Sunt incepatoare: sa-i fac sex oral?

Pagina 1 din 1
1

claudia

Guest

Sunt incepatoare: sa-i fac sex oral?

scris pe 19 iul 2009 20:18 de claudia

Buna tuturor!De ceva timp mi-am inceput viata sexuala si pot sa spun ca imi place foarte mult sa fac dragoste cu prietenul meu,bineinteles ca facem si sex dar problema e alta el imi face mie sex oral si as vrea sa ii fac si eu lui pt ca il iubesc foarte mult dar am o retinere si mai ales nu am curajul sa o fac.Ce as putea sa fac in privinta asta?pt ca stiu ca e un gest egoist din partea mea.Pana acum nu mi-a reprosat asta dar mi-e teama ca o sa o faca.
sus

Firentze

Expert member
546 mesaje

Re: dati-mi un sfat pls...

scris pe 19 iul 2009 20:58 de Firentze

Si eu mi-am inceput viata sexuala de curand si inca nu-mi dau seama care e diferenta intre sex si dragoste...(presupun ca daca e cu prietenul si-l iubesc atat de mult se numeste dragoste:-?)asa ca nu cred ca te pot ajuta cu problema ta...e vorba si de inhibitie aici la tine...

0604
sus

claudia

Guest

Re: Re: dati-mi un sfat pls...

scris pe 19 iul 2009 21:14 de claudia

Si eu mi-am inceput viata sexuala de curand si inca nu-mi dau seama care e diferenta intre sex si dragoste...(presupun ca daca e cu prietenul si-l iubesc atat de mult se numeste dragoste:-?)asa ca nu cred ca te pot ajuta cu problema ta...e vorba si de inhibitie aici la tine...
mersi oricum,dar hai sa iti explic,de obicei fetele vor dragoste iar baietii sex,chestia e ca dragoste faci cu persoana pe care o iubesti deci implica sentimente,iar sexul nu prea.Oricum astept sfaturi de la cei care ma pot ajuta.
sus

sweety16

Expert member
1226 mesaje

Re: Re: Re: dati-mi un sfat pls...

scris pe 20 iul 2009 00:02 de sweety16

mersi oricum,dar hai sa iti explic,de obicei fetele vor dragoste iar baietii sex,chestia e ca dragoste faci cu persoana pe care o iubesti deci implica sentimente,iar sexul nu prea.Oricum astept sfaturi de la cei care ma pot ajuta.

Deci sa inteleg ca voi faceti dragoste (adica va iubiti) dar faceti si sex.Sa inteleg ca atunci renuntati la sentimente

In fine...cat despre oral treci la treaba nu trebuie sa ai inhibitii.El iti face va iubiti fa-i si tu.Cum ziceai si tu odata si odata tot iti va cere sau iti va reprosa asta.

"Desi barfa facuta de femei e peste tot privita ca fiind ridicola,josnica si triviala,cea facuta de barbati,si mai ales daca e despre femei,se numeste teorie,idee sau fapt"

"Ca sa afli defectele unei fete,laud'o in fata prietenelor ei"
sus

Incepator

Expert member
1708 mesaje

Re: Re: Re: Re: dati-mi un sfat pls...

scris pe 20 iul 2009 00:41 de Incepator

1.Incearca ceva tarie (in cantitai mici sau doar cat ai nevoie sa prinzi curaj - totusi cantitati mici !!!) .
2. Ceva frisca pe ea, ciocolatasau nu stiu, ceva sa o faca atractiva .
3.Autosugestie - mereu spune-ti tie in minte : E ceva normal , trebuie sa o fac, nu e nimic rau, totul va fi bine .
4. Incearca sa cobori de la urechi in jos...gat...piept...abdomen.... ...........

tertsetsergwergwrgwegwer
sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

Re: dati-mi un sfat pls...

scris pe 20 iul 2009 01:12 de ExoticDream

fac dragoste cu prietenul meu,bineinteles ca facem si sex

Tu poti sa delimitezi cele doua variante?!? Ce intelegi tu prin a face dragoste cu prietenul tau? Dar prin a face sex?

dar problema e alta el imi face mie sex oral si as vrea sa ii fac si eu lui pt ca il iubesc foarte mult dar am o retinere si mai ales nu am curajul sa o fac.Ce as putea sa fac in privinta asta?

