Ai mei au aflat tot ce fac.....
Pagina 1 din 1
sweety16
Expert member 1226 mesaje
|
Ai mei au aflat tot ce fac.....
Va rog ajutati-ma si pe mn cu un sfat pt ca chiar nu stiu ce sa fac.Sunt distrusa.Nici nu stiu cum sa incep, ce sa scriu....Parintii mei au aflat tot ce fac eu...nu stiu cum banuiesc ca fumez iarba, au aflat ca fumez in continuare, ca m-am imbatat de nuj cate ori....Dar partea cea mai rea e cea cu drogurile...Luni ma duc ai mei sa imi faca analize speciale pt droguri...si sigur o sa se observe...ultima oara am fumat marijuana acum 2 saptamani......nu stiu ce sa ma fac...or sa reactioneze foarte foarte urat cand or sa se convinga.Eu acum ii mint spunandu-le ca nu, ca i-a mintit cel ce le-a spus etc.Dar rezultatele analizelor vor fi prea concrete ca sa mai zic ceva.Mi-e foarte foarte frica...nu mai stiu de mine....Si ai mei mi-au spus ca cineva din grupul meu de prieteni cu care fac eu toate astea le-a spus...
"Desi barfa facuta de femei e peste tot privita ca fiind ridicola,josnica si triviala,cea facuta de barbati,si mai ales daca e despre femei,se numeste teorie,idee sau fapt"
"Ca sa afli defectele unei fete,laud'o in fata prietenelor ei"
|
sus |
|
elconiac
Guest
|
Re: Va rog...
scris pe 16 aug 2009 00:23 de elconiac
Va rog ajutati-ma si pe mn cu un sfat pt ca chiar nu stiu ce sa fac.Sunt distrusa.Nici nu stiu cum sa incep, ce sa scriu....Parintii mei au aflat tot ce fac eu...nu stiu cum banuiesc ca fumez iarba, au aflat ca fumez in continuare, ca m-am imbatat de nuj cate ori....Dar partea cea mai rea e cea cu drogurile...Luni ma duc ai mei sa imi faca analize speciale pt droguri...si sigur o sa se observe...ultima oara am fumat marijuana acum 2 saptamani... ...nu stiu ce sa ma fac...or sa reactioneze foarte foarte urat cand or sa se convinga.Eu acum ii mint spunandu-le ca nu, ca i-a mintit cel ce le-a spus etc.Dar rezultatele analizelor vor fi prea concrete ca sa mai zic ceva.Mi-e foarte foarte frica...nu mai stiu de mine....Si ai mei mi-au spus ca cineva din grupul meu de prieteni cu care fac eu toate astea le-a spus... ureaza o executie in stil mafiot =))
|
sus |
|
ExoticDream
Expert member 15906 mesaje
|
Re: Ai mei au aflat tot ce fac.....
Va rog ajutati-ma si pe mn cu un sfat pt ca chiar nu stiu ce sa fac.Sunt distrusa.Nici nu stiu cum sa incep, ce sa scriu....Parintii mei au aflat tot ce fac eu...nu stiu cum banuiesc ca fumez iarba, au aflat ca fumez in continuare, ca m-am imbatat de nuj cate ori....Dar partea cea mai rea e cea cu drogurile...Luni ma duc ai mei sa imi faca analize speciale pt droguri...si sigur o sa se observe...ultima oara am fumat marijuana acum 2 saptamani... ...nu stiu ce sa ma fac...or sa reactioneze foarte foarte urat cand or sa se convinga.Eu acum ii mint spunandu-le ca nu, ca i-a mintit cel ce le-a spus etc.Dar rezultatele analizelor vor fi prea concrete ca sa mai zic ceva.Mi-e foarte foarte frica...nu mai stiu de mine....Si ai mei mi-au spus ca cineva din grupul meu de prieteni cu care fac eu toate astea le-a spus...
Si totusi.... chiar crezi ca pacalirea parintilor este problema ta cea mai grava? Nu ai nici 16 ani.... my God! As innebuni sa am un copil cu o asemenea "istorie"....
