Dragoste cu prea multa munca?
Pagina 2 din 3
Firentze
Expert member 546 mesaje
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Dragoste cu prea multa mun
Si eu sper...
Dar totusi daca tine de atata timp presupun ca este ceva special...
Voi vedea eu peste o luna...si sper ca totul sa fie bine
0604
|
sus |
|
Black_06
Veteran member 240 mesaje
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Dragoste cu prea multa
Si eu sper...
Dar totusi daca tine de atata timp presupun ca este ceva special...
Voi vedea eu peste o luna...si sper ca totul sa fie bine
4-5 luni nu inseamna mult credema....sunt altii care se despart dupa ani intregi..
"Iti trebuie totusi cap ca sa iti dai seama ca esti prost"
|
sus |
|
Firentze
Expert member 546 mesaje
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Dragoste cu prea m
Ma refeream la faptul ca ne cunoastem de 2 ani timp in care el nu a mai fost cu nimeni...pana cand eu i-am zis ca tin la el si mi-a zis da mult ti-a mai luat sa ma scoti din dubii....
0604
|
sus |
|
ExoticDream
Expert member 15906 mesaje
|
Re: Re: Re: Re: Dragoste cu prea multa munca?
Si daca ramane fara baterie la tel in ziua respectiva ?
Ai prefera no sms sau un sms de pe telul unei colege de serviciu ?
Cred ca as prefera un sms de... undeva, nu de alta dar altfel m-as putea ingrijora ca a patit ceva. Acel "undeva" poate sa fie si telefonul unei colege, este preferabil asa ceva decat sa-mi imaginez eu altceva. Totul are la baza increderea: crezi ca, daca m-ar suna de pe telefonul lui, n-ar putea ca apoi sa faca sex cu o colega/prietena?
Chiar daca este infernal de ocupat, daca ma iubeste, imposibil sa nu gaseasca un minut, pe parcursul unei zile, in care sa-mi dea un semn de viata.... Nu este nevoie de convorbiri kilometrice zi de zi, ci doar de un gand..... restul se construieste interior, pe baza acelei caramizi si a sentimentelor... bijective!
"Nu inteleg cum pot exista oameni indiferenti in aceasta lume, cum pot exista suflete care nu se chinuiesc, inimi care nu cred, simtiri care nu vibreaza, lacrimi care nu plang..."(E.Cioran)
"Nimeni pe lumea asta, barbat sau femeie, nu merita lacrimile tale. Iar cel care le merita nu te va face sa plangi..." (G.G.Marquez)
|
sus |
|
Firentze
Expert member 546 mesaje
|
Re: Re: Re: Re: Re: Dragoste cu prea multa munca?
e plecat de cateva zile...va sta cam o luna...timp in care nu vom vorbi(din cate mi-a spus)...sau poate cine stie va avea cum pana la urma sa ma sune sau se va duce la un internet ceva...vom vedea...
Ideea e ca azi m-a cuprins asa o teama si nu stiu de ce...
Chiar as vrea ca totul sa fie bine este singurul la care am tinut asa si la care voi tine asa...simt ca cu el as putea trai o viata intreaga si nu m-as plictisi...
0604
|
sus |
|
Firentze
Expert member 546 mesaje
|
0604
|
sus |
|
Pasaroi_Cuminte
Expert member 2314 mesaje
|
crezi ca, daca m-ar suna de pe telefonul lui, n-ar putea ca apoi sa faca sex cu o colega/prietena?
In momentul cand ai nevoie ca in fiecare zi de cate o mica "dovada" ( a se citi "asigurare ca totul este ok " ) deja "smaltul" de incredere incepe sa aiba microcratere.
Sa zicem un feeling de frica de mica/medie intensitate, constant.
Hei dar acum depinde si de sms.
Ceva in genul :
Draga mea te iubesc atat de mult incat imi vine sa te mananc.
Semnat: canibalul tau preferat
si atunci totul e ok.
