Telefonul...subiect de cearta intr-o relatie?
Pagina 2 din 2
pacpac
Expert member 1127 mesaje
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Telefonul...subiect de
scris pe 7 aug 2009 09:15 de pacpac
da la asta m-am gandit si eu...dar ce fac..il iubesc...iar fata aia stia ca are gagica....ca ne-a vazut de multe ori impreuna in oras....multi au incercat sa ne desparta..sa isi bage nasul in relatia noastra...acum ceva timp au venit la mine asa zisi "prieteni"...si mi-au bagat prostii in cap.....si atunci am pus piciorul in prag si am pus punct....si dupa mi-a parut rau...pt ca erau numai minciuni..care se pupau cu banuielile mele.. ( stiu ca ma iubeste....am trecut prin multe impreuna...mama lui nu era de accord cu mine....si a luptat pt mine..sa certat cu ai lui pt mine...nu a renuntat la mine....il iubesc si nu vrea sa-l las din cauza unora care vor sa ne faca rau
daca il iubesti mai da-i o sansa.Lasa-l sa-ti explice ce s-a intamplat sivezi ce zice.Eu zic sa il ierti totusi pt ca nu sti ce a facut cu aia,poate nici nu s-a culcat cu ea.Eu am insealt-o pe sotie de 2 ori,a aflat si m-a iertat iar acum ) asa ca un msg de la una nu cred ca e mare crima
http://www.sexyandfunny.com/view_joke/the-funniest-sleepwalking-dog-video-you-will-see-today_38457.html
|
sus |
|
sweetgirl16
Expert member 512 mesaje
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Te
nu cred ca mai pot trece si peste asta...... numai am forta...m-am atasat prea mult de el si il iubesc prea mult.. azi cand ne-am intalnit i-am spus ca ma minte si ca nu-l cred ca a sters sms..si imediat ma luat cu...ca nu ma minte si ca avea agenda plina si imediat ca hai ca eu plec ca am treaba...asta pe la 2 si ceva 3.....pana la ora 6 nu a dat niciun semn..nici macar un sms cum facea de obicei...am reusit sa vb cu el...mi-a zis ca e la meci....si ca vb mai tarziu..nici macar te pup pa cum spunea de obicei..direct hai pa... i-am dat sms sa-l intreb daca mai mergem sa alergam....nu mi=a raspuns l-am sunat iar..si mi-a trantit iar tel in nas...nu mergem..hai ca vb mai tarziu hai pa.....i-am dat sms si l-am facut nesimtit.......si mi-a raspuns dupa 4 ore..ca dc il mai sun daca este nesimtit nu stiu ce sa mai fac..am zis ca nu-l mai caut de acum in colo...dar nush daca ma pot abtine...offf numai vreau...am trecut prin prea multe nush daca pot trece si peste asta...imi pierd de tot increderea in mine in primul rand.....dc nu pot fi fericita..dc... atata timp cat eu fac orice pt el si pt relatia noastra si el ce face..imi spune ca ma iubeste si uite cum se comporta simt ca o iau razna..plus ca ca nici pe celelalte planuri nu stau bine..am probleme cu banii..cu familie,,cu serviciul..el era singura mea alinare azi am lovit si masina de nervi..si de capiata ce am fost...simt ca inebunesc te inteleg foarte bine ca si eu am patit chestia asta si e destul de naspa,faptul ca nu ai incredere in e nu te ajuta deloc si mai degraba va distruge relatia,intalneste-te cu el si spune-i ca vrei sa vb serios nu asa aiurea ca pana acum ca la telefon te poate minti mai usor dar in fata se mai da de gol.Nu il mai controla atat pt ca daca el te iubeste tot cu tine ramane,el are nevoie de libertate ca si tine.Pe tine nu trebuie sa te intereseze parerea altora ci doar relatia voastra ca la urma urmei cu el esti nu cu prietenii lui.Intreaba-l ce nu ii convine si de ce se poarta asa?vorbeste-i frumos si sa vezi cum scoti tot de la el!bafta
Amprentele digitale si fulgii de zapada nu sunt singurele elemente caracterizate prin unicitate absoluta...
