Ce Parere Aveti De Masturbare!!!!

Pagina 1 din 1
1

Durasell

Guest

Ce Parere Aveti De Masturbare!!!!

scris pe 24 aug 2009 16:59 de Durasell

Pai Ma Refer La Baieti!! Cum vi se Pare La varsta de 13 17 ani masturbarea?un lucru normal??Sau vi Se Pare o Prostie??Pt ca am nijte prieteni ) CARE is speriati de chesti cu ...iti ramane
MICKA
EJACULARE PREMATURA
Provoaca DEPENDENTA??

Este ceva..?adevarat de aici???Shi Inca O intrebare Doar Pt Baieti Dupa masturbare !! Va Spalati mainile penisu?? ..nu ma luati la misto va rog Astept Raspunsuri

Ps multumesc Pt intelegere
sus

andreiu21

Veteran member
342 mesaje

Re: Ce Parere Aveti De Masturbare!!!!

scris pe 24 aug 2009 19:37 de andreiu21

Voi incerca sa vorbesc in numele tuturor.
Ni se pare un lucru normal, atat cat timp nu avem partener sexual.
In mod normal, daca cuiva ii ocupa atata timp din viata masturbarea incat nu mai iese afara din casa, deja este o problema, destul de mare.

Chestia cu "iti ramane mica" e doar o fabula a parintilor sau poate a prietenilor, probabil cu care sperie copiii sau ii tachineaza.

Treaba cu "ejacularea prematura" este chiar opusul.Adica masturbandu-te poti invata chiar sa te controlezi si sa eviti ejacularea prematura.

Orice lucru poate provoca dependenta dar de aceea suntem oameni si nu animale, pentru a ne controla aceste dorinte/sentimente...
Oricum nu cred ca provoaca dependenta la fel ca si drogurle...

Mi se pare normal sa iti speli mainile si penisul dupa ejaculare.

Cred ca si restul sunt deacord cu mine.

Nevermind!
sus

Durasell

Guest

Re: Re: Ce Parere Aveti De Masturbare!!!!

scris pe 24 aug 2009 21:23 de Durasell

) DA FRATE da am unii prieteni care mnoh se masturbeaza dupaia ) isi baga penisu ....cu tot cu sperma direct in pantaloni..leam zis ca e ceva grav dar nu mau crezut am inceput sa rad de ...mnoh orkm frate iimmii plac raspunsurile tale ms fratioare

Mai linijtit!!!

Inca o faza ) Stiti fabula aia cu Dak te masturbezi iti creste par in palma?? Varul meuh are par in palma shi plange de fiecare data cand se uita la mn bineinteles ca nu are mult da are firicele da eoh il sustin !! shi ii zick ca mnoh asta e corpu thau Orkm mersi mult Fratioare Dak mai vrei ..:d vreun subiect Astept cu placere
sus

andreiu21

Veteran member
342 mesaje

Re: Re: Re: Ce Parere Aveti De Masturbare!!!!

scris pe 24 aug 2009 23:59 de andreiu21

Cu placere...

Si chestia cu parul in palme la fel, adica tot o prostie
Pai oameni sunt diferiti...

Sincer am vazut pe ceva site porcarii dinastea, pe si acel site vroiau defapt sa ii indrepte pe oameni "spre calea Domnului" si chestii dinastea..

Sunt doar ABURELI.

Nevermind!
sus

Durasell

Guest

Re: Re: Re: Re: Ce Parere Aveti De Masturbare!!!!

scris pe 25 aug 2009 08:16 de Durasell

Da fratioare Ma gandeam shi eoh Shi ms foarte mult de raspunsuri iti sunt recunoscator Ms mult Dak e Ceva mai Vb
sus

BBU

Guest

Re: Re: Ce Parere Aveti De Masturbare!!!!

scris pe 25 aug 2009 14:40 de BBU

Voi incerca sa vorbesc in numele tuturor.
Ni se pare un lucru normal, atat cat timp nu avem partener sexual.
In mod normal, daca cuiva ii ocupa atata timp din viata masturbarea incat nu mai iese afara din casa, deja este o problema, destul de mare.

Chestia cu "iti ramane mica" e doar o fabula a parintilor sau poate a prietenilor, probabil cu care sperie copiii sau ii tachineaza.

Treaba cu "ejacularea prematura" este chiar opusul.Adica masturbandu-te poti invata chiar sa te controlezi si sa eviti ejacularea prematura.

Orice lucru poate provoca dependenta dar de aceea suntem oameni si nu animale, pentru a ne controla aceste dorinte/sentimente...
Oricum nu cred ca provoaca dependenta la fel ca si drogurle...

Mi se pare normal sa iti speli mainile si penisul dupa ejaculare.

Cred ca si restul sunt deacord cu mine.

Ce te face sa crezi ca afirmatia ta este adevarata

Uite sa te edific ...daca masturbarea iti modifica comportamentul sexual psihologic ?

De pilda nivelul hormonilor se deregleaza si cresc foarte repede ...

Poate fetele au un simt anume si isi dau seama "nu stiu cum" ca esti laba laba...

Da auzim peste tot masturbarea E OKE ..
Dar am mai zis intr-un topic,scuzele astea sunt facute de mafia care se crede medic terminat cu nota 10 la facultate...purur adevar fiind o reclama ca sa-si vanda revistele,filmele sa mentina actoria si puterea curv...r ;

Eu te sfatuiesc sa te lasi de masturbare daca vrei sa fi capabil sa comunici,flirtezi cu fetele ...
O sa fi uimit ce schimbari dramatice poate produce masturbare
sus

crisexpert

Expert member
514 mesaje

Re: Re: Re: Ce Parere Aveti De Masturbare!!!!

scris pe 25 aug 2009 20:07 de crisexpert

sa nu fie facuta in mod obsedant. din cand in cand mi se pare normal.
si cum sa-ti bagi penisul in pantaloni fara sa-l speli?!
ideea e sa nu fii un obsedat dupa sex care cand vorbeste cu o fata se gandeste la ea goala si fuge dupa 5 minute sa-si faca o l...a...b...a

De ce e normal ca la 13 ani sa faci sex dar e anormal ca parintii tai sa faca sex?
sus
Pagina 1 din 1
1

loading...

Ai probleme sexuale si nu ai la cine sa apelezi? Sunt Doina Panait, consilierul seXpert.ro, si iti stau la dispozitie!

spune-mi problema ta!
seXpert.ro iti pune la dispozitie o baza de date completa despre dragoste, sex, viata sexuala, sanatate si probleme sexuale!

vezi lista de articole!

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare 
    Nu esti logat!

Login | Nu ai cont? Creeaza cont nou

Ai o problema? Noi avem raspunsul

Citeste sfaturile consilierului!
MARIREA PENISULUI

Membri on-line:

37 vizitatori si 0 membri sunt online:

Vezi toti membrii online