De ce mint barbatii???

Pagina 2 din 4
«   1   2   3   4   »

adeline

Veteran member
339 mesaje

Re: Re: Re: Re: De ce mint barbatii???

scris pe 22 feb 2004 14:54 de adeline

absolut... minciuna nu e decat o complicatie temporara a adevarului aceluia dureros si crud si dur si cum o mai fi... pt ca oricum, orice faci, minciuna are picioare scurte, nu? si tot va trebui sa infrunti acel adevar, doar ca va mai trebui sa dai explicatii si pt minciuna respectiva... ce nonsens,nu?
sigur ca si femeile mint!!!! ohoho!!! da, bineinteles... dar despre asta ar trebui sa ne spuna mai multe baietii, cred... sigur ca mie, femeie fiind, mi se pare totusi ca barbatii mint mai mult si din motive mai puerile... dar cu siguranta sunt influentata de experientele mele personale... deci nu sunt obiectiva... matrix? da, o sursa de inspiratie...
si totusi, daca nu-ti pui sufletul pe masa, cum discutati voi, mie mi se pare a little bit fake... chiar daca riscul sa o faci in fata unui(ei) dobitoc(oace) e f mare... orice am face, 'chestiunile' care implica sufletul sunt ... riscante (sufleteste vorbind), nu? dar de la a-ti pune sau nu sufletul pe masa la a minti e distanta mare, cred eu... adica poti sa pastrezi o rezerva si fara sa minti neaparat, asta vreu sa spun...

Frumos spus!Din fericire,probabil esti una din femeiele cu principii solide,careia i pasa ca viata care se scurge,trebuie sa se scurga prin ea si nu pe langa ea!
Majoriatea celor enumerati aici,probabil nici nu sesizeaza asta!
A minti pe cineva drag,imi pare ca si cum ti-ai fura singur caciula!Victoria rapida si usoara prin minciuna,mai tarziu sau mai devreme,are un final dezastruos!Invariabil!
sus

duran

Veteran member
273 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: De ce mint barbatii???

scris pe 22 feb 2004 15:42 de duran

Frumos spus!Din fericire,probabil esti una din femeiele cu principii solide,careia i pasa ca viata care se scurge,trebuie sa se scurga prin ea si nu pe langa ea!
Majoriatea celor enumerati aici,probabil nici nu sesizeaza asta!
A minti pe cineva drag,imi pare ca si cum ti-ai fura singur caciula!Victoria rapida si usoara prin minciuna,mai tarziu sau mai devreme,are un final dezastruos!Invariabil!

...intradevar ,cind il minti pe cel de linga tine ,te minti de fapt, pe tine .... dar discutia voastra este mult prea idealista si perfectionista.... e vreunul dintre noi care a trait cu cineva fara a face vreun compromis? ..nu este si compromisul o forma de minciuna ?

Come on, make my day!
sus

lavinia

Veteran member
389 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: De ce mint barbatii???

scris pe 22 feb 2004 16:25 de lavinia

...intradevar ,cind il minti pe cel de linga tine ,te minti de fapt, pe tine .... dar discutia voastra este mult prea idealista si perfectionista.... e vreunul dintre noi care a trait cu cineva fara a face vreun compromis? ..nu este si compromisul o forma de minciuna ?

Cu totii mintim!
Diferenta mare este ca unii avem puterea sa si recunoastem!
Altii in schimb vin cu teorii din astea "pleonasm-iste" de genul: barbatii mint din motive oneste!

