... you can't handle the truth...!
sus

une femme

Guest

scris pe 16 ian 2004 13:23 de une femme

ca respuns la intrebarea ta, dupa cum ai pus tu problema, nu pot sa spun ca poate femeil/fetele stiu ce inseamna a face dragoste, ....iar barbatii/baietii sunt nepriceputi...
sau poate diferente la acest capitol intre partea feminina si partea masculina este ca 'ea' discuta problema in intimatate cu partenerul, pe cand 'el' problema nu o discuta cu partenera si o face public pe forum.
astea sa fie pote motivele pt care tu nu gasesti asa cum tu te-ai exprimat.....? ce zici ? am dreptate?
sus

duran

Veteran member
273 mesaje

scris pe 16 ian 2004 13:38 de duran

Pe forum gasec mai mult masculi ingrijorati ca nu-si satisfac partenera, ca nu pot prelungi actul, ca nu e sigur de dotarea
lui ... etc. Nu prea gasesc post-uri in care tipe sa intrebe "cum sa-l fac pe partenerul meu sa se urce pe pereti de placere"

nici nu vei vedea ,vreodata ,o femeie matura care sa intrebe asa ceva pe forum.Ele stiu prea bine ce vor, cum sa fie tratate,dar singura problema este ca barbatii nu stiu sau nu vor sa le inteleaga.Deci, ideea este urmatoarea : discuta cu ea , incearca sa intuiesti ce/cind/cum isi doreste o femeie!!Mie personal imi place cum suna chestia asta :" traieste-ti placerea prin cea a partenerului...

Come on, make my day!
sus

amedeum

Guest

Re: Re: contributia tipelor la "pat"

scris pe 16 ian 2004 16:12 de amedeum

ca respuns la intrebarea ta, dupa cum ai pus tu problema, nu pot sa spun ca poate femeil/fetele stiu ce inseamna a face dragoste, ....iar barbatii/baietii sunt nepriceputi...
sau poate diferente la acest capitol intre partea feminina si partea masculina este ca 'ea' discuta problema in intimatate cu partenerul, pe cand 'el' problema nu o discuta cu partenera si o face public pe forum.
astea sa fie pote motivele pt care tu nu gasesti asa cum tu te-ai exprimat.....? ce zici ? am dreptate?

Oare nu crezi ca am incercat sa discut aceasta problema mai intai cu partenera ?
Am ajuns sa pun problema pe forum TOCMAI pentru ca nu am ajuns la nici o concluzie cu EA ... si imi doresc sa aflu daca eu cer prea mult in raport cu alte cupluri care au niste ani buni in spate !!! Nu discut despre cuplurile care sunt la inceput si pentru care totul e minunat TOCMAI pentru faptul ca exista acea pasiune "a noului" ... intelegi ce vreau sa spun.
sus

amedeum

Guest

scris pe 16 ian 2004 16:19 de amedeum

nici nu vei vedea ,vreodata ,o femeie matura care sa intrebe asa ceva pe forum.Ele stiu prea bine ce vor, cum sa fie tratate,dar singura problema este ca barbatii nu stiu sau nu vor sa le inteleaga.Deci, ideea este urmatoarea : discuta cu ea , incearca sa intuiesti ce/cind/cum isi doreste o femeie!!Mie personal imi place cum suna chestia asta :" traieste-ti placerea prin cea a partenerului...

Tipule, sa aflu eu "CE VOR FEMEILE" ... sper ca glumesti ... nu a reusit Freud dupa 30 de ani de activitate sa afle asta !!! Daca tu ai avut o revelatie - te rog sa o faci publica - sunt dispus sa platesc pentru a afla asa ceva ... revino-ti. As fi curios cati ani ai si ce relatii ai avut ... trezeste-te ! Tu n-ai decat sa visezi frumos ... dar cand te trezesti da un semn de viata !
sus

proxtu

Newbie
7 mesaje

Re: Re: Re: contributia tipelor la "pat"

scris pe 16 ian 2004 17:12 de proxtu

Oare nu crezi ca am incercat sa discut aceasta problema mai intai cu partenera ?
Am ajuns sa pun problema pe forum TOCMAI pentru ca nu am ajuns la nici o concluzie cu EA ... si imi doresc sa aflu daca eu cer prea mult in raport cu alte cupluri care au niste ani buni in spate !!! Nu discut despre cuplurile care sunt la inceput si pentru care totul e minunat TOCMAI pentru faptul ca exista acea pasiune "a noului" ... intelegi ce vreau sa spun.

