CUNNILINGUS

Pagina 2 din 3
«   1   2   3   »

rul3r

Veteran member
317 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: CUNNILINGU

scris pe 2 mar 2004 21:47 de rul3r

Bah am eu un volum ATB rar .... o editie limitata din germania dar nush cum se numeste ca avea coperta jaf cd-ul.Mai am Sylver,IIO,Tomcraft,Broklyn Bounce,Ministry of Sound cam 3 editii,House nation cateva melodii de cate 120 min fiecare ,niste club house, ceva piese din DUMARS (bucuresti) , ceva Dj in club chill asa si house,amestecaturi, Alice Deejay ...cam asta ascult

Io am facut rost de ultima compilatie 3CD-uri ATB- The Dj in the mix.. mixaje de a lui pe alte piese e super faina...in rest ca si tine ascult si inca Chicane, Blank&Jones , Miss Jane , Faithless, Dj Tiesto, Talla 2xlc , Paul van Dyke , Voodoo & Serano, Sterbinsky, etc. Preferata me ramane Chicane-Saltwater... cine a auzito vreodata stie ce vorbesc.
sus

Infector

Expert member
1846 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: CUNNIL

scris pe 2 mar 2004 21:54 de Infector

Io am facut rost de ultima compilatie 3CD-uri ATB- The Dj in the mix.. mixaje de a lui pe alte piese e super faina...in rest ca si tine ascult si inca Chicane, Blank&Jones , Miss Jane , Faithless, Dj Tiesto, Talla 2xlc , Paul van Dyke , Voodoo & Serano, Sterbinsky, etc. Preferata me ramane Chicane-Saltwater... cine a auzito vreodata stie ce vorbesc.

Pai din astea am si eu la "altii" ca am decat 2-3 piese de fiecare si i-am bagat la gramada.House rulzzzzzz oricum ce sai o ardem aiurea!

S.N.O.W.B.O.A.R.D. D.U.D.E.
sus

rul3r

Veteran member
317 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: CU

scris pe 2 mar 2004 21:58 de rul3r

Pai din astea am si eu la "altii" ca am decat 2-3 piese de fiecare si i-am bagat la gramada.House rulzzzzzz oricum ce sai o ardem aiurea!

You're right.... house and trance forever...
sus

levi82

Veteran member
363 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re

scris pe 3 mar 2004 02:32 de levi82

You're right.... house and trance forever...

Imi pare bine ca avem aceleasi preferinte in muzica dar asta e oare subiectul?

Dragostea consta in dorinta de a da ceea ce este al tau altuia si de a simti fericirea acestuia ca si cum ar fi a ta.
sus

Infector

Expert member
1846 mesaje

scris pe 3 mar 2004 09:22 de Infector

Imi pare bine ca avem aceleasi preferinte in muzica dar asta e oare subiectul?

Nu, trancaneam si noi aiurea......da am si raspuns la subiect serios.... pe sus pe undeva parca.

sus

levi82

Veteran member
363 mesaje

scris pe 4 mar 2004 00:14 de levi82

Nu, trancaneam si noi aiurea......da am si raspuns la subiect serios.... pe sus pe undeva parca.

Am vazut si iti multumesc.
S-a mai intamplat ceva foarte foarte interesant: A fost la mine, si ne-am certat un pic datorita unui motiv ce l-am scris in alt subiect pe forum, dar apoi ca sa o impac am trecut sa o giugiulesc un pic. Toate bune, a mers bine, m-a lasat sa o desfac la pantaloni si mi-a impins capul jos. Eu nu aveam chef sa fac asta deoarece nu mi-a trecut inca febra musculara, dar inainte sa ajung la veverita, m-a impins deoparte, s-a ridicat, s-a imbracat si a zis ca e tarziu si ar trebui sa o duc acasa. Ce credeti de asta? A facut-o doar sa ma pedepseasca ca am facut scandal?