Pai si ce te retine? De fapt.... mai bine te-as intreba altceva: il iubesti? Nu de alta, dar daca il iubesti dorinta de a-l face sa simta cat mai multa placere te-ar "dirija" si catre sexul oral, intre altele, plus ca a-l vedea pe el incantat te-ar excita si pe tine... Daca nu il (prea) iubesti, iti inteleg retinerea.... a face sex oral este un gest mult prea intim pentru a fi la indemana unui incepator in ale sexului in absenta sentimentelor...

In privinta "tehnicii", iarasi conteaza sentimentele dintre voi. De ce? Simplu: nu ca sentimentele te-ar invata automat ce si cum sa faci, insa cand ele presupun o comunicare speciala, la toate nivelele, astfel incat prietenul tau nu va rade de tine si nici nu se va supara daca esti neindemnatica la inceput; dimpotriva, te va ghida ca sa inveti si totul va decurge normal. Incearca!

"Nu inteleg cum pot exista oameni indiferenti in aceasta lume, cum pot exista suflete care nu se chinuiesc, inimi care nu cred, simtiri care nu vibreaza, lacrimi care nu plang..."(E.Cioran)

"Nimeni pe lumea asta, barbat sau femeie, nu merita lacrimile tale. Iar cel care le merita nu te va face sa plangi..." (G.G.Marquez)
sus

claudia

Guest

Re: Re: dati-mi un sfat pls...

scris pe 20 iul 2009 01:52 de claudia

Tu poti sa delimitezi cele doua variante?!? Ce intelegi tu prin a face dragoste cu prietenul tau? Dar prin a face sex?

Pai si ce te retine? De fapt.... mai bine te-as intreba altceva: il iubesti? Nu de alta, dar daca il iubesti dorinta de a-l face sa simta cat mai multa placere te-ar "dirija" si catre sexul oral, intre altele, plus ca a-l vedea pe el incantat te-ar excita si pe tine... Daca nu il (prea) iubesti, iti inteleg retinerea.... a face sex oral este un gest mult prea intim pentru a fi la indemana unui incepator in ale sexului in absenta sentimentelor...

In privinta "tehnicii", iarasi conteaza sentimentele dintre voi. De ce? Simplu: nu ca sentimentele te-ar invata automat ce si cum sa faci, insa cand ele presupun o comunicare speciala, la toate nivelele, astfel incat prietenul tau nu va rade de tine si nici nu se va supara daca esti neindemnatica la inceput; dimpotriva, te va ghida ca sa inveti si totul va decurge normal. Incearca!

Il iubesc foarte mult si el ma iubeste evident,dar mi-e teama ca apoi ma va considera o c**** si nici macar nu stiu daca m-as descurca
sus

claudia

Guest

Re: Re: Re: Re: dati-mi un sfat pls...

scris pe 20 iul 2009 01:57 de claudia

Deci sa inteleg ca voi faceti dragoste (adica va iubiti) dar faceti si sex.Sa inteleg ca atunci renuntati la sentimente

In fine...cat despre oral treci la treaba nu trebuie sa ai inhibitii.El iti face va iubiti fa-i si tu.Cum ziceai si tu odata si odata tot iti va cere sau iti va reprosa asta.
probabil ca eu m-am exprimat gresit,dar iti repet nu renuntam la sentimente deoarece ne iubim fff mult.Vroiam sa zic ca el vrea sex,iar eu dragoste la asta ma refeream.Oricum problema nu e asta.E ceea ce am zis mai sus
sus

claudia

Guest

Re: Re: Re: Re: Re: dati-mi un sfat pls...

