frigiditatea

Pagina 1 din 1
1

Najpaptk

Junior member
44 mesaje

frigiditatea

scris pe 20 feb 2004 05:21 de Najpaptk

Apropo de un subiect de aci mai bine la,uriti si voi cine stie ce e aia frigiditate ca eu stiu ce e dar nu stiu stiintific

Jazz music
sus

adeline

Veteran member
339 mesaje

Re: frigiditatea

scris pe 20 feb 2004 10:32 de adeline

Apropo de un subiect de aci mai bine la,uriti si voi cine stie ce e aia frigiditate ca eu stiu ce e dar nu stiu stiintific

Tu nu stii nici macar sa scrii romaneste!De ce te avanti in subiecte spinoase,cand o exprimare academica te va face sa ramai perplex si mut de neintelegere!?
sus

duran

Veteran member
273 mesaje

Re: Re: frigiditatea

scris pe 20 feb 2004 10:48 de duran

Tu nu stii nici macar sa scrii romaneste!De ce te avanti in subiecte spinoase,cand o exprimare academica te va face sa ramai perplex si mut de neintelegere!?

saracu' baiat,acum sta si se uita ca vitelul la poarta noua!....." da' io cu ce-am gresit..."

Come on, make my day!
sus

Najpaptk

Junior member
44 mesaje

Re: Re: Re: frigiditatea

scris pe 21 feb 2004 01:42 de Najpaptk

saracu' baiat,acum sta si se uita ca vitelul la poarta noua!....." da' io cu ce-am gresit..."
Nu ma uit ma ca vitelul doar ca ma gandesc cum a ajuns intrebarea mea in halul ala...cred ca aveam o tigara in mana si nu am fost atent. Mai bine decat sa va luati de mine ar fi sa raspundeti la subiectul asta`spinos` nu sa-mi puneti mie bete-n roate desteptilor

Jazz music
sus

Najpaptk

Junior member
44 mesaje

scris pe 21 feb 2004 01:45 de Najpaptk

prost sau proasta esti ......mi se face greata cand citesc mesaje de genul asta cred ca daca esti fata esti sigur frigida......academica...ptuh s-au adunat ratatii

Jazz music
sus

lavinia

Veteran member
389 mesaje

scris pe 21 feb 2004 09:33 de lavinia

prost sau proasta esti ......mi se face greata cand citesc mesaje de genul asta cred ca daca esti fata esti sigur frigida......academica...ptuh s-au adunat ratatii

Da, da, da! E fata!
Si mai e si frigida pe deasupra!

Najpac ti-am zis ca ti-as da un premiu?

Schimbarea este singurul lucru neschimbator!-Schopenhauer
sus

duran

Veteran member
273 mesaje

Re: Re: Re: Re: frigiditatea

scris pe 21 feb 2004 09:37 de duran

Nu ma uit ma ca vitelul doar ca ma gandesc cum a ajuns intrebarea mea in halul ala...cred ca aveam o tigara in mana si nu am fost atent. Mai bine decat sa va luati de mine ar fi sa raspundeti la subiectul asta`spinos` nu sa-mi puneti mie bete-n roate desteptilor

lasa-te de fumat, ca nu vezi ?..iti face numai rau , posteaza din nou sa intelegem ce vrei si mai stam de vorba!
ok?

Come on, make my day!
sus

lavinia

Veteran member
389 mesaje

scris pe 21 feb 2004 09:50 de lavinia

Frigiditatea este o incapacitate de a simti placere in timpul actului sexual! Mai este definita si ca incapacitatea femeilor de a obtine orgasm in decursul sau in finalul unui act sexual!
Cauzele frigiditatii sunt de natura fiziologica si psihica!
Unii spun o chestie interesanta: Ca frigiditatea ar fi o refulare a organismului, deci a partii fizice, in momentul in care acesta nu mai face fata presiunilor inconstientului, partii psihice!
Oricum este o afectiune care se vindeca prin psihoterapie!

sus

FireSoul

Guest

Re: Re: Re: Re: frigiditatea

scris pe 21 feb 2004 19:57 de FireSoul

Da, da, da! E fata!
Si mai e si frigida pe deasupra!

Najpac ti-am zis ca ti-as da un premiu?

M-am uitat p-aci prin forum shi am vazut ca nu prea eshti buna de moderator. Il copiezi pe Nemesis shi te iei de cunostintele gramaticale ale unora sau te iei de lume doar pt a avea ce scrie. Cel mai nasol e cand ii ameninti ca le stergi mesajele. Urat din partea ta.
sus

lavinia

Veteran member
389 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: frigiditatea

scris pe 21 feb 2004 20:12 de lavinia

M-am uitat p-aci prin forum shi am vazut ca nu prea eshti buna de moderator. Il copiezi pe Nemesis shi te iei de cunostintele gramaticale ale unora sau te iei de lume doar pt a avea ce scrie. Cel mai nasol e cand ii ameninti ca le stergi mesajele. Urat din partea ta.