Schimbarea este singurul lucru neschimbator!-Schopenhauer
sus

danuta

Guest

scris pe 22 feb 2004 17:21 de danuta

eu cred ca 'compromis' nu este egal cu 'minciuna'... nu... compromis inseamna ca accepti ceva, un defect, o stare de fapt care deviaza putin (sau mai mult) de la 'linia' ta obisnuita... nu minti, nu te minti, accepti doar ceva... poate gresesc eu... deci nu, nu cred ca compromisul e forma de minciuna... cred ca e mai de graba forma in care acceptam ca nu suntel toti la fel construiti, ca - dimpotriva - suntem foarte diferiti... ca avem nevoi diferite si metode diferite de satisfacere a acesto nevoi; si nu vorbesc despre sex aici... sau nu numai... poate ca sunt idealista, dar perfecta? departe... tind spre perfectiune? poate... dar nu facem toti asta, la urma urmei? constient sau nu? mi-as dori sa intalnesc intr-o zi pe cineva care sa aiba ... curajul sa fie sincer orice s-ar intampla intre noi sau in legatura cu noi... adica, adevarul, orice-ar fi... si apoi, daca adevarul ala e greu de 'dus', hai sa hotaram impreuna daca facem sau nu compromisul implicit... ce zici?

Probabil doctorul cel sexpert,nu stie,dar cre' ca cam are o bresa in forum si o sa iasa harababura!

adeline-cel inregistrat !!!
sus

TheWind

Guest

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: De ce mint barbatii???

scris pe 22 feb 2004 17:32 de TheWind

eu cred ca 'compromis' nu este egal cu 'minciuna'... nu... compromis inseamna ca accepti ceva, un defect, o stare de fapt care deviaza putin (sau mai mult) de la 'linia' ta obisnuita... nu minti, nu te minti, accepti doar ceva... poate gresesc eu... deci nu, nu cred ca compromisul e forma de minciuna... cred ca e mai de graba forma in care acceptam ca nu suntel toti la fel construiti, ca - dimpotriva - suntem foarte diferiti... ca avem nevoi diferite si metode diferite de satisfacere a acesto nevoi; si nu vorbesc despre sex aici... sau nu numai... poate ca sunt idealista, dar perfecta? departe... tind spre perfectiune? poate... dar nu facem toti asta, la urma urmei? constient sau nu? mi-as dori sa intalnesc intr-o zi pe cineva care sa aiba ... curajul sa fie sincer orice s-ar intampla intre noi sau in legatura cu noi... adica, adevarul, orice-ar fi... si apoi, daca adevarul ala e greu de 'dus', hai sa hotaram impreuna daca facem sau nu compromisul implicit... ce zici?

Probabil doctorul cel sexpert,nu stie,dar cre' ca cam are o bresa in forum si o sa iasa harababura!

adeline-cel inregistrat !!!

Sa facem harababura..?Sa nu facem..?
sus

adeline

Veteran member
339 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: De ce mint barbati

scris pe 22 feb 2004 17:34 de adeline

Sa facem harababura..?Sa nu facem..?

Nu facem,ca nu e frumu!
Ar cam merita pentru ca mi-a inchis un thread care o interesa in special pe lavinia!
Dar lasa..!
sus

adeline

Veteran member
339 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: De ce mint bar

scris pe 22 feb 2004 17:37 de adeline

Nu facem,ca nu e frumu!
Ar cam merita pentru ca mi-a inchis un thread care o interesa in special pe lavinia!
Dar lasa..!

Lavi,scrie repede la Directiune,ca situatia te depaseste...!
sus

lavinia

Veteran member
389 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: De ce mint

scris pe 22 feb 2004 18:23 de lavinia

Lavi,scrie repede la Directiune,ca situatia te depaseste...!

Bai! Nu stiu cum sa va zic dar eu deja ma gandesc la un concediu...... ma dau cu schiurili......Asa ca ma consider deja in vacanta!
Am alt teren de joaca!

sus

sapho

Guest

Re: Re: De ce mint barbatii???

scris pe 22 feb 2004 20:41 de sapho

barbatii mint de nevoie,ca sunt barbati,e ceva patologic...e in firea lor...femeilor de ce le place sa faca cumparaturi?
sus

danuta2409

Veteran member
168 mesaje

Re: Re: Re: De ce mint barbatii???

scris pe 22 feb 2004 20:47 de danuta2409

paralela ta e... foarte... edificatoare... mersi... acu' mi s-a dezlegat misterul, m-am luminat! cred ca acum ne putem linisti cu totii; de-aia mint barbatii, din acelasi motiv pt care femeilor le place sa faca cumparaturi... dadadada...