scris pe 20 iul 2009 01:58 de claudia

1.Incearca ceva tarie (in cantitai mici sau doar cat ai nevoie sa prinzi curaj - totusi cantitati mici !!!) .
2. Ceva frisca pe ea, ciocolatasau nu stiu, ceva sa o faca atractiva .
3.Autosugestie - mereu spune-ti tie in minte : E ceva normal , trebuie sa o fac, nu e nimic rau, totul va fi bine .
4. Incearca sa cobori de la urechi in jos...gat...piept...abdomen.... ...........

mersi pt sfat
sus

reluxx

Newbie
3 mesaje

Re: Sunt incepatoare: sa-i fac sex oral?

scris pe 21 iul 2009 18:14 de reluxx

Buna tuturor!De ceva timp mi-am inceput viata sexuala si pot sa spun ca imi place foarte mult sa fac dragoste cu prietenul meu,bineinteles ca facem si sex dar problema e alta el imi face mie sex oral si as vrea sa ii fac si eu lui pt ca il iubesc foarte mult dar am o retinere si mai ales nu am curajul sa o fac.Ce as putea sa fac in privinta asta?pt ca stiu ca e un gest egoist din partea mea.Pana acum nu mi-a reprosat asta dar mi-e teama ca o sa o faca.

Cu siguranta,faptul ca el iti face sex oral, este o invitatie sa-i faci si tu lui. Tu trebuie doar sa incepi....restul vine d la sine. SUCCES!!
sus

Firentze

Expert member
546 mesaje

Re: Re: Sunt incepatoare: sa-i fac sex oral?

scris pe 21 iul 2009 20:12 de Firentze

a face sex oral este un gest mult prea intim pentru a fi la indemana unui incepator in ale sexului in absenta sentimentelor...

Adica ce daca nu-ti face sex oral nu te iubeste si nu implica sentimente?

0604
sus

sweetgirl16

Expert member
512 mesaje

Re: Re: Re: Sunt incepatoare: sa-i fac sex oral?

scris pe 2 aug 2009 12:04 de sweetgirl16

Adica ce daca nu-ti face sex oral nu te iubeste si nu implica sentimente?
aberatii,ce daca nu ii faci oral inseamna ca nu il iubesti?lol

Amprentele digitale si fulgii de zapada nu sunt singurele elemente caracterizate prin unicitate absoluta...
sus

simosimina

Expert member
4400 mesaje

scris pe 2 aug 2009 12:47 de simosimina

Niciodata sa nu faci ceva din obligatie, ci sa faci doar daca iti doresti. Cat despre sexul oral acelasi lucru il pot spune. Trebuie sa fi tu pregatita sa faci acest pas.. Iar daca el continua sa iti reproseze ca el iti face si tu nu...inseamna ca nu prea te merita asa mult cum crezi tu... Daca te iubeste cu adevarat...hai iti zice o data ca si-ar dori, dar nu sub forma de repros...

“Today’s mighty oak is just yesterday’s nut, that held its ground.”
sus

SORIN28

Expert member
3805 mesaje

scris pe 2 aug 2009 15:16 de SORIN28

Niciodata sa nu faci ceva din obligatie, ci sa faci doar daca iti doresti. Cat despre sexul oral acelasi lucru il pot spune. Trebuie sa fi tu pregatita sa faci acest pas.. Iar daca el continua sa iti reproseze ca el iti face si tu nu...inseamna ca nu prea te merita asa mult cum crezi tu... Daca te iubeste cu adevarat...hai iti zice o data ca si-ar dori, dar nu sub forma de repros...

Eu am impresia ca tu ori ai probleme cu cititul ori ai scris cand ai venit dupa un chef. Unde vezi tu ca ii reproseaza faptul ca ea nu face oral? Ea doar se gandeste ca ii va reprosa...atat si nimic mai mult.

