Probleme sexuale sau mentale?

Pagina 1 din 1
1

deathinus

Newbie
4 mesaje

Probleme sexuale sau mentale?

scris pe 20 aug 2009 09:36 de deathinus

Salut!

Am 25 de ani si de un an de zile m-am despartit de prietena cu care am stat 5 ani de zile! Pana aici totul pare ok....problema este ca de cd ne-am despartit eu am mai avut o serie de relatii sexuale fara nici o problema , in schimb de vre-o 2 sapt m-am reantalnit cu fosta si am reluat viata sexuala care o aveam in timpul relatiei.
Problema este ca nu mai pot sa fac sex cu ea....nu rezist mai mult de 1 minut....!!!!!!!
Este singura persoana cu care am problema asta.
Nu zic ac ca is cine stie ce gigolo sau mai stiu eu ce, dar cu alte persoane totul degurge in parametrii normali !! Intrebarea mea este....unde naibi e problema???
Am incercat alcool, vin rosu, salata de telina :P, masturbare inainte,,,,degeaba!!!!
sus

SorinExperT

Senior member
83 mesaje

Re: Probleme sexuale sau mentale?

scris pe 20 aug 2009 10:13 de SorinExperT

Salut!

Am 25 de ani si de un an de zile m-am despartit de prietena cu care am stat 5 ani de zile! Pana aici totul pare ok....problema este ca de cd ne-am despartit eu am mai avut o serie de relatii sexuale fara nici o problema , in schimb de vre-o 2 sapt m-am reantalnit cu fosta si am reluat viata sexuala care o aveam in timpul relatiei.
Problema este ca nu mai pot sa fac sex cu ea....nu rezist mai mult de 1 minut....!!!!!!!
Nu zic ac ca is cine stie ce gigolo sau mai stiu eu ce, dar cu alte persoane totul degurge in parametrii normali !! Intrebarea mea este....unde naibi e problema???
Am incercat alcool, vin rosu, salata de telina :P, masturbare inainte,,,,degeaba!!!!

Da e o problema dak zici ca doar cu ea....P.S.Da chestia cu masturbarea inainte nu cred k e chiar ok...k se duce draq tot hefu` si...thaaa.normal k nu mai poti...(parerea mea)

http://www.facebook.com/pages/Gay-Romania/255105464598047
sus

deathinus

Newbie
4 mesaje

Re: Re: Probleme sexuale sau mentale?

scris pe 20 aug 2009 11:07 de deathinus

Da e o problema dak zici ca doar cu ea....P.S.Da chestia cu masturbarea inainte nu cred k e chiar ok...k se duce draq tot hefu` si...thaaa.normal k nu mai poti...(parerea mea)

Am ramas in pana totala de idei...habar n-am ce sa fac acum ....si deseara va fi o noua "partida"....asa ca ....
sus

deathinus

Newbie
4 mesaje

Re: Re: Probleme sexuale sau mentale?

scris pe 20 aug 2009 11:08 de deathinus

Si cam care ar fi problema?
sus

SorinExperT

Senior member
83 mesaje

Re: Re: Re: Probleme sexuale sau mentale?

scris pe 20 aug 2009 11:24 de SorinExperT

Si cam care ar fi problema?

Sincer cred k nu te simti la fel de satisfacut decat cu celelalte"partide"...Ar Trebui Sa Mai InceRci pana DiseaRa cu una (sunt de inchiriat slava domnului) si Sa VEzI...Eu Asa As FAce.....Mult Noroc..

sus

pacpac

Expert member
1127 mesaje

Re: Re: Re: Probleme sexuale sau mentale?

scris pe 20 aug 2009 12:17 de pacpac

Am ramas in pana totala de idei...habar n-am ce sa fac acum ....si deseara va fi o noua "partida"....asa ca ....

problema mentala.toti o patesc.si eu anul trecut am avut operioada cred ca de 3 luni in care aveam ejaculare precoce.Sotia mi-a fost alaturi si m-a incurajt mereu).Mai ai si tu degete,limba si nute mai gandi la asta,ce-o fi o fi.Ea te stie oricum ca nu ai probleme dastea,e doar de moment asa ca nu vad de ce te sperii.Nu te masturba,ci zi ei sa-ti faca un oral,fa-i tu ei sicand se ridica ,trecila treaba.Cand simnti ca iti dau drumu,te opresti fara s-o scoti si tragi aer mult in piept timp de 30 sec sau pana te relaxezi un pic ,iar dai si tot asa.Sau alternezi normalul cu oralu.Cand simti ca iti vine sa-ti dai drumu,te opresti putin,o tragide sanii bine,iesi din ea si treci la limbutze pana termina.. si tot asa)

http://www.sexyandfunny.com/view_joke/the-funniest-sleepwalking-dog-video-you-will-see-today_38457.html
sus

deathinus

Newbie
4 mesaje

Re: Re: Re: Re: Probleme sexuale sau mentale?

scris pe 20 aug 2009 13:52 de deathinus

problema mentala.toti o patesc.si eu anul trecut am avut operioada cred ca de 3 luni in care aveam ejaculare precoce.Sotia mi-a fost alaturi si m-a incurajt mereu).Mai ai si tu degete,limba si nute mai gandi la asta,ce-o fi o fi.Ea te stie oricum ca nu ai probleme dastea,e doar de moment asa ca nu vad de ce te sperii.Nu te masturba,ci zi ei sa-ti faca un oral,fa-i tu ei sicand se ridica ,trecila treaba.Cand simnti ca iti dau drumu,te opresti fara s-o scoti si tragi aer mult in piept timp de 30 sec sau pana te relaxezi un pic ,iar dai si tot asa.Sau alternezi normalul cu oralu.Cand simti ca iti vine sa-ti dai drumu,te opresti putin,o tragide sanii bine,iesi din ea si treci la limbutze pana termina.. si tot asa)