Dragostea consta in dorinta de a da ceea ce este al tau altuia si de a simti fericirea acestuia ca si cum ar fi a ta.
sus

stefania

Senior member
86 mesaje

scris pe 4 mar 2004 00:44 de stefania

S-a mai intamplat ceva foarte foarte interesant: A fost la mine, si ne-am certat un pic datorita unui motiv ce l-am scris in alt subiect pe forum, dar apoi ca sa o impac am trecut sa o giugiulesc un pic. Toate bune, a mers bine, m-a lasat sa o desfac la pantaloni si mi-a impins capul jos. Eu nu aveam chef sa fac asta deoarece nu mi-a trecut inca febra musculara, dar inainte sa ajung la veverita, m-a impins deoparte, s-a ridicat, s-a imbracat si a zis ca e tarziu si ar trebui sa o duc acasa. Ce credeti de asta? A facut-o doar sa ma pedepseasca ca am facut scandal?

Okay... dupa toata povestea ta... cred ca te iubeste... fii sincer cu ea... nu mai fi asa gelos... dar ai grija ca si ea are tehnica in ea... incearca sa nu o lasi sa te monopolizeze... explica-i ca limba ta nu e la ordinul veveritei... si ca tot ce faceti-- de la certuri la sex-- trebuie sa fie pentru voi amandoi... nimeni nu face favoruri... amandoi trebuie sa va simtiti bine... Cred ca a incercat sa te pedepseasca putin... lasa-te lovit... dar numai cat sa-i gadili orgoliul...(pe care si femeile il au de nu va vine sa credeti)...
Bafta si s-auzim numai de bine !
... ai grija de voi doi... dar nu mai minti... chiar nu ajuta la nimic..

"To be born again first you have to die..."
sus

valy2jan

Veteran member
298 mesaje

scris pe 4 mar 2004 00:53 de valy2jan

Psalmul 45, baiete!

fara sex nu am exista
sus

levi82

Veteran member
363 mesaje

scris pe 4 mar 2004 01:02 de levi82

Okay... dupa toata povestea ta... cred ca te iubeste... fii sincer cu ea... nu mai fi asa gelos... dar ai grija ca si ea are tehnica in ea... incearca sa nu o lasi sa te monopolizeze... explica-i ca limba ta nu e la ordinul veveritei... si ca tot ce faceti-- de la certuri la sex-- trebuie sa fie pentru voi amandoi... nimeni nu face favoruri... amandoi trebuie sa va simtiti bine... Cred ca a incercat sa te pedepseasca putin... lasa-te lovit... dar numai cat sa-i gadili orgoliul...(pe care si femeile il au de nu va vine sa credeti)...
Bafta si s-auzim numai de bine !
... ai grija de voi doi... dar nu mai minti... chiar nu ajuta la nimic..

Am zis ca nu aveam chef sa-i fac, dar am uitat sa specific ca-i faceam si asa daca ea dorea. E adevarat ce spui ca nu face nimeni favoruri, inca nu s-a intamplat decat o singura data sa ma lase pe mine nesatisfacut, si asta a fost pentru ca i-a sunat telefonul si stia ca trebuie sa o sune mama. Dupa ce a vb cu ea nu am mai continuat.

sus

Infector

Expert member
1846 mesaje

scris pe 4 mar 2004 08:08 de Infector

Eh....a fost decat o mia chestiutza sa te atinga la muzicuta, stai linistit. Auzi?Ce-ar fi ca ea sa ceara sfaturi pe un alt forum...ar fi chiar rupere faza asta
Eu zic sa nu iti mai faci griji, sa stai mai calm, mai relaxat, nu mai fi asa gelos si nu mai minti ca sa nu se repete situatia.

Bai au si fetele astea o scoalaaaaaa ...ceva de nu-ti imaginezi

sus

levi82

Veteran member
363 mesaje

re

scris pe 5 mar 2004 00:19 de levi82

Bai au si fetele astea o scoalaaaaaa ...ceva de nu-ti imaginezi

Daca vrei sa zici ca s-ar putea sa stie mai multe decat as putea crede sunt perfect de acord. Mi-a mai spus cineva, si incep sa cred tot mai mult ca doar daca e virgina nu inseamna ca este neexperimentata.

sus

Guest

Guest

Re: re

scris pe 5 mar 2004 00:48 de Guest

Daca vrei sa zici ca s-ar putea sa stie mai multe decat as putea crede sunt perfect de acord. Mi-a mai spus cineva, si incep sa cred tot mai mult ca doar daca e virgina nu inseamna ca este neexperimentata.