|
sus |
|
ExoticDream
Expert member 15906 mesaje
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re
Trei zile nu sunt chiar o perioada de pauza imposibil de acceptat, da-i aceasta (ultima) sansa de a se gandi daca mai vrea relatia asta, mi se pare evident ca asa nu puteti continua. Comportamentul lui este prea ciudat ca sa poata fi pus doar pe seama supararii lui datorita "invadarii" intimitatii prin asa-zisul control pe care ti-l reproseaza. Sincer, cred ca omul asta ori nu prea stie ce vrea, ori te cam pacaleste.... Totusi, inainte de a trage linie si a lua o hotarare, discuta cu el dupa aceste trei zile tot ceea ce simti ca trebuie lamurit. Impreuna ati putea merge mai departe, cu corectiile de rigoare, se poate daca in acest timp el a constientizat ce simte pentru tine si ce a gresit... Daca insa nu are de gand sa schimbe nimic in comportamentul lui, nu vad ce sens mai are aceatsa poveste.... Stiu ca nu este deloc simplu sa-i pui punct, insa tot acolo vei ajunge si va fi mult mai dureros...
Asteptam sa ne spui ce ai facut dupa ce expira timpul de pauza.... Succes!!!
"Nu inteleg cum pot exista oameni indiferenti in aceasta lume, cum pot exista suflete care nu se chinuiesc, inimi care nu cred, simtiri care nu vibreaza, lacrimi care nu plang..."(E.Cioran)
"Nimeni pe lumea asta, barbat sau femeie, nu merita lacrimile tale. Iar cel care le merita nu te va face sa plangi..." (G.G.Marquez)
|
sus |
|
metaforic
Veteran member 161 mesaje
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Telefonul...subiec
ce situatie jenanta... pentru unii.. mi-e sila
Eu tind din ce in ce mai mult sa cred ca unii dintre voi va straduiti sa fiti asa. Chiar depuneti reale eforturi pentru a atinge asemenea nivele de incapacitate. De parca ati fi citit toti o carte intitulata "How to be a real dummy (for dummies)". "Dragi" vietuitoare cu care din pacate impart pamantul, eu v-o spun din suflet: omorati-va!
De ce spun asta? Nu ca sa atac, nu ca sa jignesc, nu ca sa ma laud ca sunt superior. Raspunsul il veti afla citind topicul acesta cap-coada si punandu-va fiecare intrebarea "Pot sa ma consider membru al unei societati care se pretinde a fi civilizata, emancipata, instruita, educata, moderna (si alti termeni care nu-si au locul dar ii folositi voi de obicei pentru a va alimenta iluziile) ?", "Pot sa ma consider fiinta cu inteligenta superioara?", "Merit sa tin umbra pamantului?" si apoi daca aveti putina decenta si sunteti sinceri cu voi insiva va veti raspunde "NU!" si veti face mai apoi singurul lucru care e de facut in cazul vostru.
Nu?
|
sus |
|
sweetgirl16
Expert member 512 mesaje
|
Daca ii mai dai o sansa incearca sa retii niste lucruri:nu-i mai controla telefonul,nu sta bosumflata si spune-i in fata ce nu iti convine,ofera-i libertate si mai ales fara interogatoriu,da importanta aspectului tau fizic,nu mai incerca sa il schimbi ci doar sa-l "modelezi",nu-l sufoca cu "te iubesc"in fiecare minut.Nu exista relatia perfecta deci nu trebuie sa o cauti!Fi deschisa la orice lucru nou dar dupa toate astea nu uita un lucru:Nu te lasa calcata in picioare de cineva care nu te merita!daca el nu isi schimba comortamentul: paraseste-lbafta!
Amprentele digitale si fulgii de zapada nu sunt singurele elemente caracterizate prin unicitate absoluta...
|
sus |
|
SORIN28
Expert member 3805 mesaje
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Telefonul...su
scris pe 8 aug 2009 16:22 de SORIN28
ce situatie jenanta... pentru unii.. mi-e sila
Eu tind din ce in ce mai mult sa cred ca unii dintre voi va straduiti sa fiti asa. Chiar depuneti reale eforturi pentru a atinge asemenea nivele de incapacitate. De parca ati fi citit toti o carte intitulata "How to be a real dummy (for dummies)". "Dragi" vietuitoare cu care din pacate impart pamantul, eu v-o spun din suflet: omorati-va!
