CUNNILINGUS

Pagina 1 din 3
1   2   3   »

Dardanel

Junior member
44 mesaje

CUNNILINGUS

scris pe 16 ian 2004 23:27 de Dardanel

Cunnilingus este sexul oral practicat asupra femeilor. Pentru multe femei cunnilingus este cea mai excitanta dintre toate variatiile sexului iar un partener iscusit poate sa sa provoace cu limba un orgasm mai usor decat prin alte metode.

**************************************************************************************
PT Baieti : Ati reusit vrodata sa va aduceti partenera la orgasm numai prin sex oral ?
**************************************************************************************
PT Fete : Ati ajuns vreodata la orgasm cand vi s-a facut cunnilingus ?

Be The Best And Fuck The Rest
sus

copilita

Veteran member
363 mesaje

Re: CUNNILINGUS

scris pe 16 ian 2004 23:42 de copilita

Cunnilingus este sexul oral practicat asupra femeilor. Pentru multe femei cunnilingus este cea mai excitanta dintre toate variatiile sexului iar un partener iscusit poate sa sa provoace cu limba un orgasm mai usor decat prin alte metode.

PT Baieti : Ati reusit vrodata sa va aduceti partenera la orgasm numai prin sex oral ?

In 90% din cazuri, da... exceptie fac cazurile in care a trebuit sa sistam operatiunea din diferite motive independente de noi, dependente de mediul in care ne aflam... senzatiile sunt complet diferite de suxul vaginal(cel putin in cazul meu), si incomparabile... sunt masurate in unitati diferite

you want the truth?... you can't handle the truth...!
sus

duran

Veteran member
273 mesaje

scris pe 16 ian 2004 23:55 de duran

1.in mare , da
2 ar trebui sa o trzesc pe nevastamea sa-ti raspunda

Come on, make my day!
sus

pisicuta

Guest

Re: Re: CUNNILINGUS

scris pe 18 feb 2004 20:58 de pisicuta

da am ajuns la orgasm mult mai repede si a fost mult mai intens. este o placere deosebita.simti ca explodezi de placere. e marfa.
sus

pisicuta

Guest

scris pe 18 feb 2004 20:58 de pisicuta

da am ajuns la orgasm mult mai repede si a fost mult mai intens. este o placere deosebita.simti ca explodezi de placere. e marfa.
sus

Dacnomana

Junior member
14 mesaje

Re: Re: Re: CUNNILINGUS

scris pe 19 feb 2004 00:21 de Dacnomana

E criminal,nici nu incape vorba!As prefera cunnilingus in loc de mic-dejun,pranz si cina...

Everyday,do one thing that scares you!
sus

Najpaptk

Junior member
44 mesaje

Re: Re: Re: Re: CUNNILINGUS

scris pe 20 feb 2004 05:33 de Najpaptk

E criminal,nici nu incape vorba!As prefera cunnilingus in loc de mic-dejun,pranz si cina...
da ma asa e ...... la fete e mai scarbos ca la noi !!!!

Jazz music
sus

levi82

Veteran member
363 mesaje

o alta problema

scris pe 26 feb 2004 01:07 de levi82

Ce ziceti de problema mea:
i-am propus prietenei mele sa-i fac cunnilingus si nu m-a lasat, pentru ca i s-a parut scarbos. Mi-a parut rau intr-un fel ca am intrebat-o si nu am trecut direct la fapte, poate daca i-ar fi placut alta era situatia, dar totusi mi-a spus ca bine ca am intrebat-o, ca daca o faceam fara sa o intreb nu m-ar mai fi putut saruta.
Eu i-am explicat ca nu este deloc scarbos, pentru ca ea tine foarte mult la igiena si stiu si eu asta. I-am spus ca ar fi ceva foarte excitant mai ales pentru ea, dar si pentru mine, dar nu s-a lasat convinsa. Am lasat-o balta pentru moment, dar inca doresc sa o fac pentru ca simt ca nu o satsifac destul prin metodele "conventionale".
Imi poate da cineva niste sfaturi?
imi cer scuze daca sunt cumva off topic

Dragostea consta in dorinta de a da ceea ce este al tau altuia si de a simti fericirea acestuia ca si cum ar fi a ta.
sus

