Need girl.....!

Pagina 1 din 1
1

bogdan91

Newbie
4 mesaje

Need girl.....!

scris pe 30 nov 2007 18:15 de bogdan91

fratilor(si surioarelor ) sunt DISPERAT!!nu am pr .. si nici nu am avut..arat cred eu destul de bne ..stiu sa comunic f bne..am simt al umorului..insa vad k lucrurile astea nu sunt aja importante..trebuie sa spun k am fost abordat de nenumarate fete insa nici una nu imi place..vreau o fata frumoasa sensibila ..si in primu rand desteapta....imi cer scuze dak jignesc pe cineva da majoritatea fetelor din ziua de azi sunt pur si simplu proaste..cele kre fac exceptie sunt fie prea rare.. fie nu vor o relatie...acesta este un mesaj adresat lui Dumnezeu in speranta k poate ma ajuta si pe mne
sus

antrax

Senior member
66 mesaje

Re: need grl..

scris pe 1 dec 2007 00:11 de antrax

impuscate
sus

Eu

Guest

Re: Re: need grl..

scris pe 1 dec 2007 00:29 de Eu

De ce sa se impuste? Are o oarecare dreptate caracterizand femelele din ziua de azi! Deci abtine-te de la +1 more post
sus

antrax

Senior member
66 mesaje

Re: Re: Re: need grl..

scris pe 1 dec 2007 01:09 de antrax

De ce sa se impuste? Are o oarecare dreptate caracterizand femelele din ziua de azi! Deci abtine-te de la +1 more post

cred cafaci parte din categoria gorilelor care se cred mult mai presus decat femeile . suntem egali daca nar exista ele sau poate si asa cred ca teai masturba sau ai fi homosexual . femeia este ceva indispensabil si de multe ori sunt mai istetze decat un maimutzoi ca tine
sus

Eu

Guest

Re: Re: Re: Re: need grl..

scris pe 1 dec 2007 01:32 de Eu

femeia este ceva indispensabil si de multe ori sunt mai istetze decat un maimutzoi ca tine

De acord cu tine in prima parte, ca sunt indispensabile, mai exact, sunt un rau indispensabil. Cat despre partea cum ca ar fii mai isteze decat "un maimutzoi ca mine", eu nu ma refeream strict la cultura generala si capacitatea de a dobandi informatii si de a le putea raspandi mai departe, cat m-am gandit la capitolul psihic si luarea unor decizi. Mai concret, pentru a intelege si tu la ce ma refer...te-ai intrebat vreodata de ce un smecheras este preferat in dauna unui baiat bun?
sus

Eu

Guest

Re: Re: Re: Re: need grl..

scris pe 1 dec 2007 01:33 de Eu

cred cafaci parte din categoria gorilelor care se cred mult mai presus decat femeile .

Nu ma cred mai presus decat femeile, ma cred doar cu o capacitatea de a gandi in mai toate momentele - fata de majoritatea femeilor (nu toate) care dau semn ca in unele momente si-ar trimite neuronii la plimbare
sus

stefanoski

Expert member
1927 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: need grl..

scris pe 1 dec 2007 09:36 de stefanoski

@ bogdan91 :
Cu totii ne dorim o fata cu care sa ne intelegem bine, care sa fie frumoasa si desteapta. Nu esti singurul care trece prin asta.
Gabriel Garcia Marquez presupunea ca Dumnezeu doreste sa intalnim mai multe persoane nepotrivite pana la marea iubire pentru ca atunci cand o avem sa stim sa o apreciem...

http://stefanoski.wordpress.com/
sus

HoneyPie

Newbie
5 mesaje

Re: Need girl.....!

scris pe 15 mar 2009 11:12 de HoneyPie

fratilor(si surioarelor ) sunt DISPERAT!!nu am pr .. si nici nu am avut..arat cred eu destul de bne ..stiu sa comunic f bne..am simt al umorului..insa vad k lucrurile astea nu sunt aja importante..trebuie sa spun k am fost abordat de nenumarate fete insa nici una nu imi place..vreau o fata frumoasa sensibila ..si in primu rand desteapta....imi cer scuze dak jignesc pe cineva da majoritatea fetelor din ziua de azi sunt pur si simplu proaste..cele kre fac exceptie sunt fie prea rare.. fie nu vor o relatie...acesta este un mesaj adresat lui Dumnezeu in speranta k poate ma ajuta si pe mne
Si crezi ca daca iti cauti prietena pe forum ai sa gasesti?fi serios :-j.Iesi cu prietenii tai cu siguranta vei gasii o fata care sa te placa,aici sigur nu ai sa gasesti

I'm not addicted.I'm just afraid of the voice that says goodbye..
sus

dsimplu

Junior member
12 mesaje

scris pe 15 mar 2009 13:00 de dsimplu

"trebuie sa spun k am fost abordat de nenumarate fete insa nici una nu imi place"

folosesti des expresia "la naiba"? poate nu iti plac cu adevarat fetele

simplu om
sus

toy

Veteran member
223 mesaje

scris pe 26 apr 2009 22:47 de toy

nuti pierde speranta. intr-o zi o sa gasesti fata perfecta
sus

Love kiss

Guest

scris pe 26 apr 2009 23:57 de Love kiss

Acuma sa nu te astepti sa vina la tine prima fata si sa-ti zica hai sa fim impreuna,pasul asta tu trebuie sa-l faci.
Da sunt multe cocalare dar sunt si fete oke cu care poti sa ai o relatie adevarata.