mha, baiete, femeia nu trebuie sa o intzelegi.trebuie sa o descoperi.. incearca sa simtzi ceea ce ii place mai mult atunci cand facetzi sex...daca facetzi sex......

nu va puneti cu proxtu ca are neuronii odihniti....
sus

duran

Veteran member
273 mesaje

scris pe 16 ian 2004 18:00 de duran

Tipule, sa aflu eu "CE VOR FEMEILE" ... sper ca glumesti ... nu a reusit Freud dupa 30 de ani de activitate sa afle asta !!! Daca tu ai avut o revelatie - te rog sa o faci publica - sunt dispus sa platesc pentru a afla asa ceva ... revino-ti. As fi curios cati ani ai si ce relatii ai avut ... trezeste-te ! Tu n-ai decat sa visezi frumos ... dar cand te trezesti da un semn de viata !

M-AM trezit,tu?
1. 30/ destule
2.nu stiu eu cati ani ai si nu stiu cit de profund putem discuta problema asta ,
totusi , e parerea ta si ti-o respect ,insa de ce crezi ca femeile nu stiu ce vor?

Come on, make my day!
sus

duran

Veteran member
273 mesaje

Re: Re: Re: Re: contributia tipelor la "pat&q

scris pe 16 ian 2004 18:03 de duran

mha, baiete, femeia nu trebuie sa o intzelegi.trebuie sa o descoperi.. incearca sa simtzi ceea ce ii place mai mult atunci cand facetzi sex...daca facetzi sex......

bravo !!

Come on, make my day!
sus

duran

Veteran member
273 mesaje

scris pe 16 ian 2004 18:13 de duran

SI DE FAPT STI CEVA ?
dca tot vrei sa platesti , ok /ilovecarmen@as .ro
scrie-mi
dar parca e pacat de bani ,investeshte in tine .... tipule , si mai discutam , daca poti si daca vrei
ps vrei sa traduc semnatura?

Come on, make my day!
sus

copilita

Veteran member
363 mesaje

scris pe 16 ian 2004 23:18 de copilita

1. Daca ea nu stie ce vrea, cum am putea stii noi?! (totusi, nu cred ca nu stie ce vrea, implicit ce o face sa se simta bine... decat in cazul in care, asa cum s-a mai zis, inca nu ati trecut la lucruri intime )
2. Nu ne-ai zis ce ceri de la relatia voastra, ca sa-ti putem spune daca e prea mult.
3. nu stiu daca aproape trei ani sunt "ani buni", din punctul tau de vedere, insa e singura perspectiva din care pot sa-ti raspund. Cat despre placerea noului... hm... ea exista, insa uneori ramane chiar si pentru mult mult timp... si acum, ma simt entuziasmata, fericita, norocoasa, mai iubita, si mai indragostita, ca in primele saptamani...

you want the truth?... you can't handle the truth...!
sus

valy

Guest

scris pe 17 ian 2004 04:08 de valy

Ii dau dreptate lui Amadeum. Sunt unele femei care stau in pat la sex ca o scandura. Am expierenta in cuplu destula. Am avut o experienta trista: timp de 5 ani de zile cel care misca in pat eram doar eu. Nu m-a mangaiat niciodata pentru a-mi arata ca vrea sex, decat sa-mi spuna. Daca eu nu-i duceam mana la p*** ea nu o facea. Imi facea placere ca ea sa o introduca, dar o facea cu repulsie si numai la spusele mele.I-am spus care sunt placerile mele si am cerut si eu de la ea, dar nu mi-a spus. Toata aceasta atitudine m-a dus la pierderea apetitului de sex si la despartire. Ajunsesem sa-mi placa mai mult o laba, decat un f**** .
sus

amedeum

Junior member
10 mesaje

Re: Re: Re: Re: contributia tipelor la "pat&a

scris pe 17 ian 2004 09:45 de amedeum

SI DE FAPT STI CEVA ?
dca tot vrei sa platesti , ok /ilovecarmen@as .ro
scrie-mi
dar parca e pacat de bani ,investeshte in tine .... tipule , si mai discutam , daca poti si daca vrei
ps vrei sa traduc semnatura?

