Virgin la 20 de ani

Pagina 1 din 2
1   2   »

MeWannaDoIt

Guest

Virgin la 20 de ani

scris pe 18 feb 2004 10:25 de MeWannaDoIt

Salut!Ce ati spune despre un student,dragut,manierat,sanatos,romantic,agreabil,simpatic dar care este virgin la 20 ani.
Nu sufera de BTS-uri si este "capabil" de a avea un act sexual (ustensile si desire)
Astept raspunsuri
sus

xander

Veteran member
482 mesaje

Re: virgin la 20 de ani

scris pe 18 feb 2004 11:34 de xander

Salut!Ce ati spune despre un student,dragut,manierat,sanatos,romantic,agreabil,simpatic dar care este virgin la 20 ani.
Nu sufera de BTS-uri si este "capabil" de a avea un act sexual (ustensile si desire)
Astept raspunsuri

incearca pe www.nud.ro)))))))))))))

omul care taie iarba..
sus

Pork

Guest

Re: Re: virgin la 20 de ani

scris pe 18 feb 2004 12:19 de Pork

Ce sa zic...? am tait ani de zile intr-un complex studentesc in anii de libertinaj total...dintre colegii mei pot sa pariez ca 1/3 nu au gustat "pisicuta" toata studentia, 1/3 prindeau cate ceva odata la 4-5 luni...1/3 fie smecheri "tauri" de campus...fie "sacali libidinosi" vanatori de plevusca adica specializati in regulat grase...sau tipe foarte urate care si-ar fi pus-o in orice conditii.

Oricum poti sa recuperezi
sus

Infector

Expert member
1846 mesaje

scris pe 18 feb 2004 20:45 de Infector

Astept raspunsuri

DA!

S.N.O.W.B.O.A.R.D. D.U.D.E.
sus

valy2jan

Veteran member
298 mesaje

scris pe 18 feb 2004 23:54 de valy2jan

Astept raspunsuri

As spune ca parerea cea mai autorizata ar fi a ta. Esti singurul care poti sa spui de ce. Daca ne intrebi ce parere avem, buna sau rea, eu pot sa-ti spun ca pentru a te dezvirgina poti gasi oricand ocazia. A iubi si a face sex din dragoste e totusi mai placut si mai frumos. Privesc cu multa placere tinerii care se iubesc. Daca oamenii nu se iubesc (cu tot ce decurge, inclusiv sex) atunci cand sunt tineri, pierd din viata lor ceva nerecuperabil. "Anotimpul" iubirii este un apanaj al tineretii, in special (dar nu numai).

fara sex nu am exista
sus

Najpaptk

Junior member
44 mesaje

scris pe 19 feb 2004 04:09 de Najpaptk

Astept raspunsuri
pai de ce mai frate... tu crezi ca e bine asa ? pana la cat vrei sa te autosatisfaci pana la 50 de ani ? Eu nu cred ca tu nu ai gasit pe cineva cu care ti-ar placea sa fii

Jazz music
sus

alinuta

Guest

scris pe 19 feb 2004 09:15 de alinuta

servus papuso ce faci si eu sunt singura si virgina dar la 40 de ani eu te inteleg hai sa o facem astept raspuns
sus

just A

Guest

scris pe 20 feb 2004 19:57 de just A

Astept raspunsuri

ce astepti?
majoritatea fetelor (frumoase)vor un tip experimentat...
nu crezi ca ai asteptat destul?
daca esti pecum ai spus nu inteleg de ce esti complexat! cauta-ti o prietena si experimentati impreuna,succes!
sus

DarkAngel

Expert member
1098 mesaje

scris pe 21 feb 2004 18:42 de DarkAngel

Astept raspunsuri
Nush ce sa zic dar eu daca as fi in locul tau mi-as cauta o prietena... zic ca ai asteptat destul
sus

adeline

Veteran member
339 mesaje

scris pe 21 feb 2004 23:15 de adeline

Astept raspunsuri

Este ceva nefiresc cu tine!Cu atatea calitati? Ar fi trebuit sa...fi deja violat,pe la 16 ani,daca nu vroiai de bunavoie...!
sus

nemesis

Expert member
2038 mesaje

scris pe 22 feb 2004 19:16 de nemesis

Astept raspunsuri

Ce ai vrea sa ti se raspunda? Nu vad nici o problema in ceea ce ai scris tu! Perfect sanatos, manierat si "capabil"... care-i problema? Virginitatea cumva...? De cand este asta o problema?

