Comportamentul unor fete "provoaca" violul?

Pagina 1 din 1
1

Dardanel

Junior member
44 mesaje

Comportamentul unor fete "provoaca" violul?

scris pe 17 ian 2004 23:59 de Dardanel

Eu tot vad la fete cum le place sa se bage in seama cu tot felul de baieti care mai de care, au cate unu in fiecare saptamana si mai ales cand aud ca ea are 15 si el 20. P-orma dupa stirile de la ora 20 cand sunt informat ca o fata de 13 ani a fost violata de unu de 19 sau 20. Cum se intampla asa ceva ? Ce e in capul vostru ?

Be The Best And Fuck The Rest
sus

copilita

Veteran member
363 mesaje

Re: # VIOLUL

scris pe 18 ian 2004 23:15 de copilita

Eu tot vad la fete cum le place sa se bage in seama cu tot felul de baieti care mai de care, au cate unu in fiecare saptamana si mai ales cand aud ca ea are 15 si el 20. P-orma dupa stirile de la ora 20 cand sunt informat ca o fata de 13 ani a fost violata de unu de 19 sau 20. Cum se intampla asa ceva ? Ce e in capul vostru ?

Cred ca ceea ce ai vrut sa insinuezi e ca fetele shi-o fac "cu mana lor"... e o porcarie ce vrei sa zici...sunt naive shi se cred interesante, shi este singura forma de flirt pe care o cunosc... imagineaza-ti cum ar fi sa fii imobilizat de o matahala de trei ori cat tine, imputita shi transpirata, mirosind a tigari shi alcool, care sa ti-o traga in fund, si nu numai, daca mai eshti shi virgina...(pe la 12-13-14-15...cam asha se intampla)... ce poti sa faci atat de greshit, incat sa meriti ahsa ceva?!
Insa despre cele care-shi schimba 'iubitii' de la o zi la alta...inteleg ce vrei sa spui... sunt naive shi imature, cu un sistem de valori greshit format deocamdata(sa speram), insa nu sunt vinovate... nimeni nu merita sa fie violat...

si inca ceva... nu varsta e cea care conteaza, ci maturitatea fiecaruia... poate ca cel de 20 nu are o minte mai evoluata decat una de 15... (cu toate ca instinctul sexula sigur il are mai evoluat...)...sau, poate cea de 15 are o maturitate comparabila cu cel de 20... (de ex... la 15 ani shi jumatate am inceput o relatie cu un tip de 21 shi jumatate... care a mers, shi merge...)

you want the truth?... you can't handle the truth...!
sus

Zelar

Guest

scris pe 19 ian 2004 04:31 de Zelar

Ce gasesti de condamnat in faptul ca de la 15 ani fetele nu pot face fata asaltului hormonal? Doresc sa fie recunoscute ca si femei, doresc sa fie iubite si sa iubeasca! Scot in evidenta femininul din ele si incearca sa se faca remarcate! Doresc sa intre in "caruselu" numit dragoste si atrag atentia barbatilor din jur ca sunt pe cale de a se maturiza dpdv sexual! Dar asta nu da dreptul cuiva sa se considere indreptatit sa obtina cu forta un raport sexual! Si daca n-ai remarcat, iti spun eu ca nu doar fetele de 15-20 de ani sunt violate! Sunt victime de varste foarte variate: de la cateva luni, la 100 de ani! Daca tot vrei sa pui problema violului, nu o pune doar din punctul tau de vedere,deranjat de faptul ca exista pustoaice cu sex-apeal!
Pentru mine, un om care comite un viol (sau incearca) isi pierde statutul de om si l-ash ucide daca ash da peste un astfel de specimen, fara a avea vreo remuscare! Nu cred ca alcoolul sau provocarea venita din parte victimei sunt scuze valabile! Cred ca agresorul are probleme serioase cu "neuronul" si nu are ce cauta in societate!
Societatea a impus cateva reguli de baza, printre care si consimtamantul de principiu al fiecaruia pentru realizarea unui act sexual!Cine nu respecta regulile de baza ale societatii, nu respecta societatea si este un inamic al societatii!
Ce parere ai tu despre pedofili? Ce parere ai despre violatorii de copii? Cum crezi ca a reusit un copil sa incite un om normal dpdv sexual asa de tare incat acesta sa uite de ceea ce face si sa dea curs doar instinctului sexual?Ei, probabil ca daca ai intalnii vreo victima a unui viol, sa-i vezi privirea goala si figura desfigurata, corpul batut si rudele din jur recunoscand-o doar dupa hainele (daca mai exista!) de pe ea si culoarea parului, probabil ca vei intelege ce am vrut sa spun!
Mai vrei raspuns la intrebarea copilaresca pe care ai adresat-o si care la modul in care este formulata tradeaza o varsta adolescentina, chiar pubera?
sus

