De ce gandesc fetele inapoiat?

Pagina 2 din 3
«   1   2   3   »

Infector

Expert member
1846 mesaje

Re: Re: de ce gandesc fetele inapoiat?

scris pe 27 feb 2004 21:18 de Infector

cred ca conteaza totusi foarte mult si cum arata sau ce scoate din gura cel/cea care merge la agatat.nu crezi

Bai nu va mai chinuiti ... la asa gandire degeaba bagati vitamine-intelectuale in el

S.N.O.W.B.O.A.R.D. D.U.D.E.
sus

copilita

Veteran member
363 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: de ce gandesc fetele i

scris pe 27 feb 2004 22:58 de copilita

am impresia ca te crezi mai desteapta decat esti intrucat ce are baba cu mitraliera.. duci discutia in alte domenii.conform spuselor tale parintii mei sa zicem ar trebui sa se plictiseasca unul de altul si sa renunte.Eu ma refeream la aventurile specifice varstei

) mai deshteapta decat is zici, ha? ) ... revenind, n-ai inteles... nu duceam discutia pe nici o alta campie(cu toata ca asha ti se parea), din cauza ca nu eram in stare sa-ti raspund la provocari. Ceea ce am zis eu e exact altceva decat ai inteles. Ziceam ca nu o relatie de o noapte, de o seara, de o discoteca, nu nebunii cu cat mai multe persoane, iti condimenteaza viata(shi ideea asta sustine ideea pe care tu ziceai ca eu o combat, shi anume ca parintii tai ar fi trebuie sa se plictiseasca unul de altul)... pentru mine, a-mi trai viata nu inseamna sa bat barurile shi discotecile cat mai deochiat imbracata, sa atrag atentia, shi sa-mi caut aventuri... nu m-a multumit, sau implinit, niciodata asta, shi cu cat trece mai mult timpul, cu atat ma scarbeshte mai tare. fiecare are viata, shi principiile lui, insa daca eu nu traiesc dupa ale tale, nu inseamna ca nu traiesc...

you want the truth?... you can't handle the truth...!
sus

unumicdarau

Newbie
4 mesaje

Re: de ce gandesc fetele inapoiat?

scris pe 29 feb 2004 05:54 de unumicdarau

te-ai gandit ca poate e o problema cu tine? Fa o baie, mesteca niste guma ceva! Nu cred ca refuzarea unei aventuri de genul asta e o gandire inapoiata - nu in societatea nostra oricum! Si/sau, poate ca nu ai incercat la cine trebuia!

Nu cred in biblie!!! Cred in Dumnezeu!
sus

Wizard20

Senior member
91 mesaje

scris pe 29 feb 2004 06:05 de Wizard20

in ultimul timp parca sunt speriate.Merg si eu prin discoteci pe la agatat,mai cauti o aventura,le propui ceva la tine, la ele dar parca le ai zice ca le chemi la moarte.In occident se practica asta de nu stiu cand dar la noi cred ca mai dureaza emanciparea asta.Chiar fetelor nu cred ca le place sexul asa de mult desi paradoxal sunt mult mai multe ca baietii ,ar trebui sa fie mai interesate nu credeti?

Omule nu te supara dar daca vrei sa "agati" ceva dute si tu pe "trotuar" !
Eu unul iti recomand sa cauti mai bine o relatie serioasa ....nu numai sa exploatezi ..mai dai si tu ceva sentimente !

Why am i die'ing to live if im just living to die ?
sus

verycool

Guest

scris pe 1 mar 2004 17:11 de verycool

te-ai gandit ca poate e o problema cu tine? Fa o baie, mesteca niste guma ceva! Nu cred ca refuzarea unei aventuri de genul asta e o gandire inapoiata - nu in societatea nostra oricum! Si/sau, poate ca nu ai incercat la cine trebuia!
fratele meu dar de ce crezi ca am eu astfel de probleme ,eu am pus subiectul din dorinta de a cerceta mentalitatea tinerilor de azi care vad ca in loc sa isi dea cu parerea ma acuza pe mine
sus