Infector

Expert member
1846 mesaje

Re: o alta problema

scris pe 26 feb 2004 08:35 de Infector

i-am propus prietenei mele sa-i fac cunnilingus si nu m-a lasat, pentru ca i s-a parut scarbos. Mi-a parut rau intr-un fel ca am intrebat-o si nu am trecut direct la fapte, poate daca i-ar fi placut alta era situatia, dar totusi mi-a spus ca bine ca am intrebat-o, ca daca o faceam fara sa o intreb nu m-ar mai fi putut saruta.
Eu i-am explicat ca nu este deloc scarbos, pentru ca ea tine foarte mult la igiena si stiu si eu asta. I-am spus ca ar fi ceva foarte excitant mai ales pentru ea, dar si pentru mine, dar nu s-a lasat convinsa. Am lasat-o balta pentru moment, dar inca doresc sa o fac pentru ca simt ca nu o satsifac destul prin metodele "conventionale".

Pe sistemul "Pisica unde n-ajunge cica pute" ar treb sa incerci sa o iei prin surprindere pe fata dupa un baieram ceva cand e putin "aeriana" si apoi sa vezi ce-i place si te tine cu capul numai intre picioare...mai stiu cazuri cu : vai ce scarbos!..apoi numai ... VAAAAAAAIIIIIIIIIII !!!!!! Oricum intre a oferi sex oral si scarbosenie nu-i nici o legatura, doar conceptii gresite Parerea mea

S.N.O.W.B.O.A.R.D. D.U.D.E.
sus

levi82

Veteran member
363 mesaje

Re: Re: o alta problema

scris pe 27 feb 2004 01:45 de levi82

Pe sistemul "Pisica unde n-ajunge cica pute" ar treb sa incerci sa o iei prin surprindere pe fata dupa un baieram ceva cand e putin "aeriana" si apoi sa vezi ce-i place si te tine cu capul numai intre picioare...mai stiu cazuri cu : vai ce scarbos!..apoi numai ... VAAAAAAAIIIIIIIIIII !!!!!! Oricum intre a oferi sex oral si scarbosenie nu-i nici o legatura, doar conceptii gresite Parerea mea

Da infector, asa este. Ea are o conceptie gresita, dar in ultima vreme cred ca singura metoda sa-i schimb aceasta conceptie este sa imi iau inima in dinti si sa ma risc sa trec direct cu pe savarina, sa vad dupa aia ce parere va avea. NU?

Dragostea consta in dorinta de a da ceea ce este al tau altuia si de a simti fericirea acestuia ca si cum ar fi a ta.
sus

valy2jan

Veteran member
298 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: CUNNILINGUS

scris pe 27 feb 2004 02:18 de valy2jan

da ma asa e ...... la fete e mai scarbos ca la noi !!!!

Depinde de cine e apreciata. O femeie (nu fata) spunea ca sperma barbatului este mai scarboasa decat sengele ce-i curge femeii la menstruatie. Eu sunt de o parere inversa.

fara sex nu am exista
sus

valy2jan

Veteran member
298 mesaje

scris pe 27 feb 2004 02:25 de valy2jan

Nu trece direct la pasarica. Sarut-o pe burta, partea interioara a coapselor, fese. Ca din joaca, ataca si partea dorita, dar prima data, doar cu sarut in treacat. Apoi, poate chiar cu alta ocazie, poti poposi mai mult sa te joci cu gura la suprafata pasaricii ei. Incetul cu incetul, "inveti tot alfabetul"

fara sex nu am exista
sus

Najpaptk

Junior member
44 mesaje

scris pe 27 feb 2004 02:35 de Najpaptk

Nu trece direct la pasarica. Sarut-o pe burta, partea interioara a coapselor, fese. Ca din joaca, ataca si partea dorita, dar prima data, doar cu sarut in treacat. Apoi, poate chiar cu alta ocazie, poti poposi mai mult sa te joci cu gura la suprafata pasaricii ei. Incetul cu incetul, "inveti tot alfabetul"
haha.....ce bine ma simt analfabet !!!