Ideea e urmatoarea:
Daca in mesajele de sms ale unui barbat catre o femeie nu exista nici o tenta/nuanta de umor (fie ea cat de mica) atunci ai toate motivele sa te pui serios pe ganduri.
De ce ? pentru ca orice barbat, indiferent daca are sau nu simtul umorului din nastere, atunci cand este indragostit cu adevarat de o femeie, fara sa vrea glumeste si in dialogurile sale exista nuante de ironie nevinovata sau glume.
(acum desigur pentru unii din noi nu este nevoie sa fim indragostiti ca sa avem acest comportament descris mai sus. Unii ne nastem in acest fel altii devin in acest fel daca sunt indragostiti, depinde de la barbat la barbat)
Este acel moment in care voi femeile va uiati ca la 13-14 la noi si spuneti: "Este gingas "
http://www.youtube.com/watch?v=3hxO_RB27jk&feature=related
http://www.youtube.com/watch?v=E9SmQW2TPgM&feature=related
"A phoenix is a mythical bird with a tail of beautiful gold and red plumage or purple and blue.
The bird was also said to regenerate when hurt or wounded by a foe, thus being almost immortal and invincible — it is also said that it can heal a person with a tear from its eyes and make them temporarily immune to death. The phoenix is a symbol of fire and divinity." ( Greek mythology )
"Creierul=locul geometric al neuronilor egal departati de inteligenta situati pe cercul purtator al centrelor de vointa" (Eu,Pasaroi_Cuminte)
|
sus |
|
ExoticDream
|
In momentul cand ai nevoie ca in fiecare zi de cate o mica "dovada" ( a se citi "asigurare ca totul este ok " ) deja "smaltul" de incredere incepe sa aiba microcratere.
Sa zicem un feeling de frica de mica/medie intensitate, constant.
Nu am nevoie de dovada (daca incredere nu e, nici relatie nu prea e!), nu asta m-ar pune pe ganduri, ci faptul ca el nu simte nevoia de comunicare.... Sigur ca, daca ar fi plecat in "nordul extrem" sau mai stiu eu unde nu ar avea semnal, ne-am incorda "muschii" (adica vointa) si am rezista un timp fara comunicare, dar, daca nu exista nici un impediment de natura tehnica, normal mi se pare ca sentimentul pentru partener sa te faca sa doresti sa-i dai un semn de afectiune si sa primesti unul.... Intr-o relatie normala, simti nevoia sa-i povestesti celuilalt un gand, o idee, o intamplare, un sentiment.... aproape mereu!
Daca in mesajele de sms ale unui barbat catre o femeie nu exista nici o tenta/nuanta de umor (fie ea cat de mica) atunci ai toate motivele sa te pui serios pe ganduri.
Nu stiu daca algoritmul umoristic se aplica tuturor barbatilor, cunosc unii care sunt foarte seriosi aproape tot timpul in relatiile cu partenerele lor, insa este adevarat ca mesajele funny ne plac mult! De fapt.... o combinatie intre romantic, funny si sexy! Cred ca acel umor la care te referi este mai degraba o "dilatare" a imaginatiei persoanei indragostite, datorate "motorului" furnizor de energie, care este iubirea. Omul incepe sa vada lucrurile dintr-o perspectiva mai larga si, daca al sau IQ si educatia il ajuta, poate deveni atat poet, cat si maestru al umorului!
"Nu inteleg cum pot exista oameni indiferenti in aceasta lume, cum pot exista suflete care nu se chinuiesc, inimi care nu cred, simtiri care nu vibreaza, lacrimi care nu plang..."(E.Cioran)
"Nimeni pe lumea asta, barbat sau femeie, nu merita lacrimile tale. Iar cel care le merita nu te va face sa plangi..." (G.G.Marquez)
|
sus |
|
Black_06
|
Nu am nevoie de dovada (daca incredere nu e, nici relatie nu prea e!), nu asta m-ar pune pe ganduri, ci faptul ca el nu simte nevoia de comunicare.... Sigur ca, daca ar fi plecat in "nordul extrem" sau mai stiu eu unde nu ar avea semnal, ne-am incorda "muschii" (adica vointa) si am rezista un timp fara comunicare, dar, daca nu exista nici un impediment de natura tehnica, normal mi se pare ca sentimentul pentru partener sa te faca sa doresti sa-i dai un semn de afectiune si sa primesti unul.... Intr-o relatie normala, simti nevoia sa-i povestesti celuilalt un gand, o idee, o intamplare, un sentiment.... aproape mereu!