sus

yOojulia

Senior member
138 mesaje

scris pe 27 apr 2009 13:53 de yOojulia

mey da tu esty perfect???..dak nu o sa mai lasi..din cerinte..o sa ramani singurel

-
sus

pacpac

Expert member
1127 mesaje

Re: Re: Need girl.....!

scris pe 27 apr 2009 14:03 de pacpac

mey da tu esty perfect???..dak nu o sa mai lasi..din cerinte..o sa ramani singurel

ce-ti mai e si cu Don Juani de Cacanberg din ziua de azi.Am mai vazut pe un alt forum altul mai terminat ca asta.Omul era slab,inalt,cosuri cam multe pe fatza,un pic uratel,dar voia numai peterade de femei.Era asa dezamagit ca nu poate sa-si faca prietene din cele mai frumoase,vaiii.Avea omul prin clasa cateva un pic mai uratele asa(in opinia lui) care il cam placeau,dar el nu si nu,voia numai modele.

De unde or aparea astia,nu stiu.

http://www.sexyandfunny.com/view_joke/the-funniest-sleepwalking-dog-video-you-will-see-today_38457.html
sus

mikinz

Senior member
94 mesaje

Re: Re: Re: Need girl.....!

scris pe 28 apr 2009 22:33 de mikinz

n'are voie umu' sa viseze?! ete na..
cum crezi ca s-a ajuns la premiu de 9mil E la LOTO, oameni care viseaza.

"Ironia este felul cel mai rafinat de a expune defectele altora. Dar nu toata lumea are talentul de a manui o treaba atat de gingasa si dificila." (John Locke)
sus

Un neiubit

Guest

scris pe 13 aug 2009 23:21 de Un neiubit

Si eu sunt tot singur, am 24 de ani, am tot sperat sa imi gasesc pe cineva, diferenta dintre mine si tine e ca pe mine fetele nu ma baga in seama, adica nu stiu ce inseamna ca sa simt o fata ca ii place de mine, iar eu nu consider fetele proaste indiferent cum ar fi, bine in limita normalitati,
si la fel ca tine cred ca sunt un tip ok,prezentabil, am studii, job bun etc. dar uite nu stiu ce inseamna dragostea
sus

sweety16

Expert member
1226 mesaje

scris pe 13 aug 2009 23:32 de sweety16

Si eu sunt tot singur, am 24 de ani, am tot sperat sa imi gasesc pe cineva, diferenta dintre mine si tine e ca pe mine fetele nu ma baga in seama, adica nu stiu ce inseamna ca sa simt o fata ca ii place de mine, iar eu nu consider fetele proaste indiferent cum ar fi, bine in limita normalitati,
si la fel ca tine cred ca sunt un tip ok,prezentabil, am studii, job bun etc. dar uite nu stiu ce inseamna dragostea

Daca amandoi ati fi asa ok pe cat ziceti n-ati mai fi in situatia asta...

"Desi barfa facuta de femei e peste tot privita ca fiind ridicola,josnica si triviala,cea facuta de barbati,si mai ales daca e despre femei,se numeste teorie,idee sau fapt"

"Ca sa afli defectele unei fete,laud'o in fata prietenelor ei"
sus

Black_06

Veteran member
240 mesaje

scris pe 13 aug 2009 23:55 de Black_06

Da search pe google

Cica este cel mai bun motor de cautare

"Iti trebuie totusi cap ca sa iti dai seama ca esti prost"
sus

Un neiubit

Guest

Re: Re: Re: Need girl.....!

scris pe 14 aug 2009 00:23 de Un neiubit

Daca amandoi ati fi asa ok pe cat ziceti n-ati mai fi in situatia asta...

E adevarat ce spui tu, numai ca noi nu ne dam seama unde e problema ca o problema e sigur, adica mie nu mi se pare normal sa fiu asha, adica majoritatea colegilor mei sunt casatoriti deja si eu inca nici nu am inceput sa ies cu fete
sus

sweetgirl16

Expert member
512 mesaje

scris pe 14 aug 2009 12:37 de sweetgirl16

din 2007 si-o fi facut prietena

Amprentele digitale si fulgii de zapada nu sunt singurele elemente caracterizate prin unicitate absoluta...
sus

sweety16

Expert member
1226 mesaje

scris pe 14 aug 2009 23:27 de sweety16

din 2007 si-o fi facut prietena

Sau poate nu...

"Desi barfa facuta de femei e peste tot privita ca fiind ridicola,josnica si triviala,cea facuta de barbati,si mai ales daca e despre femei,se numeste teorie,idee sau fapt"

"Ca sa afli defectele unei fete,laud'o in fata prietenelor ei"
sus
Pagina 1 din 1
1

loading...

Ai probleme sexuale si nu ai la cine sa apelezi? Sunt Doina Panait, consilierul seXpert.ro, si iti stau la dispozitie!

spune-mi problema ta!
seXpert.ro iti pune la dispozitie o baza de date completa despre dragoste, sex, viata sexuala, sanatate si probleme sexuale!

vezi lista de articole!

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare 
    Nu esti logat!

Login | Nu ai cont? Creeaza cont nou

Ai o problema? Noi avem raspunsul

Citeste sfaturile consilierului!
MARIREA PENISULUI

Membri on-line:

38 vizitatori si 0 membri sunt online:

Vezi toti membrii online