O mica dilema !

Pagina 1 din 1
1

Wizard20

Senior member
91 mesaje

O mica dilema !

scris pe 26 ian 2004 02:49 de Wizard20

Vreau sa va intreb cum imi pot da seama atunci cand fac dragoste cu prietena mea , ca ea a ajuns la orgasm ...si ce sfaturi imi puteti da in legatura cu acest lucru(inainte sau dupa orgasm)! Pa !

Why am i die'ing to live if im just living to die ?
sus

duran

Veteran member
273 mesaje

Re: O mica dilema !

scris pe 26 ian 2004 15:02 de duran

Vreau sa va intreb cum imi pot da seama atunci cand fac dragoste cu prietena mea , ca ea a ajuns la orgasm ...si ce sfaturi imi puteti da in legatura cu acest lucru(inainte sau dupa orgasm)! Pa !
exista trei faze ale excitatiei feminine !
ultima , orgasmul....
respiratie accelerata.
dorinta de intromisiune puternica
intarirea sfircurilor
accelerarea miscarilor
sunt doar citeva ...
retine ca femeile au de cele mai multe ori ( de altfel, cel mai usor de atins) orgasm clitoridian , prin stimularea manuala sau orala a clitorisului.
mai au ,citeodata , si orgasm vaginal , dar depinde in mare masura de tehnica barbatului.
in ambele varinte simptomele sunt cam la fel
adoptati pozitii in care stimulezi clitorisul partenerei si vei afla singur (daca esti atent),cind si cum are orgasm
bafta multa si revino sa ne spui amanunte!

Come on, make my day!
sus

copilita

Veteran member
363 mesaje

scris pe 26 ian 2004 22:30 de copilita

daca are, iti vei da seama cu siguranta!!
(ti-a precizat duran cateva "simptome", insa acestea nu apar la fiecare femeie, sau nu apar toaate, sau asha mai departe. Ash mai adauga la ce a zis, si contractii ritmice, mai mult sau mai putin puternice, pe care le simti, daca eshti in ea, in momentul orgasmului ei)... cat despre ce sa faci dupa...? sa o faci sa se simta iubita, importanta, sa-i povesteshti shi sa o tii in brate, sa discutati despre ce s-a intamplat, etc...

you want the truth?... you can't handle the truth...!
sus

agrisan

Senior member
53 mesaje

Re: Re: O mica dilema !

scris pe 28 ian 2004 02:13 de agrisan

E foarte important pentru femeie si faza de dupa orgasm. Daca barbatul dupa ejaculare care este concomitenta cu orgasmul, trece brusc la o faza de satisfactie, oboseala placuta, la femeie acest lucru se intampla intr-o perioada mai lunga:10-15 minute. De aceea barbatul nu trebuei, ca dupa ce termina s-i intoarca spatele,sau sa se culce ca "boul pe coada" (fie-mi iertata expresia), ci sa continue cu sarutari si mangaiei tandre, sa-i sopteasca vorbe frumoase, sa-i spuna cat de mult o iubeste si ce placere i-a produs.

fara sex nu putem exista
sus

rul3r

Veteran member
317 mesaje

Re: Re: Re: O mica dilema !

scris pe 28 ian 2004 04:25 de rul3r

E foarte important pentru femeie si faza de dupa orgasm. Daca barbatul dupa ejaculare care este concomitenta cu orgasmul, trece brusc la o faza de satisfactie, oboseala placuta, la femeie acest lucru se intampla intr-o perioada mai lunga:10-15 minute. De aceea barbatul nu trebuei, ca dupa ce termina s-i intoarca spatele,sau sa se culce ca "boul pe coada" (fie-mi iertata expresia), ci sa continue cu sarutari si mangaiei tandre, sa-i sopteasca vorbe frumoase, sa-i spuna cat de mult o iubeste si ce placere i-a produs.

Da da ai dreptate aici. Insa is nelamurit de ce? Daca ti-o pui intro scara cu una ce faci dupa? Ii soptesti la ureche vorbe dulci de genu: "Cum te chema?"

Si pt. cel care a initiat postul acesta.Daca nu iti dai seama ca a avut orgasm atunci ,scuza-ma ca nu te cunosc, esti paralel cu femeile.Pa pa
sus

agrisan

Senior member
53 mesaje

Re: Re: Re: Re: O mica dilema !

scris pe 28 ian 2004 23:39 de agrisan

Daca trebuie sa o intrebi cum o cheama, inseamna ca pentu ea actul sexual nu inseamna nimic, deoarece nu te cunoaste. Daca va cunoasteti si ea a dorit sa faceti sex, postludiu se poate face chiar si in acest caz.
Cred ca initiatorul rubricii este lipsit de experienta si trebuie sa invete, chiar si prin intermediul acestor discutii. A invata nu este o rusine.

fara sex nu putem exista
sus

copilita

Veteran member
363 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: O mica dilema !