"Nu inteleg cum pot exista oameni indiferenti in aceasta lume, cum pot exista suflete care nu se chinuiesc, inimi care nu cred, simtiri care nu vibreaza, lacrimi care nu plang..."(E.Cioran)
"Nimeni pe lumea asta, barbat sau femeie, nu merita lacrimile tale. Iar cel care le merita nu te va face sa plangi..." (G.G.Marquez)
|
sus |
|
Rayzolo
Senior member 81 mesaje
|
scris pe 16 aug 2009 03:28 de Rayzolo
Va rog ajutati-ma si pe mn cu un sfat pt ca chiar nu stiu ce sa fac.Sunt distrusa.Nici nu stiu cum sa incep, ce sa scriu....Parintii mei au aflat tot ce fac eu...nu stiu cum banuiesc ca fumez iarba, au aflat ca fumez in continuare, ca m-am imbatat de nuj cate ori....Dar partea cea mai rea e cea cu drogurile...Luni ma duc ai mei sa imi faca analize speciale pt droguri...si sigur o sa se observe...ultima oara am fumat marijuana acum 2 saptamani... ...nu stiu ce sa ma fac...or sa reactioneze foarte foarte urat cand or sa se convinga.Eu acum ii mint spunandu-le ca nu, ca i-a mintit cel ce le-a spus etc.Dar rezultatele analizelor vor fi prea concrete ca sa mai zic ceva.Mi-e foarte foarte frica...nu mai stiu de mine....Si ai mei mi-au spus ca cineva din grupul meu de prieteni cu care fac eu toate astea le-a spus... Ma invatat un batran ca daca bei 2 oua crude la pranz in fiecare zi intr-o saptamana trece. La mine a mers cu plamani.
Am un an pe comunitate , acum doar ma amuz.
|
sus |
|
angela
Expert member 1090 mesaje
|
scris pe 16 aug 2009 13:14 de angela
Va rog ajutati-ma si pe mn cu un sfat pt ca chiar nu stiu ce sa fac.Sunt distrusa.Nici nu stiu cum sa incep, ce sa scriu....Parintii mei au aflat tot ce fac eu...nu stiu cum banuiesc ca fumez iarba, au aflat ca fumez in continuare, ca m-am imbatat de nuj cate ori....Dar partea cea mai rea e cea cu drogurile...Luni ma duc ai mei sa imi faca analize speciale pt droguri...si sigur o sa se observe...ultima oara am fumat marijuana acum 2 saptamani... ...nu stiu ce sa ma fac...or sa reactioneze foarte foarte urat cand or sa se convinga.Eu acum ii mint spunandu-le ca nu, ca i-a mintit cel ce le-a spus etc.Dar rezultatele analizelor vor fi prea concrete ca sa mai zic ceva.Mi-e foarte foarte frica...nu mai stiu de mine....Si ai mei mi-au spus ca cineva din grupul meu de prieteni cu care fac eu toate astea le-a spus...
E foarte bine ca au aflat, si e e foarte rau ca lasi sa treaca cei mai frumosi ani din viata ta drogandu-te. In locul lor, si eu te-as duce la doctor. E timpul sa iti dai seama ce faci, si mai ales ca drogurile nu te fac mai populara, mai buna ca om.
''Nu te intreba ce ii trebuie lumii - intreaba-te ce te face sa prinzi viata si pune-te pe treaba. Deoarece lumii ii trebuie oameni care au prins viata'' - Howard Thurman
|
sus |
|
ionel
Guest
|
Re: Re: Ai mei au aflat tot ce fac.....
scris pe 16 aug 2009 15:04 de ionel
Cam prostuta esti tu draga
asa sunt toate .....o apa si un pamant......
|
sus |
|
sweetgirl16
Expert member 512 mesaje
|
Re: Re: Re: Ai mei au aflat tot ce fac.....
asa sunt toate .....o apa si un pamant...... Cred ca sweety16 are nevoie de sfaturi...nu de critici ca din astea poate a primit destule...Dar am si eu o intrebare pt ea: de ce te droghezi? ai probleme? iti lipseste ceva? sau vrei doar sa le demonstrezi prietenilor tai ca si tu poti sa intri in acest cerc vicios? eu te sfatuiesc sa renunti la marijuana si la alte droguri...iti disrtugi viata...esti tanara si nu merita sa faci asta,stiu ca nu e usor dar daca ai vointa poti reusi...sper sa imi urmezi sfatul
Amprentele digitale si fulgii de zapada nu sunt singurele elemente caracterizate prin unicitate absoluta...
|
sus |
|
sweety16
|
Re: Re: Re: Re: Ai mei au aflat tot ce fac.....
