Sex oral

Pagina 1 din 1
1

cryss24

Junior member
10 mesaje

Sex oral

scris pe 14 aug 2009 09:55 de cryss24

Cum sa-mi conving iubita ca sexul oral nu e ceva dezgustator sau neigienic?!
sus

AlyssaKid

Senior member
53 mesaje

Re: sex oral

scris pe 14 aug 2009 10:16 de AlyssaKid

pai stii ca nu o poti obliga daca ea nu vrea nu?
vorbeste cu ea...sau mai intai face`ti un dus impreuna [ ca sa vada ca esti curat :P] si apoi dai de inteles ca asta vrei.
sus

cryss24

Junior member
10 mesaje

Re: Re: sex oral

scris pe 14 aug 2009 10:45 de cryss24

pai stii ca nu o poti obliga daca ea nu vrea nu?
vorbeste cu ea...sau mai intai face`ti un dus impreuna [ ca sa vada ca esti curat :P] si apoi dai de inteles ca asta vrei.

ea stie ca imi doresc !!!eu nu am nici o jena de ai face ei ai fac cu mare placere suntem de 5 ani impreuna si nu am reusit sa o conving.daca acum nu facem cam tot ce ar fi permis in a face in pat atunci la 60 ani ce o sa mai facem.
sus

AlyssaKid

Senior member
53 mesaje

Re: Re: Re: sex oral

scris pe 14 aug 2009 11:19 de AlyssaKid

ea stie ca imi doresc !!!eu nu am nici o jena de ai face ei ai fac cu mare placere suntem de 5 ani impreuna si nu am reusit sa o conving.daca acum nu facem cam tot ce ar fi permis in a face in pat atunci la 60 ani ce o sa mai facem.

am inteles. dar daca de 5 ani sunteti impreuna si n`ai reusit sa o convingi ar cam trebui sa te resemnezi
sus

cryss24

Junior member
10 mesaje

Re: Re: Re: Re: sex oral

scris pe 14 aug 2009 11:27 de cryss24

am inteles. dar daca de 5 ani sunteti impreuna si n`ai reusit sa o convingi ar cam trebui sa te resemnezi

cam greu sa te resemnezi cand iti doresti asa ceva.mi-ar fi foarte usor sa platesc pe una sa imi faca sex oral dar asta ar insemna sa insel si nu vreau asta
sus

Firentze

Expert member
546 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: sex oral

scris pe 14 aug 2009 11:31 de Firentze

cam greu sa te resemnezi cand iti doresti asa ceva.mi-ar fi foarte usor sa platesc pe una sa imi faca sex oral dar asta ar insemna sa insel si nu vreau asta
Ce ar fi sa-i faci tu ei si apoi sa vezi...poate iti face si ea tie...dar daca tot nu o sa vrea nu cred ca o sa mai aiba rost sa insisti

0604
sus

cryss24

Junior member
10 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: sex oral

scris pe 14 aug 2009 11:38 de cryss24

Ce ar fi sa-i faci tu ei si apoi sa vezi...poate iti face si ea tie...dar daca tot nu o sa vrea nu cred ca o sa mai aiba rost sa insisti

inainte ai facem de fiecare data cand faceam dragoste dar acum nu ai mai fac pt ca mi sa pus si mie pata
numai eu! cu toate ca imi place sa fac asta ,dar am zis GATA pina aici daca ea nu imi face eu de ce ias face
sus

AlyssaKid

Senior member
53 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: sex oral

scris pe 14 aug 2009 11:54 de AlyssaKid

inainte ai facem de fiecare data cand faceam dragoste dar acum nu ai mai fac pt ca mi sa pus si mie pata
numai eu! cu toate ca imi place sa fac asta ,dar am zis GATA pina aici daca ea nu imi face eu de ce ias face

chiar nu stiu ce sa zic...
se lasa greu fata...nu inteleg ce e asa de rau in oral...ma rog..daca ea asa vede lucrurile. spune`i si tu in fatza...ca daca ea nu iti face te duci la alta. roag`o sa iti faca o singura data si daca nu`i place sa nu`ti mai faca.
sus

Firentze

Expert member
546 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: sex oral

scris pe 14 aug 2009 12:04 de Firentze

chiar nu stiu ce sa zic...
se lasa greu fata...nu inteleg ce e asa de rau in oral...ma rog..daca ea asa vede lucrurile. spune`i si tu in fatza...ca daca ea nu iti face te duci la alta. roag`o sa iti faca o singura data si daca nu`i place sa nu`ti mai faca.
Daca ii spune asa cu amentitari si fata are putin orogoliu il lasa de tot sa se duca la alta) eu una asa as face

0604
sus

sweetgirl16

Expert member
512 mesaje

scris pe 14 aug 2009 12:12 de sweetgirl16

Nu toate fetele sunt de acord cu sexul oral...discuta serios cu ea...cum zice si AlyssaKid faceti o baie impreuna poate asa se convinge ca esti "curat"...iar faptul ca sunteti de 5 ani impreuna si nu iti face oral denota ca ea inca e "pudica"...parerea mea.Spune-i sa incerce macar sa vada cum e...daca te iubeste trebuie sa se gandeasca si la faptul ca tu iti doresti ceva mai mult in pat...ai intrebat-o daca ii place cand tu ii faci oral?spune-i ca ti-ai dori sa simti si tu plcerea aia pe care o simte ea cand tu ii faci oral...bafta