niciodata nu e prea tarziu... pentru nimic...
xxx, danuta
sus

copilita

Guest

scris pe 22 feb 2004 22:41 de copilita

compromisul e departe de a fi orishice forma de minciuna... compromisul nu e nici neadevar, nici umilire, nu e absolut nimic negativ(pana la anumite limite, pe care daca le treci, ajungi sa-ti pierzi respectul fata de tine fiindca tu nu mai ai nici un cuvant de spus in alegerile ce le iei, macar...). Este ceva absolut esential, si fara de care nu poti sa constuieshti nimic, intr-un cuplu... shansele ca doi oameni sa se potriveasca 100% in gandire, pareri, gusturi, etc, sunt mai mici decat infime... shi atunci, trebuie sa faci compromisuri... azi faci tu, maine face partenerul, nu prea conteaza in ce proportii faci, nu trebuie sa tii statistici, trebui doar sa nu te simti frustrat de faptul ca tu cedezi mai mult, sau mai des...

cat despre...daca a trait cineva fara sa minta ... exista o persoana pe care nu am mintit-o cu Absolut nimic, absolut niciodata, oricat de greu ar fi fost la un moment dat sa zic anumite lucruri... o relatie in care apare si cea mai mica urma de minciuna e inutila... e moarta...ca un om in moarte clinica, tinut in viata de mashinarii...
sus

Infector

Expert member
1846 mesaje

Re: De ce mint barbatii???

scris pe 23 feb 2004 17:48 de Infector

As vrea sa îl cunosc pe tipul care a elaborat pilda urmatoare. Sunt convins ca am multe în comun cu el

*********************start*******************
Intr-o buna zi, unui taietor de lemne îi cazu securea în apa. Omul se puse pe jelit pentru ca îsi pierduse singurul lucru cu care putea sa-si câstige existenta si sa asigure hrana familiei.

Vazând acestea, Dumnezeu apare lânga el pe mal si îl întreaba care este cauza disperarii sale.

Taietorul de lemne îi explica situatia iar Dumnezeu plonjeaza în râu si revine cu o secure din aur masiv.

- Aceasta este securea ta, Omule? îl întreaba El.
- Nu, nu este aceasta, raspunse taietorul de lemne.

Dumnezeu intra din nou în apa si se întoarce cu o secure numai din argint.

- Aceasta este securea ta? întreaba El din nou.
- Nu, raspunse din nou taietorul de lemne.

A treia oara Dumnezeu revine cu o secure de fier.

- Nu cumva aceasta este securea ta?
- Da, asta e, îi raspunde acum taietorul de lemne, m-ai salvat.

Dumnezeu, miscat de onestitatea omului îi face cadou toate trei securile si taietorul de lemne se întoarce fericit acasa.

Cateva zile mai tarziu, acelasi taietor de lemne se plimba pe malul râului cu nevasta lui. Deodata, aceasta aluneca si cade în apa.

Cum omul se puse iarasi pe tânguit, Dumnezeu apare din nou întrebându-l care îi este acum necazul.

- Nevasta mea a cazut în apa, îi raspunse taietorul de lemne, printre suspine.

Atunci Dumnezeu sare în apa si apare cu Jennifer Lopez în bratze.

- Aceasta este nevasta ta? întreaba el.
- DA! urla omul.

Atunci Dumnezeu, dezamagit, începe sa-l dojeneasca:
- Cum poti sa minti cu atâta nerusinare? Te-ai legat de femeia ta pe viata.

Atunci taietorul de lemne se aseaza în genuchi implorându-l:
- Te rog, Doamne, iarta-ma! Dar cum altfel puteam sa raspund?! Daca spuneam "nu" la Jennifer Lopez, data viitoare mi-o aduceai pe Catherine Zeta-Jones. Iar daca si atunci as fi spus "nu", a treia oara mi-o aduceai pe nevasta mea. Si cum de data aceea as fi spus "da", mi le faceai cadou pe toate trei, dar eu sunt un om nevoias si n-am de unde sa hranesc trei femei. Acesta este motivul pentru care am raspuns "da" de prima data.

