dati-mi un sfat!

Pagina 1 din 1
1

yna20

Newbie
7 mesaje

dati-mi un sfat!

scris pe 2 feb 2004 16:38 de yna20

As vrea sa va intreb ceva:credeti ca sexul face o relatie mai durabila si ca dupa aceea o sa exista mai multa iubire sau o sa scada interesul intre parteneri?credeti ca daca ii spun prietenului meu ca nu sunt pregatita,o sa se duca la altele?problema e ca sunt virgina si mi-e frica sa-mi incept viata sexuala desi sunt curioasa dar f timida si ihibata si nicicum nu pot trece de faza asta.ce sa fac sa-mi multumesc prietenul?de ce ma gandesc aiurea cand suntem pe punctul de a face dragoste si dupa aceea imi trece tot cheful si nu ma mai excit.ce ar trebui sa fac?astept raspuns!

yna20
sus

rul3r

Veteran member
317 mesaje

Re: dati-mi un sfat!

scris pe 2 feb 2004 19:04 de rul3r

As vrea sa va intreb ceva:credeti ca sexul face o relatie mai durabila si ca dupa aceea o sa exista mai multa iubire sau o sa scada interesul intre parteneri?credeti ca daca ii spun prietenului meu ca nu sunt pregatita,o sa se duca la altele?problema e ca sunt virgina si mi-e frica sa-mi incept viata sexuala desi sunt curioasa dar f timida si ihibata si nicicum nu pot trece de faza asta.ce sa fac sa-mi multumesc prietenul?de ce ma gandesc aiurea cand suntem pe punctul de a face dragoste si dupa aceea imi trece tot cheful si nu ma mai excit.ce ar trebui sa fac?astept raspuns!

Sa o faci.

Cum ai zis chiar tu esti curioasa deci ar trebui sa-ti implinesti aceasta curiozitate.Succes.
sus

ODETTE

Junior member
10 mesaje

scris pe 2 feb 2004 20:13 de ODETTE

trebuie sa-l doresti pe prietenul tau ca sa nu te mai gndesti aiurea si sa-ti piara cheful.daca tie iti piere cheful asta inseamna ca nu il doresti cu adevarat si in felul asta nu ai sa-l multumesti niciodata, ba chiar la un moment dat o sa se enerveze.cat crezi ca mai rezista?

nu spune ce gandesti, gandeste ce spui!!
sus

ODETTE

Junior member
10 mesaje

scris pe 2 feb 2004 20:15 de ODETTE

trebuie sa-l doresti pe prietenul tau ca sa nu te mai gndesti aiurea si sa-ti piara cheful.daca tie iti piere cheful asta inseamna ca nu il doresti cu adevarat si in felul asta nu ai sa-l multumesti niciodata, ba chiar la un moment dat o sa se enerveze.cat crezi ca mai rezista?

nu spune ce gandesti, gandeste ce spui!!
sus

copilita

Veteran member
363 mesaje

scris pe 2 feb 2004 23:04 de copilita

sexul este o componenta foarte importanta a unei relatii...nu poate insa sa 'faca' tot intr-o relatie, cu toate ca se poate sa distruga tot... e ca shi cum ai zice ca daca ai nishte pereti durabili, rezistenti, etc, etc, la casa, ai o casa buna, durabila... degeaba ai pereti, daca nu ai acoperish sau fundatie cum trebuie... insa, totusi, degeaba ai fundatie shi acoperish, daca nu ai pereti... cam asha vad eu treburile...
cat despre intrebarea daca sa faci pasul urmator, ai mai intrebat asta o data, si ti s-a mai raspuns...

you want the truth?... you can't handle the truth...!
sus

Agrisan

Guest

scris pe 4 feb 2004 01:33 de Agrisan

As vrea sa va intreb ceva:credeti ca sexul face o relatie mai durabila si ca dupa aceea o sa exista mai multa iubire sau o sa scada interesul intre parteneri?

