Virgina la 19 ani...

Pagina 2 din 3
«   1   2   3   »

Andreea Mugu

Guest

Ce naspeta

scris pe 15 aug 2009 22:31 de Andreea Mugu

du-te dreaqu e naspeta.... poi la 19 ani ma culcasem deja qu 10 baieti...
sus

sweety16

Expert member
1226 mesaje

Re: Ce naspeta

scris pe 15 aug 2009 23:02 de sweety16

du-te dreaqu e naspeta.... poi la 19 ani ma culcasem deja qu 10 baieti...

Si...tu te lauzi cu asta?

"Desi barfa facuta de femei e peste tot privita ca fiind ridicola,josnica si triviala,cea facuta de barbati,si mai ales daca e despre femei,se numeste teorie,idee sau fapt"

"Ca sa afli defectele unei fete,laud'o in fata prietenelor ei"
sus

justme18

Junior member
20 mesaje

Re: Virgina la 19 ani...

scris pe 16 aug 2009 18:00 de justme18

este normal..?

da este normal...de ce nu ar fi?
nu trebuie sa o faci doar asa k uni zic k " vai ai 19 ani si esti virgina...ce nasol mi-ar fi rusine":-j
in plus te dezvirginezi doar atunci cand esti pregatita si cand ai gasit partenerul care merita cu adevarat asta ...nu ca zice cine sti cine sa o faci.

e alegerea ta

sus

sweety16

Expert member
1226 mesaje

Re: Re: Virgina la 19 ani...

scris pe 16 aug 2009 22:01 de sweety16

Pe o parte poate fi o mare mandrie...adica dak e esti o tipa super buna si la toti ce curg balele cand treci pe langa ei si totusi ai tramas virgina pana la 19 e super tareAsta ii va face sa te doreasca si mai tare

"Desi barfa facuta de femei e peste tot privita ca fiind ridicola,josnica si triviala,cea facuta de barbati,si mai ales daca e despre femei,se numeste teorie,idee sau fapt"

sus

SweetCandy

Junior member
26 mesaje

Re: Re: Re: Virgina la 19 ani...

scris pe 16 aug 2009 22:34 de SweetCandy

Poate fata deja este dezvirginata

Te referi la mine sau la cine a postat?:P

Mai nimic...
sus

tinkerbell

Junior member
43 mesaje

scris pe 17 aug 2009 01:43 de tinkerbell

este normal..?

ce ti se pare atat de anormalFii mandra de asta, in locul tau as fi...si cand vei face pasul sa il faci cu o persoana care chiar o iubesti...!!!Sa nu iti para rau apoi, ai doar o sansa de genul...!!!

Fiecare obstacol din viata mea e amintirea faptului ca trebuie sa merg mai departe...!!!
sus

Janinne

Guest

scris pe 17 aug 2009 13:12 de Janinne

Prima data e ceva minunat si tocmai de aceea trebuie sa o faci cu cineva la care tii, pentru care simti ceva, trebuie sa fii convinsa ca oricum ar avansa relatia voastra, tu nu o sa regreti acel moment. Nu o face din curiozitate sau doar ca sa scapi de gura lumii pentru ca nu se merita.
sus

carrie

Expert member
823 mesaje

scris pe 17 aug 2009 21:19 de carrie

Ce atata tevatura, e normal sau nu-i normal? Daca tu esti virgina la 19 ani si iti este bine asa, pentru tine e normal. Daca x e virgina la 19 ani si se simte frustrata pe tema asta, pentru ea nu e normal. Termenul de "normal" trebuie raportat la fiecare. Pentru homosexuali e normal sa fie homosexuali. Pentru vegetarieni e normal sa fie vegetarieni. Pana la urma, "normalul" si "anormalul" depind foarte mult de epoca, de civilizatie s.a.m.d. si nu ar trebui sa le raportam la persoana noastra (adica, daca eu sunt hetero, e normal ca toata lumea sa fie asa si orice deviatie e anormala, ca sa dau un exemplu)
Sa nu uitam ca intr-o epoca nu prea indepartata, era general acceptat si normal sa consideri ca pamantul este plat.

Iar cu virginitatea fiecaruia, nu cred ca e neaparat o chestiune pe care sa o dicteze societatea, ci fiecare in functie de ce ii spune constiinta lui. Desigur, fara sa exageram nici intr-un sens nici in celalalt.