Why am I frank with you? Because we, my friend, face an evolutionary gap here...

Din ciclul: "Prostia-i mai mare decat fosta Uniune Sovietica", astazi va prezentam: Si ar fi trebuit atunci sa se gandeasca la faptul ca un intelectual nu face amor pe cuptor. Nicolae I. Nicolae, consilier al presedintelui Academiei Romane
sus

Dreamweaver

Newbie
1 mesaje

incurajare

scris pe 23 feb 2004 04:15 de Dreamweaver

cred ca ti-e frica sa nu dezamagesti partenera.poarta-te normal and Just Do It !nu e asa mare filosofie.
probabil ca nu isi va da seama(si daca alegi sa-i spui se poate sa nu te creada).
sus

Pork

Guest

Re: incurajare

scris pe 23 feb 2004 11:35 de Pork

...incearca sa mai raresti fregventa cu care te masturbezi (sa nu-mi zici ca nu o iei la laba perversule)...in rest mergi si tu mai des pe la chefuri, drumetii montane, nu te insingura...daca esti timid bea o vadra de vin inainte dupa care treaba merge ca unsa. Tie-e rusine de putica care poate sa fie prea mica...nici o problema...te duci la vama veche umbli gol pusca 2 saptamani si se rezolva si asta.
sus

Infector

Expert member
1846 mesaje

Re: Re: incurajare

scris pe 23 feb 2004 11:40 de Infector

...incearca sa mai raresti fregventa cu care te masturbezi (sa nu-mi zici ca nu o iei la laba perversule)...in rest mergi si tu mai des pe la chefuri, drumetii montane, nu te insingura...daca esti timid bea o vadra de vin inainte dupa care treaba merge ca unsa. Tie-e rusine de putica care poate sa fie prea mica...nici o problema...te duci la vama veche umbli gol pusca 2 saptamani si se rezolva si asta.

Wahahahahaha!!!!!

sus

MeWannaDoIt

Guest

scris pe 23 feb 2004 11:43 de MeWannaDoIt

servus papuso ce faci si eu sunt singura si virgina dar la 40 de ani eu te inteleg hai sa o facem astept raspuns

hmmm...esti cam batraioara...totusi oi fi eu virgin dar nici "papusha masculina" pentru domanele trecute de prima tinerete..si in plus eu am 20 de ani...da tu la 40 virgina..WHAT THE HELL IS WRONG WITH U????
sus

MeWannaDoIt

Guest

Re: incurajare

scris pe 23 feb 2004 11:46 de MeWannaDoIt

cred ca ti-e frica sa nu dezamagesti partenera.poarta-te normal and Just Do It !nu e asa mare filosofie.
probabil ca nu isi va da seama(si daca alegi sa-i spui se poate sa nu te creada).

Mmmm mai tu ai dreptate, nush de ce dar ma tem intr-un fel...am avut ocazi bune, chiar f bune dar m-am temut ,adica nu poate fi nimic naspa nu?Offfff a draqlui virginitate!!!!
sus

MeWannaDoIt

Guest

Re: Re: incurajare

scris pe 23 feb 2004 11:49 de MeWannaDoIt

Hmmm desi esti ironic poate ai dreptate..tre sa nu mai stau singur...in legatura cu "putzica" si VamaVeche.....nudist nu sunt si nici nu am sa fiu iar "putzica" mea are cam 18 cm ...adica nu-s armasar dar am cu ce....cred...deocamdata nu am fost "inside" sa vad de-mi ajunge
sus

Infector

Expert member
1846 mesaje

scris pe 23 feb 2004 11:53 de Infector

Bai travestitule lasa omu in pace, el cere sfaturi si pareri nu oferte de la poponauti...ai draq popo ce metode de agatat au !POCAITO!!!!!!:/(>

sus

Infector

Expert member
1846 mesaje

Re: Re: Re: virgin la 20 de ani

scris pe 24 feb 2004 11:57 de Infector

Bai travestitule lasa omu in pace, el cere sfaturi si pareri nu oferte de la poponauti...ai draq popo ce metode de agatat au !POCAITO!!!!!!:/(>