verycool

Guest

scris pe 1 mar 2004 17:16 de verycool

Omule nu te supara dar daca vrei sa "agati" ceva dute si tu pe "trotuar" !
Eu unul iti recomand sa cauti mai bine o relatie serioasa ....nu numai sa exploatezi ..mai dai si tu ceva sentimente !
eu am inteles dar sa stii daca ma plictisesc de femeia mea in nici un caz nu dau bani ca sa iau boli de la vagaboante;una e treaba cu sentimentu' alta cu sexu' sportiv
sus

verycool

Guest

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: de ce gandesc fete

scris pe 1 mar 2004 17:19 de verycool

) mai deshteapta decat is zici, ha? ) ... revenind, n-ai inteles... nu duceam discutia pe nici o alta campie(cu toata ca asha ti se parea), din cauza ca nu eram in stare sa-ti raspund la provocari. Ceea ce am zis eu e exact altceva decat ai inteles. Ziceam ca nu o relatie de o noapte, de o seara, de o discoteca, nu nebunii cu cat mai multe persoane, iti condimenteaza viata(shi ideea asta sustine ideea pe care tu ziceai ca eu o combat, shi anume ca parintii tai ar fi trebuie sa se plictiseasca unul de altul)... pentru mine, a-mi trai viata nu inseamna sa bat barurile shi discotecile cat mai deochiat imbracata, sa atrag atentia, shi sa-mi caut aventuri... nu m-a multumit, sau implinit, niciodata asta, shi cu cat trece mai mult timpul, cu atat ma scarbeshte mai tare. fiecare are viata, shi principiile lui, insa daca eu nu traiesc dupa ale tale, nu inseamna ca nu traiesc...

pot sa iti spun doar atat:ai vreo 20 dar gandesti ca la 70
sus

verycool

Guest

Re: Re: Re: de ce gandesc fetele inapoiat?

scris pe 1 mar 2004 17:24 de verycool

Bai nu va mai chinuiti ... la asa gandire degeaba bagati vitamine-intelectuale in el
decat sa o arzi cu intelectualitatea in nas lasa-ne.. lasa-ne..
sus

Infector

Expert member
1846 mesaje

Re: Re: Re: Re: de ce gandesc fetele inapoiat?

scris pe 1 mar 2004 19:42 de Infector

decat sa o arzi cu intelectualitatea in nas lasa-ne.. lasa-ne..

...zise Bamse si mai lua o gura din mierea traznet.

sus

Fabyan

Guest

scris pe 1 mar 2004 20:05 de Fabyan

Femeilor le place sexul , dar nu sunt asa de disperate ca noi dupa Sex asa mia zis prietena mea !
Asa ca le place SEXULLL
DAR NU RECUNOSC ASTA )
sus

stefania

Senior member
86 mesaje

scris pe 1 mar 2004 20:29 de stefania

in ultimul timp parca sunt speriate.Merg si eu prin discoteci pe la agatat,mai cauti o aventura,le propui ceva la tine, la ele dar parca le ai zice ca le chemi la moarte.In occident se practica asta de nu stiu cand dar la noi cred ca mai dureaza emanciparea asta.Chiar fetelor nu cred ca le place sexul asa de mult desi paradoxal sunt mult mai multe ca baietii ,ar trebui sa fie mai interesate nu credeti?

Dupa cuma s-a mai spus... da, fetelor le place sexul... si unele chiar recunosc asta... dar poti sa faci sex nebun si nonstop cu prietenul la care tii si cu care te poti duce si in discoteca si dansa pana dimineata... Daca nu mi-am pus-o cu unul care a incercat sa ma agate in discoteca si prefer "cuibusorul meu de nebunii" cu prietenul... am mentalitate de 70 de ani? Wow... poate ca da... dar macar nu ma stresez cum ca n-ar fi bun la pat... ca daca il iei la intamplare... riscul e prea mare... Sorry... prefer inapoiata dar satisfacuta decat "occidentala" si tepuita...Mai cerceteaza piata... ca sunt si pentru tine... dar nu stiu care e mai leguma: aia care merge la plesneala sau aia care stie ca face ?
Salutari !