Multumesc mult....dar ceea ce nu inteleg este de ce numai cu ea e probl;ema asta....cu alte relatii nu am nici cea mai mica problema...primul nr e normal mai rapid 20-30 de min, iar al doilea tine destul de mult....aici e ceea ce nu inteleg eu....
sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

Re: Re: Re: Re: Probleme sexuale sau mentale?

scris pe 21 aug 2009 02:24 de ExoticDream

Ar Trebui Sa Mai InceRci pana DiseaRa cu una (sunt de inchiriat slava domnului) si Sa VEzI...Eu Asa As FAce....

Jesus..... au ajuns pustii de 15 ani sa-i invete pe barbatii de 25!

"Nu inteleg cum pot exista oameni indiferenti in aceasta lume, cum pot exista suflete care nu se chinuiesc, inimi care nu cred, simtiri care nu vibreaza, lacrimi care nu plang..."(E.Cioran)

"Nimeni pe lumea asta, barbat sau femeie, nu merita lacrimile tale. Iar cel care le merita nu te va face sa plangi..." (G.G.Marquez)
sus

yo

Guest

Re: Re: Re: Re: Re: Probleme sexuale sau mentale?

scris pe 21 aug 2009 14:52 de yo

parerea mea este : ca e o problema mentala, probabil ai emotii, te gandesti la ce nu trebuie in timpul ala, te gandesti oare ea cu cine s-a mai culcat intre timp, sau in sinea ta tu spui ca cealalta era mai buna, cred ca e o chestie de timp, pana va acomodati unul cu celalat iar, nu te speria, am patito si eu cu pr meu
sus

SorinExperT

Senior member
83 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Probleme sexuale sau mentale?

scris pe 22 aug 2009 11:35 de SorinExperT

sa mori tu ca am 15 ani...jet

sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Probleme sexuale sau menta

scris pe 23 aug 2009 02:26 de ExoticDream

Scuuuuuuuuuuuuuuuze, erau 16 si ceva, o diferenta uriasa!

"Nu inteleg cum pot exista oameni indiferenti in aceasta lume, cum pot exista suflete care nu se chinuiesc, inimi care nu cred, simtiri care nu vibreaza, lacrimi care nu plang..."(E.Cioran)

"Nimeni pe lumea asta, barbat sau femeie, nu merita lacrimile tale. Iar cel care le merita nu te va face sa plangi..." (G.G.Marquez)
sus

metaforic

Veteran member
161 mesaje

scris pe 23 aug 2009 08:34 de metaforic

In locul tau ma faceam mic si ziceam ca am 12
e trist sa ai mai mult si sa debitezi asemenea tampenii.

CoAiE PAnA iTi mAi ViNe MiNtEa lA CaP ReNuNta mAcAr sA mAi sCriI aSa. AdICa fARa MAJUSCULE in interiorul propozitiei si vorbeste mai frumos cu fetele ca altfel o sa scrii topicuri gen "Ce creDeti deSpre MaStuRbArE?" toata viata.

Nu?
sus

Pasaroi_Cuminte

Expert member
2314 mesaje

scris pe 23 aug 2009 08:36 de Pasaroi_Cuminte

D4r cA7i 4Ni aI ?

Scuuuuuuuuuuuuuuuze, erau 16 si ceva, o diferenta uriasa!

eU 4s m3Rg3 m4I |n j0S

http://www.youtube.com/watch?v=3hxO_RB27jk&feature=related

http://www.youtube.com/watch?v=E9SmQW2TPgM&feature=related

"A phoenix is a mythical bird with a tail of beautiful gold and red plumage or purple and blue.
The bird was also said to regenerate when hurt or wounded by a foe, thus being almost immortal and invincible — it is also said that it can heal a person with a tear from its eyes and make them temporarily immune to death. The phoenix is a symbol of fire and divinity." ( Greek mythology )

"Creierul=locul geometric al neuronilor egal departati de inteligenta situati pe cercul purtator al centrelor de vointa" (Eu,Pasaroi_Cuminte)
sus

Bogdy_Style

Junior member
46 mesaje

Re: Probleme sexuale sau mentale?

scris pe 26 aug 2009 23:24 de Bogdy_Style

Salut!

te excita ea prea tare, nu ai ce sa-i faci )) =))
sus
Pagina 1 din 1
1

loading...

Ai probleme sexuale si nu ai la cine sa apelezi? Sunt Doina Panait, consilierul seXpert.ro, si iti stau la dispozitie!

spune-mi problema ta!
seXpert.ro iti pune la dispozitie o baza de date completa despre dragoste, sex, viata sexuala, sanatate si probleme sexuale!

vezi lista de articole!

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare 
    Nu esti logat!

Login | Nu ai cont? Creeaza cont nou

Ai o problema? Noi avem raspunsul

Citeste sfaturile consilierului!
MARIREA PENISULUI

Membri on-line:

14 vizitatori si 0 membri sunt online:

Vezi toti membrii online