Sa stii ca asa e. Virginitatea naste curiozitate. Iar urmarea fireasca a acesteia e acumularea de cunostiinte. In plus, daca ea nu a facut-o, nu inseamna ca nu stie cum se face, deoarece, la urma urmei instinctul sexual e unul din cele mai puternice, astfel incat gesturile ei vor fi cat se poate de firesti in acele conditii. Restul e practica...Cat despre problema cu durerea...Rabdare...totul o sa vina de la sine.
sus

levi82

Veteran member
363 mesaje

Re: Re: re

scris pe 6 mar 2004 00:43 de levi82

fiti atenti la faza asta:
azi discutam cu ea, si la un moment dat am ajuns sa vb. de mica partida de sex oral. Ea ma intreaba intr-un ton foarte nevinovat, ca ca ne place noua barbatilor sa sarutam fetele "acolo jos". I-am spus asa "tie-ti place?, de aceea imi place si mie"
Apoi i-am explicat ca este foarte excitant sa fii atat de aproape de acel punct atat de dorit, atat de frumos, atat de dulce si gustos (in acel moment s-a inrosit). Mai urmeaza sa ii dau de inteles ca si eu am nevoie de rasplata, dar nu tin neaparat sa fie orala. dar daca ea ar vrea...

sus

levi82

Veteran member
363 mesaje

inca o curiozitate

scris pe 11 mar 2004 00:10 de levi82

Fetelor spuneti-ne si voi ce impresie/sentimente ati avut cand vi s-a facut prima data cunnilingus!

sus

levi82

Veteran member
363 mesaje

Re: inca o curiozitate

scris pe 11 mar 2004 22:39 de levi82

Fetelor spuneti-ne si voi ce impresie/sentimente ati avut cand vi s-a facut prima data cunnilingus!

Hai mai nu fitzi rusinoase!!!

sus

stefania

Senior member
86 mesaje

Re: Re: inca o curiozitate

scris pe 12 mar 2004 01:54 de stefania

Okay... daca insisti...
Prima data cand mi s-a oferit sex oral a fost prima mea data pentru toata treaba cu sexul.
Cand m-am prins ce vrea sa faca, l-am intrebat disperata "Ce faci?" , de parca nu era clar... sau m-oi fi inspaimantat ca mi-o mananca cu totul...
M-a luat usor cu explicatii si filosofia limbii... si m-a convins cu "nu trebuie sa-ti iei revansa" (ca eram speriata rau, da' rau de tot)... si cu "nu o sa te mai doara penetrarea"...
M-am lasat la mana/ limba lui... si am ajuns pe culmi inalte... nu chiar la orgasm, ca ala am aflat mult mai tarziu ce e... Dar a fost nemaipomenit si cred ca el a facut febra musculara ca si altii...
Apoi, intr-adevar, datorita nivelului de excitatie la care reusise sa ma aduca, dezvirginarea a fost una de exceptie... fara dureri (absolut de loc) si, ca in putine alte cazuri, o amintire minunata din viata mea...
A se tine minte... eram pregatita, hotarata, sigura, aveam incredere enorma in om si mai si tineam la el...
Toate astea au creat bomba perfecta... dar si cand am explodat... iar sexul oral cred ca a fost ingredientul secret...
Multumit ?
Mai asteptam si alte naratiuni si comentarii pe aceasta tema.

sus

levi82

Veteran member
363 mesaje

Re: Re: Re: inca o curiozitate

scris pe 12 mar 2004 02:10 de levi82

Okay... daca insisti...
Prima data cand mi s-a oferit sex oral a fost prima mea data pentru toata treaba cu sexul.
Cand m-am prins ce vrea sa faca, l-am intrebat disperata "Ce faci?" , de parca nu era clar... sau m-oi fi inspaimantat ca mi-o mananca cu totul...
M-a luat usor cu explicatii si filosofia limbii... si m-a convins cu "nu trebuie sa-ti iei revansa" (ca eram speriata rau, da' rau de tot)... si cu "nu o sa te mai doara penetrarea"...
M-am lasat la mana/ limba lui... si am ajuns pe culmi inalte... nu chiar la orgasm, ca ala am aflat mult mai tarziu ce e... Dar a fost nemaipomenit si cred ca el a facut febra musculara ca si altii...
Apoi, intr-adevar, datorita nivelului de excitatie la care reusise sa ma aduca, dezvirginarea a fost una de exceptie... fara dureri (absolut de loc) si, ca in putine alte cazuri, o amintire minunata din viata mea...
A se tine minte... eram pregatita, hotarata, sigura, aveam incredere enorma in om si mai si tineam la el...
Toate astea au creat bomba perfecta... dar si cand am explodat... iar sexul oral cred ca a fost ingredientul secret...
Multumit ?
Mai asteptam si alte naratiuni si comentarii pe aceasta tema.