Dardanel

Junior member
44 mesaje

Re: Re: # VIOLUL

scris pe 19 ian 2004 13:27 de Dardanel

Altceva... unu sa zicem de 19 ani daca ii zice la o fata "hai sa-o facem" fata fiind naiva si fiind distrata ea zice DA in gluma. P-orma cand se vada la fata locului ea zice "pai sa vezi ca am glumit".. barbatu nu accepta asa ceva si o violeaza. O fata nu trebuie sa dea mesaje confuze, trebuie sa fie clara. Trebuie sa spuna "da" când vrea sa spuna da si "nu" când vrea sa spuna nu.
Si oricum adevaratii barbati nu comit viol. Barbatii adevarati accepta responsabilitatea de a nu rani o alta persoana.
Nu exista o cauza exacta a violului, desi de obicei sunt trei elemente cheie implicate : socializarea, proasta comunicare si un motiv principal al violului constând în lipsa de considerare a drepturilor si vointei femeii.
Comunicarea între barbat si femeie este deseori problematica, mai ales despre sex. În special prima oara unele femei pot spune "nu" când, de fapt, spun "poate" sau chiar "da", si barbatii au fost învatati sa încerce sa transforme "nu" si "poate" în "da".
Trebuie sa fie puternica si ferma. Sa nu se îngrijoreze în legatura cu faptul ca nu e "politicoasa". De regula, barbatul interpreteaza pasivitatea ca permisiune; el poate ignora sau întelege gresit apropierea "politicoasa" sau "amabila".
Oricum majoritatea fetelor, pustoaicelor iau acest subiect in gluma si nu stiu in ce se bag.

sus

Dardanel

Junior member
44 mesaje

Re: Re: Re: # VIOLUL

scris pe 19 ian 2004 13:44 de Dardanel

Si crede-ma ca sunt fete care regreta si care mi-au dat dreptate in ceea ce am mentionat sus.

sus

andra16

Senior member
74 mesaje

scris pe 19 ian 2004 21:08 de andra16

sincer ..
is eu a observat fenomenul asta..la mine la scoala..
deci...in pauze nu discuta de altceva decat de ... cutare cutarica care le-a fluierat...de ala care i-a pus piedica..sau de boul care se uita la fundul ei..
sincer..incep sa cred ca nu au altceva in cap decat baetzi pe care dupa cum spui si tu..ii schimba ca sosetele/...
nu stiu ce e in capul lor..
in loc sa se preocupe oleaca de invatatura..de o carte..s.a vb de orice altceva...singurul subiect..este fundul...unui tampit care trece pe culoar ..
...
in fine..
ideea e ca...da...si-o ac cu mana lor...dar...nimeni nu merita sa i se intample asha ceva,,,
mie mi se pare un eveniment care pentru a-l evita merita sa mori..
sincer..poate nu e buna ideea mea..dar asha cred

Inteligenta este capacitatea cu ajutorul careia vom intelege, pana la urma ca totul este de neinteles. - Maurice Maeterlink
sus

Dardanel

Junior member
44 mesaje

scris pe 19 ian 2004 21:23 de Dardanel

andra 16

ma bucur ca ma aproba cineva ...
totusi sunt multe metode de a evita un viol. Poate dai peste nou sot al matusii tale care nu stii ca e maniac sexual si se ofera sa te duca acasa cu masina... se schimba drumurile si nu mai ajungi acasa. nu ar trebui sa ai incredere in toata lumea. parerea mea...