la primul raspuns pareai destul de calm (si implicit civilizat) la al 2-lea ce s-a intamplat ? Am trezit cumva niste frustrari ? Iar chestia cu tradusul semnaturii nu m-a provocat ci mi-a definitivat portretul tau pe care il las sa il califice cei care vor citi asta.
In alta ordine de idei ... se spune ca "in spatele unui barbat puternic se afla o femeie puternica" ! Exista femei DESTEPTE care stiu sa-i faca pe partenerul lor sa se simta in siguranta ... cu alte cuvinte "tu esti cel mai ... " ... care, recunosc, fac foarte bine relatiei. Tu probabil ai parte de o asemenea partenera ! Bravo tie ... bravo voua ! DAR daca ai sa patrunzi un pic in mintea unor femei - cu siguranta o sa ai si suprize !!!
Probleme exista in majoritatea cuplurilor ... dar foarte multi nu au discernamantul, disponibilitatea si maturitatea sa COMUNICE !
Drep dovada observati ce succes are Bebe Mihaescu !!! De ce ??? Pentru ca totul e minunat ? Tocmai INFATUATII care se dau experti in de-ale vietii au mari probleme ... nu cei care "gandesc" si care isi pun "intrebari" !
sus

duran

Veteran member
273 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: contributia tipelor la "p

scris pe 17 ian 2004 10:28 de duran

la primul raspuns pareai destul de calm (si implicit civilizat) la al 2-lea ce s-a intamplat ? Am trezit cumva niste frustrari ? Iar chestia cu tradusul semnaturii nu m-a provocat ci mi-a definitivat portretul tau pe care il las sa il califice cei care vor citi asta.

Deocamdata cel plin de frustrari ,esti tu ! iar partea cu "civilizat"... e usor interpretabila! Am incercat sa te fac ,cu umile puteri ,ce-i drept sa pricepi care e problema ta; si mai cred ca de fapt,problema ta ,esti chiar tu.
Rolul femeii in viata cuplului,este esentiala .Ea poate face dintr-un individ sanatos un barbat frustrat ( oare tu nu esti?) si invers,dintr-un individ complexat ,cu deficiente sexuale,un barbat cu reactii sexuale satisfacatoare.
Pentru consolidare relatiilor din cuplu nu sunt remedii miraculoase .ESENTIAL este incercarea zilnica de a o pastra prin initiativa si atentie. Adaptarea sexuala se modeleaza in timp,cand cei doi ajung sa aiba preferinte si gusturi comune,iar sentimentele devin ,mai profude ,mai stabile.Este mai normala afirmatia "dupa atitzia ani de casnicie imi iubesc tot mai mult sotia / sotul decat "..dupa atitzia ani de casnucie relatiile s-au banalizat.Sotul/sotia nu ma mai atrage ca la inceput"
se spune ca ,vorbind de un cuplu stabil, barbatul este cel ce contribuie la formarea sexuala a sotiei.
Deci....nefireasca este banalizarea sentimentului de dragoste si intelegere, intr-un simplu act sexual.Ea traduce in realitate saracia ta sufleteasca si neputinta de a gasi noi modalitati de a castiga si a retine afectiunea celuilalt
si te rog ... fara afirmatii gratuite si pline de " frustrare"

Come on, make my day!
sus

amedeum

Junior member
10 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: contributia tipelor la &qu

scris pe 17 ian 2004 11:03 de amedeum

Deocamdata cel plin de frustrari ,esti tu ! iar partea cu "civilizat"... e usor interpretabila! Am incercat sa te fac ,cu umile puteri ,ce-i drept sa pricepi care e problema ta; si mai cred ca de fapt,problema ta ,esti chiar tu.
Rolul femeii in viata cuplului,este esentiala .Ea poate face dintr-un individ sanatos un barbat frustrat ( oare tu nu esti?) si invers,dintr-un individ complexat ,cu deficiente sexuale,un barbat cu reactii sexuale satisfacatoare.
Pentru consolidare relatiilor din cuplu nu sunt remedii miraculoase .ESENTIAL este incercarea zilnica de a o pastra prin initiativa si atentie. Adaptarea sexuala se modeleaza in timp,cand cei doi ajung sa aiba preferinte si gusturi comune,iar sentimentele devin ,mai profude ,mai stabile.Este mai normala afirmatia "dupa atitzia ani de casnicie imi iubesc tot mai mult sotia / sotul decat "..dupa atitzia ani de casnucie relatiile s-au banalizat.Sotul/sotia nu ma mai atrage ca la inceput"
se spune ca ,vorbind de un cuplu stabil, barbatul este cel ce contribuie la formarea sexuala a sotiei.
Deci....nefireasca este banalizarea sentimentului de dragoste si intelegere, intr-un simplu act sexual.Ea traduce in realitate saracia ta sufleteasca si neputinta de a gasi noi modalitati de a castiga si a retine afectiunea celuilalt
si te rog ... fara afirmatii gratuite si pline de " frustrare"