Mai uita-te odata si arata-mi si mie un mesaj in care eu amenint ca sterg cuiva mesajele!
Nu i-am amenintat nici pe cei care ma injura! Pentru ca ma amuza!
Chiar si tu ma amuzi!
Oare de ce?

sus

sapho

Guest

scris pe 22 feb 2004 04:18 de sapho

Frigiditatea este o incapacitate de a simti placere in timpul actului sexual! Mai este definita si ca incapacitatea femeilor de a obtine orgasm in decursul sau in finalul unui act sexual!
Cauzele frigiditatii sunt de natura fiziologica si psihica!
Unii spun o chestie interesanta: Ca frigiditatea ar fi o refulare a organismului, deci a partii fizice, in momentul in care acesta nu mai face fata presiunilor inconstientului, partii psihice!

eu deocamdata de cate ori am fost cu vreun tip pur si simplu nu au reusit sau nu am putut eu sa ma excit...indeajuns de mult incat sa ajung la orgasm sau orice altceva...cred ca nu imi placeau asa de mult...ma gandeam tot timpul la iubita mea.cu fete e cu totul altceva)vai...ma apuca caldurile si traspiratiile
sus

Najpaptk

Junior member
44 mesaje

scris pe 23 feb 2004 02:57 de Najpaptk

libidinosule...fugi si fa-ti clubu intelectualilor ca mi-e sila de astfel de raspunsuri care se gasesc la tot pasul de la orice muncitor necalificat care sesizeaza o greseala si crede ca nu e cel mai prost ...da e ma stati linistiti ca sunteti cei mai prosti

Jazz music
sus

Najpaptk

Junior member
44 mesaje

scris pe 23 feb 2004 03:10 de Najpaptk

mai adeline ....nu e vina restului lumii ca ai tu anumite lipsuri in viata personala fiecare cu lipsa lui da...cred ca nu ai-gasit persoana careia sa ii raspunzi in felul asta de tocilara de 12 ani imi pare rau ca am dat curs acestui fel de raspunsuri a fost greseala mea....eram un pic ametit si nu mergea tastatura bine...si atat a trebuit unor retardati ca voi sa sara cu gura ca ....vai doamne au gasit ei o greseala contati pe mine, poate ma mai ametesc si aveti si voi ocazia sa faceti nite discutii interesante intre retardati pe forum . bv voua...copii din flori

Jazz music
sus

Infector

Expert member
1846 mesaje

scris pe 23 feb 2004 17:55 de Infector

Hmmm...cand vezi o pocaita in metrou/tramway/troleu/etc si te duci langa ea si o atingi...aia e frigiditate!
Pocaitii-s de vina!

S.N.O.W.B.O.A.R.D. D.U.D.E.
sus

lavinia

Veteran member
389 mesaje

scris pe 23 feb 2004 21:22 de lavinia

Hmmm...cand vezi o pocaita in metrou/tramway/troleu/etc si te duci langa ea si o atingi...aia e frigiditate!
Pocaitii-s de vina!

Bai, da stiu ca trebuie sa te taie cu lama cineva sa razi la glumele mele, dar mie imi vine sa plang la glumele tale, fara sa ma taie nimeni!

sus

Infector

Expert member
1846 mesaje

scris pe 25 feb 2004 14:08 de Infector

Bai, da stiu ca trebuie sa te taie cu lama cineva sa razi la glumele mele, dar mie imi vine sa plang la glumele tale, fara sa ma taie nimeni!

Variante de raspuns:
1) Zise Bamse si mai luo o gura din mierea traznet
2) Da, si ce propui?

Fara mila, fara limita, fara concurenta

sus

FireSoul

Expert member
751 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: frigiditatea

scris pe 26 feb 2004 14:09 de FireSoul

Mai uita-te odata si arata-mi si mie un mesaj in care eu amenint ca sterg cuiva mesajele!
Nu i-am amenintat nici pe cei care ma injura! Pentru ca ma amuza!
Chiar si tu ma amuzi!
Oare de ce?

Incercam sa-ti atrag atentia ca nu e bine cum procedezi. Ca moderator, ar trebui sa fi un exemplu pt ceilalti.
Pentru prostia omeneasca, multe lucruri sunt amuzante...

Save water! drink beer!!!
sus

Infector

Expert member
1846 mesaje

scris pe 27 feb 2004 09:45 de Infector

Tu plangi,
Mie-mi vine sa rad,
E neplacut,
Si te simt cum ma-njuri in gand

sus

ursulake1

Junior member
48 mesaje

scris pe 22 mar 2004 17:42 de ursulake1

daca tot stii tu atatea de ce nu ne dai si o reteta ceva ca sa poata fetele trata aceasta "boala"
hmm ?
P.S. : esti varza
sus
Pagina 1 din 1
1

loading...

Ai probleme sexuale si nu ai la cine sa apelezi? Sunt Doina Panait, consilierul seXpert.ro, si iti stau la dispozitie!

spune-mi problema ta!
seXpert.ro iti pune la dispozitie o baza de date completa despre dragoste, sex, viata sexuala, sanatate si probleme sexuale!

vezi lista de articole!

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare 
    Nu esti logat!

Login | Nu ai cont? Creeaza cont nou

Ai o problema? Noi avem raspunsul

Citeste sfaturile consilierului!
MARIREA PENISULUI

Membri on-line:

23 vizitatori si 0 membri sunt online:

Vezi toti membrii online