L-am mintit, cum sa repar situatia?

Pagina 1 din 1
1

tequila

Senior member
57 mesaje

L-am mintit, cum sa repar situatia?

scris pe 23 aug 2009 22:39 de tequila

De curand am avut o cearta cu iubitul meu,mai bine spus fostul iubit si am avut o relatie cu el de un an si patru luni.Motivul despartirii provine din partea mea,i-am tradat increderea...mintindu-l...a fost ceva prostesc din partea mea,intotdeauna am fost deschisa cu el...dar de data asta nu..minciuna are picioare scurte..Si am incercat tot posibilul sa ma impac cu el...stiu trece printr-o perioada grea..nimanui nu ii place sa fie mintit..am gresit...stiu..am incercat sa vb cu el..nu am procedat deloc corect.Nu stiu ce sa mai fac in continuare...il iubesc si nu vreau sa cedez asa usor..i-am ezplicat dar ma refuza de fiecare data...sa mai continui sa mai incerc sau sa merg mai departe?

tequila
sus

sweety16

Expert member
1226 mesaje

Re: nu stiu ce sa mai fac:(

scris pe 23 aug 2009 23:00 de sweety16

De curand am avut o cearta cu iubitul meu,mai bine spus fostul iubit si am avut o relatie cu el de un an si patru luni.Motivul despartirii provine din partea mea,i-am tradat increderea...mintindu-l...a fost ceva prostesc din partea mea,intotdeauna am fost deschisa cu el...dar de data asta nu..minciuna are picioare scurte..Si am incercat tot posibilul sa ma impac cu el...stiu trece printr-o perioada grea..nimanui nu ii place sa fie mintit..am gresit...stiu..am incercat sa vb cu el..nu am procedat deloc corect.Nu stiu ce sa mai fac in continuare...il iubesc si nu vreau sa cedez asa usor..i-am ezplicat dar ma refuza de fiecare data...sa mai continui sa mai incerc sau sa merg mai departe?

Ne-ai putea spune cu ce l-ai mintit?

"Desi barfa facuta de femei e peste tot privita ca fiind ridicola,josnica si triviala,cea facuta de barbati,si mai ales daca e despre femei,se numeste teorie,idee sau fapt"

"Ca sa afli defectele unei fete,laud'o in fata prietenelor ei"
sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

Re: L-am mintit, cum sa repar situatia?

scris pe 24 aug 2009 03:59 de ExoticDream

Nu ca greseala ta ar fi usor pardonabila, dar trebuie sa intelegi ca barbatii au un orgoliu... IMENS. Daca l-ai atins cu ceva, oricat de mic (si minciuna, indiferent de motiv, este un lucru grav), aproape niciodata nu mai poti repara raul facut, chiar daca este unul minor, va tine minte pana la sfarsitul timpului si, chiar daca si tu i-ai iertat sau ii vei ierta o greseala, lucrurile nu se vor compensa. In concluzie, incearca sa-i explici din nou, cere-i iertare si.... poate-poate se va indura sa faca asta... Iti doresc succes si spune-ne ce s-a intamplat...

"Nu inteleg cum pot exista oameni indiferenti in aceasta lume, cum pot exista suflete care nu se chinuiesc, inimi care nu cred, simtiri care nu vibreaza, lacrimi care nu plang..."(E.Cioran)

"Nimeni pe lumea asta, barbat sau femeie, nu merita lacrimile tale. Iar cel care le merita nu te va face sa plangi..." (G.G.Marquez)
sus

rechinu80

Senior member
62 mesaje

Re: L-am mintit, cum sa repar situatia?

scris pe 24 aug 2009 09:02 de rechinu80

acum depinde mai ales si cu ce l-ai mintit...despre ce era vb si cat de serioasa e minciuna
dara daca tu tii la el incearca sa fii sincera cu el si sa ii explici de ce "ai fost nevoita" sa il minti...poate asa te va intelege si te va ierta( desi in mod sigur nu va uita!)

broken wings
Pentru oamenii care iubesc pasional, inselatul e mai grav decat un pumnal infipt in inima.