Cred ca sweety16 are nevoie de sfaturi...nu de critici ca din astea poate a primit destule...Dar am si eu o intrebare pt ea: de ce te droghezi? ai probleme? iti lipseste ceva? sau vrei doar sa le demonstrezi prietenilor tai ca si tu poti sa intri in acest cerc vicios? eu te sfatuiesc sa renunti la marijuana si la alte droguri...iti disrtugi viata... esti tanara si nu merita sa faci asta,stiu ca nu e usor dar daca ai vointa poti reusi...sper sa imi urmezi sfatul
Ms...singura care a citit postul meu si a inteles ceva din el...adica ca vroiam ceva sfaturi cum sa scap...nu de critici k n-am nevoie.Ms oricum si pt cei care ma fac "prostuta", asta eacum sa va spun de ce fumez nu stiu exact ce sa va zic...pnm...asa de distractie..n-am nici o problema, n-am nevoie sa ma simt acceptata intre ei, pt ca sunt deja...nu o sa dau vina pe anturaj pr prostiile mele, ideea e ca o fac pt ca vreau.Ma simt bine, ma distrez si nu imi distrug cei mai frumosi ani din viata.Doar ii mai "piperez" putin.Mi se pare mai interesant sa stau cu prietenii la un joint decat sa citesc o carte.(oricum invat chiar foarte bine chiar daca imi si traiesc adolescenta...in felul meu....pt ca ma gandesc si la viitor)
Oricum problema e rezolvata...i-am convins sa nu ma ducaam scapat deocamdata...
"Desi barfa facuta de femei e peste tot privita ca fiind ridicola,josnica si triviala,cea facuta de barbati,si mai ales daca e despre femei,se numeste teorie,idee sau fapt"
|
sus |
|
Incepator
Expert member 1708 mesaje
|
Re: Re: Re: Re: Re: Ai mei au aflat tot ce fac....
Din ce am inteles eu pana acum...stand pe forumuri....asa cat cuprind varsta 13-19 ani, am observat ca din ce in ce mai multi adolescenti practica chestia asta .
Cam toti se lauda....:
-senzatii tari : ras, plans, fericire
-placeri : de toate si cele sexuale
-stari de ameteala
-halucinatii
-etc
Nu ai cum sa opresti asa ceva....cam toti zic acum ca argumente....
"Poi ce ....cand bei dai in cap, cand te droghezi esti prieten cu toti."
etc
Deci...e clar unde ne indreptam...
Cam toti zic : "Legalizati-o !"
tertsetsergwergwrgwegwer
|
sus |
|
NihatKahveci
Guest
|
scris pe 16 aug 2009 22:34 de NihatKahveci
Ms... singura care a citit postul meu si a inteles ceva din el...adica ca vroiam ceva sfaturi cum sa scap...nu de critici k n-am nevoie.Ms oricum si pt cei care ma fac "prostuta", asta eacum sa va spun de ce fumez nu stiu exact ce sa va zic...pnm...asa de distractie..n-am nici o problema, n-am nevoie sa ma simt acceptata intre ei, pt ca sunt deja...nu o sa dau vina pe anturaj pr prostiile mele, ideea e ca o fac pt ca vreau.Ma simt bine, ma distrez si nu imi distrug cei mai frumosi ani din viata.Doar ii mai "piperez" putin.Mi se pare mai interesant sa stau cu prietenii la un joint decat sa citesc o carte.(oricum invat chiar foarte bine chiar daca imi si traiesc adolescenta...in felul meu....pt ca ma gandesc si la viitor)
Oricum problema e rezolvata...i-am convins sa nu ma duca am scapat deocamdata... avea nevoie de sfaturi,le-a primit si a aflat ca parinti nu o mai duc la teste deci va continua....pt ce v-ati batut capul sa-i scrieti ei ce sa faca????
|
sus |
|
sweety16
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ai mei au aflat tot ce fac
Deci...e clar unde ne indreptam...