Jazz music
sus

levi82

Veteran member
363 mesaje

scris pe 1 mar 2004 00:50 de levi82

VICTORIE!!! Am reusit ieri sa o facem. Am tinut un chef si a fost putin cam nasol ca eram baut, dar macar am reusit. Acum ma doare limba de nu o pot misca

sus

Infector

Expert member
1846 mesaje

Re: Re: Re: o alta problema

scris pe 1 mar 2004 10:33 de Infector

VICTORIE!!! Am reusit ieri sa o facem. Am tinut un chef si a fost putin cam nasol ca eram baut, dar macar am reusit. Acum ma doare limba de nu o pot misca

Buna veveritaaaaaa .... mie imi spui?Eu sunt fan veveritze!

sus

YLoveCamelia

Expert member
721 mesaje

Re: Re: Re: o alta problema

scris pe 1 mar 2004 12:12 de YLoveCamelia

a reusit in cele din urma sa si dea seama ca e bine ?

levi82

Veteran member
363 mesaje

Re: Re: Re: Re: o alta problema

scris pe 2 mar 2004 01:37 de levi82

a reusit in cele din urma sa si dea seama ca e bine ?

Umila mea experienta imi spune ca i-a placut. Vreau sa zic ca dupa vre-o 20-30 de minute de "mancat veverita" am vazut niste gesturi ce nu cred ca pot fi simulate, dupa aceea nu m-a mai lasat, dar am continuat cu saruturi pe tot corpul, si dupa putin timp m-a impins la loc, si am mai continuat cam tot atata, si rezultatul a fost acelasi. M-am simtit foarte bine vazand ca am reusit sa o satisfac, dar dupa cum spuneam: am avut o febra musculara la limba de toata frumusetea. Si sa nu uit, in caz ca nu am mentionat aici, ea este virgina, si dupa acest episod m-a rugat sa o penetrez, dar iar nu am reusit din cauza durerii ei(asta e a 2-a ocazie).
Cealalta problema este ca azi am aflat ca le-a povestit prietenelor ei cam totul despre organul meu si despre ce am mai facut impreuna, deci sigur s-a laudat si cu treaba asta, ceea ce ma face sa fiu cam jenat cand ma intalnesc cu prietenele ei.

sus

valy2jan

Veteran member
298 mesaje

scris pe 2 mar 2004 02:07 de valy2jan

Umila mea experienta imi spune ca i-a placut. Vreau sa zic ca dupa vre-o 20-30 de minute de "mancat veverita" am vazut niste gesturi ce nu cred ca pot fi simulate, dupa aceea nu m-a mai lasat, dar am continuat cu saruturi pe tot corpul, si dupa putin timp m-a impins la loc, si am mai continuat cam tot atata, si rezultatul a fost acelasi. M-am simtit foarte bine vazand ca am reusit sa o satisfac, dar dupa cum spuneam: am avut o febra musculara la limba de toata frumusetea. Si sa nu uit, in caz ca nu am mentionat aici, ea este virgina, si dupa acest episod m-a rugat sa o penetrez, dar iar nu am reusit din cauza durerii ei(asta e a 2-a ocazie).
Cealalta problema este ca azi am aflat ca le-a povestit prietenelor ei cam totul despre organul meu si despre ce am mai facut impreuna, deci sigur s-a laudat si cu treaba asta, ceea ce ma face sa fiu cam jenat cand ma intalnesc cu prietenele ei.

Vezi ca si in sex se aplica zicala: ai reusit, mergi inainte, nu ai reusit mergi inainte?

fara sex nu am exista
sus

Infector

Expert member
1846 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: o alta problema

scris pe 2 mar 2004 07:30 de Infector

Scuza-ma dar prietena ta nu prea stie ce inseamna "intimitate".Ar treb sa vb cu ea sa-i spui ca ce faceti voi in dormitor e una si barfa e alta.Bine...in sensul de reclama deja ai ceva fane cred dar totusi..... nu tre sa stie toata lumea ce-am eu in pantaloni....m-as simti ca si cum as umbla in quru gol.Iti dai seama ca acum fetele alea nu se mai uita la tine cand discutati..se uita ori la limba sa vada de-i lunga, ascutita, ori la penisul tau avand niste flash-back-uri cu vorbele prietenei tale despre "el"

sus

Girl17CT

Guest

scris pe 2 mar 2004 12:08 de Girl17CT

da am ajuns la orgasm, pardon, la orgasme
sus

rul3r

Veteran member
317 mesaje

scris pe 2 mar 2004 17:19 de rul3r

da am ajuns la orgasm, pardon, la orgasme

bravo tie si ce vrei medalie de onoare sau ce?
sus

eternal pain

Guest

Re: Re: Re: Re: Re: o alta problema

scris pe 2 mar 2004 17:29 de eternal pain

nu te stresa ca s-a laudat prietenelor, mai ales despre sexul oral.. s-ar putea sa apara si alte doritoare

cat despre penetrare (am avut aceeasi problema), alege o pozitie avantajoasa, nu neaparat cea clasica. apoi poti sa te uiti la himen, sa vezi ce gaura trebuie largita. si ai doua variante: sau sa o pentrezi usor si sa va chinuiti asa, sau sa o faci o data si bine: chiar daca va simti o durere, va fi de scurta durata si va uita repede.