Citeste mai bine, chiar si de mai multe ori, ca sa fii sigura ca ai inteles despre ce se vorbeste

Radio Greu de difuzat

http://radio-host.ro:8012/
sus

simosimina

Expert member
4400 mesaje

Re: Re: Re: Sunt incepatoare: sa-i fac sex oral?

scris pe 2 aug 2009 15:31 de simosimina

Eu am impresia ca tu ori ai probleme cu cititul ori ai scris cand ai venit dupa un chef. Unde vezi tu ca ii reproseaza faptul ca ea nu face oral? Ea doar se gandeste ca ii va reprosa...atat si nimic mai mult.

Citeste mai bine, chiar si de mai multe ori, ca sa fii sigura ca ai inteles despre ce se vorbeste

)) nu am citit bine)))))))))))))))))))) avand in vedere ca nu am dormit deloc aseara))

sus

sweetgirl16

Expert member
512 mesaje

scris pe 3 aug 2009 14:31 de sweetgirl16

bine zis!

Amprentele digitale si fulgii de zapada nu sunt singurele elemente caracterizate prin unicitate absoluta...
sus

Black_06

Veteran member
240 mesaje

Re: Re: Re: Re: Sunt incepatoare: sa-i fac sex ora

scris pe 3 aug 2009 17:46 de Black_06

)) nu am citit bine)))))))))))))))))))) avand in vedere ca nu am dormit deloc aseara))

De ce nu ai dormit aseara?
Din cauza caldurii?.....
It was a joke,don't get upset on me ....

"Iti trebuie totusi cap ca sa iti dai seama ca esti prost"
sus

Jo

Junior member
11 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Sunt incepatoare: sa-i fac sex

scris pe 3 aug 2009 21:56 de Jo

in primul rand de cat timp sunteti impreuna ? daca vrei ii poti spune ca nu ai mai facu asa ceva, oricum daca te iubeste nu te va considera niciodata o c****. dar in orice caz, daca nu te simti pregatita nu o face.
sus

claudia

Guest

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Sunt incepatoare: sa-i fac

scris pe 3 aug 2009 23:38 de claudia

in primul rand de cat timp sunteti impreuna ? daca vrei ii poti spune ca nu ai mai facu asa ceva, oricum daca te iubeste nu te va considera niciodata o c****. dar in orice caz, daca nu te simti pregatita nu o face.
suntem impreuna de 2 ani pe care ii implinim luna asta dar viata sexuala mi-am inceput-o abia de 3 luni cu el pt ca nu m-am simtit pregatita,si va dati seama daca m-a asteptat atat...chiar nu stiu ce sa fac
sus

simosimina

Expert member
4400 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Sunt incepatoare: sa-i fac sex

scris pe 4 aug 2009 00:04 de simosimina

De ce nu ai dormit aseara?
Din cauza caldurii?.....
It was a joke,don't get upset on me ....

am fost la o zi de nastere si am avut si niste peripetii cu masina )))))))

sus

simosimina

Expert member
4400 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Sunt incepatoare: sa-i

scris pe 4 aug 2009 00:06 de simosimina

suntem impreuna de 2 ani pe care ii implinim luna asta dar viata sexuala mi-am inceput-o abia de 3 luni cu el pt ca nu m-am simtit pregatita,si va dati seama daca m-a asteptat atat...chiar nu stiu ce sa fac

sa faci asta numai cand te simti pregatita..nu din obligatie..
O sa vezi ca o sa iti placa

sus

Jo

Junior member
11 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Sunt incepatoare:

scris pe 4 aug 2009 21:49 de Jo

ei bine eu zic sa mai astepti, daca nu te simti inca pregatita. nu te obliga nimeni. ai putea sa discuti cu el tema asta..
sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Sunt incepatoa

scris pe 5 aug 2009 02:05 de ExoticDream

ai putea sa discuti cu el tema asta..