Nici una nici alta. Totul depinde de adancimea sentimentelor de iubire.
credeti ca daca ii spun prietenului meu ca nu sunt pregatita,o sa se duca la altele?

E posibil, dar nu obligatoriu. Totul depinde de sentimente, relatiile dintre voi, dar nu subestima temperamentul lui.

problema e ca sunt virgina si mi-e frica sa-mi incept viata sexuala desi sunt curioasa dar f timida si ihibata si nicicum nu pot trece de faza asta.ce sa fac sa-mi multumesc prietenul?de ce ma gandesc aiurea cand suntem pe punctul de a face dragoste si dupa aceea imi trece tot cheful si nu ma mai excit.ce ar trebui sa fac?astept raspuns!

Gandeste-te ca odata tot trebuie (daca vrei, doar) sa o faci. Daca il iubesti cu adevarat, gandeste-te ca ii faci o mare placere, si ca in iubire nici acest sacrificiu nu e prea mare.
sus

rul3r

Veteran member
317 mesaje

Re: Re: dati-mi un sfat!

scris pe 4 feb 2004 02:25 de rul3r

Nici una nici alta. Totul depinde de adancimea sentimentelor de iubire.

E posibil, dar nu obligatoriu. Totul depinde de sentimente, relatiile dintre voi, dar nu subestima temperamentul lui.

Gandeste-te ca odata tot trebuie (daca vrei, doar) sa o faci. Daca il iubesti cu adevarat, gandeste-te ca ii faci o mare placere, si ca in iubire nici acest sacrificiu nu e prea mare.

Eruditule...
sus

Agrisan

Guest

Re: Re: Re: dati-mi un sfat!

scris pe 4 feb 2004 03:25 de Agrisan

Eruditule...

Multam pentru apreciere, da' ce-nsamna?
sus

rul3r

Veteran member
317 mesaje

Re: Re: Re: Re: dati-mi un sfat!

scris pe 4 feb 2004 03:31 de rul3r

Multam pentru apreciere, da' ce-nsamna?

Daca ti-ai dat seama ca e o apreciere ti-ai dat seama si ce inseamna, nu? Smechere.
sus

lavinia

Veteran member
389 mesaje

scris pe 7 feb 2004 19:41 de lavinia

S-a mai discutat acest aspect! Sexul ar trebui sa reprezinte incununarea unor sentimente! Nu invers! Asa ca vei sti cand va trebui sa faci acest pas!
In plus nu-ti fie teama ca te va parasi din aceasta cauza! Daca tine la tine va astepta sa te simti pregatita, daca nu......mai bine mai devreme, decat mai tarziu!

Schimbarea este singurul lucru neschimbator!-Schopenhauer
sus

Agrisan

Guest

Re: Re: dati-mi un sfat!

scris pe 8 feb 2004 03:24 de Agrisan

In plus nu-ti fie teama ca te va parasi din aceasta cauza! Daca tine la tine va astepta sa te simti pregatita, daca nu......mai bine mai devreme, decat mai tarziu!

Dar nu pana la Sfantu'Asteapta. S-ar putea sa fie unul din cei care nu-i place sa renunte la sex si sa se masturbeze.
sus
Pagina 1 din 1
1

loading...

Ai probleme sexuale si nu ai la cine sa apelezi? Sunt Doina Panait, consilierul seXpert.ro, si iti stau la dispozitie!

spune-mi problema ta!
seXpert.ro iti pune la dispozitie o baza de date completa despre dragoste, sex, viata sexuala, sanatate si probleme sexuale!

vezi lista de articole!

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare 
    Nu esti logat!

Login | Nu ai cont? Creeaza cont nou

Ai o problema? Noi avem raspunsul

Citeste sfaturile consilierului!
MARIREA PENISULUI

Membri on-line:

16 vizitatori si 0 membri sunt online:

Vezi toti membrii online