Iar despre sexul anal...

Pagina 1 din 1
1

mirelush

Guest

Iar despre sexul anal...

scris pe 21 aug 2009 14:34 de mirelush

buna...vreau si eu niste pareri despre sexul anal.ce parere aveti???ce trebuie facut inainte de sexul anal?ce avantaje si ce dezavantaje exista????
sus

yo

Guest

Re: sexul anal

scris pe 21 aug 2009 14:43 de yo

buna...vreau si eu niste pareri despre sexul anal.ce parere aveti???ce trebuie facut inainte de sexul anal?ce avantaje si ce dezavantaje exista????

ce trebuie facut inainte, nu as putea sa iti spun. ca nu am incercat, dar sunt importiva acestui gen de sex, mi se pare un lucru extrem de.....oribil.
daca vrei o parere sau mai de graba un sfat nu face asta
sus

andreiu21

Veteran member
342 mesaje

scris pe 21 aug 2009 14:45 de andreiu21

Mi se pare putin scarbos, nu vad unde e marea placere(la fata), inainte de a incepe dai cu vazelina.
Dezavantaj...hm... o doare pe fata fundul?!

Nevermind!
sus

simosimina

Expert member
4400 mesaje

scris pe 21 aug 2009 14:55 de simosimina

În primul rând trebuie să ştii că sexul anal neprotejat are cea mai mare probabilitate de transmitere, a unei infecţii sexuale, dintre toate practicile sexuale.
Apoi...este vorba de câteva "reguli"... c** ăţenia zonei anale(presupune atât spălarea zonei, cât şi golirea intestinului şi a rectului). Unii ar recomanda şi o clismă...
Penisul trebuie să intre prograsiv...şi nu dur din prima... Cel mai bine ar fi să se înceapă cu degetul...Trebuie folosit mult lubrifiant..
Pe scrut...sexul anal este rabdare, lubrifiant, relaxare, lubrifiant, atentie, lubrifiant, protectie, lubrifiant.Ca şi consecinţe...am mai explicat eu mai de mult de cele două sfinctere..cel exterior(acţionat voluntar) şi cel interior (acţionat involuntar)...în timp din cauza sexului anal des practicat(nu este recomandat des...) duce la deteriorarea sfincterelor..si să ajungi să nu te mai poţi ţine....Aşa că trebuie făcut cu cap!!!

P.S...sper că nu am prea multe greşeli(că am văzut că am mâncat nişte litere...dar nu mai am timp de corectat că tre` să mă duc la dentist)..

“Today’s mighty oak is just yesterday’s nut, that held its ground.”
sus

leppflops17

Veteran member
198 mesaje

Re: Re: sexul anal

scris pe 21 aug 2009 22:34 de leppflops17

Mi se pare putin scarbos, nu vad unde e marea placere(la fata), inainte de a incepe dai cu vazelina.
Dezavantaj...hm... o doare pe fata fundul?!

Hmm... pe mine nu m'a durut fundul! Ma trec... ca niste fiori de placere in schimb...

Si din cate stiu eu, ajungi mai repede la orgasm prin sexul anal!

leppflops17 BumbleBee.

Let me sign!
sus

metaforic

Veteran member
161 mesaje

Re: Re: sexul anal

scris pe 22 aug 2009 05:01 de metaforic

în timp din cauza sexului anal des practicat(nu este recomandat des...) duce la deteriorarea sfincterelor..si să ajungi să nu te mai poţi ţine....Aşa că trebuie făcut cu cap!!!

Stiu! Acum mi-am dat seama! Te-am mai vazut pe un forum pe tine mai demult

Nu?
sus
Pagina 1 din 1
1

loading...

Ai probleme sexuale si nu ai la cine sa apelezi? Sunt Doina Panait, consilierul seXpert.ro, si iti stau la dispozitie!

spune-mi problema ta!
seXpert.ro iti pune la dispozitie o baza de date completa despre dragoste, sex, viata sexuala, sanatate si probleme sexuale!

vezi lista de articole!

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare 
    Nu esti logat!

Login | Nu ai cont? Creeaza cont nou

Ai o problema? Noi avem raspunsul

Citeste sfaturile consilierului!
MARIREA PENISULUI

Membri on-line:

35 vizitatori si 0 membri sunt online:

Vezi toti membrii online