Nu stiu daca algoritmul umoristic se aplica tuturor barbatilor, cunosc unii care sunt foarte seriosi aproape tot timpul in relatiile cu partenerele lor, insa este adevarat ca mesajele funny ne plac mult! De fapt.... o combinatie intre romantic, funny si sexy! Cred ca acel umor la care te referi este mai degraba o "dilatare" a imaginatiei persoanei indragostite, datorate "motorului" furnizor de energie, care este iubirea. Omul incepe sa vada lucrurile dintr-o perspectiva mai larga si, daca al sau IQ si educatia il ajuta, poate deveni atat poet, cat si maestru al umorului!
No comment..,
Te iubeste cu adevarat isi va face timp sa iti de-a un sms sau un apel,doreste sa te auda......
Nu te iubeste,va gasi tot felul de scuze...
|
sus |
|
Pasaroi_Cuminte
|
Nu am nevoie de dovada (daca incredere nu e, nici relatie nu prea e!), nu asta m-ar pune pe ganduri, ci faptul ca el nu simte nevoia de comunicare....
idee, o intamplare, un sentiment.... aproape mereu!
1.S-ar putea sa se simta "sufocat" si sa nu-i placa aceste "tiruri" de marturisiri si confesiuni
2.S-ar putea sa priveasca aceste actiuni ca pe o obligatie de a "da raportul"
1+2= s-ar putea ca toate aceste actiuni se le clasifice drept "tendinte de posesie " .
Aceea lipsa de comunicare este de fapt in sine o comunicare.
O greseala tipica in cuplu din partea femeii este tendinta acesteia de a crede ca stie tot ce se intampla in sulfetul partenerului si de a lua decizii in numele lui la intrebari ramase fara raspuns din partea lui.
Ba mai mult, se poate merge pana acolo incat EA sa creada ca stie mai bine decat EL, ce ar trebui sa faca,
in cazul unor actiuni ce il privesc numai pe EL. ( arta de a da sfaturi )
Cred ca acel umor la care te referi este mai degraba o "dilatare" a imaginatiei persoanei indragostite, datorate "motorului" furnizor de energie, care este iubirea.
In cazul unui motor, combustibilul folosit poate sa fie doar simpatie, flirt, atractie.
Principiul motorului presupune existenta unui combustibil in cantitati limitate care se consuma si trebuie mereu sa ai grija de a nu ramane fara.
Un motor poate intretine iubirea pe termen limitat si dai peste fraza arhicunoscuta : Iubirea tine doi ani.
Ca energia spirtiual-emotionala ( iubirea) sa fie mereu prezenta, in locul acelui motor , iti trebuie un dispozitiv cu o miscare ciclica permanenta ce incalca legile clasice de conservare sfidant ireversibilitatea: perpetuum mobile
Numai un perpetuum mobile poate intretine si furniza non-stop fara a fi realimentat, energia emotionala care este layer-ul fundamental pentru existenta sentimentului de iubire.
Omul incepe sa vada lucrurile dintr-o perspectiva mai larga si, daca al sau IQ si educatia il ajuta, poate deveni atat poet, cat si maestru al umorului!
EQ nu IQ. Doar cu IQ poti doar sa memorezi si apoi sa citesti din memorie texte umoristice dar nu poti creea altele la randul tau. De aici rezuland lipsa originalitatii.
Umorul este guvernat de EQ, nicidecum de IQ,deoarece umorul este o virtute nativa si nu una educata.
LE: Ba da ai nevoie de dovezi in fiecare zi si daca s-ar putea ai alegea optiunea "full option"
"A phoenix is a mythical bird with a tail of beautiful gold and red plumage or purple and blue.