De ce spun asta? Nu ca sa atac, nu ca sa jignesc, nu ca sa ma laud ca sunt superior. Raspunsul il veti afla citind topicul acesta cap-coada si punandu-va fiecare intrebarea "Pot sa ma consider membru al unei societati care se pretinde a fi civilizata, emancipata, instruita, educata, moderna (si alti termeni care nu-si au locul dar ii folositi voi de obicei pentru a va alimenta iluziile) ?", "Pot sa ma consider fiinta cu inteligenta superioara?", "Merit sa tin umbra pamantului?" si apoi daca aveti putina decenta si sunteti sinceri cu voi insiva va veti raspunde "NU!" si veti face mai apoi singurul lucru care e de facut in cazul vostru.
Ce te face sa crezi ca esti superior?
Parerea mea...cred ca si un pustan de 11ani iti da lectii de viata
Radio Greu de difuzat
http://radio-host.ro:8012/
|
sus |
|
metaforic
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Telefonul.
Ce te face sa crezi ca esti superior?
Parerea mea...cred ca si un pustan de 11ani iti da lectii de viata
ai uitat sa pui "G'yeah!" la urma
1. Un tanar artist de la noi spunea acum vreo 2 ani "baietii au pretentii, dar vorbesc de scoala vietii la fel ca analfabetii" -> ti se potriveste perfect!
2. Apropo de 11 ani... la varsta aia imi placea sa descriu ceea ce se petrecea in jurul meu (si inca se mai petrece) printr-un termen scornit de mine ca o replica ironica la cuvantul ce il tot auzeam la televizor "privatizare". Astfel a aparut "primatizare".
Daca as fi rugat sa descriu mesajele din topicul asta folosind un singur cuvant.. ghici ce as spune.
Dar desigur Sorin, tu nu poti intelege nimic. Nici nu ai putea, tocmai de aia ai fost ales moderator la sectiunea "Aberatii si caterinci"
Nu?
|
sus |
|
SORIN28
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Telefo
scris pe 9 aug 2009 13:56 de SORIN28
ai uitat sa pui "G'yeah!" la urma
Imi pare rau sa te dezamagesc...nu imi place...mai bine ti-as fi scris "Date'n p... mea" ca tot sunt fan Parazitii
1. Un tanar artist de la noi spunea acum vreo 2 ani "baietii au pretentii, dar vorbesc de scoala vietii la fel ca analfabetii" -> ti se potriveste perfect!
Si tot nu mi-ai spus ce te face sa crezi ca esti superior...daca, si doar daca, ce cauti tu aici printre noi, astia prostii?
Aaa...stai, acum am inteles...tu nu stii nimic despre viata, doar vorbesti
2. Apropo de 11 ani... la varsta aia imi placea sa descriu ceea ce se petrecea in jurul meu (si inca se mai petrece) printr-un termen scornit de mine ca o replica ironica la cuvantul ce il tot auzeam la televizor "privatizare". Astfel a aparut "primatizare".
Daca as fi rugat sa descriu mesajele din topicul asta folosind un singur cuvant.. ghici ce as spune.
Uimeste-ne, cum vedeai tu lumea la 11ani? Ce vedeai in jurul tau? Erai tu cel mai bun(si inca esti), nu? Restul erau doar niste inculti, niste dobitoci care(asa cum ai scris tu) fac umbra degeaba.
Nu uita, "desteptule" ca si tu, la randul tau, tot de la altii ai invatat.
Dar desigur Sorin, tu nu poti intelege nimic. Nici nu ai putea, tocmai de aia ai fost ales moderator la sectiunea "Aberatii si caterinci"
Aici a vorbit "desteptaciunea" din tine...sunt la "aberatii" pentru ca sunt mereu ironic si eu fac ceea ce altii nu au curaj sau o fac mai moderat.
Parerea mea: Tu chiar faci umbra degeaba.
Si acum sa revenim la subiect
Radio Greu de difuzat
|
sus |
|
metaforic
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Te
Aici a vorbit "desteptaciunea" din tine...sunt la "aberatii" pentru ca sunt mereu ironic si eu fac ceea ce altii nu au curaj sau o fac mai moderat.
Crezi tu asta in continuare. Nu ti se pare suspect ca esti cam singurul de pe aici care ai numele scris in intregime cu majuscule?