Cam toti zic : "Legalizati-o !"
da...
Oricum nu o sa mai fumez iarba....mi-e frica de ai mei...si oricum nu-mi mai dau bani...sunt leftera
|
sus |
|
Dunno
Veteran member 197 mesaje
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ai mei au aflat tot ce
scris pe 17 aug 2009 01:11 de Dunno
Lapte in cantitati mari am inteles ca ar accelera eliminarea substantelor de la tutun si iarba din sange . . . Asta poate te-ar fi ajutat... Ah da , si in general...Multe lichide...
|
sus |
|
sweetgirl16
Expert member 512 mesaje
|
Ms... singura care a citit postul meu si a inteles ceva din el...adica ca vroiam ceva sfaturi cum sa scap...nu de critici k n-am nevoie.Ms oricum si pt cei care ma fac "prostuta", asta eacum sa va spun de ce fumez nu stiu exact ce sa va zic...pnm...asa de distractie..n-am nici o problema, n-am nevoie sa ma simt acceptata intre ei, pt ca sunt deja...nu o sa dau vina pe anturaj pr prostiile mele, ideea e ca o fac pt ca vreau.Ma simt bine, ma distrez si nu imi distrug cei mai frumosi ani din viata.Doar ii mai "piperez" putin.Mi se pare mai interesant sa stau cu prietenii la un joint decat sa citesc o carte.(oricum invat chiar foarte bine chiar daca imi si traiesc adolescenta...in felul meu....pt ca ma gandesc si la viitor)
Oricum problema e rezolvata...i-am convins sa nu ma duca am scapat deocamdata... cu placere
Amprentele digitale si fulgii de zapada nu sunt singurele elemente caracterizate prin unicitate absoluta...
|
sus |
|
metaforic
Veteran member 161 mesaje
|
Voi chiar nu puteti sa postati ceva fara sa starniti revolta si dezgustul? Cand stati pe scaun in fata calculatorului chiar nu puteti inchide ochii pentru 2 secunde amarate sau cat va trebuie pentru a gandi intens o problema. Va grabiti intotdeauna sa lansati aceleasi idei jalnice, preconcepute si care nici macar nu va apartin. Mizerii postceausiste, modelate atent de tigani prin mass-media va lasati copiii sa manance de la mcdonald's sa isi rupa ficatul in ei, va lasati copiii sa se joace jocuri video ca sa-si distruga vederea, atentia, concentrarea, coloana vertebrala si muschii prin absenta sportului, va lasati copiii sa se uite la televizor sa isi distruga mintea, simtul estetic, parerea despre sine si sa le scada dramatic inteligenta dar totusi i-ati da afara din casa daca ati afla ca au incercat marijuana ?!