The bird was also said to regenerate when hurt or wounded by a foe, thus being almost immortal and invincible — it is also said that it can heal a person with a tear from its eyes and make them temporarily immune to death. The phoenix is a symbol of fire and divinity." ( Greek mythology )
"Creierul=locul geometric al neuronilor egal departati de inteligenta situati pe cercul purtator al centrelor de vointa" (Eu,Pasaroi_Cuminte)
|
sus |
|
ExoticDream
|
1.S-ar putea sa se simta "sufocat" si sa nu-i placa aceste "tiruri" de marturisiri si confesiuni
2.S-ar putea sa priveasca aceste actiuni ca pe o obligatie de a "da raportul"
1+2= s-ar putea ca toate aceste actiuni se le clasifice drept "tendinte de posesie " .
Aceea lipsa de comunicare este de fapt in sine o comunicare.
Nu este vorba de obligatia de a face astfel de gesturi, aici este la fel ca in cazul sexului fara sentimente, stii ca s-a discutat subiectul, ideea este ca dorinta de comunicare sa vina din interior, nu sa fie (auto)impusa.... Daca lui nu-i plac "tirurile de confesiuni" in conditiile in care suntem temporar la distanta si aceea este singura cale prin care am afla unul de altul, atunci ma intreb cat de serioasa ar fi relatia.... Admitand ca multe lucruri le intuiesti "fara cuvinte", totusi..... ai nevoie macar de acele 160 de caractere pe zi....
O greseala tipica in cuplu din partea femeii este tendinta acesteia de a crede ca stie tot ce se intampla in sulfetul partenerului si de a lua decizii in numele lui la intrebari ramase fara raspuns din partea lui.
Ba mai mult, se poate merge pana acolo incat EA sa creada ca stie mai bine decat EL, ce ar trebui sa faca,
in cazul unor actiuni ce il privesc numai pe EL. ( arta de a da sfaturi )
La astfel de situatii se ajunge TOCMAI pentru ca el nu prea comunica!!! Uneori este nevoie de o decizie, mica-mare cum o fi, intai incerci sa afli opinia lui, el nu are chef sa spuna ce gandeste si nu stii ce sa faci! Barbatii se tem ca prea multa "vorbarie" strica, dar gresesc exagerand cu pseudotacerea...
In cazul unui motor, combustibilul folosit poate sa fie doar simpatie, flirt, atractie.
Principiul motorului presupune existenta unui combustibil in cantitati limitate care se consuma si trebuie mereu sa ai grija de a nu ramane fara.
Un motor poate intretine iubirea pe termen limitat si dai peste fraza arhicunoscuta : Iubirea tine doi ani.
Ca energia spirtiual-emotionala ( iubirea) sa fie mereu prezenta, in locul acelui motor , iti trebuie un dispozitiv cu o miscare ciclica permanenta ce incalca legile clasice de conservare sfidant ireversibilitatea: perpetuum mobile
Numai un perpetuum mobile poate intretine si furniza non-stop fara a fi realimentat, energia emotionala care este layer-ul fundamental pentru existenta sentimentului de iubire.
Nu sunt de acord cu ideea unui perpetuum mobile, iubirea nu se naste si nici nu se intretine din... nimic, trebuie sa lucrezi/lupti pentru ca energia consumata sa fie inlocuita permanent cu energie nou creata. Tocmai asta este greseala majoritatii cuplurilor: o data iubirea "constatata", o considera un dat si isi imagineaza ca pot sa o foloseasca la nesfarsit fara sa-si bata capul sa mai alimenteze motorul ala....! Cand vad ca s-a oprit, este prea tarziu s-o ia de la capat, multe lucruri s-au pierdut pe parcurs....
|
sus |
|
Firentze
Expert member 546 mesaje
|
Re: Re: Dragoste cu prea multa munca?
