Durere vs. Placere

Pagina 1 din 1
1

edithc

Newbie
4 mesaje

Durere vs. Placere

scris pe 10 aug 2009 18:15 de edithc

desi mam culcat cu prietenul meu de vreo 4 ori(am fost virgina) inca eu nu am orgasm, ca sa nu mai zic ca in primele 3 dati eu am simtit doar durere si 0 placere. e in regula ? sau am eu o problema? chiar as vrea sa imi placa si mie ,nu doar lui.va rog sa`mi dati mai multe detalii
sus

sweetgirl16

Expert member
512 mesaje

Re: Durere vs. Placere

scris pe 10 aug 2009 18:26 de sweetgirl16

desi mam culcat cu prietenul meu de vreo 4 ori(am fost virgina) inca eu nu am orgasm, ca sa nu mai zic ca in primele 3 dati eu am simtit doar durere si 0 placere. e in regula ? sau am eu o problema? chiar as vrea sa imi placa si mie ,nu doar lui.va rog sa`mi dati mai multe detalii
Parerea mea e ca in pat ambii parteneri trebuie sa fie satisfacuti nu numai unul.E destul de naspa prin ce treci,chestia e ca toti am trecem prin asa ceva.Daca ai facut-o doar de 4 ori de aici incolo nu ar trebui sa te mai doara,prietenul tau stie ca tu simti durere de fiecare data si tot continua?Sunt sigura ca dupa ce te obisnuesti o sa fie mai bine,discuta cu el si spune-i "sa te ia mai usor"

Amprentele digitale si fulgii de zapada nu sunt singurele elemente caracterizate prin unicitate absoluta...
sus

edithc

Newbie
4 mesaje

Re: Re: Durere vs. Placere

scris pe 11 aug 2009 00:11 de edithc

da ..stie el zice ca e normal cum am fost virgina...pr mea imi zice ca asa a simtit si ea si ca de la a5a oara va fii mult mai bine si inceteaza durerea.dar nu stiu..deaia vam cerut sfaturi ca ma gandeam ca na ) oi fi eu o neterminata ))
sus

sweetgirl16

Expert member
512 mesaje

Re: Re: Re: Durere vs. Placere

scris pe 11 aug 2009 00:28 de sweetgirl16

da ..stie el zice ca e normal cum am fost virgina...pr mea imi zice ca asa a simtit si ea si ca de la a5a oara va fii mult mai bine si inceteaza durerea.dar nu stiu..deaia vam cerut sfaturi ca ma gandeam ca na ) oi fi eu o neterminata ))
cu timpul o sa treaca durerea si sa vezi atunci placereee

Amprentele digitale si fulgii de zapada nu sunt singurele elemente caracterizate prin unicitate absoluta...
sus

simosimina

Expert member
4400 mesaje

Re: Durere vs. Placere

scris pe 11 aug 2009 11:21 de simosimina

In primul rand trebuie sa nu mai fi stresata...relaxeaza-te cand sunteti in pat. Cel mai bun sfat pe care ti-l pot da, este ca inainte de sex sa faceti o baie calda impreuna...cu preludiu cu tot

“Today’s mighty oak is just yesterday’s nut, that held its ground.”
sus
Pagina 1 din 1
1

loading...

Ai probleme sexuale si nu ai la cine sa apelezi? Sunt Doina Panait, consilierul seXpert.ro, si iti stau la dispozitie!

spune-mi problema ta!
seXpert.ro iti pune la dispozitie o baza de date completa despre dragoste, sex, viata sexuala, sanatate si probleme sexuale!

vezi lista de articole!

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare 
    Nu esti logat!

Login | Nu ai cont? Creeaza cont nou

Ai o problema? Noi avem raspunsul

Citeste sfaturile consilierului!
MARIREA PENISULUI

Membri on-line:

46 vizitatori si 0 membri sunt online:

Vezi toti membrii online