Nu o sa iti raspund la niciuna din intrebarile tale, tu oricum nu vei intelege si in plus eu oricum nu prea vorbesc despre mine, nici in viata reala, lumea mereu spune ca ma laud, asa ca mai bine sa creada ca am diverse lucruri de ascuns.
Nu?
|
sus |
|
SORIN28
|
scris pe 9 aug 2009 15:41 de SORIN28
Crezi tu asta in continuare. Nu ti se pare suspect ca esti cam singurul de pe aici care ai numele scris in intregime cu majuscule?
Nu o sa iti raspund la niciuna din intrebarile tale, tu oricum nu vei intelege si in plus eu oricum nu prea vorbesc despre mine, nici in viata reala, lumea mereu spune ca ma laud, asa ca mai bine sa creada ca am diverse lucruri de ascuns.
Merci...mi-ai facut o duminica frumoasa...ai evitat sa raspunzi, ai schimbat subiectul si ...tot n-i demonstrat cat de destept esti, tot n-ai spus cum vedeai lumea la 11ani.
Corect, tu nu vorbesti despre tine pentru ca...nu ai ce. Tu ai doar niste idei tampite...tu nu te lauzi, tu doar vorbesti aiurea...tu nu ai nimic de ascuns pentru ca nu stii nimic.
Faptul ca nick-ul meu e scris cu majuscule...care-i problema?
Ti-as multumi daca nu mi-ai mai raspunde...nu ca ai avea ceva de spus ..."multi vorbesc, putini au ceva de spus" iar tu nu te numeri printre aia putini
Radio Greu de difuzat
|
sus |
|
metaforic
|
Merci...mi-ai facut o duminica frumoasa...ai evitat sa raspunzi, ai schimbat subiectul si ...tot n-i demonstrat cat de destept esti, tot n-ai spus cum vedeai lumea la 11ani.
Corect, tu nu vorbesti despre tine pentru ca...nu ai ce. Tu ai doar niste idei tampite...tu nu te lauzi, tu doar vorbesti aiurea...tu nu ai nimic de ascuns pentru ca nu stii nimic.
Faptul ca nick-ul meu e scris cu majuscule...care-i problema?
Ti-as multumi daca nu mi-ai mai raspunde...nu ca ai avea ceva de spus ..."multi vorbesc, putini au ceva de spus" iar tu nu te numeri printre aia putini
Ooo Sorine, nu stiam ca esti licentiat in psihologie. Asta e, nu am ce face... trebuie sa ma recunosc infrant, mi-ai inchis gura cu postul asta. Trebuie sa ma inveti si pe mine odata cum se face. Atata inteligenta, atata determinare. Ce sa mai... esti mai ceva ca o femeie maritata. Si acum inchei dandu-ma la oparte din calea lui SORIN28, moderatorul neinfricat de la rubrica de aberatii si caterinci.
Nu va puneti cu el! She's the man!
Eu ma duc sa dorm, o asemenea discutie cu un adevarat savant m-a obosit tare.
Nu?
|
sus |
|
anturika
Senior member 122 mesaje
|
RE........
Am discutat cu el ...defapt mi-a spus hotararea lui....a spus ca "el vrea sa continuam si sa incercam amandoi sa facem ceva ca sa numai ajungem in situatia asta..ca ma iubeste si ca nu vrea sa ma piarda, ca a stat si s-a gandit bine, a incercat pana ieri seara sa ma mai contacteze..dar eu am avut tel inchis..... ma cautat acasa la mama si la prieteni....a zis ca recunoaste ca a gresit si ca nu trebuia sa se comporte asa dar ca nu stia ce sa faca......"" asta a fost raspunsul lui...... i-am spus ca eu numai am incredere in el...si ca de iertat il iert dar numai pot crede ce imi spune.....si a zis ca va face tot posibilul sa-mi recapat increderea ... cu toate ca eu ma indoiesc de asta..... a fost frumoasa impacarea in conditiile in care ieri am facut 7 luni decand suntem impreuna...sincera sa fiu am ramas cu un gust amar dupa toate cele intamplate...voi incerca sa trec peste si sa va urmez sfaturile cat de cat....sa-i dau putina libertate cat si lui cat si mie.....sa fiu eu mai distanta si mai rece .....cu toate ca tind sa cred ca toate astea ori vor intari relatia ori or sa o destrame....nu ma pot preface ca nu ma durut si nici ca il cred....... il iubesc intradevar dar.... numai am incredere.........si cam asta a fost tot ce am de spus deocamdata.....