Bravooooo !!!!! ai si galerie cand faci asta ? Sau folosesti oglinda ? Te-ai "incalzit" rau de tot ! Mai omule ... recunosc ca am probleme ... e clar ! Dar patima cu care "combati" ma face sa cred ca nici "matale" nu stai prea bine !!! Totusi m-ar interesa bibliografia "textelor" de mai sus ... prefer ideile originale ... ale tale au iz de superficialitate !
sus

duran

Veteran member
273 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: contributia tipelor la

scris pe 17 ian 2004 11:13 de duran

Bravooooo !!!!! ai si galerie cand faci asta ? Sau folosesti oglinda ? Te-ai "incalzit" rau de tot ! Mai omule ... recunosc ca am probleme ... e clar ! Dar patima cu care "combati" ma face sa cred ca nici "matale" nu stai prea bine !!! Totusi m-ar interesa bibliografia "textelor" de mai sus ... prefer ideile originale ... ale tale au iz de superficialitate !
Da ! am trecut prin asa ceva ,dar am avut taria sufleteasca sa cred in familie ,in femaie care doarne langa tine tocmai de aceea mi-am permis sa-ti raspund! nu incerc s-o fac pe desteptul cu tine ,dar daca totusi am dreptate ? ce zici ? poti discuta si asculta pareri ale altoara si mai ales sa le intelegi ? de fapt vrei ?

Come on, make my day!
sus

duran

Veteran member
273 mesaje

scris pe 17 ian 2004 11:22 de duran

In alta ordine de idei ... se spune ca "in spatele unui barbat puternic se afla o femeie puternica" ! Exista femei DESTEPTE care stiu sa-i faca pe partenerul lor sa se simta in siguranta ... cu alte cuvinte "tu esti cel mai ... " ... care, recunosc, fac foarte bine relatiei. Tu probabil ai parte de o asemenea partenera ! Bravo tie ... bravo voua ! DAR daca ai sa patrunzi un pic in mintea unor femei - cu siguranta o sa ai si suprize !!!
Probleme exista in majoritatea cuplurilor ... dar foarte multi nu au discernamantul, disponibilitatea si maturitatea sa COMUNICE !
Drep dovada observati ce succes are Bebe Mihaescu !!! De ce ??? Pentru ca totul e minunat ? Tocmai INFATUATII care se dau experti in de-ale vietii au mari probleme ... nu cei care "gandesc" si care isi pun "intrebari" !
ai perfecta dreptate! dar ce vei face in continuare ! te desparti de femeia pe care o iubesti ... renunti atat de usor la tot ce va leaga . pe bune ,incerc sa te inteleg ,fara sa te compatimesc , ce vrei de fapt ?

Come on, make my day!
sus

duran

Veteran member
273 mesaje

scris pe 17 ian 2004 11:23 de duran

ai perfecta dreptate! dar ce vei face in continuare ! te desparti de femeia pe care o iubesti ... renunti atat de usor la tot ce va leaga . pe bune ,incerc sa te inteleg ,fara sa te compatimesc , ce vrei de fapt ?

Come on, make my day!
sus

amedeum

Junior member
10 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: contributia tipelo

scris pe 17 ian 2004 11:23 de amedeum

Da ! am trecut prin asa ceva ,dar am avut taria sufleteasca sa cred in familie ,in femaie care doarne langa tine tocmai de aceea mi-am permis sa-ti raspund! nu incerc s-o fac pe desteptul cu tine ,dar daca totusi am dreptate ? ce zici ? poti discuta si asculta pareri ale altoara si mai ales sa le intelegi ? de fapt vrei ?