Amprentele digitale si fulgii de zapada nu sunt singurele elemente caracterizate prin unicitate absoluta...
sus

cryss24

Junior member
10 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: sex oral

scris pe 14 aug 2009 12:14 de cryss24

Daca ii spune asa cu amentitari si fata are putin orogoliu il lasa de tot sa se duca la alta) eu una asa as face

iam zis cu frumos sa imi faca dar zice ca ai este scarba de sperma
nu pot o pot obliga sa faca ceva ce nu ai face placere poate so destepta si ea vreo data
ea este constienta ca imi doresc mult asta dar a zis ca nu poate sa faca asta momentan.si zile trecute veni vorba despre sex oral si iam zis gluma ca am sa ma duc la alta sa imi fac si a inceput sa plinga
sus

AlyssaKid

Senior member
53 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: sex oral

scris pe 14 aug 2009 12:18 de AlyssaKid

iam zis cu frumos sa imi faca dar zice ca ai este scarba de sperma
nu pot o pot obliga sa faca ceva ce nu ai face placere poate so destepta si ea vreo data
ea este constienta ca imi doresc mult asta dar a zis ca nu poate sa faca asta momentan.si zile trecute veni vorba despre sex oral si iam zis gluma ca am sa ma duc la alta sa imi fac si a inceput sa plinga

Asta inseamna ca te iubeste. Nu are de ce sa`i fie scarba...e la fel ca un medicament si nu`i neaparat sa inghita.
Discuta serios cu ea.
sus

cryss24

Junior member
10 mesaje

Re: Re: sex oral

scris pe 14 aug 2009 12:18 de cryss24

Nu toate fetele sunt de acord cu sexul oral...discuta serios cu ea...cum zice si AlyssaKid faceti o baie impreuna poate asa se convinge ca esti "curat"...iar faptul ca sunteti de 5 ani impreuna si nu iti face oral denota ca ea inca e "pudica"...parerea mea.Spune-i sa incerce macar sa vada cum e...daca te iubeste trebuie sa se gandeasca si la faptul ca tu iti doresti ceva mai mult in pat...ai intrebat-o daca ii place cand tu ii faci oral?spune-i ca ti-ai dori sa simti si tu plcerea aia pe care o simte ea cand tu ii faci oral...bafta

este foarte pudica
in schimb ea este este inebunita cand ai fac eu dar de la o vreme nu ai mai fac ca nu primesc nimic in schimb
sus

cryss24

Junior member
10 mesaje

scris pe 14 aug 2009 12:23 de cryss24

este foarte pudica
in schimb ea este este inebunita cand ai fac eu dar de la o vreme nu ai mai fac ca nu primesc nimic in schimb

ea este mai pudica de fel se inhiba si cand vreau sa o iau pe la spate zice da ce ma crezi " c**** " chesti dastea
frate imi vine sa o iau in toate pozitile dar nu vrea gasete fel si fel de motive
nu stiu ce sa ai fac sa nu mai fie asa am tot vb cu ea iam explicat si degeaba
sus

sweetgirl16

Expert member
512 mesaje

scris pe 14 aug 2009 12:25 de sweetgirl16

este foarte pudica
nu trebuie sa gandesti asa..."daca ea nu imi face mie nici eu nu ii fac ei"tu ii faci oral din placere sau ca sa se simta ea bine?

Amprentele digitale si fulgii de zapada nu sunt singurele elemente caracterizate prin unicitate absoluta...
sus

cryss24

Junior member
10 mesaje

Re: Re: Re: Re: sex oral

scris pe 14 aug 2009 12:30 de cryss24

nu trebuie sa gandesti asa..."daca ea nu imi face mie nici eu nu ii fac ei"tu ii faci oral din placere sau ca sa se simta ea bine?

eu ai facem sex oral:
1entru ca imi face placere sa fac asta si chiar imi place
2:imi pace sa o vad ca se excita ca geme de placere imi place sa o amagesc cand ai fac oral
sus

sweetgirl16

Expert member
512 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: sex oral

scris pe 14 aug 2009 12:43 de sweetgirl16

Daca iti placea cand ii faceai oral de ce nu continui,poate ca asa se va hotari odata si ea

sus

cryss24

Junior member
10 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: sex oral

scris pe 14 aug 2009 12:48 de cryss24

Daca iti placea cand ii faceai oral de ce nu continui,poate ca asa se va hotari odata si ea

pai de 5 ani ai tot fac !
am sa ai incep sa ai fac din nou poate asa o incepe sa asi dea si ea frau liber imaginatiei
nu stiu ce mai zic ce sa mai cred
sus

sweetgirl16

Expert member
512 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: sex oral