sus

vasea

Guest

scris pe 14 iun 2006 14:48 de vasea

sincer ..
is eu a observat fenomenul asta..la mine la scoala..
deci...in pauze nu discuta de altceva decat de ... cutare cutarica care le-a fluierat...de ala care i-a pus piedica..sau de boul care se uita la fundul ei..
sincer..incep sa cred ca nu au altceva in cap decat baetzi pe care dupa cum spui si tu..ii schimba ca sosetele/...
nu stiu ce e in capul lor..
in loc sa se preocupe oleaca de invatatura..de o carte..s.a vb de orice altceva...singurul subiect..este fundul...unui tampit care trece pe culoar ..
...
in fine..
ideea e ca...da...si-o ac cu mana lor...dar...nimeni nu merita sa i se intample asha ceva,,,
mie mi se pare un eveniment care pentru a-l evita merita sa mori..
sincer..poate nu e buna ideea mea..dar asha cred
Sunt deacord cu varianta ta
sus

Bozgoru

Expert member
3081 mesaje

scris pe 19 iun 2006 04:45 de Bozgoru

e greu... de inteles... cine are dreptate in partea cu violu.. eu zic ca in mare parte femile.. pt. ca provoaca intr-un fel..dar s anu uitam ca exista atati tampiti pe drumuri violatori si bolnavi mintali..dar raman de parare ca daca se ajunge la politie... unde o fata acuza un barbat de viol..si el nu e beat si nici nebun.. e clar ca e doar o farsa..din partea femei..parerea mea...
sus

Nekunoskuta

Expert member
3987 mesaje

Re: Re: Re: Re: # VIOLUL

scris pe 19 iun 2006 18:32 de Nekunoskuta

... unde o fata acuza un barbat de viol..si el nu e beat si nici nebun.. e clar ca e doar o farsa..din partea femei..parerea mea...

Dupa tine doar betivii si nebunii violeaza femei? Eu te asigur ca nu e asa, un barbat aparent normal poate viola o femeie fara probleme. Poate fi genul care nu accepta un refuz, poate fi genul care crede ca totul i se cuvine si atunci cand i-ai spus "NU!" te-ai trezit in pat cu fusta in cap.

Nimic...
sus

Bozgoru

Expert member
3081 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: # VIOLUL

scris pe 19 iun 2006 20:43 de Bozgoru

din nou ma contrazici... din nou gresesti mai nekunoscuto... deci... tu zici ca exista tipul de barbat care nu accepta refuz si apoi violeaza... tie ti se pare normal barbatul care este refuzat sa violeze? deci e nebun si ala.. eu trebuie sa-ti deschid mintea?
sus

Nekunoskuta

Expert member
3987 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: # VIOLUL

scris pe 19 iun 2006 22:17 de Nekunoskuta

Nu stiu cum folosesti tu cuvantul "nebun" dar dupa mine e un bolnav psihic, cu un diagnostic dat de un medic. Nu cred ca cel care violeaza dupa ce a fost refuzat e bolnav psihic. Altadata alege-ti altfel cuvintele daca vrei sa te faci inteles

Nimic...
sus

Bozgoru

Expert member
3081 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: # VIOLUL

scris pe 20 iun 2006 01:20 de Bozgoru

nekunoskuta : ,,Nu cred ca cel care violeaza dupa ce a fost refuzat e bolnav psihic. ,,... ai dreptate violatorii sunt oameni normali..tin de cultura noastra nu? hahahahahahaha eminescu, brancusi, creanga.. )) hahaha aoleu..
sus

Nekunoskuta

Expert member
3987 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: # VIOLUL

scris pe 20 iun 2006 15:32 de Nekunoskuta

Ok, daca vrei tu sa pui semnul "egal" intre violator si bolnav psihic treaba ta, nu ma bag.