OK, bravo ! se pare ca te-ai calmat ... si apreciez faptul ca ai fost cintit recunoscand ca ai avut si tu probleme ! La fel ca si tine VREAU sa le rezolv ... de aceea suntem amandoi pe acest forum ! nu ?
sus

duran

Veteran member
273 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: contributia ti

scris pe 17 ian 2004 11:42 de duran

OK, bravo ! se pare ca te-ai calmat ... si apreciez faptul ca ai fost cintit recunoscand ca ai avut si tu probleme ! La fel ca si tine VREAU sa le rezolv ... de aceea suntem amandoi pe acest forum ! nu ?

Eu am ajuns pe forum din cu totul alte motive .Am vrut sa ma conving de o chestie ,am reusit si ...cam atat.
Tot ce ti-am spus , ti-am zis din suflet, (sunt un tip patimash), si mai ales ca am trecut, prin "problema" , si cine stie?... poate voi mai trece ,dar sunt convins ca nu voi avea incotro , va trebui sa imi gasesc resurse ( de fapt sa ne gasim ) pt a armoniza viata cuplului.
Personal, modul acesta de percepere a vietii de cuplu , vreau sa-ti spun , ca mi-a adus beneficii,.

Come on, make my day!
sus

amedeum

Junior member
10 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: contributi

scris pe 17 ian 2004 12:26 de amedeum

Eu am ajuns pe forum din cu totul alte motive .Am vrut sa ma conving de o chestie ,am reusit si ...cam atat.
Tot ce ti-am spus , ti-am zis din suflet, (sunt un tip patimash), si mai ales ca am trecut, prin "problema" , si cine stie?... poate voi mai trece ,dar sunt convins ca nu voi avea incotro , va trebui sa imi gasesc resurse ( de fapt sa ne gasim ) pt a armoniza viata cuplului.
Personal, modul acesta de percepere a vietii de cuplu , vreau sa-ti spun , ca mi-a adus beneficii,.

Eu am deja un an de cand am capul "tzandari" de atatea ganduri si stari de confuzie ... ca sa nu mai pun la socoteala si tensiunea creata in cuplu ! Caut cu disperare sa INTELEG ce se petrece cu mine ! Toate acestea se datoreaza unei "scapari" din partea partenerei cum ca nu as fi FOARTE bun la pat ! Si asta in conditiile in care (fara lipsa de modestie) partenerele anteriorare mi-au dat de inteles contrariul ! As fi curios care a fost problema ta ... situatie in care am putea sa aprofundam subiectul !
sus

duran

Veteran member
273 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: contri

scris pe 17 ian 2004 16:30 de duran

Eu am deja un an de cand am capul "tzandari" de atatea ganduri si stari de confuzie ... ca sa nu mai pun la socoteala si tensiunea creata in cuplu ! Caut cu disperare sa INTELEG ce se petrece cu mine ! Toate acestea se datoreaza unei "scapari" din partea partenerei cum ca nu as fi FOARTE bun la pat ! Si asta in conditiile in care (fara lipsa de modestie) partenerele anteriorare mi-au dat de inteles contrariul ! As fi curios care a fost problema ta ... situatie in care am putea sa aprofundam subiectul !

Vrei parerea mea sincera ?
1. ai mai multa incredere in potentialul tau
( sexual ,moral sentimental etc)" ..ce se petrece cu mine.."!!
2.mi-e greu sa cred ca, femeia ,cea care te iubeste , are asemenea "scapari".Sunt ,dupa parerea mea ,"erori", in abordarea vietii de cuplu . Nu te pune pe ganduri?
de fapt ce vrei? implinirea sexuala si sufleteasca ,nu??. Fara sa incerc sa-ti dau o solutie , totusi .... nu ai" gresit " drumul"?
cu riscul de a deveni obsedant , iti spun din experienta: daca iubirea e ceva formal , restul e lipsit de importanata.
problema mea a fost asemanatoare.Nu mai eram pe aceeasi pe lungime de unda , poate cateodata am avut si ejaculari precoce cauzata de altfel de dorinta de a face dragoste ,insa .... cred ca am avut si noroc ca am intilnit o fiinta cerebrala si iubitoare ( sa-i spunem sacrificiu??????) crede-ma nu a avut "scapari"( fara a fii rautacios, nu am de ce , ai vrut o parere sincera!)
.... a venit si sotia mea , a vazut ce subiect discutam , si sti ce remarca seaca a facut : " e complexat...", fara a te jignii ,ci doar ca o parere rapida a unei femei.