Roata e rotunda intotdeauna se intoarce!!!
|
sus |
|
sweetgirl16
Expert member 512 mesaje
|
Re: RE........
Am discutat cu el ...defapt mi-a spus hotararea lui....a spus ca "el vrea sa continuam si sa incercam amandoi sa facem ceva ca sa numai ajungem in situatia asta..ca ma iubeste si ca nu vrea sa ma piarda, ca a stat si s-a gandit bine, a incercat pana ieri seara sa ma mai contacteze..dar eu am avut tel inchis..... ma cautat acasa la mama si la prieteni....a zis ca recunoaste ca a gresit si ca nu trebuia sa se comporte asa dar ca nu stia ce sa faca......" " asta a fost raspunsul lui...... i-am spus ca eu numai am incredere in el...si ca de iertat il iert dar numai pot crede ce imi spune.....si a zis ca va face tot posibilul sa-mi recapat increderea ... cu toate ca eu ma indoiesc de asta..... a fost frumoasa impacarea in conditiile in care ieri am facut 7 luni decand suntem impreuna...sincera sa fiu am ramas cu un gust amar dupa toate cele intamplate...voi incerca sa trec peste si sa va urmez sfaturile cat de cat....sa-i dau putina libertate cat si lui cat si mie.....sa fiu eu mai distanta si mai rece .....cu toate ca tind sa cred ca toate astea ori vor intari relatia ori or sa o destrame....nu ma pot preface ca nu ma durut si nici ca il cred....... il iubesc intradevar dar.... numai am incredere.........si cam asta a fost tot ce am de spus deocamdata..... Faza cu "nu trebuie sa ii arati ce simti tot timpul ca si-o ia in cap" da ar fi ceva.Stiu ca am zis sa nu ii mai zici tot timpul ca il iubesti dar nici sa fi chiar asa de distanta da?
|
sus |
|
sweetgirl16
Expert member 512 mesaje
|
Re: Sfarsit
Mda se pare ca telefonul este intradevar motiv de cearta si chiar de despartite..la nici 24 de ore de cand ne-am impacat.....ne-am despartit definitiv.....motivul? telefonul lui mobil.....eram in parc si ia cazut din buzunar..l-am ridicat si din obisnuinta l-am deschis,avea clapa, si surpriza..un sms receptionat..am cerut sa mi-l arate initial nu a vrut...l-am vazut..era de la una care il intreba ce face si il pupa... atunci am cerut sa-mi arate sms trimise sa ma convinga ca el nu converseaza cu ele..nu a vrut sub nicio forma..si atunci m-am ridicat si am plecat dupa banca..l-am lasat cu "gagicile lui" nici macar bunul simt sa vina dupa mine...sau sa faca ceva...... mai tarziu nu ma rabdat sufletu si i-am dat sms..... si mia raspuns sa-mi spuna ca dc mai vb cu el...ca i-am spus sa ramana cu altele..si mi-a reprosat ca nu am incredere in el ..... ce chestie tot el ma minte tot eu sa-l cred....si i-am sms si i-am spus ca de azi eu numai exist pt el, ca pana aici a durat relatia noastra..sa ramana cu alea daca el asa a vrut....si sa nu ma caute pt ca vreau sa-l uit si sa trec peste...sa merg mai departe.......ma asteptam sa dea vreun sms inapoi..dar nimic ...o relatie de 7 luni sa dus pe apa sambetei din cauza unor ambitii si unui telefon.....eu numai pot ierta inca odata..si am pus punct..va multumesc frumos pt sfaturi si ca ati fost langa mine..sper ca am sa trec repede peste...... vai de capul lui... lasa-l ca nu te merita,se vede clar ca nu ii pasa de tine...inca o dovada ca majoritatea baietilor nu prea au creier...asta e un lucru trist dar nu ai ce sa faci,incearca sa il uiti ca e cel mai bine
|
sus |
|
pacpac
Expert member 1127 mesaje
|
Re: Sfarsit
scris pe 14 aug 2009 09:37 de pacpac