Altu frate!

sus

virginia

Guest

virgin la 20 de ani

scris pe 24 feb 2004 14:03 de virginia

bre, virginu' de 20 ani!! sa ne spui si noua cum a fost... prima data.
promit ca o sa va spun si eu.
ma, daca stau si ma gandesc, noi astia trecuti cu varsta si uitati 'sigilati' avem un defect, ceva...
pai la mine(25 ani!!) e ca nu prea am incredere in barbati. Iar femeile nu-mi plac. Si nici vibrator nu am.. sau alte chestii.
sus

unu'

Guest

scris pe 24 feb 2004 15:38 de unu'

Astept raspunsuri

Omule, nu conteaza ce cred ceilalti oameni despre tine. Important este daca TU, la aceasta varsta, mai vrei sau nu sa ramai virgin. Daca vrei neaparat sa-ti incepi viata sexuala, gaseste-ti si tu o iubita. Daca insa esti prea timid sau nu stii sa abordezi o fata, du-te la c**** . Sa stii ca nu trebuie sa o faci prima oara neaparat cu o tipa pe care o iubesti. O sa ai timp destul mai tarziu.
sus

valy2jan

Veteran member
298 mesaje

scris pe 25 feb 2004 04:24 de valy2jan

Omule, nu conteaza ce cred ceilalti oameni despre tine. Important este daca TU, la aceasta varsta, mai vrei sau nu sa ramai virgin. Daca vrei neaparat sa-ti incepi viata sexuala, gaseste-ti si tu o iubita. Daca insa esti prea timid sau nu stii sa abordezi o fata, du-te la c**** . Sa stii ca nu trebuie sa o faci prima oara neaparat cu o tipa pe care o iubesti. O sa ai timp destul mai tarziu.

Bine punctat. Multi barbati sunt timizi si se gandesc cum sa se comporte cu o fata. Modul cel "mai normal" este sa te comporti normal.

fara sex nu am exista
sus

Putaridis

Guest

scris pe 25 feb 2004 12:11 de Putaridis

Tataie...la varsta ta eram si eu "virgin" desi cele mai multe ocazii le avusesm la 18 -19 ani atata doar ca prietenele pe care le aveam la varsta respectiva "se respectau" iar eu nu aveam rabdare. Erau virgine si ele teoretic pntru ca de tras trageam mozoale, mainile alergau peste tot, chiar si penisul mai facea catre o mica inspectie la bariera. In afara de asta un sarut pasional cu cine trebuie pentru mine poate sa fie mai erotic decat cel mai cumplit f**** pe care il tragi cu o tipa de ocazie.
"Dezvirginarea" s-a petrecut intamplator dupa un chef studentesc. Nu am simtit nimic..pur si simplu iti bagi p*** in ceva cald si umed. Dar pragul exclusiv psihologic fusese trecut.
Sfatul meu este sa-ti gasesti o prietena stabila si sa-ti incepi o viata sexuala adevarata...Esti mai barbat daca incepi la 22 de ani sa zicem o viata sexuala echilibrata si constanta decat daca incepi la 16 si ai pana la 35-40 de ani doar contacte sporadice..cand mai prinzi cate ceva...cum erau de altfel majoritatea colegilor mei la varsta ta.
sus

MeWannaDoIt

Guest

scris pe 25 feb 2004 12:55 de MeWannaDoIt

bre, virginu' de 20 ani!! sa ne spui si noua cum a fost... prima data.
promit ca o sa va spun si eu.
ma, daca stau si ma gandesc, noi astia trecuti cu varsta si uitati 'sigilati' avem un defect, ceva...
pai la mine(25 ani!!) e ca nu prea am incredere in barbati. Iar femeile nu-mi plac. Si nici vibrator nu am.. sau alte chestii.