MORALA: Barbatii mint numai din motive perfect oneste si logice. INTOTDEAUNA!

Mama ce poveste lunga ...nici nu am citit-o dar iti raspund. E CE MINT BARBATII??? Din acelasi motiv din care mint si femeile!Ca fara minciunele ne-am plictisi dreaq!
Pocaitii sunt de vina!!!!1

S.N.O.W.B.O.A.R.D. D.U.D.E.
sus

duran

Veteran member
273 mesaje

scris pe 23 feb 2004 21:56 de duran

compromisul e departe de a fi orishice forma de minciuna... compromisul nu e nici neadevar, nici umilire, nu e absolut nimic negativ(pana la anumite limite, pe care daca le treci, ajungi sa-ti pierzi respectul fata de tine fiindca tu nu mai ai nici un cuvant de spus in alegerile ce le iei, macar...). Este ceva absolut esential, si fara de care nu poti sa constuieshti nimic, intr-un cuplu... shansele ca doi oameni sa se potriveasca 100% in gandire, pareri, gusturi, etc, sunt mai mici decat infime... shi atunci, trebuie sa faci compromisuri... azi faci tu, maine face partenerul, nu prea conteaza in ce proportii faci, nu trebuie sa tii statistici, trebui doar sa nu te simti frustrat de faptul ca tu cedezi mai mult, sau mai des...

cat despre...daca a trait cineva fara sa minta ... exista o persoana pe care nu am mintit-o cu Absolut nimic, absolut niciodata, oricat de greu ar fi fost la un moment dat sa zic anumite lucruri... o relatie in care apare si cea mai mica urma de minciuna e inutila... e moarta...ca un om in moarte clinica, tinut in viata de mashinarii...

compromisul... poate fi multe ...chiar si umilinta...daca este nevoie .... nevoie ?
.. de a fii iubit(a),...de absolut ce vrei tu!
dar compromisul .... accepti ceva ce nu-ti apartine ... nu e tot minciuna.... si chiar mai grav , ye minti pe tine .....?
crede-ma , si e parerea mea , viata alaturi de acelasi om nu e usoara ......n0am chef sa expun ... e mult prea real si profund... provaca-ma alta data !

Come on, make my day!
sus

danuta2409

Veteran member
168 mesaje

scris pe 28 feb 2004 01:16 de danuta2409

ma... iar ma contrazic cu tine... cand faci un compromis, il faci cu buna stiinta, nu te minti deloc... il faci pt ca vrei sa-l faci, pt ca iubesti (sau orice altceva...). Tocmai asta e, daca ti se da sansa sa accepti (sau nu) un compromis, inseamna ca nu esti mintit si nu te minti... adica nu alege el/ea pt tine... mintindu-te...
da, clar, viata langa aceeasi persoana e cumplit de grea, oricat de 'infloritoare' ar fi relatia respectiva... faci compromisuri in fiecare minut aproape... si, da, e mult prea profund subiectul... te provoc, da' nu aici... cand om avea timp, poate chiar in trei () si totusi, de ce mint barbatii? subiectul...

compromisul... poate fi multe ...chiar si umilinta...daca este nevoie .... nevoie ?
dar compromisul ... accepti ceva ce nu-ti apartine ... nu e tot minciuna.... si chiar mai grav , ye minti pe tine .....?
crede-ma , si e parerea mea , viata alaturi de acelasi om nu e usoara ......n0am chef sa expun ... e mult prea real si profund... provaca-ma alta data !

xxx, danuta
sus

Crow

Senior member
81 mesaje

scris pe 28 feb 2004 09:24 de Crow

Totusi eu cred ca fara asa zisele minciunele permisive,nu se poate totusi trai,indiferent de compromis!Inofensive,dar foarte rar folosite chiar si din motive de onestitate sau pentru a nu rani in vreun fel persoana iubita!Toate astea sub aspect non distructiv!
Pana la marile minciuni ,desigur este o cale foarte lunga si atunci, senzatia de viata intretinuta artificial,devine realitate cruda si neclintita!