Mda se pare ca telefonul este intradevar motiv de cearta si chiar de despartite..la nici 24 de ore de cand ne-am impacat.....ne-am despartit definitiv.....motivul? telefonul lui mobil.....eram in parc si ia cazut din buzunar..l-am ridicat si din obisnuinta l-am deschis,avea clapa, si surpriza..un sms receptionat..am cerut sa mi-l arate initial nu a vrut...l-am vazut..era de la una care il intreba ce face si il pupa... atunci am cerut sa-mi arate sms trimise sa ma convinga ca el nu converseaza cu ele..nu a vrut sub nicio forma..si atunci m-am ridicat si am plecat dupa banca..l-am lasat cu "gagicile lui" nici macar bunul simt sa vina dupa mine...sau sa faca ceva...... mai tarziu nu ma rabdat sufletu si i-am dat sms..... si mia raspuns sa-mi spuna ca dc mai vb cu el...ca i-am spus sa ramana cu altele..si mi-a reprosat ca nu am incredere in el ..... ce chestie tot el ma minte tot eu sa-l cred....si i-am sms si i-am spus ca de azi eu numai exist pt el, ca pana aici a durat relatia noastra..sa ramana cu alea daca el asa a vrut....si sa nu ma caute pt ca vreau sa-l uit si sa trec peste...sa merg mai departe.......ma asteptam sa dea vreun sms inapoi..dar nimic ...o relatie de 7 luni sa dus pe apa sambetei din cauza unor ambitii si unui telefon.....eu numai pot ierta inca odata..si am pus punct..va multumesc frumos pt sfaturi si ca ati fost langa mine..sper ca am sa trec repede peste......
cand ai vazut sms ala trebuia sa iei nr fetei si sa-i trimiti si tu eie sms in care sa-i spui ceva de genul "in timp ce tu ii trimiti sms si ii zici ca-l pupi,el se pupa cu mine,banuiesc ca at cand nu e langa mine si ii trimit eu-lui sms ca-l pup,el se pupa cu tine" si apoi te ridica si plecai))
http://www.sexyandfunny.com/view_joke/the-funniest-sleepwalking-dog-video-you-will-see-today_38457.html
|
sus |
|
BabyKitty
Senior member 109 mesaje
|
Re: Re: Sfarsit
cand ai vazut sms ala trebuia sa iei nr fetei si sa-i trimiti si tu eie sms in care sa-i spui ceva de genul "in timp ce tu ii trimiti sms si ii zici ca-l pupi,el se pupa cu mine,banuiesc ca at cand nu e langa mine si ii trimit eu-lui sms ca-l pup,el se pupa cu tine" si apoi te ridica si plecai ))
Ce idei ai!
In love with...him
|
sus |
|
ExoticDream
Expert member 15906 mesaje
|
Re: Re: Sfarsit
cand ai vazut sms ala trebuia sa iei nr fetei si sa-i trimiti si tu eie sms in care sa-i spui ceva de genul "in timp ce tu ii trimiti sms si ii zici ca-l pupi,el se pupa cu mine,banuiesc ca at cand nu e langa mine si ii trimit eu-lui sms ca-l pup,el se pupa cu tine" si apoi te ridica si plecai ))
O idee EXCELENTA! Daca nu m-ar orbi furia (ca am fost atat de fraiera incat m-a inselat sistematic, fie si "numai" flirtand cu altele) si nu as pleca fara un cuvant, exact asta as face in situatia respectiva!
"Nu inteleg cum pot exista oameni indiferenti in aceasta lume, cum pot exista suflete care nu se chinuiesc, inimi care nu cred, simtiri care nu vibreaza, lacrimi care nu plang..."(E.Cioran)
"Nimeni pe lumea asta, barbat sau femeie, nu merita lacrimile tale. Iar cel care le merita nu te va face sa plangi..." (G.G.Marquez)
|
sus |
|
Pagina 2 din 2
loading...
Ai nevoie de informatii, sfaturi sau de ajutorul avizat al unui specialist?
Ai probleme sexuale si nu ai la cine sa
apelezi? Sunt Doina Panait, consilierul
seXpert.ro, si iti stau la dispozitie!
spune-mi problema ta!
|
seXpert.ro iti pune la dispozitie
o baza de date completa despre dragoste, sex,
viata sexuala, sanatate si probleme sexuale!
vezi lista de articole!
|
|
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|