Senzatie ciudata la o luna de cand sunt cu ea

Pagina 1 din 1
1

onlymeraz

Newbie
2 mesaje

Senzatie ciudata la o luna de cand sunt cu ea

scris pe 23 iul 2009 00:20 de onlymeraz

Salut tuturor sunt nou pe aici si as avea si eu cateva intrebari....

Astazi implinesc 1 luna de cand sunt cu o prietena mea nu stiu cam ce cadou sa ii fac...ea mi-a spus ca tine la chestii dinastea cu datele si nu prea am ideea ce sa fac..puteri sa imi dati cateva idei....eu m-am gandit la un trandafir frumos...

Si inca o chestie noi doi am fost foarte buni prieteni inainte de a fi impreuna adica ea vorbea foarte deschis cu mine imi zicea orice face acum de cand sunt cu ea parca nu mai este asa de apropiata cu mine...poate ca mi-a si zis ca ii placa sa faca pe persoana de langa ea geloasa...nici nu ne-am intalnit prea mult ca eu am avut diverse treburi si ea a fost ocupata o perioada destul de lunga de timp...toata aceasta chestie imi da o senzatie k ea nu tine deloc la mine si nu stiu ce sa fac ma puteti ajuta cu niste sfaturi?
sus

onlymeraz

Newbie
2 mesaje

Re: am o senzatie ciudata

scris pe 23 iul 2009 00:38 de onlymeraz

am uitat sa precizez k eu tin mult la ea dar nu stiu ce sa fac daca ii spun "te iubesc" poate ma ia peste picior si eu imi cam pierd cumpatul cand sunt luat peste picior nuj ce am
sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

Re: Senzatie ciudata la o luna de cand sunt cu ea

scris pe 23 iul 2009 01:32 de ExoticDream

Astazi implinesc 1 luna de cand sunt cu o prietena mea nu stiu cam ce cadou sa ii fac...ea mi-a spus ca tine la chestii dinastea cu datele si nu prea am ideea ce sa fac..puteri sa imi dati cateva idei....eu m-am gandit la un trandafir frumos...

Un trandafir este un dar suficient pentru a marca o astfel de data si in principiu nu cred ca este cazul sa se exagereze cu aceste lucruri: hai la o luna, sase luni, un an, mai merge sa sarbatorim, dar chiar in fiecare luna este un pic cam mult.

Si inca o chestie noi doi am fost foarte buni prieteni inainte de a fi impreuna adica ea vorbea foarte deschis cu mine imi zicea orice face acum de cand sunt cu ea parca nu mai este asa de apropiata cu mine...poate ca mi-a si zis ca ii placa sa faca pe persoana de langa ea geloasa...nici nu ne-am intalnit prea mult ca eu am avut diverse treburi si ea a fost ocupata o perioada destul de lunga de timp...toata aceasta chestie imi da o senzatie k ea nu tine deloc la mine

Schimbarea statutului nu este intotdeauna o chestiune simpla, mai ales cand trecerea se face de la prietenie la cuplu. Daca o vezi mai retinuta nu inseamna ca nu simte atat cat ti-ai dori, poate este doar timida si nu stie sa se exteriorizeze, astfel de lucruri se depasesc pe masura ce trece timpul.

Totusi..... crezi ca este deja momentul sa-i spui ca o iubesti? Chiar crezi ca ceea ce simti dupa o luna este iubire-iubire? Mai asteapta....

"Nu inteleg cum pot exista oameni indiferenti in aceasta lume, cum pot exista suflete care nu se chinuiesc, inimi care nu cred, simtiri care nu vibreaza, lacrimi care nu plang..."(E.Cioran)

"Nimeni pe lumea asta, barbat sau femeie, nu merita lacrimile tale. Iar cel care le merita nu te va face sa plangi..." (G.G.Marquez)
sus

mandarina

Veteran member
295 mesaje

Re: Re: Senzatie ciudata la o luna de cand sunt cu

scris pe 23 iul 2009 14:18 de mandarina

vorba lui exotic nu cred ca este timpul sa ii spui "te iubesc" mai asteapta pana simti tu cu adevarat momentul..si un tradafir este frumos pt astfel de moment...cel mai potrivit

si chestia cu prietena ta..se intampla cand ai treburi..esti prins cu una cu alta..si daca este mai retinuta nu este un lucru rau isi da ea drumu dupa ce se obisnuieste cu ideea ca sunetti impreuna
sus

