Am 15 ani si prietenul meu vrea sa facem sex

Pagina 1 din 1
1

__

Newbie
1 mesaje

Am 15 ani si prietenul meu vrea sa facem sex

scris pe 11 aug 2009 21:32 de __

Buna..am 15 ani jumatate si prietenul meu vrea sa o facem...ca fata este ceva rau in a face-o?.. ...si el isi doreste sa imi faca oral..sa il las?..tin Mult la el si el tine la mine..nu vreau sa ne certam din cauza asta
sus

intrebari

Junior member
20 mesaje

Re: Buna

scris pe 11 aug 2009 22:00 de intrebari

Buna..am 15 ani jumatate si prietenul meu vrea sa o facem...ca fata este ceva rau in a face-o?.. ...si el isi doreste sa imi faca oral..sa il las?..tin Mult la el si el tine la mine..nu vreau sa ne certam din cauza asta

may,dak te iubeste nu se v-a supara pt k nu te culci q el; trebuie sa te gandesti bn dak vei face pasul asta si dak merita persoana respectiva si nu cred k e cv rau in asta, fiecare face ce vrea q corpul ei/lui,,,e viata ta,,orikm u stii m bn ce e in mintea ta, iar faza q oralul..chestiile astea nu se planifica..vin de l sine..si app, sa nu te puna sa ii faci si tu oral..dak vrei, e problema ta, dar dak nu vrei, sa ii pui in vedere de l inceput, "te las sa imi faci...eu nu o sa fac aceeasi chestie.." k sa nu ai surprize..:*:*:*

aaaa
sus

madagascar

Senior member
77 mesaje

Re: Re: Buna

scris pe 11 aug 2009 22:09 de madagascar

Dar voi ati observat un lucur...
O FATA CAND ESTE NEVOITA SA FACA SEX NU SE MAI GANDESTE DACA ESTE PREGATITA SAU DACA ESTE PREA MICA SAU DACA VREA / SAU NU SA PROFITE DE EA ... intra frumos pe forum..face cont si intreaba ) ) ) Jesus Christ

Cum sa uit zambetul tau,
Cum sa uit privirea ta,
Cum sa uita ca inca te iubesc,
Mai mult decat propria-mi viata, mai mult decat nimic

Poti sa ma alungi din viata ta,
Poti sa negi ca ma iubeai,
Dar niciodata nu te voi uita,
sus

simosimina

Expert member
4400 mesaje

scris pe 12 aug 2009 02:23 de simosimina

Doar daca esti pregatita. Daca te iubeste te va astepta..asa este normal. Probabil este la varsta la care vrea sa experimenteze..
Nu vrei sa va certati din cauza asta si de aceea ai vrea sa cedezi? CHiar daca nu esti pregatita psihic? Mare prostie faci.
E problema ta ce faci. noi aici suntem mai mari ca tine..si poate vedem prin alta prisma ceea ce ai scris tu...

“Today’s mighty oak is just yesterday’s nut, that held its ground.”
sus

costin91

Junior member
15 mesaje

scris pe 12 aug 2009 02:58 de costin91

Parerea mea este ca esti cam mica sa-ti incepi viata sexuala.Consider ca ar trebui sa te mai gandesti chiar daca el isi doreste sa faceti sex, pentru ca tu trebuie sa-ti doresti la fel de mult si sunt de luat in calcul si consecintele sexului in sine la varsta ta.Chiar daca tii mult la el nu trebuie sa-i faci neaparat pe plac.In privinta sexului oral ...vezi sa nu evolueze in altceva...sper ca ti-am putut fi de ajutor
sus

Rayzolo

Senior member
81 mesaje

scris pe 16 aug 2009 03:41 de Rayzolo

Depinde de tine daca eshty pregatita.Daca esti fao.

Am un an pe comunitate , acum doar ma amuz.
sus

Black_06

Veteran member
240 mesaje

scris pe 16 aug 2009 16:53 de Black_06

Pfffff....dilema vietii ei,de abia a inceput liceul si se gandeste daca sa faca sex sau nu,mai draga....de ce iti focalizezi grijile catre scoala,catre un viitor stralucit care iti va forma o personalitate demna de admirat??
Gaseste dracu' alte preocupari....unde vom ajunge daca toti "picii" se gandesc cum sa faca sex in loc sa se gandeasca la scoala??

Dar nici nu ma mai mir,deodata ce noi avem parlamentari care pronunta "GOAGAL" sau care habar nu au sa conjuge un verb sau habar nu au de o limba straina....

Hai copila,nu sta sa asculti toate sfaturile cu :

-Daca esti pregatita,fa-o
-Returneaza-i si tu sexul oral

Vezi ce faci acolo la scoala,prietenul tau daca te iubeste va intelege asta,crede-ma si te va astepta

"Iti trebuie totusi cap ca sa iti dai seama ca esti prost"
sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

Re: Re: Buna

scris pe 17 aug 2009 01:47 de ExoticDream

Pfffff....dilema vietii ei,de abia a inceput liceul si se gandeste daca sa faca sex sau nu,mai draga....