Frumoasa "naratiune", asta asteptam.
Acu' ca ai spart gheata, sper sa se gaseasca si altele dornice sa-si povesteasca aventura.

sus

stefania

Senior member
86 mesaje

Re: Re: Re: Re: inca o curiozitate

scris pe 12 mar 2004 02:13 de stefania

Acu' ca ai spart gheata, sper sa se gaseasca si altele dornice sa-si povesteasca aventura.

Ti-a placut... nu-i asa ?
Si mie...

sus

YLoveCamelia

Expert member
721 mesaje

Re: Re: Re: re

scris pe 12 mar 2004 06:41 de YLoveCamelia

fiti atenti la faza asta:
azi discutam cu ea, si la un moment dat am ajuns sa vb. de mica partida de sex oral. Ea ma intreaba intr-un ton foarte nevinovat, ca ca ne place noua barbatilor sa sarutam fetele "acolo jos". I-am spus asa "tie-ti place?, de aceea imi place si mie"
Apoi i-am explicat ca este foarte excitant sa fii atat de aproape de acel punct atat de dorit, atat de frumos, atat de dulce si gustos (in acel moment s-a inrosit). Mai urmeaza sa ii dau de inteles ca si eu am nevoie de rasplata, dar nu tin neaparat sa fie orala. dar daca ea ar vrea...

tacticosule, invatza ne si pe noi

levi82

Veteran member
363 mesaje

Re: Re: Re: Re: re

scris pe 13 mar 2004 01:52 de levi82

tacticosule, invatza ne si pe noi

Adica
(>Explica te rog

sus

levi82

Veteran member
363 mesaje

Re: Re: Re: Re: inca o curiozitate

scris pe 14 mar 2004 03:44 de levi82

Mai fetelor, va sfiiti sau nu aveti ce povesti? Daca nu aveti ce povesti tin sa va spun ca aveti niste prieteni nashpa, carora locul acela minunat dintre picioarele voastre nu li se pare apetsant decat pentru penetrare. Astia nu-s barbati adevarati.
Macar fetele care au avut parte de asa ceva, povestiti cum a fost sa le faceti celorlalte in ciuda

sus

kalypso29

Veteran member
181 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: inca o curiozitate

scris pe 14 mar 2004 03:57 de kalypso29

Mai fetelor, va sfiiti sau nu aveti ce povesti? Daca nu aveti ce povesti tin sa va spun ca aveti niste prieteni nashpa, carora locul acela minunat dintre picioarele voastre nu li se pare apetsant decat pentru penetrare. Astia nu-s barbati adevarati.
Macar fetele care au avut parte de asa ceva, povestiti cum a fost sa le faceti celorlalte in ciuda

In loc sa le compatimesti pe saracele fete, le indemni pe celelalte sa le faca in ciuda... Bine, levi, dar unde ti-a disparut spiritul de compasiune? Vorbind serios acum: ori se sfiesc ori s-au cam saturat sa scrie de atatea ori povestea "babei si a mosului" Si, bineinteles, mai este oricand si varianta ta: nu au ce povesti!!

Dum spiro, spero.
sus

levi82

Veteran member
363 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: inca o curiozitate

scris pe 14 mar 2004 04:19 de levi82

In loc sa le compatimesti pe saracele fete, le indemni pe celelalte sa le faca in ciuda... Bine, levi, dar unde ti-a disparut spiritul de compasiune? Vorbind serios acum: ori se sfiesc ori s-au cam saturat sa scrie de atatea ori povestea "babei si a mosului" Si, bineinteles, mai este oricand si varianta ta: nu au ce povesti!!