De ce sa ma duc la un preot?!Adica ce am patit?Eu inca sunt cu acest baiat o sa vad si ce o sa se intample mai tarziu...cand o sa se intoarca de la sora lui in tara... .Eu il iubesc si stiu ca si el ma iubeste si sper ca va fi bine!De ce anume iti pare rau?Mie nu-mi pare rau ca mi-am inceput viata sexuala cu el!Si sincer cu el vreau sa raman si sper ca Dumnezeu ne va ajuta si ca ne va fi bine! :-s:">
0604
|
sus |
|
Pasaroi_Cuminte
|
Re: Re: Re: Dragoste cu prea multa munca?
Aceasta non-comunicare se intampla des sau rar ? Pt ca daca se intampla des atunci
este o problema.
Nu este vorba de obligatia de a face astfel de gesturi, aici este la fel ca in cazul sexului fara sentimente, stii ca s-a discutat subiectul, ideea este ca dorinta de comunicare sa vina din interior, nu sa fie (auto)impusa....
Dar daca lui nu-i canta "cucu" cand vrei tu, atunci in mod direct il obligi.
Daca lui nu-i plac "tirurile de confesiuni" in conditiile in care suntem temporar la distanta si aceea este singura cale prin care am afla unul de altul, atunci ma intreb cat de serioasa ar fi relatia.... Admitand ca multe lucruri le intuiesti "fara cuvinte", totusi..... ai nevoie macar de acele 160 de caractere pe zi....
Aici deja vorbim despre un defazaj de unda.
La astfel de situatii se ajunge TOCMAI pentru ca el nu prea comunica!!!
pt ca lungimea de unda incepe sa dispara.
Barbatii se tem ca prea multa "vorbarie" strica, dar gresesc exagerand cu pseudotacerea...
Barbatii tac cand nu se simt bine.
Nu sunt de acord cu ideea unui perpetuum mobile, iubirea nu se naste si nici nu se intretine din... nimic, trebuie sa lucrezi/lupti pentru ca energia consumata sa fie inlocuita permanent cu energie nou creata.
Pai perpetuum mobile este facut din doi in cazul unei relatii. Tu si el.Cand el oboseste, intreti tu miscarea. Cand tu obosesti intretine el miscarea. Si devine ciclu reversibil.
Cat despre acel nimic, este de fapt vorba despre un impuls extrem de puternic (datorat lungimii de unda) care sa trezeasca in amandoi "un cutremur" la toate nivele energetice.
fara sa-si bata capul sa mai alimenteze motorul ala....!
La unele cupluri nu trebuie nimeni sa lupte pt alimentare, deoarece intre cei doi
compatibilitatea este 100 % si totul vine de la sine. De ce ? pai...perpetuum mobile.
|
sus |
|
ExoticDream
|
Re: Re: Re: Re: Dragoste cu prea multa munca?
Dar daca lui nu-i canta "cucu" cand vrei tu, atunci in mod direct il obligi.
"Cand vreau eu" nu inseamna un moment anume, ci sa zicem pe parcursul unei zile intregi.... Daca el nu simte din interior aceasta dorinta in 1-2 zile, de exemplu, iar eu simt de vreo n ori pe zi, inseamna ca nu prea suntem compatibili in modul de exteriorizare si comunicare. Nu stiu daca acest lucru este extrem de important, probabil ca si doi oameni extrem de diferiti din acest punct de vedere se pot iubi din tot sufletul, insa parca mi-ar placea sa semanam cat de cat....
Aici deja vorbim despre un defazaj de unda.
pt ca lungimea de unda incepe sa dispara.
Daca lambda nu (mai) e, nimic nu e..... (delta phi ne omoara!)
Barbatii tac cand nu se simt bine.
Barbatii nu ar trebui sa taca atunci cand nu se simt bine, ci sa spuna ce ii doare, nu intotdeauna le putem citi gandurile, iar scenariile pe care le imaginam in lipsa informatiei "de la sursa" pot fi periculoase.... Nu trebuie sa stea la taclale cu noi, ci sa ne spuna, fie si intr-o propozitie, ceea ce ii supara, atat!