scris pe 28 ian 2004 23:46 de copilita

Daca trebuie sa o intrebi cum o cheama, inseamna ca pentu ea actul sexual nu inseamna nimic, deoarece nu te cunoaste. Daca va cunoasteti si ea a dorit sa faceti sex, postludiu se poate face chiar si in acest caz.
Cred ca initiatorul rubricii este lipsit de experienta si trebuie sa invete, chiar si prin intermediul acestor discutii. A invata nu este o rusine.

ori sunt io exceptia, ori sunt barbat, , insa la mine 'lenea' aia placuta, zacutu' ala survine chiar imediat... nu-mi vine decat sa zac, sa ma pupe incet, shi sa radem de cat de bine-a fost...

sus

agrisan

Senior member
53 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: O mica dilema !

scris pe 29 ian 2004 00:43 de agrisan

ori sunt io exceptia, ori sunt barbat, , insa la mine 'lenea' aia placuta, zacutu' ala survine chiar imediat... nu-mi vine decat sa zac, sa ma pupe incet, shi sa radem de cat de bine-a fost...

Nu esti o exceptie. Formele postludiului sunt foarte variate. Ceea ce ai spus ca faci, este ceva normal si este chiar postludiu. Cum te-ai simti daca barbatul s-ar ridica imediat din pat sau ti-ar intoarce spatele.

fara sex nu putem exista
sus

agrisan

Senior member
53 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: O mica dilema !

scris pe 29 ian 2004 00:45 de agrisan

Nu esti o exceptie. Formele postludiului sunt foarte variate. Ceea ce ai spus ca faci, este ceva normal si chiar postludiu.

fara sex nu putem exista
sus

little1

Guest

preludiu si postludiu

scris pe 29 ian 2004 12:35 de little1

nu te infinge prea repede, pentru ca o sa iesi prea repede. totusi, daca ai facut-o, data urmatoare grabeste-te mai incet
fii romantic
sus

copilita

Veteran member
363 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: O mica dilema !

scris pe 29 ian 2004 22:28 de copilita

Nu esti o exceptie. Formele postludiului sunt foarte variate. Ceea ce ai spus ca faci, este ceva normal si este chiar postludiu. Cum te-ai simti daca barbatul s-ar ridica imediat din pat sau ti-ar intoarce spatele.

hm...cred ca neglijata, folosita, obiect, etc, etc...

sus

agrisan

Senior member
53 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: O mica dilema !

scris pe 30 ian 2004 00:17 de agrisan

hm...cred ca neglijata, folosita, obiect, etc, etc...

Hei, atunci ai mai considera actul sexual cu acel barbat ceva placut, cu sentiment de implinire? Eu nu cred. De aici poti sa-ti dai seama ca va asigurati un postludiu dorit.

fara sex nu putem exista
sus

copilita

Veteran member
363 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: O mica dilema

scris pe 30 ian 2004 22:41 de copilita

Hei, atunci ai mai considera actul sexual cu acel barbat ceva placut, cu sentiment de implinire? Eu nu cred. De aici poti sa-ti dai seama ca va asigurati un postludiu dorit.

asta cu..."ne asiguram postludiul dorit..." stiam... obishnuiesc sa spun clar, si foarte direct lucrurilor pe nume, pt ca mi se pare cel mai corect si...cu cel mai sigur efect. Bineinteles, uneori e interesant sa cochetez cu raspunsurile shi ideile, sa joc teatru(insa sa shtim amandoi ca joc), insa, in principiu, zic ce doresc, shi astfel, sunt sigura ca shtie ce doresc, shi actionam in acest sens.

sus

Agrisan

Guest

Re: O mica dilema

scris pe 31 ian 2004 02:43 de Agrisan

asta cu..."ne asiguram postludiul dorit..." stiam... obishnuiesc sa spun clar, si foarte direct lucrurilor pe nume, pt ca mi se pare cel mai corect si...cu cel mai sigur efect. Bineinteles, uneori e interesant sa cochetez cu raspunsurile shi ideile, sa joc teatru(insa sa shtim amandoi ca joc), insa, in principiu, zic ce doresc, shi astfel, sunt sigura ca shtie ce doresc, shi actionam in acest sens.

Imi place cum gandesti!
sus

nymok

Guest

scris pe 16 nov 2004 02:09 de nymok

sus
Pagina 1 din 1
1

loading...

Ai probleme sexuale si nu ai la cine sa apelezi? Sunt Doina Panait, consilierul seXpert.ro, si iti stau la dispozitie!

spune-mi problema ta!
seXpert.ro iti pune la dispozitie o baza de date completa despre dragoste, sex, viata sexuala, sanatate si probleme sexuale!

vezi lista de articole!

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare 
    Nu esti logat!

Login | Nu ai cont? Creeaza cont nou

Ai o problema? Noi avem raspunsul

Citeste sfaturile consilierului!
MARIREA PENISULUI

Membri on-line:

34 vizitatori si 0 membri sunt online:

Vezi toti membrii online