"The best way to predict the future is to invent it"

"I'm in love with my lust/Burning angel wings to dust"
sus

anonim

Guest

scris pe 17 aug 2009 22:31 de anonim

Da,este!Ar trebui sa te mandresti ca nu ai facut o prostie pe care sa o regreti dupa.Daca nu ai gasit persoana potrivita nu inseamna ca este ceva anormal...Eu te felicit si cauta deschide ochii bine inainte sa-ti incepi viatza sexuala ai grija de tine si sa vezi ca gasesti persoana care te respecta ptr ca esti virgina
sus

metaforic

Veteran member
161 mesaje

Re: Re: Re: Re: Virgina la 19 ani...

scris pe 20 aug 2009 16:31 de metaforic

Ce atata tevatura, e normal sau nu-i normal? Daca tu esti virgina la 19 ani si iti este bine asa, pentru tine e normal. Daca x e virgina la 19 ani si se simte frustrata pe tema asta, pentru ea nu e normal. Termenul de "normal" trebuie raportat la fiecare. Pentru homosexuali e normal sa fie homosexuali. Pentru vegetarieni e normal sa fie vegetarieni. Pana la urma, "normalul" si "anormalul" depind foarte mult de epoca, de civilizatie s.a.m.d. si nu ar trebui sa le raportam la persoana noastra (adica, daca eu sunt hetero, e normal ca toata lumea sa fie asa si orice deviatie e anormala, ca sa dau un exemplu)
Sa nu uitam ca intr-o epoca nu prea indepartata, era general acceptat si normal sa consideri ca pamantul este plat.

Iar cu virginitatea fiecaruia, nu cred ca e neaparat o chestiune pe care sa o dicteze societatea, ci fiecare in functie de ce ii spune constiinta lui. Desigur, fara sa exageram nici intr-un sens nici in celalalt.

O fi normal dar nu este deloc sanatos

Nu?
sus

nimik_legal

Junior member
20 mesaje

scris pe 2 sep 2009 12:43 de nimik_legal

este normal..?

este foarte normal...pt k prima data trebuie sa fie cv special... cu cnv care are o semnificatie in viata ta. o faci knd esti pregatita...

nu ii copia p altii... fi thu insutzi
sus

simosimina

Expert member
4400 mesaje

scris pe 2 sep 2009 12:44 de simosimina

este normal..?

..şi eu am fost până la 20 de ani..nu este nimic anormal în asta. Important este să o faci doar dacă eşti pregătită cu adevărat...

“Today’s mighty oak is just yesterday’s nut, that held its ground.”
sus

alinuta

Guest

scris pe 12 sep 2009 17:21 de alinuta

si barbati dc isi bat joc d fetele kre se culca cu ei???
sus

galushca18

Junior member
46 mesaje

scris pe 13 sep 2009 22:19 de galushca18

Ca unele sunt proaste si naive, d-aia.
sus

sweety16

Expert member
1226 mesaje

scris pe 13 sep 2009 22:26 de sweety16

Pt ca sunt proaste!O prietena de-a mea de 14 ani si-a tras-o cu unu de 16 stiind ca el avea o prietena pe care o iubea de 2 ani.Asta cand am fost mai multi plecati in vacanta la munte si prietena respectivului n-a putut sa vina.Pt ca cica il iubea...de asta a facut-o.El acuma bineinteles ca face misto de ea pe afara, cand nu e de fata din proasta si panarama n-o scoate.Si are dreptate.Ea acum regreta insa e prea tarziu.D-asta isi bat baietii joc de elet ca sunt prea naive ca sa zic asa in loc de proaste.

sus

andreiu21

Veteran member
342 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Virgina la 19 ani...

scris pe 13 sep 2009 23:52 de andreiu21

Mai copiii...

E simplu!

Unii baietii isi bat joc de unele fete pentru ca pot!

Nevermind!
sus

compot

Expert member
1548 mesaje

scris pe 26 sep 2009 14:30 de compot

este normal..?

astepti sa te mariti nu ?
eventual sa-ti gaseasca si bunica barbat !!!

ai trecut de 18 ... experimenteaza draga !!

Femeile nu gem...
Femeile compot
sus

katalina

Guest

scris pe 11 oct 2009 16:55 de katalina

ce virgina si ne virgina esti ptr k nu sa uitat nimeni bn la tn sau poate k ank nu ai stiu sa te distrezi.. dar asta sunt sigura k nu e ceea ce ai vrut tu.. sigur k ai vrut dar nu afost nimeni an fata ta..hai dai pace si nu te da mandra ku ce nu ai..
sus

yulyus

Guest

scris pe 9 nov 2009 22:39 de yulyus

stai linistita nu este nicio o problema
sus

McLove

Expert member
3587 mesaje

scris pe 9 nov 2009 22:44 de McLove

stai linistita nu este nicio o problema

cauta la alta masa baiatu'

Nu, nu este bine sa fii inca virgina. Cum a zis cineva mai sus, nu e sanatos... Barbatul perfect? Numai suntem in filme sa jucam camasa sau mai stiu eu ce... Barbatul perfect te va iubi si cand nu o sa mai fii virgina.