"To be born again first you have to die..."
sus

nox

Guest

scris pe 1 mar 2004 20:38 de nox

Ma aici sunt un pic de acord cu stefania , deoarece e km riscant in zilele noastre pt. fete , iar unele pot ajunge sa fie racolate in plina strada de niste proxeneti...
sus

copilita

Veteran member
363 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: de ce gandesc

scris pe 1 mar 2004 23:11 de copilita

pot sa iti spun doar atat:ai vreo 20 dar gandesti ca la 70

am sa te dezamagesc... profund...(poate, totusi, nu...nu cred ca exista sub nici o forma notiunea de "profund", in tine...)...am doar 18 shi doua luni

sus

copilita

Veteran member
363 mesaje

scris pe 1 mar 2004 23:12 de copilita

Femeilor le place sexul , dar nu sunt asa de disperate ca noi dupa Sex asa mia zis prietena mea !
Asa ca le place SEXULLL
DAR NU RECUNOSC ASTA )

Cine o zis ca nu recunoashtem asta??

sus

valy2jan

Veteran member
298 mesaje

scris pe 2 mar 2004 02:41 de valy2jan

Dupa cuma s-a mai spus... da, fetelor le place sexul... si unele chiar recunosc asta... dar poti sa faci sex nebun si nonstop cu prietenul la care tii si cu care te poti duce si in discoteca si dansa pana dimineata... Daca nu mi-am pus-o cu unul care a incercat sa ma agate in discoteca si prefer "cuibusorul meu de nebunii" cu prietenul... am mentalitate de 70 de ani? Wow... poate ca da... dar macar nu ma stresez cum ca n-ar fi bun la pat... ca daca il iei la intamplare... riscul e prea mare... Sorry... prefer inapoiata dar satisfacuta decat "occidentala" si tepuita...Mai cerceteaza piata... ca sunt si pentru tine... dar nu stiu care e mai leguma: aia care merge la plesneala sau aia care stie ca face ?
Salutari !

Iti dau dreptate. Cand nu aveam partenera, aveam si eu dorinta sa fac sex. Am apelat la femei ce-mi puteau oferii acest lucru prin natura activitatii: erau prostituate de o noapte.
De cand am partenera simt ca e mult mai placut sexul: pe langa lipsa stresului, care exista cand faci sex ocazional, intervine iubirea, care "pune" miere pe actul sexual

fara sex nu am exista
sus

Ruff Ryder

Guest

Ce naiba

scris pe 2 mar 2004 21:02 de Ruff Ryder

ba baiatule,
sunt bait, am 16 ani si ma facut sex pana acum de doua ori si credema nici o data cu una care am agatat-o la discotheka in prima seara , asa ca dak vrei sa ai ceva rezultate fa-o cu mana dreapta si fa sus, jos, sus, jos
sus

Infector

Expert member
1846 mesaje

Re: Ce naiba

scris pe 2 mar 2004 21:21 de Infector

ba baiatule,
sunt bait, am 16 ani si ma facut sex pana acum de doua ori si credema nici o data cu una care am agatat-o la discotheka in prima seara , asa ca dak vrei sa ai ceva rezultate fa-o cu mana dreapta si fa sus, jos, sus, jos

Ia citeste ce-ai scris mai sus cu voce tare ... apoi spune asa : M-am facut de cacao , tre sa imi schimb nick-ul!

sus

zburator

Guest

scris pe 3 mar 2004 14:32 de zburator

de selectia naturala ai auzit? ... femelele aleg si sunt doar specimenele puternice si sanatoase, cu care pot avea urmasi la fel de sanatosi.
Insa ,extrapolind ,
problemata e grava,si cred ca esti unul din specimenele slabe ,cu care nimeni nu vrea sa se incurce !

Se pare ca am urmarit aceeasi emisiune pe Discovery. Interesanta, nu-i asa? Mi-a placut chestia aia cu "sunt doar specimenele puternice si sanatoase, cu care pot avea urmasi la fel de sanatosi"...Tipule, de unde le ai? Mai ai ceva dragut in tolba ta cu perle, ca sa ne mai uimesti?
Eu te-as sfatui sa nu mai vezi femeia ca pe un animal care se gandeste in mod exclusiv la perpetuarea speciei...Eu cel putin, consider specia umana superioara regnului animal si vegetal. Ramane de constatat cum te consideri tu...
sus

rino

Guest

scris pe 3 mar 2004 15:06 de rino

Daca ai inteles ca fata care nu face sex la prima intalnire, chiar ocazionala, nu stie sa-si traiasca viata esti handicapat psihic. Iubirea si sexul din dragoste nu este numai apanajul celor casatoriti. A nu sti ceea ce afirma copilita mai sus, ca fetele (cea mai mare parte), prin natura lor, pun pe primul plan iubirea si apoi sexul, te face sa fii un "mutilat" in "razboiul sexual" pe care-l porti.
Iar a te lega de aspectul fizic al unor persoane este un lucru degradant, imoral. Unde ai trait pana acuma?
Filozofia artei (daca ai auzit de ea, dar nu cred) spune, printre altele: orice persoana are frumusetea ei, dar care nu o descopera toti semenii. Ceea ce este frumos pentru cineva, poate fi urat pentru altcineva.