scris pe 14 aug 2009 12:59 de sweetgirl16

pai de 5 ani ai tot fac !
am sa ai incep sa ai fac din nou poate asa o incepe sa asi dea si ea frau liber imaginatiei
nu stiu ce mai zic ce sa mai cred
asa sa faci,si sa ne tii la curent cu ce se intampla

sus

cryss24

Junior member
10 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: sex oral

scris pe 14 aug 2009 13:00 de cryss24

asa sa faci,si sa ne tii la curent cu ce se intampla

OK O SA FITI PRIMI CARE O SA AFLE
SI VA MULTUMESC PT SFATURI
sus

simosimina

Expert member
4400 mesaje

scris pe 14 aug 2009 14:22 de simosimina

nu ai cum sa o convingi...asta depinde de ea..daca vrea sau nu. O sa vezi ca la un moment dat curiozitatea o sa o impinga sa faca asta. Bine nu neaparat curiozitatea..
Poti sa ii spui ca "nu are de ce sa fie dezgustator..pentru ca nici macar nu ai incercat ca sa poti afirma chestia asta..."
Si sincer eu nu inteleg fetele care nu vor sa faca asta mai ales daca au o relatie stabila..se inteleg ft bine cu partenerul...
SIncer cunosc 2 cupluri care au relatii de 4 si de 5ani...si iubitele nu le-au facut sex oral.Bine una dintre fete a incercat(dar nu a putut)..si a 2a...nu a incercat niciodata.
Mie mi se pare o mare tampenie) sa nu faci asta. Sincer...

“Today’s mighty oak is just yesterday’s nut, that held its ground.”
sus

cineva

Guest

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: sex oral

scris pe 14 aug 2009 14:30 de cineva

Frate daca nu vrea nu o obliga si nici nu mai incerca sa o convingi,incearca tu sa intelegi de ce ea nu vrea. Hai sa presupunem ceva: amandoi sunteti de accord sa faceti sex oral , si chiar faceti dupa care te duci in camera copilului si il saruti si ii spui "Noapte buna!". Cum suna asta? cred ca scarbos ... sau te duci de ziua mamei tale si ii spui"La multi ani!" dupa care o saruti. Cum suna asta? scarbos ... si eu eram dornic de sex oral dar m-am gandit mai bine ... si e chiar scarbos ...
sus

simosimina

Expert member
4400 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: sex oral

scris pe 14 aug 2009 14:35 de simosimina

Frate daca nu vrea nu o obliga si nici nu mai incerca sa o convingi,incearca tu sa intelegi de ce ea nu vrea. Hai sa presupunem ceva: amandoi sunteti de accord sa faceti sex oral , si chiar faceti dupa care te duci in camera copilului si il saruti si ii spui "Noapte buna!". Cum suna asta? cred ca scarbos ... sau te duci de ziua mamei tale si ii spui"La multi ani!" dupa care o saruti. Cum suna asta? scarbos ... si eu eram dornic de sex oral dar m-am gandit mai bine ... si e chiar scarbos ...

...evident igiena tine de fiecare persoana...daca tu preferi sa nu te speli dupa ce faci asta...) e problema ta

“Today’s mighty oak is just yesterday’s nut, that held its ground.”
sus

cineva

Guest

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: sex or

scris pe 14 aug 2009 15:01 de cineva

hm evident ca te speli dar numai cu gandul ca ai pus gura acolo ... tot scarbos e
sus

cineva

Guest

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: se

scris pe 14 aug 2009 15:08 de cineva

simosimina doar nu iti inchipui ca faci sex oral dupa care te duci in secunda urmatoare sa-ti saruti mama, ca na e ziua ei ... normal ca te speli ... offfff dar tot scarbos e . Si inca ceva ... sunt baiat
sus

iudik

Senior member
50 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: se

scris pe 16 aug 2009 19:36 de iudik

hm evident ca te speli dar numai cu gandul ca ai pus gura acolo ... tot scarbos e
cum sa comving sa faca anal fratilor?..oral tot timpul...dar anal nu vrea..cik o doare...cum asi putea sa o conving????

nu conteaza daca iubesti...conteaza sa fi iubit
sus

Black_06

Veteran member
240 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re

scris pe 17 aug 2009 00:10 de Black_06

cum sa comving sa faca anal fratilor?..oral tot timpul...dar anal nu vrea..cik o doare...cum asi putea sa o conving????

Pai arata-i ca stii sa scrii corect...

"Iti trebuie totusi cap ca sa iti dai seama ca esti prost"
sus
Pagina 1 din 1
1

loading...

Ai probleme sexuale si nu ai la cine sa apelezi? Sunt Doina Panait, consilierul seXpert.ro, si iti stau la dispozitie!

spune-mi problema ta!
seXpert.ro iti pune la dispozitie o baza de date completa despre dragoste, sex, viata sexuala, sanatate si probleme sexuale!

vezi lista de articole!

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare 
    Nu esti logat!

Login | Nu ai cont? Creeaza cont nou

Ai o problema? Noi avem raspunsul

Citeste sfaturile consilierului!
MARIREA PENISULUI

Membri on-line:

38 vizitatori si 0 membri sunt online:

Vezi toti membrii online