Cei ce se tem de prafuri, iarbă şi seringi să reţină
Droguri tari ţi se injectează prin timpan şi retină.
sus

Emil

Guest

scris pe 10 nov 2009 10:46 de Emil

pai vb bine..ma bucur pentru tine...nu prea gasesti fete de genul tau ...si eu am 19 ani si sunt baiat si sunt virgin si nu este o rusine..daca vrei sa vb cu mine mai multe ma gasesti
sus

leonard

Guest

scris pe 10 nov 2009 12:22 de leonard

pai vb bine..ma bucur pentru tine...nu prea gasesti fete de genul tau ...si eu am 19 ani si sunt baiat si sunt virgin si nu este o rusine..daca vrei sa vb cu mine mai multe ma gasesti
sus

Smecheru

Guest

Re: Re: Re: Re: Re: Virgina la 19 ani...

scris pe 10 nov 2009 18:51 de Smecheru

esti fraer mosule virgin la 19 ani miar fi rusine daca nu esti smecher o sa ramai prost
sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

scris pe 11 nov 2009 00:49 de ExoticDream

de ce nu vrei sa vb cu mn?

Fara IDuri pe forum! Foloseste mesageria!

"Nu inteleg cum pot exista oameni indiferenti in aceasta lume, cum pot exista suflete care nu se chinuiesc, inimi care nu cred, simtiri care nu vibreaza, lacrimi care nu plang..."(E.Cioran)

"Nimeni pe lumea asta, barbat sau femeie, nu merita lacrimile tale. Iar cel care le merita nu te va face sa plangi..." (G.G.Marquez)
sus

SORIN28

Expert member
3805 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Virgina la 19 ani...

scris pe 11 nov 2009 00:51 de SORIN28

esti fraer mosule virgin la 19 ani miar fi rusine daca nu esti smecher o sa ramai prost

Iar tu ai sa mori analfabet

Radio Greu de difuzat

http://radio-host.ro:8012/
sus

Smecheru

Guest

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Virgina la 19 ani...

scris pe 11 nov 2009 16:57 de Smecheru

Iar tu ai sa mori analfabet

lasa alfabetu an pace fi destept ca eu nu suport prostia
sus

suchi

Veteran member
234 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Virgina la 19 ani.

scris pe 11 nov 2009 22:42 de suchi

lasa alfabetu an pace fi destept ca eu nu suport prostia

ba smecheru,daca aici ne batem noi joc de tine,dapai in realitate creca mor aia de ras cand te vad pe tine...ii si auzi:uite smecherul nostru,prostul vostru!)

tot noi,dragi tovarasi
sus

McLove

Expert member
3587 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Virgina la 19 ani...

scris pe 11 nov 2009 23:05 de McLove

Te-ai abonat la prostie?

Cei ce se tem de prafuri, iarbă şi seringi să reţină
Droguri tari ţi se injectează prin timpan şi retină.
sus

suchi

Veteran member
234 mesaje

scris pe 16 nov 2009 21:34 de suchi

ce faci iesti fuoarte frumouasa vrei sa fi cu mine ma numesc muresan marinel :lol

muresan daca taceai filozof ramaneai)=)),tu nici nu stii sa legi doua cuvinte si mai ai tupeul sa ceri la o fata sa fie cu tine)=))

tot noi,dragi tovarasi
sus

anduu

Junior member
47 mesaje

scris pe 17 nov 2009 13:03 de anduu

nu e nimic anormal dar vezi să nu ajungi la 30 de ani tot aşa că atunci vin problemele
sus
Pagina 2 din 3
«   1   2   3   »

loading...

Ai probleme sexuale si nu ai la cine sa apelezi? Sunt Doina Panait, consilierul seXpert.ro, si iti stau la dispozitie!

spune-mi problema ta!
seXpert.ro iti pune la dispozitie o baza de date completa despre dragoste, sex, viata sexuala, sanatate si probleme sexuale!

vezi lista de articole!

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare 
    Nu esti logat!

Login | Nu ai cont? Creeaza cont nou

Ai o problema? Noi avem raspunsul

Citeste sfaturile consilierului!
MARIREA PENISULUI

Membri on-line:

30 vizitatori si 0 membri sunt online:

Vezi toti membrii online