Cat dureaza un act sexual la voi? (probleme)

Pagina 1 din 1
1

Oskar

Newbie
4 mesaje

scris pe 15 feb 2004 13:12 de Oskar

da.. m-ar interesa cat tzineti voi (baietii) la un act sexual.. intreb asta pt ca am o problema..
ne bagam in pat (eu cu prietena mea ) ne mangaiem.. aplicam regula preludiului.. care de obicei tine destul de mult.. dar cand intru eu in actiune.. pac.. totul se termina ff repede pt mine.. ceea ce ma face sa ma simt penibil in fata ei.. nu stiu daca-i de la oboseala, de la stres.. dar as dori sa-mi spuneti ce pot face.. sa "tin" si eu mai mult.. sa-mi satisfac prietena cum trebuie..
mersi anticipat
sus

rul3r

Veteran member
317 mesaje

Re: Cat dureaza un act sexual la voi? (probleme)

scris pe 15 feb 2004 16:16 de rul3r

da.. m-ar interesa cat tzineti voi (baietii) la un act sexual.. intreb asta pt ca am o problema..
ne bagam in pat (eu cu prietena mea ) ne mangaiem.. aplicam regula preludiului.. care de obicei tine destul de mult.. dar cand intru eu in actiune.. pac.. totul se termina ff repede pt mine.. ceea ce ma face sa ma simt penibil in fata ei.. nu stiu daca-i de la oboseala, de la stres.. dar as dori sa-mi spuneti ce pot face.. sa "tin" si eu mai mult.. sa-mi satisfac prietena cum trebuie..
mersi anticipat

Nu cred ca asta e locul potrivit sa intrebi. Cauta si tu pe net ,undeva, astia doar o sa-si bata joc de tine. Credema (Si mult succes!)
sus

copilita

Veteran member
363 mesaje

scris pe 15 feb 2004 22:19 de copilita

mersi anticipat

ar fi util sa shtim daca asta se intampla din totdeauna, de catva timp, de fiecare data, cate-o data...

(deci?)

you want the truth?... you can't handle the truth...!
sus

valy2jan

Veteran member
298 mesaje

scris pe 16 feb 2004 02:26 de valy2jan

mersi anticipat

Noi am putea sa-ti dam unele sfaturi, daca ai raspunde la ce te-a intrebat Copilita, precum si la: cat de des faci sex. Incercati ca preludiu, masturbarea completa, reciproca. La varsta ta dupa 10-15 minute poti incepe un alt act sexual. Dar zic: cea mai buna alternativa ar fi sa te adresezi unui medic speciast: iei legatura prin medicul de familie. Buna e si ideea lui rul3r.
Actul sexual dureaza la mine cat vreau: de la 10 minute pana la o ora. Este in functie de cat timp ii trebuie partenerei sa termine.

fara sex nu am exista
sus

Oskar

Newbie
4 mesaje

scris pe 16 feb 2004 15:25 de Oskar

pai.. nu dintotdeauna a fost asa.. dar in ultima perioada...
ma gandesc ca o fi de la oboseala asta constanta.. de la stres... sau alte cauze pe care nu le stiu..
sus

Male

Newbie
9 mesaje

scris pe 16 feb 2004 15:39 de Male

pai.. nu dintotdeauna a fost asa.. dar in ultima perioada...
ma gandesc ca o fi de la oboseala asta constanta.. de la stresu' bacului... sau alte cauze pe care nu le stiu..

Renuntati si voi la preludiu.. eu cand renunt la preludiu sunt zile cand nu reusesc sa`mi dau drumu.. incearco si pasta .. Succes!

Get Rich Or Die Trying!
sus

duran

Veteran member
273 mesaje

scris pe 16 feb 2004 15:47 de duran

mersi anticipat

a doua oara tot repede termini?

Come on, make my day!
sus

tataYa

Senior member
66 mesaje

scris pe 16 feb 2004 16:33 de tataYa

mersi anticipat

Incearca sa ai o ejaculare cu o zi inainte de actul sexual.In ziua in care faceti dragoste incearca sa ejaculezi prima oara din faza de preludiu(este bine sa ai tot suportul partenerei tale
). Vezi daca al doilea act sexual tine mai mult(nu forta erectia , asteapta pana revine pe cale naturala).Daca nu , probabil ca nimeni de pe forumul asta n-o sa poata ajuta asa cum te poate ajuta un doctor.In cazul asta nu ai de ce sa te rusinezi,latura sexuala este mult prea importanta in viata fiecaruia dintre noi ca sa fie tratata superficial.