Scuze dar trebuie sa spun ca esti ramas in urma urat de tot omu'. Iata iti prezint ordine de interes a femeilor din zilele noastre:
1. BANII
2. BANII
3. Iubirea

Deci nu o mai arde atat c iubire in coace si in colo pentru ca nu are rost. Stiu din experienta. Femeile din Romania sunt PROFITATOARE si asta este. N-ai ce sa le faci. Sunt sigur ca nu esti de acord cu mine, dar parerea ta putin ma intereseaza. Tot ceea ce am vrut sa spun ca in Romania fetele pun accent in primul rand pe bani apoi pe individ, iar in strainatate bani nu prea conteaza, daca exista o atractie fizica intre cei doi pot face sex si din prima noapte!!! Nu exista o regula care sa-ti spuna ca nu trebuie sau nu este bine sa faci sex din prima noapte.

Dar cred ca cel care este in "intuneric" esti tu. Supraestimezi femeile. Probabil ai fost crescut printre prea multe femei care iti acordau intr-una atentie.
Eu nu subestimez femeile dar nici nu le privesc ca pe niste fiinte SUPERIOARE.
sus

duran

Guest

scris pe 3 mar 2004 15:38 de duran

Se pare ca am urmarit aceeasi emisiune pe Discovery. Interesanta, nu-i asa? Mi-a placut chestia aia cu "sunt doar specimenele puternice si sanatoase, cu care pot avea urmasi la fel de sanatosi"...Tipule, de unde le ai? Mai ai ceva dragut in tolba ta cu perle, ca sa ne mai uimesti?
Eu te-as sfatui sa nu mai vezi femeia ca pe un animal care se gandeste in mod exclusiv la perpetuarea speciei...Eu cel putin, consider specia umana superioara regnului animal si vegetal. Ramane de constatat cum te consideri tu...

draga zburator...
era vorba de ce este respectivul,- ironic , binenteles- si nicidecum, de cum sau ce consider eu....adika : un mascul nereusit ,probabil , de isi pune atatea probleme ....nu crezi?
sus

verycool

Guest

scris pe 3 mar 2004 17:41 de verycool

Scuze dar trebuie sa spun ca esti ramas in urma urat de tot omu'. Iata iti prezint ordine de interes a femeilor din zilele noastre:
1. BANII
2. BANII
3. Iubirea

Deci nu o mai arde atat c iubire in coace si in colo pentru ca nu are rost. Stiu din experienta. Femeile din Romania sunt PROFITATOARE si asta este. N-ai ce sa le faci. Sunt sigur ca nu esti de acord cu mine, dar parerea ta putin ma intereseaza. Tot ceea ce am vrut sa spun ca in Romania fetele pun accent in primul rand pe bani apoi pe individ, iar in strainatate bani nu prea conteaza, daca exista o atractie fizica intre cei doi pot face sex si din prima noapte!!! Nu exista o regula care sa-ti spuna ca nu trebuie sau nu este bine sa faci sex din prima noapte.

Dar cred ca cel care este in "intuneric" esti tu. Supraestimezi femeile. Probabil ai fost crescut printre prea multe femei care iti acordau intr-una atentie.
ai zis bine frate intrucat melancolicii astia de pe aici care o ard atata cu iubirea inca nu s-au trezit la realitate si chiar ca e influentat mult de femei
sus