Pai perpetuum mobile este facut din doi in cazul unei relatii.
Perpetuum mobile maine....
|
sus |
|
Firentze
Expert member 546 mesaje
|
S-a intors din Spania de la sora lui,m-a catutat,am vorbit...toate bune si frumoase,dar ne-am ciondanit pe tema ca nu ma bagase intr-o zi in seama,ne-am linistit amandoi apoi iar toate bune si frumoase...dar azi nu m-a sunat deloc,ambitie:nici eu pe el...acum e pe net si tot nimic nu-mi zice...
0604
|
sus |
|
Firentze
Expert member 546 mesaje
|
S-a intors din Spania de la sora lui,m-a catutat,am vorbit...toate bune si frumoase,dar ne-am ciondanit pe tema ca nu ma bagase intr-o zi in seama,ne-am linistit amandoi apoi iar toate bune si frumoase...dar azi nu m-a sunat deloc,ambitie:nici eu pe el...acum e pe net si tot nimic nu-mi zice... Nu ma ajuta si pe mine cineva?
0604
|
sus |
|
chinesegirl
Senior member 68 mesaje
|
Nu ma ajuta si pe mine cineva? s-au impartit pareri in stinga si in dreapta referitor la"povestioara" ta,sincer ma asteptam la un final fericit dar vad ca nu e tocmai asa.inteleg ca il iubesti mult dar nu se poate asa la nesfirsit.zii k daca mai continua astfel...........il parasesti si gata,si vezi ce are el de spus.cu siguranta raspunsul lui o sa clarifice totul.nu mai fi asa naiva.gasesti timp pentru toate,oricit ai fi de ocupat/a...........TOTUL E SA VREI
|
sus |
|
Black_06
|
s-au impartit pareri in stinga si in dreapta referitor la"povestioara" ta,sincer ma asteptam la un final fericit dar vad ca nu e tocmai asa.inteleg ca il iubesti mult dar nu se poate asa la nesfirsit.zii k daca mai continua astfel...........il parasesti si gata,si vezi ce are el de spus.cu siguranta raspunsul lui o sa clarifice totul.nu mai fi asa naiva.gasesti timp pentru toate,oricit ai fi de ocupat/a...........TOTUL E SA VREI
Eeeee....sincer pentru mine e clar ce se intampla,tipul o cam minte pe domnisoara referitor la sentimentele lui iar ea naiva...crede....
Nu cred ca sunt singurul cu aceasta parere,si fazele cu telefonul ca nu dadea nici un semn de viata,te iubeste sincer...CAUTA SA STIE DE TINE,DACA ESTI BINE,numai faptul ca iti va auzi vocea il va linistit,crede-ma ca am trecut prin asta si stiu destul de bine...
Daca nu tine la tine cu adevarat face exact ceea ce iti face acum iar tu ca fraiera stai pe "sexpert" si tot intrebi..ce nu iti este clar???
Chiar esti asa oarba de nu vezi ca pe tip il doare in p..a de tine???
Ce dracului mai vrei?? Sa vina cu una la tine in fata??
Gata,ce a fost frumos s-a terminat,crede-ma iar ciorba reincalzita nu mai are deloc gust,deja ai inceput sa ai indoieli si faceti amandoi "ambitie"...apoi,scuza-ma dar intr-o relatie sincera si cu iubire impartasita asa ceva nu isi are locul ...
So,capul sus si vezi-ti de scoala,de prieteni,ai doar 17 ani...ce dracu stai sa suferi dupa un cretin ce se simte rugat,plus...unde naiba iti este demnitatea??
Sper ca am fost destul de explicit...
PS:Imi cer scuze pentru limbaj dar chiar nu imi dau seama cum poti fi asa lipsita de demnitate??