Imi pare rau, poate nu m-am exprimat corect. Sigur ca le compatimesc pe aceste fete, chiar imi pare rau daca nu au avut parte de asa ceva. Tocmai de aceea, vreau sa le fac sa-si doreasca acest lucru, pentru ca, daca esti atenta la ce am scris in posturile anterioare, vezi ca prietenei mele i-a fost frica/scarba la inceput de acest lucru, si mentalitatea i s-a schimbat doar dupa ce am facut-o. A mai spus-o parca cineva ca fetele la inceput, cand li s-e propune pentru prima data, spun Vai! dar apoi spun VAAAAAAAAAAAAAAII!!!.
Vad ca este adevarat.
Ca se sfiesc as inteleg, cu toate ca nu ar trebui ca aici nu ne cunoastem personal. Dar nu as crede ca s-au saturat de povestiri, pentru ca pe forum nu am intalnit asemenea povestiri, si o asemenea intamplare se povesteste eventual doar celei mai bune prietene.
Apoi vezi stefania ce frumos a povestit totul. Deci se poate.

sus

kalypso29

Veteran member
181 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: inca o curiozitate

scris pe 14 mar 2004 04:38 de kalypso29

Imi pare rau, poate nu m-am exprimat corect. Sigur ca le compatimesc pe aceste fete, chiar imi pare rau daca nu au avut parte de asa ceva. Tocmai de aceea, vreau sa le fac sa-si doreasca acest lucru, pentru ca, daca esti atenta la ce am scris in posturile anterioare, vezi ca prietenei mele i-a fost frica/scarba la inceput de acest lucru, si mentalitatea i s-a schimbat doar dupa ce am facut-o. A mai spus-o parca cineva ca fetele la inceput, cand li s-e propune pentru prima data, spun Vai! dar apoi spun VAAAAAAAAAAAAAAII!!!.
Vad ca este adevarat.
Ca se sfiesc as inteleg, cu toate ca nu ar trebui ca aici nu ne cunoastem personal. Dar nu as crede ca s-au saturat de povestiri, pentru ca pe forum nu am intalnit asemenea povestiri, si o asemenea intamplare se povesteste eventual doar celei mai bune prietene.
Apoi vezi stefania ce frumos a povestit totul. Deci se poate.

Mda... dar cred ca trebuie sa ai si dispozitia necesara ca sa scrii mai mult...
Oricum, cred ca nu ar trebui "fortate" sa gandeasca asa daca nu sunt pregatite inca sa faca asta... Cand vor avea incredere in cineva si vor iubi, atunci vor descoperi si asta, zic eu...

Dum spiro, spero.
sus

levi82

Veteran member
363 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: inca o curiozitate

scris pe 14 mar 2004 17:08 de levi82

Mda... dar cred ca trebuie sa ai si dispozitia necesara ca sa scrii mai mult...
Oricum, cred ca nu ar trebui "fortate" sa gandeasca asa daca nu sunt pregatite inca sa faca asta... Cand vor avea incredere in cineva si vor iubi, atunci vor descoperi si asta, zic eu...

Ai dreptate, sunt o multime de greseli in textul meu si iti multumesc ca-i faci o analiza mai profunda.
Imi dau seama ca problema mea este ca nu gandesc in detaliu ceea ce spun.
Este perfect adevarat ceea ce zici. Nu ar trebui fetele sa inteleaga din asta ca sunt presate sa incerce acest lucru. Si mai ales, nu ar fi bine sa o faca cu orice baiat doar sa vada cum e. Mai ales, nu cred ca ar fi o ideee buna sa-i ceara vreunui baiat sa-i faca asta, mai ales daca nu au degand sa ofere ceva in schimb. Si majoritatea baietilor asteapta sa li se rasplateasca serviciul, daca se poate cu aceeasi moneda. Eu unul nu gandesc asa si de aceea nu mi-am dat seama ce spun.
Totusi, ceea ce incercam sa zic cred ca era sa nu refuze acest lucru daca in relatia lor exista increderea si iubirea de care spui, doar pe baza unor preconceptii total gresite.
Daca iar am scris niste prostii ma las de mesrie

sus

kalypso29

Veteran member
181 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: inca o curiozi

scris pe 14 mar 2004 17:39 de kalypso29

Ai dreptate, sunt o multime de greseli in textul meu si iti multumesc ca-i faci o analiza mai profunda.
Este perfect adevarat ceea ce zici. Nu ar trebui fetele sa inteleaga din asta ca sunt presate sa incerce acest lucru. Si mai ales, nu ar fi bine sa o faca cu orice baiat doar sa vada cum e. Mai ales, nu cred ca ar fi o ideee buna sa-i ceara vreunui baiat sa-i faca asta, mai ales daca nu au degand sa ofere ceva in schimb. Si majoritatea baietilor asteapta sa li se rasplateasca serviciul, daca se poate cu aceeasi moneda. Eu unul nu gandesc asa si de aceea nu mi-am dat seama ce spun.
Totusi, ceea ce incercam sa zic cred ca era sa nu refuze acest lucru daca in relatia lor exista increderea si iubirea de care spui, doar pe baza unor preconceptii total gresite.