Si mai rau de atat... ii judecati pe altii, oameni pe care nu-i cunoasteti, persoane nevinovate care fac ceea ce faceti si voi adica traiesc cum stiu. Cel mai deranjant e ca nu aveti nici cea mai vaga idee despre subiect in sine respectiv marijuana. Nu ii cunoasteti efectele pozitive/negative, pe termen scurt/pe termen lung, nu stiti cat de nociva e in comparatie cu miile de substante pe care le consumati dar nici macar nu stati pe ganduri cand vine vorba sa insultati pe cei ce o consuma. Sa nu va mai prind ca folositi cuvantul "civilizatie". Si sa nu mai aveti pretentia ca altii sa aiba un comportament civilizat ca imi bag p*** in voi. Nici nu sunt fumator de tutun sau cannabis si nici nu o simpatizez pe cea care a venit cu problema, din contra stiu ca sweety16 si sweetgirl16 sunt una si aceeasi persoana aflata intr-o goana nebuna dupa posturi fie ele cu sens sau fara, dar m-a deranjat teribil aceasta maniera de a intampina pe cineva care face altceva. Altceva decat rutina si viciile jegoase cu care sunteti invatati si care va devasteaza psihic in progresie geometrica. Va repeziti sa aruncati in scarba, grabiti de mania celei mai false superioritati, cuvinte de genul "drogat", "nebun", "frustrat" menite sa plaseze un perete semitransparent intre mintile voastre inguste si teama de necunoscut. De aceea suntem ruina fetida de pe mina de argint, de aceea suntem Romania. Nici nu ai cum sa fii altfel ca natiune cand 15% din oameni lucreaza si dezvolta, 35% ii fura pe cei 15% tragandu-i permanent in jos si 50% lucreaza intr-un domeniu de care nu e nevoie si au ca principal interes, hobby, ocupatie sau cum vreti sa-i ziceti voi, "Ce face ala/aia?". Dupa cum probabil v-ati dat seama voi faceti parte din a 2-a jumatate, lucru care se observa clar. Desi orice om ar trebui sa aiba onoare, educatie, toleranta, ca pe baza acestor calitati cica suntem fiinte superioare fata de restul dobitoacelor (si nu adaugati sentimentele pe lista) rareori intalnesc printre voi persoane care au macar una din astea 3, toleranta gasindu-se in cele mai mici proportii si e de fiecare data o toleranta negativa, neproductiva si fata de lucrurile care nu trebuie tolerate (prostitutie, homosexualitate, tigani, mass-media etc.). Va purtati cu fumatorii de cannabis aka "DROGATII" cum le spuneti voi ca si cum ati avea de-a face cu violatori.
edit: am uitat sa spun ca poate dura intre 20 si 90 de zile pana dispare din sange si nu vei mai fi depistata la testele toxicologice.
Nu?
|
sus |
|
the_gogu
Expert member 520 mesaje
|
`neata metaforicule...te-ai trezit?
1 din 10 posturi asa lungi stau sa le citesc...mi-am schimbat impresia de tine (in bine)
bv pentru post...adica, imi pare bine ca mai sunt putin mai multi aia care stiu pe unde traiesc.
|
sus |
|
sweetgirl16
Expert member 512 mesaje
|
Voi chiar nu puteti sa postati ceva fara sa starniti revolta si dezgustul? Cand stati pe scaun in fata calculatorului chiar nu puteti inchide ochii pentru 2 secunde amarate sau cat va trebuie pentru a gandi intens o problema. Va grabiti intotdeauna sa lansati aceleasi idei jalnice, preconcepute si care nici macar nu va apartin. Mizerii postceausiste, modelate atent de tigani prin mass-media va lasati copiii sa manance de la mcdonald's sa isi rupa ficatul in ei, va lasati copiii sa se joace jocuri video ca sa-si distruga vederea, atentia, concentrarea, coloana vertebrala si muschii prin absenta sportului, va lasati copiii sa se uite la televizor sa isi distruga mintea, simtul estetic, parerea despre sine si sa le scada dramatic inteligenta dar totusi i-ati da afara din casa daca ati afla ca au incercat marijuana ?!
Si mai rau de atat... ii judecati pe altii, oameni pe care nu-i cunoasteti, persoane nevinovate care fac ceea ce faceti si voi adica traiesc cum stiu. Cel mai deranjant e ca nu aveti nici cea mai vaga idee despre subiect in sine respectiv marijuana. Nu ii cunoasteti efectele pozitive/negative, pe termen scurt/pe termen lung, nu stiti cat de nociva e in comparatie cu miile de substante pe care le consumati dar nici macar nu stati pe ganduri cand vine vorba sa insultati pe cei ce o consuma. Sa nu va mai prind ca folositi cuvantul "civilizatie". Si sa nu mai aveti pretentia ca altii sa aiba un comportament civilizat ca imi bag p*** in voi. Nici nu sunt fumator de tutun sau cannabis si nici nu o simpatizez pe cea care a venit cu problema, din contra stiu ca sweety16 si sweetgirl16 sunt una si aceeasi persoana aflata intr-o goana nebuna dupa posturi fie ele cu sens sau fara, dar m-a deranjat teribil aceasta maniera de a intampina pe cineva care face altceva. Altceva decat rutina si viciile jegoase cu care sunteti invatati si care va devasteaza psihic in progresie geometrica. Metaforic dar tu chiar nu poti sa postezi ceva fara sa te legi de mine? inca ceva:eu si sweety16 nu suntem una si aceeasi persoana dupa cum spui tu cu atata precizie...am vaga impresie ca tu te crezi superior tuturor celor de pe forum nu?si daca dupa mesajul asta mai postezi aici te rog ceva "fara jigniri" da?pt ca am observat ca daca cineva "te ataca"imediat incepi "sa arunci cu noroi" in el...daca ai ceva cu mine poti sa imi spui ca nu ma deranjeaza dar nu ma mai lua pe ocolite...