my two cents...
sus

georgiana

Senior member
131 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: o alta problema

scris pe 2 mar 2004 19:49 de georgiana

cat despre penetrare (am avut aceeasi problema), alege o pozitie avantajoasa, nu neaparat cea clasica. apoi poti sa te uiti la himen, sa vezi ce gaura trebuie largita. si ai doua variante: sau sa o pentrezi usor si sa va chinuiti asa, sau sa o faci o data si bine: chiar daca va simti o durere, va fi de scurta durata si va uita repede.
quote] si pe tine cine te-a pacalit ca e asa cum spui tu la toate fetele?

nu te lua dupa desteptaciunea asta mica ca poate da biata fat intr-o hemoragie de nu mai stii cum sa o opresti... nhu-i fa rau... ia-o incet si lubrifiaz-o foarte bine, excit-o( chiar daca asta include o alta febra musculara a limbii) si penetreaz-o cu tandrete...

pupici
sus

Infector

Expert member
1846 mesaje

Re: Re: Re: CUNNILINGUS

scris pe 2 mar 2004 20:04 de Infector

bravo tie si ce vrei medalie de onoare sau ce?

Vrea premiu din tezaur ...dinti in gura de p^^^ de Cerb de Aur (ca tot i se par "supercool" chestiile lucioase de pe dinti.

sus

rul3r

Veteran member
317 mesaje

Re: Re: Re: Re: CUNNILINGUS

scris pe 2 mar 2004 20:39 de rul3r

Vrea premiu din tezaur ...dinti in gura de p^^^ de Cerb de Aur (ca tot i se par "supercool" chestiile lucioase de pe dinti.

Long live Parazitii...
sus

Infector

Expert member
1846 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: CUNNILINGUS

scris pe 2 mar 2004 20:41 de Infector

Long live Parazitii...

Long live House music

sus

rul3r

Veteran member
317 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: CUNNILINGUS

scris pe 2 mar 2004 20:52 de rul3r

Long live House music

Numi zice ca asculti house ca nu te cred.
sus

Infector

Expert member
1846 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: CUNNILINGUS

scris pe 2 mar 2004 21:24 de Infector

Numi zice ca asculti house ca nu te cred.

Ascult ascult .... Am cam 4 Gb de House, trance,club & chill in HDD ....

sus

rul3r

Veteran member
317 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: CUNNILINGUS

scris pe 2 mar 2004 21:34 de rul3r

Ascult ascult .... Am cam 4 Gb de House, trance,club & chill in HDD ....

Io am vreo 6 tot la fel... eu is fan ATB aproape 200 piese atb si mai adun numai ca nu mai de unde...
sus

Infector

Expert member
1846 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: CUNNILINGUS

scris pe 2 mar 2004 21:39 de Infector

Io am vreo 6 tot la fel... eu is fan ATB aproape 200 piese atb si mai adun numai ca nu mai de unde...

Bah am eu un volum ATB rar .... o editie limitata din germania dar nush cum se numeste ca avea coperta jaf cd-ul.Mai am Sylver,IIO,Tomcraft,Broklyn Bounce,Ministry of Sound cam 3 editii,House nation cateva melodii de cate 120 min fiecare ,niste club house, ceva piese din DUMARS (bucuresti) , ceva Dj in club chill asa si house,amestecaturi, Alice Deejay ...cam asta ascult

sus
Pagina 1 din 3
1   2   3   »

loading...

Ai probleme sexuale si nu ai la cine sa apelezi? Sunt Doina Panait, consilierul seXpert.ro, si iti stau la dispozitie!

spune-mi problema ta!
seXpert.ro iti pune la dispozitie o baza de date completa despre dragoste, sex, viata sexuala, sanatate si probleme sexuale!

vezi lista de articole!

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare 
    Nu esti logat!

Login | Nu ai cont? Creeaza cont nou

Ai o problema? Noi avem raspunsul

Citeste sfaturile consilierului!
MARIREA PENISULUI

Membri on-line:

9 vizitatori si 0 membri sunt online:

Vezi toti membrii online