"Ceea ce cauti în altii sau în afara ta se afla, pe masura întelesului tau, în tine, ratacitorule.
Ceea ce exista deja în tine se afla pretutindeni, ceea ce nu exista în tine nu se afla nicaieri. Toate comorile Universului sunt înlauntrul tau. Cauta cu fervoare în tine însuti puterea sau raspunsul la care aspiri, pe care inima ta le doreste si, direct proportional cu credinta ta, vei primi ceea ce vrei.

sus

duran

Guest

scris pe 28 feb 2004 11:31 de duran

Totusi eu cred ca fara asa zisele minciunele permisive,nu se poate totusi trai,indiferent de compromis!Inofensive,dar foarte rar folosite chiar si din motive de onestitate sau pentru a nu rani in vreun fel persoana iubita!Toate astea sub aspect non distructiv!
Pana la marile minciuni ,desigur este o cale foarte lunga si atunci, senzatia de viata intretinuta artificial,devine realitate cruda si neclintita!

good point!
sus

levi82

Veteran member
363 mesaje

scris pe 4 mar 2004 01:38 de levi82

Ai perfecta dreptate. Eu consider ca minciuna este necesara pana la o anumita limita, adica pana la limita in care daca se afla ca ai mintit sa nu fie atat de grav sa nu mai poata persoana respectiva sa mai aibe incredere in tine. obisnuiesc sa mint, dar minciunile mele cele mai grave pana acum au fost in cazuri in care nu vreau ca ea sa se supere sau sa daca cred ca adevarul ar rani-o fara vre-un motiv adevarat.
Un exemplu: se mai intampla sa vrea sa ne intalnim dar sa nu am chef de asta, pur si simplu. Cum s-ar simti ea daca i-as spune asta? cum m-as simti eu daca mi-ar spune ea asta cand vreau sa ne intalnim?
In asemenea cazuri trebuie sa mintim spunand ca suntem ocupati.
Dar dupa cum recent am aflat, eu am ajuns sa spun o minciuna foarte mare datorita faptului ca am aflat o chestie despre ea ce m-a stresat foarte tare, pana la nivelul sa nu mai pot gandi normal si sa-i pot spune adevarul.

Dragostea consta in dorinta de a da ceea ce este al tau altuia si de a simti fericirea acestuia ca si cum ar fi a ta.
sus

ispas consta

Guest

da femeile de ce mint?

scris pe 4 mar 2004 02:11 de ispas consta

si mint cu mai mare nerusinare decat barbatzii
sus

anca

Guest

scris pe 4 mar 2004 12:07 de anca

hello there.
ma numesc anca si din lipsa de altceva am intrat pe aici. interesante discutii exact ce imi place mie. sper sa reusesc si eu sa vb mai des cu voi. te pupic dulce

si nu numai asta. ca sa fie interesanti pentru voi, fetele. si multe altele, pe care nu ar fi bine sa le stiti.

esti sceptica foc, mai ales in legatura cu tot ce spun barbatii. pentru ca gandesti cu mintea. nu ti se potriveste. fetele trebuie sa gandeasca cu inima. de acolo isi trag puterea. mintea o "lumea barbatilor" in care ai intrat cu un handicap de cateva milioane de ani.
in schimb, in lumea ta adica inima , tu esti regina. dar, dupa ce semnale transmiti, se pare ca acolo nu e nimeni acasa...
too bad

nice talking to u
sus

anca

Guest

scris pe 4 mar 2004 12:18 de anca

de ce mint barbatii? se ascund in spatele minciunilor ca toata lumea. vrei sa spui ca tu nu ai mintit niciodata?hai sa fim seriosi. toti mintim mai devreme sau mai tarziu. asa ca gaseste-ti alt subiect ca asta e rasuflat
anca

si nu numai asta. ca sa fie interesanti pentru voi, fetele. si multe altele, pe care nu ar fi bine sa le stiti.