|
sus |
|
sweety16
|
Si mai rau de atat... ii judecati pe altii, oameni pe care nu-i cunoasteti, persoane nevinovate care fac ceea ce faceti si voi adica traiesc cum stiu. Cel mai deranjant e ca nu aveti nici cea mai vaga idee despre subiect in sine respectiv marijuana. Nu ii cunoasteti efectele pozitive/negative, pe termen scurt/pe termen lung, nu stiti cat de nociva e in comparatie cu miile de substante pe care le consumati dar nici macar nu stati pe ganduri cand vine vorba sa insultati pe cei ce o consuma. Sa nu va mai prind ca folositi cuvantul "civilizatie". Si sa nu mai aveti pretentia ca altii sa aiba un comportament civilizat ca imi bag p*** in voi. Nici nu sunt fumator de tutun sau cannabis si nici nu o simpatizez pe cea care a venit cu problema, din contra stiu ca sweety16 si sweetgirl16 sunt una si aceeasi persoana aflata intr-o goana nebuna dupa posturi fie ele cu sens sau fara, dar m-a deranjat teribil aceasta maniera de a intampina pe cineva care face altceva. Altceva decat rutina si viciile jegoase cu care sunteti invatati si care va devasteaza psihic in progresie geometrica. Va repeziti sa aruncati in scarba, grabiti de mania celei mai false superioritati, cuvinte de genul "drogat", "nebun", "frustrat" menite sa plaseze un perete semitransparent intre mintile voastre inguste si teama de necunoscut. De aceea suntem ruina fetida de pe mina de argint, de aceea suntem Romania. Nici nu ai cum sa fii altfel ca natiune cand 15% din oameni lucreaza si dezvolta, 35% ii fura pe cei 15% tragandu-i permanent in jos si 50% lucreaza intr-un domeniu de care nu e nevoie si au ca principal interes, hobby, ocupatie sau cum vreti sa-i ziceti voi, "Ce face ala/aia?". Dupa cum probabil v-ati dat seama voi faceti parte din a 2-a jumatate, lucru care se observa clar. Desi orice om ar trebui sa aiba onoare, educatie, toleranta, ca pe baza acestor calitati cica suntem fiinte superioare fata de restul dobitoacelor (si nu adaugati sentimentele pe lista) rareori intalnesc printre voi persoane care au macar una din astea 3, toleranta gasindu-se in cele mai mici proportii si e de fiecare data o toleranta negativa, neproductiva si fata de lucrurile care nu trebuie tolerate (prostitutie, homosexualitate, tigani, mass-media etc.). Va purtati cu fumatorii de cannabis aka "DROGATII" cum le spuneti voi ca si cum ati avea de-a face cu violatori.
edit: am uitat sa spun ca poate dura intre 20 si 90 de zile pana dispare din sange si nu vei mai fi depistata la testele toxicologice.
Auzi ce te face sa crezi ca suntem aceaesi persoana?Acum serios eu si sweetgirl16 avem opinii cam diferite...ce crezi ca eu postez ceva sa par mai "rea" si mai am alt cont prin care imi dau sfaturi despre cum sa fiu mai "buna"?Plus nik asemanator...in fine...parerea ta...
|
sus |
|
ExoticDream
Expert member 15906 mesaje
|
stiu ca sweety16 si sweetgirl16 sunt una si aceeasi persoana aflata intr-o goana nebuna dupa posturi fie ele cu sens sau fara
Confirm: cele doua userite NU sunt una si aceeasi persoana, cel mult locuiesc in acelasi oras.... (verificat!)