L-ai intrebat o data...de doua ori..stii tu treaba cu a treia oara ca esti fata inteligenta
|
sus |
|
Firentze
Expert member 546 mesaje
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Dragoste cu pr
Problema este ca nu inteleg de ce nu e sincer?!De ce spune incontinuare ca ma iubeste daca nu ar fi asa de ce pur si simplu nu spune punct?!Ma doare sa vad ce face si eu parca nu pot sa-l las...mi-e frica sa ma gandesc la reactia pe ca o va avea...
0604
|
sus |
|
Black_06
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Dragoste c
Problema este ca nu inteleg de ce nu e sincer?!De ce spune incontinuare ca ma iubeste daca nu ar fi asa de ce pur si simplu nu spune punct?!Ma doare sa vad ce face si eu parca nu pot sa-l las...mi-e frica sa ma gandesc la reactia pe ca o va avea...
Concluzie : Te conduce cum vrea el...iar tipul stie ca te are la degetul mic,de-asta se comporta asa,stie ca il crezi....daca te-ar iubi ti-ar arata...cum sa iti zic eu sa intelegi : Esti un fel de "BACKUP"...
Acum daca tu astepti mereu ca noi sa iti dam raspunsuri la ceea ce intrebi tu si sa mai primesti si raspunsuri inspirate din romanele de dragoste sau nu stiu ce telenovele..continua asa,pana atunci eu iti spun asta :
Pune piciorul in prag,daca ma pot exprima asa si intreaba-l ce se intampla,daca iti spune ca te iubeste trebuie sa ti-o arate..daca nu o va face inseamna ca nu insemni catusi de putin pentru el si ar fi cazul sa mergi mai departe....
Stii,ai tot primit sfaturi gen : "Asculta-ti inima" si tot felul de bazaconii....nop,tipul este smecheras si face ce vrea din tine,tu vi repede si pui intrebari pe site....
Ce ai rezolvat?? NIMIC,de ce? Fiindca nu esti rationala,de-aia..fiindca stai si speri si te agati de o chestie care el ti-o serveste dupa bunul plac iar tu crezi ca tot ce zboara se mananca.
Ooooofff....hai,pune capul la contributie ca am vazut ca stii sa scrii,sa te exprimi deci nu esti orice fel de "stoarfa".....ce dracu??Chiar il lasi sa isi bata joc de tine,tu te consumi acum si vei deveni o epava ignorand pe toti iar el bine-mersi va umbla cu alta si va fi fericit...
Trebuie sa ai mandria ta...lasandu-l pe altul sa ti-o calce vei da dovada de slabiciune
Good luck....
|
sus |
|
Firentze
Expert member 546 mesaje
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Dragos
Multumesc...poate ca ai dreptate sau mai bine zis chiar ai...incerc parca sa ma mint singura...I-am trimis un sms,caci nu pot sa-i zic in fata ca acum el e la Braila,am pus piciorul in prag acum sa vedem ce va urma...si asa este ma consum si foarte mult si el habar nu are...
0604
|
sus |
|
dorinda
Expert member 3383 mesaje
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Dr
scris pe 26 aug 2009 21:54 de dorinda
Multumesc...poate ca ai dreptate sau mai bine zis chiar ai...incerc parca sa ma mint singura...I-am trimis un sms,caci nu pot sa-i zic in fata ca acum el e la Braila,am pus piciorul in prag acum sa vedem ce va urma...si asa este ma consum si foarte mult si el habar nu are...
Am patit si eu ceva de genul acum cativa ani, dupa o perioada ma tot evita, asa ca l-am trimis undeva si gata. Si nu-mi pare rau, mi-am gasit un prieten foarte dragut, care stiu ca tine la mine. Viata merge inainte, daca vezi ca este ceva ce nu-ti convine, lasa-l, ai de unde alege, esti tanara.
|
sus |
|
Firentze
Expert member 546 mesaje
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re
Am patit si eu ceva de genul acum cativa ani, dupa o perioada ma tot evita, asa ca l-am trimis undeva si gata. Si nu-mi pare rau, mi-am gasit un prieten foarte dragut, care stiu ca tine la mine. Viata merge inainte, daca vezi ca este ceva ce nu-ti convine, lasa-l, ai de unde alege, esti tanara. Toata lumea imi spune asta,dar il iubesc cu adevarat si tot nu mi-a dat niciun semn...