sus

tequila

Senior member
57 mesaje

Re: Re: L-am mintit, cum sa repar situatia?

scris pe 24 aug 2009 10:02 de tequila

minciuna...am negat in privinta unui lucru...care era adevarat...am fost intr-un club..era ziua unei fete si si-a facut aniversarea acolo..eu initial lui i-am zis ca nu ma duc...dar pana l urma m-am dus dar nu am stat mult..m-am dus sa vad mai mult cum era la clubul rspectiv pt ca nu am fost niciodata..si m-a vazut un prieten de-al lui...si cand mi-a zis eu am negat ca am trecut pe acolo...am gresit in privinta asta si realizez nu trebuia sa il mint...nici nu inteleg dc am facut-o..

tequila
sus

leppflops17

Veteran member
198 mesaje

Re: Re: Re: L-am mintit, cum sa repar situatia?

scris pe 24 aug 2009 21:55 de leppflops17

minciuna...am negat in privinta unui lucru...care era adevarat...am fost intr-un club..era ziua unei fete si si-a facut aniversarea acolo..eu initial lui i-am zis ca nu ma duc...dar pana l urma m-am dus dar nu am stat mult..m-am dus sa vad mai mult cum era la clubul rspectiv pt ca nu am fost niciodata..si m-a vazut un prieten de-al lui...si cand mi-a zis eu am negat ca am trecut pe acolo...am gresit in privinta asta si realizez nu trebuia sa il mint...nici nu inteleg dc am facut-o..

Suna relativ prostesc

Dar pt simplul fapt ca ai negat ca ai fost acolo, el s'a gandit ca ii ascunzi ceva in legatura cu aparitia ta neasteptata acolo

Acum probabil sta si descoase problema singur... sau cu prietenul lui, cel care te'a vazut si se gandeste ce anume ai fi putut cauta tu acolo... si uite asa i'ai trezist toate suspiciunile si geloziile din ultimul timp.

Nu stiu daca e mai bine sa il lasi sa se calmeze si apoi sa incerci din nou sau sa il bati la cap si sa ii ceri iertare nemailasandu'i timp de gandit si incercand sa il iei inapoi cu forta... tu ce zici?

leppflops17 BumbleBee.

Let me sign!
sus

sweety16

Expert member
1226 mesaje

scris pe 24 aug 2009 22:32 de sweety16

E normal sa se supere putin pt asta...dar totusi e un lucru destul de minor pt a rupe definitiv relatia.Eu zic sa mai vorbesti cu el despre asta dar nu insista prea mult...ca na sa nu ii dai impresia dupa aia ca mori dupa el si chestii de genu.Ti-ai cerut iertare gata asta e ai grsit nu ai cum sa dai timpul inapoi.Oricum nu te ruga prea mult de el.

"Desi barfa facuta de femei e peste tot privita ca fiind ridicola,josnica si triviala,cea facuta de barbati,si mai ales daca e despre femei,se numeste teorie,idee sau fapt"

"Ca sa afli defectele unei fete,laud'o in fata prietenelor ei"
sus

Pasaroi_Cuminte

Expert member
2314 mesaje

Re: Re: L-am mintit, cum sa repar situatia?

scris pe 24 aug 2009 22:42 de Pasaroi_Cuminte

Nu ca greseala ta ar fi usor pardonabila, dar trebuie sa intelegi ca barbatii au un orgoliu... IMENS.

Ei nu-i chiar imens.

Daca l-ai atins cu ceva, oricat de mic (si minciuna, indiferent de motiv, este un lucru grav), aproape niciodata nu mai poti repara raul facut,

Ete na.Asta e nebunie. Asta nu-i orgoliu.Cine se poarta asa are nevoie de psiholog ( URGENT). Poate fi debutul unui boli psihice.

chiar daca este unul minor, va tine minte pana la sfarsitul timpului si, chiar daca si tu i-ai iertat sau ii vei ierta o greseala, lucrurile nu se vor compensa.

Acel barbat care se poarta asa este bolnav psihic.PUNCT.

In concluzie, incearca sa-i explici din nou, cere-i iertare si.... poate-poate se va indura sa faca asta... Iti doresc succes si spune-ne ce s-a intamplat...