Marturisesc ca nu inteleg chestia asta: esti intr-o relatie de cuplu de aproximativ doi ani, intre tine si partener sunt sentimente de iubire, faceti dragoste si totusi nu te simti suficient de aproape de partener incat sa discuti despre sexul oral?!? Dupa parerea mea, de la un anumit nivel al relatiei in sus, ar fi normal sa existe comunicare aproape perfecta, sa te simti liber sa vorbesti despre absolut orice!!!

"Nu inteleg cum pot exista oameni indiferenti in aceasta lume, cum pot exista suflete care nu se chinuiesc, inimi care nu cred, simtiri care nu vibreaza, lacrimi care nu plang..."(E.Cioran)

"Nimeni pe lumea asta, barbat sau femeie, nu merita lacrimile tale. Iar cel care le merita nu te va face sa plangi..." (G.G.Marquez)
sus

claudia

Guest

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Sunt incep

scris pe 5 aug 2009 18:55 de claudia

Marturisesc ca nu inteleg chestia asta: esti intr-o relatie de cuplu de aproximativ doi ani, intre tine si partener sunt sentimente de iubire, faceti dragoste si totusi nu te simti suficient de aproape de partener incat sa discuti despre sexul oral?!? Dupa parerea mea, de la un anumit nivel al relatiei in sus, ar fi normal sa existe comunicare aproape perfecta, sa te simti liber sa vorbesti despre absolut orice!!!

crede-ma ca exista comunicare destula,chiar am discutat cu el pe tema asta,m-a intrebat acum ceva timp de ce nu vreau sa fac asta si i-am spus ca nu sunt pregatita.El nu mi-a reprosat niciodata dar cum am mai zis mi-e teama sa nu o faca pt ca m-as simti naspa
sus

chinesegirl

Senior member
68 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Sunt i

scris pe 5 aug 2009 19:45 de chinesegirl

crede-ma ca exista comunicare destula,chiar am discutat cu el pe tema asta,m-a intrebat acum ceva timp de ce nu vreau sa fac asta si i-am spus ca nu sunt pregatita.El nu mi-a reprosat niciodata dar cum am mai zis mi-e teama sa nu o faca pt ca m-as simti naspa
daca nu esti pregatita,nu face asta ca sa nu regreti mai apoi.mai asteapta putin.sunt sigura ca prietenul tau nu te va forta
sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Sunt i

scris pe 5 aug 2009 20:33 de ExoticDream

Daca exista comunicare destula plus sentimente, ce te opreste sa incerci? Nu trebuie sa-ti iasa ca in filmele XXX de prima data, el nu te va critica. Ma gandesc ca, daca il iubesti, dorinta de a-i oferi aceasta placere te va excita si pe tine....

sus

Alina

Guest

scris pe 18 aug 2009 02:36 de Alina

hamm.. nush ce sa iti spun eu cu prietenul meu ne facem sex oral reciproc.. si mie mi-a fost un pik naspa la inceput ca ma gandeam "ce?! eu? cum sa fac asa ceva? e gretos.. aiurea..etc" dar nu a fost deloc asa... insa trebuie sa fii pregatita mental pentru asta.. nu te mai gandi la nimic altceva, ci doar la voi doi lasa-te purtata de val... bafta!
sus
Pagina 1 din 1
1

loading...

Ai probleme sexuale si nu ai la cine sa apelezi? Sunt Doina Panait, consilierul seXpert.ro, si iti stau la dispozitie!

spune-mi problema ta!
seXpert.ro iti pune la dispozitie o baza de date completa despre dragoste, sex, viata sexuala, sanatate si probleme sexuale!

vezi lista de articole!

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare 
    Nu esti logat!

Login | Nu ai cont? Creeaza cont nou

Ai o problema? Noi avem raspunsul

Citeste sfaturile consilierului!
MARIREA PENISULUI

Membri on-line:

38 vizitatori si 0 membri sunt online:

Vezi toti membrii online