Daca ar fi asa de simplu..unde draq gasesc eu una disponibila ca de cand le caut si le vrajesc si nimik , ca-n melodia aia de la Parzitii "Alerg dupa femei sa le f** /Da nu pot sa le prind".
sus

MeWannaDoIt

Guest

Re: Re: Re: Re: virgin la 20 de ani

scris pe 25 feb 2004 12:57 de MeWannaDoIt

Tataie...la varsta ta eram si eu "virgin" desi cele mai multe ocazii le avusesm la 18 -19 ani atata doar ca prietenele pe care le aveam la varsta respectiva "se respectau" iar eu nu aveam rabdare. Erau virgine si ele teoretic pntru ca de tras trageam mozoale, mainile alergau peste tot, chiar si penisul mai facea catre o mica inspectie la bariera. In afara de asta un sarut pasional cu cine trebuie pentru mine poate sa fie mai erotic decat cel mai cumplit f**** pe care il tragi cu o tipa de ocazie.
"Dezvirginarea" s-a petrecut intamplator dupa un chef studentesc. Nu am simtit nimic..pur si simplu iti bagi p*** in ceva cald si umed. Dar pragul exclusiv psihologic fusese trecut.
Sfatul meu este sa-ti gasesti o prietena stabila si sa-ti incepi o viata sexuala adevarata...Esti mai barbat daca incepi la 22 de ani sa zicem o viata sexuala echilibrata si constanta decat daca incepi la 16 si ai pana la 35-40 de ani doar contacte sporadice..cand mai prinzi cate ceva...cum erau de altfel majoritatea colegilor mei la varsta ta.

Sper sa am si eu norocul tau,sa gasesc o fata disponibila ca deja mi-e si jena sa mai spun ca sunt ink virgin.Plus ca eram si stresat de ideea de durere sau alte povesti ce le mai auzeam pe la prieteni dar acum o dau dracu.
sus

unu'

Guest

scris pe 25 feb 2004 18:50 de unu'

Daca ar fi asa de simplu..unde draq gasesc eu una disponibila ca de cand le caut si le vrajesc si nimik , ca-n melodia aia de la Parzitii "Alerg dupa femei sa le f** /Da nu pot sa le prind".

Am si eu o intrebare pentru tine: tu cauti de fapt o relatie serioasa cu o fata, bazata pe dragoste, respect etc sau problema ta este strict sexuala? Nu e chiar asa de greu sa-ti gasesti o partenera de sex. Parerea mea este sa incerci o prostituata, daca chiar simti ca nu mai poti fara sex.
sus

asa

Guest

scris pe 26 feb 2004 00:35 de asa

Astept raspunsuri

Varsta recomandata ptr.dezvirginare e 18-22 ani.
Chiar daca as spune ceva tu nu ai auzi.
Ar fi bine sa nu ajungi pe la vreo 25 de ani si sa fii la fel.
sus

Bozgoru

Expert member
3081 mesaje

scris pe 8 mar 2004 03:20 de Bozgoru

Frate..n-ai nici o vina...ca femeile-s de..rahat!O sa vina si zile insorite!
sus

Baietash

Guest

scris pe 11 mar 2009 18:38 de Baietash

Bine punctat. Multi barbati sunt timizi si se gandesc cum sa se comporte cu o fata. Modul cel "mai normal" este sa te comporti normal.

Da ai dreptate..da asculta putin la mine ! fac 18 ani acum la sfarsit de martie si sunt virgin.nu se pune problema ca is timid urat sau ceva d genu. ba chiar eu zic ca sunt un baiat simpatic indraznet etc. da chiar nu a fost sa fie..! eu ziceam de mine ca am 18 ani acus si sunt virgin da vad ca mai sunt si baieti mai mari !
oricum astept sa vina odata si odata ziua cea mare succes baietilor de`al de mine
sus

popyk

Newbie
1 mesaje

scris pe 1 nov 2009 11:51 de popyk

Frate..n-ai nici o vina...ca femeile-s de..rahat!O sa vina si zile insorite!

nu-mi place s-o zic, dar ai perfecta dreptate
sus
Pagina 1 din 2
1   2   »

loading...

Ai probleme sexuale si nu ai la cine sa apelezi? Sunt Doina Panait, consilierul seXpert.ro, si iti stau la dispozitie!

spune-mi problema ta!
seXpert.ro iti pune la dispozitie o baza de date completa despre dragoste, sex, viata sexuala, sanatate si probleme sexuale!

vezi lista de articole!

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare 
    Nu esti logat!

Login | Nu ai cont? Creeaza cont nou

Ai o problema? Noi avem raspunsul

Citeste sfaturile consilierului!
MARIREA PENISULUI

Membri on-line:

49 vizitatori si 0 membri sunt online:

Vezi toti membrii online