Vezi ce faci acolo la scoala,prietenul tau daca te iubeste va intelege asta,crede-ma si te va astepta

Si in cazul asta, ca si in cel de 13 ani, votez tot NU. Ce s-or grabi, frate, in halul asta?!? Sa faca doi ani intr-un an la scoala n-ar vrea nimeni, dar la sex inainte sa vorbeasca romaneste dau navala aproape toti!

"Nu inteleg cum pot exista oameni indiferenti in aceasta lume, cum pot exista suflete care nu se chinuiesc, inimi care nu cred, simtiri care nu vibreaza, lacrimi care nu plang..."(E.Cioran)

"Nimeni pe lumea asta, barbat sau femeie, nu merita lacrimile tale. Iar cel care le merita nu te va face sa plangi..." (G.G.Marquez)
sus

Rayzolo

Senior member
81 mesaje

Re: Am 15 ani si prietenul meu vrea sa facem sex

scris pe 19 aug 2009 06:19 de Rayzolo

Am avut si eu o prietena si era moarta dupa.... Si tocmai aseara mam certat cu ea si iam spus ca ar trebui sa se gandeasca la scoala.Mam simtit putin ciudat pentru ca eu ar fi trebuit sa ii propun ei sa facem sex. Dar nu am vrut pentru ca am 14 ani. Poate cand fac 16 o sa-mi incep viatza sexuala. Pana atunci scoala este importanta pentriu mine. La fel trebuie sa fie si la tine, tinete de scoala.

Am un an pe comunitate , acum doar ma amuz.
sus

cristina

Guest

Re: Re: eu am 14 ani

scris pe 19 aug 2009 09:48 de cristina

bey nush c sa spun..daka u ti molt la el si sti sigur ca tine la tine atunci ar trebui sa faci astapt ca ai deja 16 ani nu ar avea nikdaka tineti unul la altul cu adevarat fao
sus

cristina

Guest

Re: Re: Re:

scris pe 19 aug 2009 09:56 de cristina

black 06...da baiatu daka o iubeste o va astepta dar cat sa o astepte..daka faci sex nu inseamna ca uiti de sk..in ziua de astezi molti tineri\tinere fak sex din placereasa ca fata-o fao dakadar mai intai vezi daka baiatul meritaoricat te-ar iubi el nu va astepta pana la 20 de anisper sa-ti fie de folos:*:*:*
sus

leppflops17

Veteran member
198 mesaje

Re: Re: Re: Buna

scris pe 19 aug 2009 10:52 de leppflops17

Si in cazul asta, ca si in cel de 13 ani, votez tot NU. Ce s-or grabi, frate, in halul asta?!? Sa faca doi ani intr-un an la scoala n-ar vrea nimeni, dar la sex inainte sa vorbeasca romaneste dau navala aproape toti!

Lasa ca am vrut eu 2in1 da s'a gandit minunata noastra ministra a educatiei, dna. Andronescu, sa nu ne mai lase sa facem 2 ani intr'un an... sa facem 13 clase in loc de 12... s.am.d.

Inca un pic, si il invie si pe Ceausescu!

Da' ia ganditi'va voi un pic, daca ar mai fi Elena Ceausescu cu "interzicerea avortului"? Va dati seama ce ar fi pe forumu asta acu? Numai subiecte cu obiecte lungi si subtiri gen andrelele bunicii, baitza calda, pastile nocive pt fat si tot felu' de baliverne!

leppflops17 BumbleBee.

Let me sign!
sus

Deejay

Guest

Re: Re: Re: Re: Buna

scris pe 22 aug 2009 03:21 de Deejay

Fata draga o sa iti raspund cu o intrebare: Te iubeste pentru ceea ce reprezinti tu pentru el, pentru ceea ce sti sa faci, pentru sufletul tau, sau doar pentru cat de bine arati? E o problema mare in ziua de azi. Si inca ceva esti la o varsta la care poti confunda foarte usor sentimentul de iubire cu cel de atasare. Iubirea nu se exprima in cuvinte........iubirea se arata.......iubirea se simte. Poate peste 2 luni te desparti de el iar baietii vin si pleaca dar indiferent ce te gandesti sa faci fao incat sa ramai cu demnitatea de a tine capul sus stiind ca ai facut ceea ce ai simtit tu cu adevarat si nu ai facut ceea ce si-ar dori el doar de dragul de al pastra langa tine. Daca nu intelege ca nu esti pregatita sa stii ca baieti minunati sunt destui, trebuie doar sa cauti cu sufletul si nu dupa cum ii imbracat sau cat de fitzos e. Nu de alta da p..a nu are alt gust in BMW cum sustin unele. Mult succes si toate cele bune pentru tine
sus

Black_06

Veteran member
240 mesaje

Re: Re: Re: Re:

scris pe 22 aug 2009 12:19 de Black_06

black 06...da baiatu daka o iubeste o va astepta dar cat sa o astepte..daka faci sex nu inseamna ca uiti de sk..in ziua de astezi molti tineri\tinere fak sex din placereasa ca fata-o fao dakadar mai intai vezi daka baiatul meritaoricat te-ar iubi el nu va astepta pana la 20 de anisper sa-ti fie de folos:*:*:*

...parca o vad cum peste 2 luni posteaza cum ca:

1.Am facut sex oral cu prietenul meu,pot ramane gravida??
2.Am facut sex neprotejat cu prietenul meu,pot ramane gravida?
3.Prietenul meu m-a parasit fiindca s-a saturat de mine,ce sa fac?
4.Ma dor sanii,mi-a intarziat menstruatia s.a.m.d....