Nimic...
sus

LonelyGirl

Expert member
1322 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: # VIOLUL

scris pe 20 iun 2006 16:28 de LonelyGirl

nekunoskuta : ,,Nu cred ca cel care violeaza dupa ce a fost refuzat e bolnav psihic. ,,... ai dreptate violatorii sunt oameni normali..tin de cultura noastra nu? hahahahahahaha eminescu, brancusi, creanga.. )) hahaha aoleu..

cam nebun trebuie sa fi daca nu te poti stapani

Ti-e bine?Stai linistit, o sa treci si peste asta!

Dragostea catre Prietenie: Si daca eu exist, tu ce rost mai ai?
Prietenia: Eu las un zambet acolo unde tu lasi o lacrima...
sus

alin4alin

Veteran member
154 mesaje

scris pe 24 iun 2006 03:37 de alin4alin

Cred ca ceea ce ai vrut sa insinuezi e ca fetele shi-o fac "cu mana lor"... e o porcarie ce vrei sa zici...sunt naive shi se cred interesante, shi este singura forma de flirt pe care o cunosc... imagineaza-ti cum ar fi sa fii imobilizat de o matahala de trei ori cat tine, imputita shi transpirata, mirosind a tigari shi alcool, care sa ti-o traga in fund, si nu numai, daca mai eshti shi virgina...(pe la 12-13-14-15...cam asha se intampla)... ce poti sa faci atat de greshit, incat sa meriti ahsa ceva?!
Insa despre cele care-shi schimba 'iubitii' de la o zi la alta...inteleg ce vrei sa spui... sunt naive shi imature, cu un sistem de valori greshit format deocamdata(sa speram), insa nu sunt vinovate... nimeni nu merita sa fie violat...

si inca ceva... nu varsta e cea care conteaza, ci maturitatea fiecaruia... poate ca cel de 20 nu are o minte mai evoluata decat una de 15... (cu toate ca instinctul sexula sigur il are mai evoluat...)...sau, poate cea de 15 are o maturitate comparabila cu cel de 20... (de ex... la 15 ani shi jumatate am inceput o relatie cu un tip de 21 shi jumatate... care a mers, shi merge...)
aaa deci ti s-a intamplat?

Zambetul e al 2-lea lucru frumos pe care stie sa-l faca o femeie cu buzele (eu)

I live life in high speed slightly dellusioned by weed. (2pac - high speed)

Il consider mai puternic pe cel ce se invinge pe el insusi, decat pe cel ce isi invinge dusmanul. Este mai greu sa te invingi pe tine decat pe vrajmas. (Aristotel)

Every day you`re above ground is a good day. (Al Pacino "Tony Montana" - Scarface)

All I have in this world is my balls and my word and I don`t break them for anyone!(Al Pacino "Tony Montana" - Scarface)

Orice lucru bun in viata e ilegal, imoral sau ingrasa (din auzite)

_|_ mea e dulce, voi sunteti diabetice (zicala mea)

sus

kia

Guest

scris pe 26 iun 2006 22:10 de kia

ca sa vezi!vanitosule.....te-oi considera si tu vre un smecher??
sus

ViperGTZ

Guest

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: # VIOLUL

scris pe 27 iun 2006 00:42 de ViperGTZ

Ok, daca vrei tu sa pui semnul "egal" intre violator si bolnav psihic treaba ta, nu ma bag.

Doar un barbat adevarat nu ar gace asa ceva restu care violeaza sunt l****** si obsedati de sex.Unu obsedat nu poate fi considerat bolnav sau exista dependenta de sex
sus
Pagina 1 din 1
1

loading...

Ai probleme sexuale si nu ai la cine sa apelezi? Sunt Doina Panait, consilierul seXpert.ro, si iti stau la dispozitie!

spune-mi problema ta!
seXpert.ro iti pune la dispozitie o baza de date completa despre dragoste, sex, viata sexuala, sanatate si probleme sexuale!

vezi lista de articole!

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare 
    Nu esti logat!

Login | Nu ai cont? Creeaza cont nou

Ai o problema? Noi avem raspunsul

Citeste sfaturile consilierului!
MARIREA PENISULUI

Membri on-line:

15 vizitatori si 0 membri sunt online:

Vezi toti membrii online