Nu-i cere iertare. Explica-i situatia cum a fost si doar atat. Fara "iarta-ma", "sorry".

Nu are sens sa te comporti asa ( cum a facut el ) efectiv pt un nimic.( ca sa nu zic altceva).

Daca face pe nebunul in continuare, atunci da-i papucii si bucura-te ca ai scapat de un barbat bolnav sau cu inceput de boala psihica.

Nu stiu ce sa mai fac in continuare...il iubesc si nu vreau sa cedez asa usor..i-am ezplicat dar ma refuza de fiecare data...sa mai continui sa mai incerc sau sa merg mai departe?

Cauta-ti un barbat sanatos. Asta nu e pe departe nici un motiv ca sa se comporte asa.

LE: Exotic, Tequila comportamentul descris de voi este un semnal de alarma urgent.
Repet: asta nu e comportament de barbat sanatos psihic.
Luati masuri pana nu se agraveaza si de aici pana la agresiune fizica nu mai este decat un pas ( Doamne Fereste ! )

http://www.youtube.com/watch?v=3hxO_RB27jk&feature=related

http://www.youtube.com/watch?v=E9SmQW2TPgM&feature=related

"A phoenix is a mythical bird with a tail of beautiful gold and red plumage or purple and blue.
The bird was also said to regenerate when hurt or wounded by a foe, thus being almost immortal and invincible — it is also said that it can heal a person with a tear from its eyes and make them temporarily immune to death. The phoenix is a symbol of fire and divinity." ( Greek mythology )

"Creierul=locul geometric al neuronilor egal departati de inteligenta situati pe cercul purtator al centrelor de vointa" (Eu,Pasaroi_Cuminte)
sus

tequila

Senior member
57 mesaje

scris pe 26 aug 2009 15:34 de tequila

Ei nu-i chiar imens.

Ete na.Asta e nebunie. Asta nu-i orgoliu.Cine se poarta asa are nevoie de psiholog ( URGENT). Poate fi debutul unui boli psihice.

Nu-i cere iertare. Explica-i situatia cum a fost si doar atat. Fara "iarta-ma", "sorry".

Nu are sens sa te comporti asa ( cum a facut el ) efectiv pt un nimic.( ca sa nu zic altceva).

Daca face pe nebunul in continuare, atunci da-i papucii si bucura-te ca ai scapat de un barbat bolnav sau cu inceput de boala psihica.

Cauta-ti un barbat sanatos. Asta nu e pe departe nici un motiv ca sa se comporte asa.

LE: Exotic, Tequila comportamentul descris de voi este un semnal de alarma urgent.
Luati masuri pana nu se agraveaza si de aici pana la agresiune fizica nu mai este decat un pas ( Doamne Fereste ! )

Ai exacerat un pic....probabil ca ma iubeste foarte mult si considera ca dupa o relatie de un an si 4 luni nu trebuia sa il mint...se vede ca o chestie minora...dar este foarte important..i-am tradat increderea

tequila
sus

tequila

Senior member
57 mesaje

scris pe 26 aug 2009 15:35 de tequila

Ei nu-i chiar imens.

Ai exacerat un pic....probabil ca ma iubeste foarte mult si considera ca dupa o relatie de un an si 4 luni nu trebuia sa il mint...se vede ca o chestie minora...dar este foarte important..i-am tradat increderea

tequila
sus
Pagina 1 din 1
1

loading...

Ai probleme sexuale si nu ai la cine sa apelezi? Sunt Doina Panait, consilierul seXpert.ro, si iti stau la dispozitie!

spune-mi problema ta!
seXpert.ro iti pune la dispozitie o baza de date completa despre dragoste, sex, viata sexuala, sanatate si probleme sexuale!

vezi lista de articole!

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare 
    Nu esti logat!

Login | Nu ai cont? Creeaza cont nou

Ai o problema? Noi avem raspunsul

Citeste sfaturile consilierului!
MARIREA PENISULUI

Membri on-line:

17 vizitatori si 0 membri sunt online:

Vezi toti membrii online