:)

Guest

scris pe 28 iul 2009 15:54 de :)

poti iubi pe cineva foarte repede , poti dobandi o impresie care te conduce la "te iubesc" repede. de ce trebuie neaparat sa fie o perioada lunga de tip ?:| personal cred ca iubirea e un sentiment complex care nu inseamna doar ca-ti place cum arata o persoana de exemplu ci mai multe lucruri la ea ... dar aceste lucruri le poti descoperi intr-un timp mai mult sau mai putin lung si bineinteles ca trebuie sa si porti cateva conversatii cu persoana respectiva asadar ====> sentimentul poate aparea intr-un timp scurt ( p.s. la inceput nu e la fel de intens , daca la asta se referea ExoticDream )
sus

:)

Guest

scris pe 28 iul 2009 15:58 de :)

inca ceva ... eu i-am zis de prima data, cand m-a intrebat ce simt pentru ea "te iubesc" ..... intai vb doar cu ea o vreme pan sa ne facem "initierea" ) si dupa cum decurg lucrurile ii spun "te iubesc" :X de ex i-am zis "te iubesc " dupa doar cateva convesatii pe mess si cateva conversatii fata in fata si merge de minune treaba
sus

sweetgirl16

Expert member
512 mesaje

Re: Senzatie ciudata la o luna de cand sunt cu ea

scris pe 12 aug 2009 19:21 de sweetgirl16

Salut tuturor sunt nou pe aici si as avea si eu cateva intrebari....

Si inca o chestie noi doi am fost foarte buni prieteni inainte de a fi impreuna adica ea vorbea foarte deschis cu mine imi zicea orice face acum de cand sunt cu ea parca nu mai este asa de apropiata cu mine...poate ca mi-a si zis ca ii placa sa faca pe persoana de langa ea geloasa...nici nu ne-am intalnit prea mult ca eu am avut diverse treburi si ea a fost ocupata o perioada destul de lunga de timp...toata aceasta chestie imi da o senzatie k ea nu tine deloc la mine si nu stiu ce sa fac ma puteti ajuta cu niste sfaturi?
un trandafir e perfect!

Amprentele digitale si fulgii de zapada nu sunt singurele elemente caracterizate prin unicitate absoluta...
sus

tinkerbell

Junior member
43 mesaje

Re: Re: am o senzatie ciudata

scris pe 17 aug 2009 01:38 de tinkerbell

am uitat sa precizez k eu tin mult la ea dar nu stiu ce sa fac daca ii spun "te iubesc" poate ma ia peste picior si eu imi cam pierd cumpatul cand sunt luat peste picior nuj ce am

Ce te face sa crezi ca daca ii vei spune ca o iubesti vei fi luat peste picior, daca e spus din suflet va fi mai mult decat perfect, si daca lucrurile nu ies asha cum trebuie nu iti pierde cumpatul...relaxx, mergi mai departe...!!! Crezi ca s-a terminat lumea? data viitoare poate fi cu noroc...!!!

Fiecare obstacol din viata mea e amintirea faptului ca trebuie sa merg mai departe...!!!
sus

andylarwing

Junior member
21 mesaje

Re: Re: Re: am o senzatie ciudata

scris pe 6 sep 2009 02:46 de andylarwing

Da..idea cu un trandafir e geniala...

Mai putin dak masa(maicasa) nu stie ca sunteti impreuna si se trezeste k vine fata ei acasa cu un trandafir..ea are cam 15 ani si masa nu e moderna si impotriva ca ea sa aiba o relatie..din contra sa invete

ai bagao in dilema dar crek sar rezolva

:P
sus

shnanegen

Newbie
9 mesaje

Re: Re: Re: Re: am o senzatie ciudata

scris pe 6 sep 2009 09:05 de shnanegen

Da..idea cu un trandafir e geniala...