Un punct in plus pt tine este ca esti bine intentionat Cat despre greselile astea, nu le faci decat pt simplul motiv ca...NU ESTI FATA (si mai ales fata la pubertate)...
Si daca, INTR-ADEVAR(!!!), exista incredere si iubire in relatie, nu vor refuza...

Dum spiro, spero.
sus

Infector

Expert member
1846 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: inca o cur

scris pe 14 mar 2004 17:42 de Infector

Parca am fi la "Iarta-ma" cu Raluca MUIANU sau la "Stupize -Stupize"

I am fucking touched

sus

kalypso29

Veteran member
181 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: inca o

scris pe 14 mar 2004 18:12 de kalypso29

Parca am fi la "Iarta-ma" cu Raluca MUIANU sau la "Stupize -Stupize"

I am fucking touched

Sa-ti spun drept, eu am o viziune a carcotasilor acum: raluca muia-muia-mu-muianu si :stupize-stupi-stupi-stupize! Ce naiba am de nu nimeresc?!?
Felicitari! Premiul "rushinicaaaaaaa"!!

(raule)

Dum spiro, spero.
sus

copilita

Veteran member
363 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: inca o curiozi

scris pe 14 mar 2004 23:05 de copilita

Ce D-zeu tot dezbateti subiectul asta, de ce nu vor fetele sa scrie? Sa-ti zic de ce... e o experienta intima, minunata, ce nu-shi are rostul in mintile altora.. eu nu am de gand sa povestesc, pentru ca nu are nici un sens, in primul rand, shi in al doilea rand, ma simt ca shi cum cineva ne-ar incalca intimitatea...

inca ceva... daca eu sunt una care nu povestesc, cu ce drept imi cataloghezi partenerul ca fiind unul 'nashpa', shi incapabil de a-mi produce senzatii suficient de memorabile, incat sa-mi dezvalui p'aici memoriile....???

you want the truth?... you can't handle the truth...!
sus

levi82

Veteran member
363 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: inca o cur

scris pe 14 mar 2004 23:33 de levi82

Ce D-zeu tot dezbateti subiectul asta, de ce nu vor fetele sa scrie? Sa-ti zic de ce... e o experienta intima, minunata, ce nu-shi are rostul in mintile altora.. eu nu am de gand sa povestesc, pentru ca nu are nici un sens, in primul rand, shi in al doilea rand, ma simt ca shi cum cineva ne-ar incalca intimitatea...

inca ceva... daca eu sunt una care nu povestesc, cu ce drept imi cataloghezi partenerul ca fiind unul 'nashpa', shi incapabil de a-mi produce senzatii suficient de memorabile, incat sa-mi dezvalui p'aici memoriile....???

WOWSSe pare ca multa lume s-a suparat pentru aceasta idee a mea. Multi au inteles gresit adevaratul ei scop.
Nu vrea nimeni sa-ti incalce intimitatea, cel putin eu consider ca nu am de ce sa-mi fie rusine de ceva postat pe forum atata timp cat nu cunosc pe nimeni personal.
Oricum, cine nu doreste sa poovesteasca nu poate fi obligata.

Si sa continui seria stupizelor imi cer din nou iertare

sus
Pagina 2 din 3
«   1   2   3   »

loading...

Ai probleme sexuale si nu ai la cine sa apelezi? Sunt Doina Panait, consilierul seXpert.ro, si iti stau la dispozitie!

spune-mi problema ta!
seXpert.ro iti pune la dispozitie o baza de date completa despre dragoste, sex, viata sexuala, sanatate si probleme sexuale!

vezi lista de articole!

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare 
    Nu esti logat!

Login | Nu ai cont? Creeaza cont nou

Ai o problema? Noi avem raspunsul

Citeste sfaturile consilierului!
MARIREA PENISULUI

Membri on-line:

28 vizitatori si 0 membri sunt online:

Vezi toti membrii online