esti sceptica foc, mai ales in legatura cu tot ce spun barbatii. pentru ca gandesti cu mintea. nu ti se potriveste. fetele trebuie sa gandeasca cu inima. de acolo isi trag puterea. mintea o "lumea barbatilor" in care ai intrat cu un handicap de cateva milioane de ani.
in schimb, in lumea ta adica inima , tu esti regina. dar, dupa ce semnale transmiti, se pare ca acolo nu e nimeni acasa...
too bad

nice talking to u
sus

lavinia

Veteran member
389 mesaje

Re: Re: Re: Re: De ce mint barbatii???

scris pe 4 mar 2004 12:19 de lavinia

fetele trebuie sa gandeasca cu inima. de acolo isi trag puterea. mintea o "lumea barbatilor" in care ai intrat cu un handicap de cateva milioane de ani.
in schimb, in lumea ta adica inima , tu esti regina.

Regulile astea le-ai facut tu????
Sau te-a ajutat mama la teme?
N-ai intalnit barbati care sa gandeasca mai putin decat tine sau deloc?
Sau tu nu iei parte la procesul asta stiintifico-fantastic??
Auzi, in lumea ta ,inima, esti regina........
Bai, cat "plasticism" in exprimare!

sus

anca

Guest

Re: Re: Re: Re: Re: De ce mint barbatii???

scris pe 4 mar 2004 12:23 de anca

de ce va certai voi aici ca nici nu inteleg. ma pune si pe mine cineva la punct cu problemele astea ca tare sunt interesata.
anca

Regulile astea le-ai facut tu????
Sau te-a ajutat mama la teme?
N-ai intalnit barbati care sa gandeasca mai putin decat tine sau deloc?
Sau tu nu iei parte la procesul asta stiintifico-fantastic??
Auzi, in lumea ta ,inima, esti regina........
Bai, cat "plasticism" in exprimare!
sus

lavinia

Veteran member
389 mesaje

Fara titlu

scris pe 4 mar 2004 12:26 de lavinia

Anca! Cate camarutze are inima ta?
Nu de alta, dar putin mai devreme spuneai ceva de genul: am un barbat langa mine, dar sunt curioasa cum e si cu altul si cu altul si cu altul.........
Baiiiii, cred ca ai o vila cu 3 etaje in loc de inima!

sus

anca

Guest

Re: da femeile de ce mint?

scris pe 4 mar 2004 13:03 de anca

femeile mint si ele ca si barbatii poate chiar mai mult si in pat si mai si
si mint cu mai mare nerusinare decat barbatzii
sus

copilita

Veteran member
363 mesaje

scris pe 5 mar 2004 22:48 de copilita

Fiecare are limitele si standardele lui... eu nu vreau, shi nu pot sa mint, persoana respectiva. Nu are sens... nici cea mai mica minciuna nu-shi are rostul...faptul ca ii spun absolut orice, creeaza o apropiere shi o intimitate unica, pe care nu vreau sa o pierd. E o senzatie, ca orice zic, sau fac, sau gandesc, pot sa impartashesc, shi simt nevoia sa impartashesc, fiindca shtiu ca va fi bine inteles, shi ishi va gasi ecou in actiunile celuilalt. Insa, shtiam io ca-s o raritate shi-nca una modesta

you want the truth?... you can't handle the truth...!
sus

copilita

Veteran member
363 mesaje

scris pe 5 mar 2004 22:54 de copilita

dar compromisul .... accepti ceva ce nu-ti apartine ... nu e tot minciuna.... si chiar mai grav , ye minti pe tine .....?