0604
|
sus |
|
dorinda
Expert member 3383 mesaje
|
scris pe 26 aug 2009 22:17 de dorinda
Toata lumea imi spune asta,dar il iubesc cu adevarat si tot nu mi-a dat niciun semn...
Esti sigura ca il iubesti? Eu am 21 de ani si tot nu am certitudinea ca imi iubesc prietenul chiar atat de mult incat sa ma gandesc la ceva foarte serios...
Mai gandeste-te, poate esti doar "entuziasmata" in legatura cu el. Am o curiozitate: este cumva primul tau iubit?
|
sus |
|
Firentze
Expert member 546 mesaje
|
Esti sigura ca il iubesti? Eu am 21 de ani si tot nu am certitudinea ca imi iubesc prietenul chiar atat de mult incat sa ma gandesc la ceva foarte serios...
Mai gandeste-te, poate esti doar "entuziasmata" in legatura cu el. Am o curiozitate: este cumva primul tau iubit? Nu este primul meu iubit.Si sunt sigura ca il iubesc,caci atunci cand vrei sa vezi persoana iubita fericita(indiferent daca e cu tine sau nu)inseamna ca ai atins un grad inalt al iubiri... .Dar eu as fi vrut doar sa fie sincer cu mine,sa-mi spuna daca se poate sau nu continua,dar nu mi-a raspuns
0604
|
sus |
|
sweety16
Expert member 1226 mesaje
|
Nu este primul meu iubit.Si sunt sigura ca il iubesc,caci atunci cand vrei sa vezi persoana iubita fericita(indiferent daca e cu tine sau nu)inseamna ca ai atins un grad inalt al iubiri... .Dar eu as fi vrut doar sa fie sincer cu mine,sa-mi spuna daca se poate sau nu continua,dar nu mi-a raspuns
Sti cu siguranta isi va da seama doar dupa ce te va pierde...asa se intampla mereu.
"Desi barfa facuta de femei e peste tot privita ca fiind ridicola,josnica si triviala,cea facuta de barbati,si mai ales daca e despre femei,se numeste teorie,idee sau fapt"
"Ca sa afli defectele unei fete,laud'o in fata prietenelor ei"
|
sus |
|
Firentze
Expert member 546 mesaje
|
Sti cu siguranta isi va da seama doar dupa ce te va pierde...asa se intampla mereu. Si eu inca sper sa nu se intample asta
0604
|
sus |
|
Black_06
|
Sti cu siguranta isi va da seama doar dupa ce te va pierde...asa se intampla mereu.
Dar tu stii cu siguranta ca nu isi va da seama ca o iubeste,ii va fi ranit doar orgoliul si va incerca sa se impace cu ea....ea cum este mai slaba de caracter,va accepta,tipul se va satura pentru moment si iar ii va da cu piciorul si tot asa pana "gagicuta" se va satura,problema este ca dupa toate astea sigur va ramane cu sechele
|
sus |
|
Firentze
Expert member 546 mesaje
|
Dar tu stii cu siguranta ca nu isi va da seama ca o iubeste,ii va fi ranit doar orgoliul si va incerca sa se impace cu ea....ea cum este mai slaba de caracter,va accepta,tipul se va satura pentru moment si iar ii va da cu piciorul si tot asa pana "gagicuta" se va satura,problema este ca dupa toate astea sigur va ramane cu sechele
0604
|
sus |
|
Pagina 2 din 3
loading...
Ai nevoie de informatii, sfaturi sau de ajutorul avizat al unui specialist?
Ai probleme sexuale si nu ai la cine sa
apelezi? Sunt Doina Panait, consilierul
seXpert.ro, si iti stau la dispozitie!
spune-mi problema ta!
|
seXpert.ro iti pune la dispozitie
o baza de date completa despre dragoste, sex,
viata sexuala, sanatate si probleme sexuale!
vezi lista de articole!
|
|
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|