verycool

Guest

scris pe 3 mar 2004 18:13 de verycool

Daca ai inteles ca fata care nu face sex la prima intalnire, chiar ocazionala, nu stie sa-si traiasca viata esti handicapat psihic. Iubirea si sexul din dragoste nu este numai apanajul celor casatoriti. A nu sti ceea ce afirma copilita mai sus, ca fetele (cea mai mare parte), prin natura lor, pun pe primul plan iubirea si apoi sexul, te face sa fii un "mutilat" in "razboiul sexual" pe care-l porti.
Iar a te lega de aspectul fizic al unor persoane este un lucru degradant, imoral. Unde ai trait pana acuma?
Filozofia artei (daca ai auzit de ea, dar nu cred) spune, printre altele: orice persoana are frumusetea ei, dar care nu o descopera toti semenii. Ceea ce este frumos pentru cineva, poate fi urat pentru altcineva.
da bine ca ma leg de aspectul fizic ca mai vezi pe la 4 dimineata prin cluburi vreo 2-3 balene sau alta specie de prabusite care s-au anturat cica la dans erotic.Cand baietii se muncesc sa faca loc la ultima bere si femeile se chinuie sa-i ia acasa cat mai sunt buni de ceva si toti ne-am dori sa vedem ceva bun dansand suntem agresati estetic de matoale nasoale care se sparg in dance.Piruete ,maine pe slane, si alte momente de tensiune erotica fac sa tremure berile-n burti
sus

inuendo

Guest

de ce gandesc fetele inapoiat?

scris pe 3 mar 2004 19:10 de inuendo

simplu :
fiindca sunt si baieti care gandesc asa : cum e dl verycool, al carui nick sunt convins ca e o dorinta, din pacate imposibil de realizat cu atitudinea asta.
Cat despre fetele acelea, puile, ele se duc acolo si danseaza, dar fac mai mult de atat, ele dau dovada de curaj, de mult curaj, pe care sunt convins ca nu ai da dovada niciodata.
Ele isi inving complexele ( ceea ce tu nu faci, btw esti plin de complexe) si se duc pe ring, chit ca stiu ca sunt tipi care se chiunuie sa termine o "bere" si care asta gandesc despre ele, dar ele se duc, si se simt bine. Nu te obliga la nimic ele, dar, cred ca poti sa fii nvidios pe cat de bine se simt ele dansand...iar tu stai si mai bei o bere, sperand sa vina o gagiga? sa te ia de mana? cat mai esti bun...
sus

Infector

Expert member
1846 mesaje

scris pe 3 mar 2004 19:14 de Infector

simplu :
fiindca sunt si baieti care gandesc asa : cum e dl verycool, al carui nick sunt convins ca e o dorinta, din pacate imposibil de realizat cu atitudinea asta.
Cat despre fetele acelea, puile, ele se duc acolo si danseaza, dar fac mai mult de atat, ele dau dovada de curaj, de mult curaj, pe care sunt convins ca nu ai da dovada niciodata.
Ele isi inving complexele ( ceea ce tu nu faci, btw esti plin de complexe) si se duc pe ring, chit ca stiu ca sunt tipi care se chiunuie sa termine o "bere" si care asta gandesc despre ele, dar ele se duc, si se simt bine. Nu te obliga la nimic ele, dar, cred ca poti sa fii nvidios pe cat de bine se simt ele dansand...iar tu stai si mai bei o bere, sperand sa vina o gagiga? sa te ia de mana? cat mai esti bun...

Nu prea esti prieten cu cartea de limba romana dl Inuendo

[no ofense]

sus

inuendo

Guest

scris pe 3 mar 2004 19:29 de inuendo

Iti multumesc!!
De fapt sunt grabit, si mai si gresesc, nu sunt perfect , dar incerc.
Faptul ca singurul lucru care ti s-a parut in neregula la ce am scris este ortografia, imi daa convingerea ca am avut dreptate in ce am spus.
Asa, ca , multumesc!!!
sus

YLoveCamelia

Expert member
721 mesaje

scris pe 3 mar 2004 19:33 de YLoveCamelia

bine ca pricepi ti domnu' filozof ;da' cine le a facut proaste si inferioare ?nu m am referit la asa ceva ,m-am referit la faptul ca sunt multe ciuperci grase si urate care isi dau aere de printese si vor sa para ce nu sunt

din dureroasa nefericire pt relatii interumane nu femeile grase si urate au impresiile cele mai flagrante si nejustificate zbatandu se sa para altceva ci acelea care nu se incadreaza neaparat in tipare stricte de frumusete sau uratenie si care vor sa fie marfa chiar daca sunt educate si crescute intr un stil rudimentar inconfundabil , ascultand adesea manele pe la spate, emanand de snobism si originalitate autoinchipuita si profund alterata cu un exclusivism de nedeslusit fiind deci... rupte.