"poti deveni spiritual pana si in trup si poti fi carnal pana si in spirit"
sus

je

Guest

scris pe 16 feb 2004 19:03 de je

mersi anticipat

incearca sa te retragi atunci cand simti ca ti vine,,stai timp de vreo 30 secunde cand continuii sa te saruti,,etc.. apoi,, incepi din nou,, repetat acest lucru,,ai sa vezi ca te va tine pana la 20 de min ..chiar si la primul Nr ! crede -ma
sus

Oskar

Newbie
4 mesaje

scris pe 16 feb 2004 21:23 de Oskar

al doilea nr il dureaza mai mult..
ideea e ca dupa ejaculare.. penisul meu inca ramane in erectie.. daca stimulii si mangaierile sunt prezente..
de ex incep sa o penetrez.. imi dau drumu in prezervativ.. si as putea continua pana la a doua ejaculare.. fara sa schimb prezervativul..
sus

lavinia

Veteran member
389 mesaje

Re: Re: Cat dureaza un act sexual la voi? (problem

scris pe 16 feb 2004 21:33 de lavinia

al doilea nr il dureaza mai mult..
ideea e ca dupa ejaculare.. penisul meu inca ramane in erectie.. daca stimulii si mangaierile sunt prezente..
de ex incep sa o penetrez.. imi dau drumu in prezervativ.. si as putea continua pana la a doua ejaculare.. fara sa schimb prezervativul..

Stiati ca:
Tigrii albi sunt cei mai pupaciosi? Sunt cele mai iubarete feline! Ajung si la 20 de acte sexuale pe zi!
Iar salamandrele se imperecheaza cate 5 zile consecutiv!
Oare daca-mi cumpar o salamandraaaaaa????????

Schimbarea este singurul lucru neschimbator!-Schopenhauer
sus

DarkAngel

Expert member
1098 mesaje

scris pe 16 feb 2004 22:35 de DarkAngel

mersi anticipat

Toata chestia asta este o chestie pshica dupa parerea mea... stresul si oboseala te pot afecta f mult dar mai ales stresul... daca esti relaxat si o faci incet cu rabdare fara graba si asa cum trebuie si gasesti si o pozitie buna pt ambii parteneri nu ai avea nici un motiv sa te termini prea repede... doar daca nu ai alte probleme cumva...Good Luck
sus

valy2jan

Veteran member
298 mesaje

Cat dureaza un act sexual la voi? (problem

scris pe 16 feb 2004 23:17 de valy2jan

Stiati ca:
Tigrii albi sunt cei mai pupaciosi? Sunt cele mai iubarete feline! Ajung si la 20 de acte sexuale pe zi!

Unde dai si unde crapa.

fara sex nu am exista
sus

lavinia

Veteran member
389 mesaje

Re: Cat dureaza un act sexual la voi? (problem

scris pe 17 feb 2004 17:58 de lavinia

Unde dai si unde crapa.

Cine, ce-a crapat?

sus

duran

Veteran member
273 mesaje

scris pe 17 feb 2004 18:43 de duran

mersi anticipat

io am avut o perioda de stres imens la muncasi vreau sa-ti spun ca sexul se redusese la ... ejaculare precoce si atat, si nu stiam de ce?.. trecu si prioda stresanta si lucrurile au revenit ( dar ce incet!!) la normal....stresul ucide si ne maninca ca un vierme...

Come on, make my day!
sus

Najpaptk

Junior member
44 mesaje

Re: Re: Cat dureaza un act sexual la voi? (problem

scris pe 20 feb 2004 05:47 de Najpaptk

Incearca sa ai o ejaculare cu o zi inainte de actul sexual.In ziua in care faceti dragoste incearca sa ejaculezi prima oara din faza de preludiu(este bine sa ai tot suportul partenerei tale
). Vezi daca al doilea act sexual tine mai mult(nu forta erectia , asteapta pana revine pe cale naturala).Daca nu , probabil ca nimeni de pe forumul asta n-o sa poata ajuta asa cum te poate ajuta un doctor.In cazul asta nu ai de ce sa te rusinezi,latura sexuala este mult prea importanta in viata fiecaruia dintre noi ca sa fie tratata superficial.
da ce are daca incearca in aceeasi zi ?

Jazz music
sus

tataYa

Senior member
66 mesaje

Re: Re: Re: Cat dureaza un act sexual la voi? (pro

scris pe 20 feb 2004 10:36 de tataYa

da ce are daca incearca in aceeasi zi ?

exista riscul ca dupa prima (sau a doau) ejaculare (cea din actul sexual) sa nu mai poata intra in erectie sau sa-i fie foarte greu sa o controleze.Necesita putin exercitiu si cred ca, in cazul lui, nu trebuie sa riste.

"poti deveni spiritual pana si in trup si poti fi carnal pana si in spirit"
sus

nemesis

Expert member
2038 mesaje

scris pe 20 feb 2004 14:04 de nemesis

mersi anticipat

Depinde de varsta, dar presupunand ca esti tanar (2x ani) ar trebui sa dureze 15-20 de minute (in medie).
Personal xxxx (cenzurat) dar pentru asta iti trebuie disciplina . Sunt diferite trucuri pentru a intarzia ejacularea, trucuri pe care le gasesti in carti sau pe net... Nu exista creme sau pastile pt asa ceva... depnde doar de cat vrei tu, de increderea pe care o ai in tine si de disciplina ta!

Why am I frank with you? Because we, my friend, face an evolutionary gap here...