Mai putin dak masa(maicasa) nu stie ca sunteti impreuna si se trezeste k vine fata ei acasa cu un trandafir..ea are cam 15 ani si masa nu e moderna si impotriva ca ea sa aiba o relatie..din contra sa invete

ai bagao in dilema dar crek sar rezolva

da ce te faci dak fata accepta trandafiru sh cand se duce acasa il arunca pe la vrun container?nuti rupi toate firele de par din cap?)
sus

vladbodan

Expert member
1249 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: am o senzatie ciudata

scris pe 6 sep 2009 10:17 de vladbodan

Scoate-o la o cina romantica in oras dupa care va indreptati spre casa si intr-un loc mai retras si intuneric o opresti, ii dau 2 palme si ii rupi un picior

You're a mug,
Thats why I had to cut you down,
You run with the wolves,
While I hunt like a hound.

You're a mug,
Thats why I had to cut you down,
You run with the wolves,
Shout it out loud.
sus

m

Guest

Re: Re: Re: Re: Re: Re: am o senzatie ciudata

scris pe 6 sep 2009 19:20 de m

Scoate-o la o cina romantica in oras dupa care va indreptati spre casa si intr-un loc mai retras si intuneric o opresti, ii dau 2 palme si ii rupi un picior

sau cand da sa te pupe la despartire, si isi inchide ochi si face f*tei un pumn in pupatoare si cand e la pamant lipeste-i o brazna topita intre ochi (Hohland cu cuperci de preferat)

p.s. daca vrei sa vezi cum se face cu branza topita poti sa iei exemplul de aici: http://www.youtube.com/watch?v=fmOE0V8-me8

sper sa nu fie problema pt link
sus

titi

Guest

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: am o senzatie ciudata

scris pe 14 dec 2009 16:17 de titi

sau cand da sa te pupe la despartire, si isi inchide ochi si face f*tei un pumn in pupatoare si cand e la pamant lipeste-i o brazna topita intre ochi (Hohland cu cuperci de preferat)

p.s. daca vrei sa vezi cum se face cu branza topita poti sa iei exemplul de aici: http://www.youtube.com/watch?v=fmOE0V8-me8

sper sa nu fie problema pt link

sunt de acord cu tine =))
sus

McLove

Expert member
3587 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: am o senzatie ciudata

scris pe 14 dec 2009 17:54 de McLove

... si ultima data: You just got punk'd!!!

O ajuti sa se ridice, ii zici ca totul a fost o gluma si ca o iubesti. Daca comenteaza, ii mai dai un pumn in dinti.

Cei ce se tem de prafuri, iarbă şi seringi să reţină
Droguri tari ţi se injectează prin timpan şi retină.
sus

baby

Expert member
3569 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: am o senzatie ciud

scris pe 14 dec 2009 18:45 de baby

... si ultima data: You just got punk'd!!!

O ajuti sa se ridice, ii zici ca totul a fost o gluma si ca o iubesti. Daca comenteaza, ii mai dai un pumn in dinti.

imi esti drag....dar termina naibi cu astea

http://www.youtube.com/watch?v=pBUxuyYC96o

sus

McLove

Expert member
3587 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: am o senzatie

scris pe 14 dec 2009 18:48 de McLove

imi esti drag....dar termina naibi cu astea

Stiu, suna dur, nici eu nu as da pumnul, direct cu piciorul daca e nevoie. (glumesc)

Gata, nu mai zic nimic despre intamplari violente, promit!

Cei ce se tem de prafuri, iarbă şi seringi să reţină
Droguri tari ţi se injectează prin timpan şi retină.
sus
Pagina 1 din 1
1

loading...

Ai probleme sexuale si nu ai la cine sa apelezi? Sunt Doina Panait, consilierul seXpert.ro, si iti stau la dispozitie!

spune-mi problema ta!
seXpert.ro iti pune la dispozitie o baza de date completa despre dragoste, sex, viata sexuala, sanatate si probleme sexuale!

vezi lista de articole!

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare 
    Nu esti logat!

Login | Nu ai cont? Creeaza cont nou

Ai o problema? Noi avem raspunsul

Citeste sfaturile consilierului!
MARIREA PENISULUI

Membri on-line:

38 vizitatori si 0 membri sunt online:

Vezi toti membrii online