sa-ti dau un exemplu de un banal compromis... el, ea, se asheaza dupa o zi plina, in fata televizorului... el vrea meci, e cine shtie ce finala importanta. Ea vrea telenovela... e inca un episod banal, pe care insa ea vrea sa-l vada. Insa meciul ii in direct, telenovela e dimineata in reluare... il lasa sa se uite, ashteapta de mult meciul asta, shi ea se uita maine la telenovela. Ea a facut un compromis, da? Cum, shi cu ce dracu' s-a mintit ea pe ea?? Ea shtia ca vrea telenovela, insa a renuntat de data asta, de dragu' lui... cu ce s-a mintit, sau umilit? (repet, este un banal gen de compromis, care se gaseshte insa sub diferite forme, in viata de zi cu zi....)

sus

danuta2409

Veteran member
168 mesaje

scris pe 5 mar 2004 23:15 de danuta2409

good point...

sa-ti dau un exemplu de un banal compromis... el, ea, se asheaza dupa o zi plina, in fata televizorului... el vrea meci, e cine shtie ce finala importanta. Ea vrea telenovela... e inca un episod banal, pe care insa ea vrea sa-l vada. Insa meciul ii in direct, telenovela e dimineata in reluare... il lasa sa se uite, ashteapta de mult meciul asta, shi ea se uita maine la telenovela. Ea a facut un compromis, da? Cum, shi cu ce dracu' s-a mintit ea pe ea?? Ea shtia ca vrea telenovela, insa a renuntat de data asta, de dragu' lui... cu ce s-a mintit, sau umilit? (repet, este un banal gen de compromis, care se gaseshte insa sub diferite forme, in viata de zi cu zi....)

xxx, danuta
sus

duran

Veteran member
273 mesaje

scris pe 6 mar 2004 15:53 de duran

simplu....
daca vreau sa ma uit la o telenovea,si nu pot , si spun :" uita-te tu iubitule" ,deja este o minciuna ....sdar cum spuneam ,ea face parte din noi , traieste cu noi , iar chestii de astea idealistice ,ce ating chiar irealul,nu fac casa buna ,ci duc la extremism....vorbind din experienta...aleg calea de mijloc,si poate chiar ACCEPT o minciuna nevinovata si de ce nu ,placuta ....!iti doresc numai bine !

Come on, make my day!
sus

duran

Veteran member
273 mesaje

scris pe 6 mar 2004 15:56 de duran

ma provoci?

Come on, make my day!
sus

copilita

Veteran member
363 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: De ce mint

scris pe 6 mar 2004 22:37 de copilita

simplu....
daca vreau sa ma uit la o telenovea,si nu pot , si spun :" uita-te tu iubitule" ,deja este o minciuna ....sdar cum spuneam ,ea face parte din noi , traieste cu noi , iar chestii de astea idealistice ,ce ating chiar irealul,nu fac casa buna ,ci duc la extremism....vorbind din experienta...aleg calea de mijloc,si poate chiar ACCEPT o minciuna nevinovata si de ce nu ,placuta ....!iti doresc numai bine !

Nu spun "iubitule, uita-te tu la meci!", ci spun..."iubitule, tare ash mai vrea sa ma uit la telenovela asta, insa, de data asta, uita-te tu...", cu CE am mintit?? Nu m-am mintit pe mine(plus ca eu nu pot sa ma uit la telenovela, daca shtiu ca el ar vrea meci... sunt poate prea slaba, sau prea toleranta, insa eu nu ma simt bine daca shtiu ca ceilalti se simt prost, din cauza ca ma simt eu bine...)
revenind...vreau sa-mi zici cu ce mint in chestia asta... shi inca ceva...da, te provoc!

sus
Pagina 2 din 4
«   1   2   3   4   »

loading...

Ai probleme sexuale si nu ai la cine sa apelezi? Sunt Doina Panait, consilierul seXpert.ro, si iti stau la dispozitie!

spune-mi problema ta!
seXpert.ro iti pune la dispozitie o baza de date completa despre dragoste, sex, viata sexuala, sanatate si probleme sexuale!

vezi lista de articole!

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare 
    Nu esti logat!

Login | Nu ai cont? Creeaza cont nou

Ai o problema? Noi avem raspunsul

Citeste sfaturile consilierului!
MARIREA PENISULUI

Membri on-line:

27 vizitatori si 0 membri sunt online:

Vezi toti membrii online