Din ciclul: "Prostia-i mai mare decat fosta Uniune Sovietica", astazi va prezentam: Si ar fi trebuit atunci sa se gandeasca la faptul ca un intelectual nu face amor pe cuptor. Nicolae I. Nicolae, consilier al presedintelui Academiei Romane
sus

georgiana

Senior member
131 mesaje

Re: Re: Re: Cat dureaza un act sexual la voi? (pro

scris pe 20 feb 2004 22:06 de georgiana

Stiati ca:
mai fat-o.... tu altceva nu ai de facut decat sa spui bancuri? este deja prea mult

pupici
sus

lavinia

Veteran member
389 mesaje

Re: Re: Re: Re: Cat dureaza un act sexual la voi?

scris pe 20 feb 2004 22:48 de lavinia

mai fat-o.... tu altceva nu ai de facut decat sa spui bancuri? este deja prea mult

Georgiana 10 puncte pentru " FAT-O"!
Nu va suparati d-ra georgiana: fat-o asta vine de la apelativul fato? Locuiti la tara? Si v-ati obisnuit cand va duceti la prasit sa va strigati colegele de breasla pe camp in acest fel?
Sau vine de la : o-fat frumos din lacrima!

sus

georgiana

Senior member
131 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Cat dureaza un act sexual la v

scris pe 20 feb 2004 23:14 de georgiana

Nu va suparati d-ra georgiana: fat-o asta vine de la apelativul fato? Locuiti la tara? Si v-ati obisnuit cand va duceti la prasit sa va strigati colegele de breasla pe camp in acest fel?
dupa o zi plina de munca eu si repet eu imi permit sa fac o greseala gramaticala... si apropos in londra nu sunt campuri de cultivat si nici de prasit
am sa intreb regina poate face unul special pt. o glumeata care stie despre ce este vorba

pupici
sus

lavinia

Veteran member
389 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Cat dureaza un act sexual

scris pe 20 feb 2004 23:52 de lavinia

dupa o zi plina de munca eu si repet eu imi permit sa fac o greseala gramaticala... si apropos in londra nu sunt campuri de cultivat si nici de prasit
am sa intreb regina poate face unul special pt. o glumeata care stie despre ce este vorba

ihi! dupa ce ajungi tu sa intrebi regina ,sa stii ca vin si eu la prasit!

sus

georgiana

Senior member
131 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Cat dureaza un act sex

scris pe 20 feb 2004 23:57 de georgiana

ti-am spus deja ca nu meriti, nu? stai la prasit in romania ca faci tara de rusine daca vii pe aici

pupici
sus

Oskar

Newbie
4 mesaje

Cat dureaza un act sexual

scris pe 20 feb 2004 23:59 de Oskar

ihi! dupa ce ajungi tu sa intrebi regina ,sa stii ca vin si eu la prasit!

lavinia.. ma uimesc mai neuronii aia ai tai.. mai esti si moderatoare... hai sa radem
sus

lavinia

Veteran member
389 mesaje

Re: Cat dureaza un act sexual

scris pe 21 feb 2004 00:13 de lavinia

lavinia.. ma uimesc mai neuronii aia ai tai.. mai esti si moderatoare... hai sa radem

Pe ras nu luam bani!
Deci.... Razi!

sus

Bozgoru

Expert member
3081 mesaje

scris pe 8 mar 2004 03:31 de Bozgoru

Depinde de fata....in mod normal...10-15 min...cine se lauda cu ora......pot sa-i spun ca e ceva putred in India...prin familia Kamasutra!@
sus

ursulake1

Junior member
48 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Cat dureaza un act sexual la v

scris pe 9 mar 2004 23:03 de ursulake1

lavinia tu altceva in afara de caterinca mai stii ?
baiatul asta va cere akutoru si tu o dai in SF-uri aici cu noi
mai lasa-ne si impushka-te ...spre binele tuturor ca prea mult suferi de tine
sus

inuendo

Veteran member
497 mesaje

Cat dureaza un act sexual la v

scris pe 9 mar 2004 23:47 de inuendo

Hmmm.. poti incerca ori sa o faci mai des...o data pe zi cel putin....asta iti va creste rezistenta...si al doilea lucru poti incerca sa sa impui un ritm mai lent...nu tre sa fii iepure...si opreste-te putin cand nu mai poti, si tot asa...si o sa ajungi sa ai control...deci mai des si mai lent..sa ne spui ce a iesit

Sunt aici sa ajut, nu sa judec
sus
Pagina 1 din 1
1

loading...

Ai probleme sexuale si nu ai la cine sa apelezi? Sunt Doina Panait, consilierul seXpert.ro, si iti stau la dispozitie!

spune-mi problema ta!
seXpert.ro iti pune la dispozitie o baza de date completa despre dragoste, sex, viata sexuala, sanatate si probleme sexuale!

vezi lista de articole!

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare 
    Nu esti logat!

Login | Nu ai cont? Creeaza cont nou

Ai o problema? Noi avem raspunsul

Citeste sfaturile consilierului!
MARIREA PENISULUI

Membri on-line:

26 vizitatori si 0 membri sunt online:

Vezi toti membrii online