YLoveCamelia

Expert member
721 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: de ce gand

scris pe 3 mar 2004 20:40 de YLoveCamelia

am sa te dezamagesc... profund...(poate, totusi, nu...nu cred ca exista sub nici o forma notiunea de "profund", in tine...)...am doar 18 shi doua luni

din nefericire mare exista in prea rare persoane profunzime....in alte domenii exista si persista sa existe surplus din conceptia asta in diferite acceptiuni insa...regretabil.

valy2jan

Veteran member
298 mesaje

scris pe 4 mar 2004 02:47 de valy2jan

1. BANII
2. BANII
3. Iubirea

1. Nu m-amm adresat tie: nu manca c... in locul altuia.
2. Faptul ca nu iti pasa de parerea mea dovedeste cat de mic ti-e creierasul: nu mai incape nimic in el inafara parerilor tale care pot fi si gresite. Stii ca aceasta e o boala psihica? A mai suferit cineva de ea si a fost impuscat.
3. Nu sti nici macar sa retii ideile din ce am scris: eu am spus ca intre sex si iubire femeile pun pe primul plan iubirea; nu m-am referit la ce ocupa primul loc in interesul femeilor. Macar daca citeai ce s-a scris pe acest forum si tot cunosteai aceasta problema, fara sa mai citesti o carte de specialitate in acest sens, deoarece e prea greu pentru tine.
4. Ma faci sa cred ca ori traiesti intr-o cloaca suburbana, unde nu mai exista simtaminte, ori suferi de o alta boala psihica.
5. Nu, nu am fost crescut printre femei, ci dimpotriva, aproape numai printre barbati.
6. Meseria mea este de a lucra cu sufletul omului, deci da-mi voie sa-ti spun ca ma pricep putin la problema.
7. Afirmatia ca din experienta sti ca iubirea nu are rost demonstreaza micimea sufletului tau si nu pot sa te acuz: de la cel ce nu are nici Dumnezeu nu cere.
8. Eu nu am spus ca fata nu trebuie sa faca sex la prima intalnire: am spus ca nu poti sa-i ceri unei fete sa faca sex la prima intalnire, iar daca nu accepta sa spui ca e inapoiata. Nici in strainatate, inafara femeilor de moravuri usoare, nu fac sex la prima intalnire.
7. Referitor la faptul ca te legi de fizicul unor persoane pot sa-ti spun ca este tot o boala psihica.
Ca o concluzie pot sa-ti spun un singur lucru: CAUTA-TE, baiatule, ca ai boli grave.
Si nu-mi raspunde ca unde-ti vad "numele" nu citesc.

Imi cer scuze celorlalti vizitatori ca am folosit asemenea ton, dar am vrut sa intelraga si rino.

fara sex nu am exista
sus

rul3r

Veteran member
317 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: de ce

scris pe 4 mar 2004 04:26 de rul3r

din nefericire mare exista in prea rare persoane profunzime....in alte domenii exista si persista sa existe surplus din conceptia asta in diferite acceptiuni insa...regretabil.

uat?
sus

verycool

Guest

scris pe 1 apr 2004 13:24 de verycool

simplu :
multam de remarca domnule dar sa stii ca mai bine ma lipsesc de curajul lor si de ele pt ca polueaza vizual si in ceea ce priveste invidia stai relaxat.Apropo,mai treci pe la scoala
sus
Pagina 2 din 3
«   1   2   3   »

loading...

Ai probleme sexuale si nu ai la cine sa apelezi? Sunt Doina Panait, consilierul seXpert.ro, si iti stau la dispozitie!

spune-mi problema ta!
seXpert.ro iti pune la dispozitie o baza de date completa despre dragoste, sex, viata sexuala, sanatate si probleme sexuale!

vezi lista de articole!

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare 
    Nu esti logat!

Login | Nu ai cont? Creeaza cont nou

Ai o problema? Noi avem raspunsul

Citeste sfaturile consilierului!
MARIREA PENISULUI

Membri on-line:

29 vizitatori si 0 membri sunt online:

Vezi toti membrii online