Deci,intai ceva cunostinte despre sex,ceva documentatie....

Nuuuuu...cum i-a cerut iubitul gata...sare direct in "...."

Comen on Cristina,are 15 ani,daca o intrebi cand s-a infaptuit MAREA UNIRE habar nu are si gata,hai sa ne sexam ca vrea neaparat iubitul...

Tipa este destul de tinerica,el normal ca vrea sex,ea daca este desteapta ii va spune sa aiba putina rabdare,daca o iubeste o va astepta si nu ma refer la ani....ca doar tipul nu va muri daca o asteapta cateva luni ...

Iti dai seama ca sigur va mai avea un iubit care o poate intreba la ce varsta si-a pierdut virginitatea,cu un astfel de raspuns te rog sa ma crezi ca parerea lui se va schimba radical...mai ales daca este un tip care apreciaza integritatea....

So...daca te arde neaparat sa te sexezi te rog sa o faci,dar fa-o fiindca simti ca vrei,nu ca vrea el

sus

andreiu21

Veteran member
342 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re:

scris pe 22 aug 2009 13:34 de andreiu21

...parca o vad cum peste 2 luni posteaza cum ca:

1.Am facut sex oral cu prietenul meu,pot ramane gravida??
2.Am facut sex neprotejat cu prietenul meu,pot ramane gravida?
3.Prietenul meu m-a parasit fiindca s-a saturat de mine,ce sa fac?
4.Ma dor sanii,mi-a intarziat menstruatia s.a.m.d....

Deci,intai ceva cunostinte despre sex,ceva documentatie....

Nuuuuu...cum i-a cerut iubitul gata...sare direct in "...."

Comen on Cristina,are 15 ani,daca o intrebi cand s-a infaptuit MAREA UNIRE habar nu are si gata,hai sa ne sexam ca vrea neaparat iubitul...

Tipa este destul de tinerica,el normal ca vrea sex,ea daca este desteapta ii va spune sa aiba putina rabdare,daca o iubeste o va astepta si nu ma refer la ani....ca doar tipul nu va muri daca o asteapta cateva luni ...

Iti dai seama ca sigur va mai avea un iubit care o poate intreba la ce varsta si-a pierdut virginitatea,cu un astfel de raspuns te rog sa ma crezi ca parerea lui se va schimba radical...mai ales daca este un tip care apreciaza integritatea....

So...daca te arde neaparat sa te sexezi te rog sa o faci,dar fa-o fiindca simti ca vrei,nu ca vrea el

Daca lumea ar simti ca e pregatita, nu ar mai intreba pe forum lucrurile astea...dar se pare ca "lumea" e cofuza si putin speriata...

Nevermind!
sus

baby

Expert member
3569 mesaje

scris pe 22 aug 2009 19:51 de baby

O FATA CAND ESTE NEVOITA SA FACA SEX NU SE MAI GANDESTE DACA ESTE PREGATITA SAU DACA ESTE PREA MICA SAU DACA VREA / SAU NU SA PROFITE DE EA ... intra frumos pe forum..face cont si intreaba ) ) ) Jesus Christ

ft adevarat
dar trist
si totusi e amuzant cum ai zis tu

http://www.youtube.com/watch?v=pBUxuyYC96o

sus

Black_06

Veteran member
240 mesaje

scris pe 23 aug 2009 23:33 de Black_06

Inspiratie din mass-media ....

Intreaba publicul sau suna un prieten....

Daca ar alege 50/50 s-ar rezuma la petting

sus

Blonde

Junior member
17 mesaje

Re: Am 15 ani si prietenul meu vrea sa facem sex

scris pe 2 sep 2009 11:52 de Blonde

cata graba . Daca ai vrea intr-adevar sa o faci nu ai mai intreba pe forumuri.Cat despre oral..ar putea fi un mic pas inaintea celui mare
sus
Pagina 1 din 1
1

loading...

Ai probleme sexuale si nu ai la cine sa apelezi? Sunt Doina Panait, consilierul seXpert.ro, si iti stau la dispozitie!

spune-mi problema ta!
seXpert.ro iti pune la dispozitie o baza de date completa despre dragoste, sex, viata sexuala, sanatate si probleme sexuale!

vezi lista de articole!

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare 
    Nu esti logat!

Login | Nu ai cont? Creeaza cont nou

Ai o problema? Noi avem raspunsul

Citeste sfaturile consilierului!
MARIREA PENISULUI

Membri on-line:

43 vizitatori si 0 membri sunt online:

Vezi toti membrii online