Come on, make my day!
sus

duran

Veteran member
273 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: contri

scris pe 17 ian 2004 16:59 de duran

buna eu sunt sotia lui duran si intradevar conclizia pe care am tras-o este ca esti un pic complexat si te deranjeaza faptul ca actuala ta partenera te considera "slab la pat" iar celelalte din trecut nu. bun, ai o problema, dar nu faci nimic sa o rezolvi. intr-un cuplu comunicarea este ccea mai importanta,discutati, vezi cei place, ce(cum amune) vrea si pe urma vedeti ce se intampla. asta daca ti la ea intradevar, daca nu alta la rand ca lumea e plina de femei frumoase.
in alta ordine de idei, fara se te superi pe mine, nu crezi ca esti prea increzator la ce spune lumea? aici ma refer la fostele tale partenere care au spus sau au dat de inteles ca esti bun la pat? femeile nu au toate aceleasi gusturi si ele (gusturile )nu se discuta.daca lor le-a placut e obligatoriu sa-i placa si actualei?
o parere deosebit de sincera .

Come on, make my day!
sus

B|acKBeeR

Guest

scris pe 25 mar 2004 12:52 de B|acKBeeR

stii...pe mine unu ...daca e vorba numai de o partida de sex cu o fata care nu ma intereseaza prea tare...mi-e egal daca are parte si ea de placere!io ma simt bine....si egal ce e cu ea!in cazul in care esxista dragoste si o relatie seriosa...incearca sa iti cunosti partenera...experimenteaza sa vezi ce si cum ii place!
sus

lavinia

Veteran member
389 mesaje

scris pe 25 mar 2004 21:16 de lavinia

De ce nu intreb pe forum ce va urca pe voi pe pereti?
Simplu! Pentru ca nu ma intereseaza!
Mi se pare normal sa-l intreb pe el! De altfel este si sexi o discutie de genul asta!

Schimbarea este singurul lucru neschimbator!-Schopenhauer
sus

campioana82

Junior member
33 mesaje

scris pe 26 mar 2004 08:48 de campioana82

traieste-ti placerea prin cea a partenerului
CORECT
e un lucru mare daca ajungi la performanta asta.
cred ca e vorba de dragoste aici
dar pt o simpla partida de sex e mai greu cu oferitul placerii doar te gandesti la tine.

anca.
sus

rul3r

Veteran member
317 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: co

scris pe 26 mar 2004 12:20 de rul3r

buna eu sunt sotia lui duran si intradevar conclizia pe care am tras-o este ca esti un pic complexat si te deranjeaza faptul ca actuala ta partenera te considera "slab la pat..."

Mai durane ai ajuns sa iti aduci familia pe forum? Pe maicata cand o aduci sa o cunoastem si noi?......suntem penibili mai oameni buni
sus

bebe

Guest

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re

scris pe 26 mar 2004 20:14 de bebe

Mai durane ai ajuns sa iti aduci familia pe forum? Pe maicata cand o aduci sa o cunoastem si noi?......suntem penibili mai oameni buni

Domnule patron, de ce sotul sau sotia nu pot sa participe la discutii. Va complexeaza sau va e frica sa nu va combata "pretioasele idei" (mai era unul ale carui idei erau singurele admise, dar a fost impuscat).
sus

D

Guest

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re

scris pe 26 mar 2004 20:33 de D

pt tien o sa-l aduc pe fii-miu.... are un an ....va potriviti

pies... vai de tine.....
sus
Pagina 1 din 2
1   2   »

loading...

Ai probleme sexuale si nu ai la cine sa apelezi? Sunt Doina Panait, consilierul seXpert.ro, si iti stau la dispozitie!

spune-mi problema ta!
seXpert.ro iti pune la dispozitie o baza de date completa despre dragoste, sex, viata sexuala, sanatate si probleme sexuale!

vezi lista de articole!

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare 
    Nu esti logat!

Login | Nu ai cont? Creeaza cont nou

Ai o problema? Noi avem raspunsul

Citeste sfaturile consilierului!
MARIREA PENISULUI

Membri on-line:

20 vizitatori si 0 membri sunt online:

Vezi toti membrii online