"Nu inteleg cum pot exista oameni indiferenti in aceasta lume, cum pot exista suflete care nu se chinuiesc, inimi care nu cred, simtiri care nu vibreaza, lacrimi care nu plang..."(E.Cioran)
"Nimeni pe lumea asta, barbat sau femeie, nu merita lacrimile tale. Iar cel care le merita nu te va face sa plangi..." (G.G.Marquez)
|
sus |
|
metaforic
Veteran member 161 mesaje
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ai mei au aflat to
ok, atunci imi cer scuze pentru greseala facuta. Mi se parea dubios ca ultima oara se logasera amandoua la 1 si ceva noaptea + coincidenta de nickname.
Scuze inca odata.
Nu?
|
sus |
|
sweety16
|
vai de capul tau .tie nici nu iti pasa..te facem "prostuta" pt ca esti accepta..te droghiezi doar ca sa iti "piperezi viatza" hello get a life! poti sa faci o groaza de lucruri "piperate" in loc sa te distrezi ca sa te simti bine[ca dohh asa este cool..loser] si cum sa nu dai vina pe anturaj asta este si problema
dar; de ,noi ne distram \ / drogandu-ne nu ca alti fraieri citind carti
hai sa iti spun un adevar crunt unii nu se distreaza citind carti [majoritatea nu] stam cu prietenii adevarati [care te ajuta sa nu o iei pe cai gresite] si radem ,vorbim, ne distram iesind la padure facud un hobby etc.
doamne ce generatie fara minte:X
Extraordinar...!M-ai dat pe spate, sa sti ca eu de acum n-o sa mai fac lucrurile astea pt ca ma consideri tu prosta si ma critici....fetita e viaia mea si n-ai nici un drept sa ma judeci asa ca scuteste-ma k n-am chef de tine.Stai in banca ta cu pritenii tai iesind la padure la un hobby fa ce vrei si lasa-ma pe mine sa-mi vad de vata mea asa cum vrea.
|
sus |
|
mandarina
Veteran member 295 mesaje
|
Extraordinar...!M-ai dat pe spate, sa sti ca eu de acum n-o sa mai fac lucrurile astea pt ca ma consideri tu prosta si ma critici....fetita e viaia mea si n-ai nici un drept sa ma judeci asa ca scuteste-ma k n-am chef de tine.Stai in banca ta cu pritenii tai iesind la padure la un hobby fa ce vrei si lasa-ma pe mine sa-mi vad de vata mea asa cum vrea.
atunci nu te mai plange ca au aflat ai tai ce faci
|
sus |
|
Black_06
Veteran member 240 mesaje
|
uneori chiar ma gandesc sa incerc sa fumez si sa ma droghez k sa inteleg de ce naiba consuma oamenii asemenea tampenii
dar... n-am tupeu
Paiii,intai trage o bauta grea(pentru "tupeu") si apoi te apuci si faci cele mai de sus,deci o sa fi full-option
"Iti trebuie totusi cap ca sa iti dai seama ca esti prost"
|
sus |
|
Incepator
Expert member 1708 mesaje
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ai mei au aflat to
Nu mai sfatui lumea asa, ca s-ar putea sa te sfatuiesc si eu pe tine sa pui pistolu' la ceafa si sa faci Pac !
tertsetsergwergwrgwegwer
|
sus |
|
Pagina 1 din 1
loading...
Ai nevoie de informatii, sfaturi sau de ajutorul avizat al unui specialist?
Ai probleme sexuale si nu ai la cine sa
apelezi? Sunt Doina Panait, consilierul
seXpert.ro, si iti stau la dispozitie!
spune-mi problema ta!
|
seXpert.ro iti pune la dispozitie
o baza de date completa despre dragoste, sex,
viata sexuala, sanatate si probleme sexuale!
vezi lista de articole!
|
|
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|