ejacularea

Pagina 1 din 1
1

aura

Guest

ejacularea

scris pe 23 feb 2004 14:56 de aura

salutare!
este prima data cand va scriu.vreau sa va spun ca am un prieten de 22 de ani.problema care este?ejaculeaza foarte repede!este o problema?daca da cum as putea sa-l ajut?va rog sa imi raspundeti
sus

Infector

Expert member
1846 mesaje

Re: ejacularea

scris pe 23 feb 2004 17:40 de Infector

salutare!
este prima data cand va scriu.vreau sa va spun ca am un prieten de 22 de ani.problema care este?ejaculeaza foarte repede!este o problema?daca da cum as putea sa-l ajut?va rog sa imi raspundeti

Pfuu...dapi era o tehnica sa-l faci sa nu-si mai dea drumu asa RPD.Dar nu o mai tin minte...o sa citesc ceva sau cauta si tu pe site-uri.
Oricum era faza sa te joci cu ea pana zice omu ca-i vine si apoi sa i-o prinzi intre degetul mare si cel aratator si sa ii strangulezi jucaria...asta i-ar opri ejacularea...si exercitiul asta tot facut o sa duca la o crestere a timpului...da nu garantez tre sa recitesc. Damn books!!!!!

S.N.O.W.B.O.A.R.D. D.U.D.E.
sus

AleX^

Guest

Re: Re: ejacularea

scris pe 24 feb 2004 21:00 de AleX^

Pfuu...dapi era o tehnica sa-l faci sa nu-si mai dea drumu asa RPD.Dar nu o mai tin minte...o sa citesc ceva sau cauta si tu pe site-uri.
Oricum era faza sa te joci cu ea pana zice omu ca-i vine si apoi sa i-o prinzi intre degetul mare si cel aratator si sa ii strangulezi jucaria...asta i-ar opri ejacularea...si exercitiul asta tot facut o sa duca la o crestere a timpului...da nu garantez tre sa recitesc. Damn books!!!!!

Ai dreptate... am citit si eu ceva ceva dar... nu era treaba ca trebuie strangulata ci undeva in apropierea anusului, canalul care aduce sperma trebuie presat! In nici un caz scula... petru ca oricum ii moare daca ajunge sperma in scula, sau la jumatate! Asta numai daca el vrea... la repetate exercitii are sa simta si rezultatele! (scria in carte... acum who knows).
sus

valy2jan

Veteran member
298 mesaje

Re: ejacularea

scris pe 25 feb 2004 02:39 de valy2jan

salutare!

La intrebarea pusa daca e o problema, trebuie sa raspunzi tu. Daca te satisface chiar si asa, e bine, deoarece el a avut orgasm. Obtinerea unei ejaculari intarziate se face prin antrenament din partea lui, tu nu prea poti sa-l ajuti, decat prin o mai mica actiune de excitare.
Se poate datora unui preludiu lung, necesar tie, dar "neproductiv" pentru el.
La varsta lui, posibilitatea repetarii actului sexual (cand ejacularea se face dupa o actiune indelungata) dupa 15-20 de minute, pentru a te satisface si pe tine, este foarte posibila. Poate avea loc o masturbare pana la ejaculare de catre tine, sau de el. La inceputul activitatii sexuale am aplicat asemenea metode. De asemenea, dupa prima ejaculare ramaneam cu penisul in partenera pana se intarea din nou, cand reluam actul, care dura destul de mult ca ea sa aiba intre 1-3 orgasme.

fara sex nu am exista
sus

levi82

Veteran member
363 mesaje

Re: Re: ejacularea

scris pe 25 feb 2004 03:20 de levi82

La intrebarea pusa daca e o problema, trebuie sa raspunzi tu. Daca te satisface chiar si asa, e bine, deoarece el a avut orgasm. Obtinerea unei ejaculari intarziate se face prin antrenament din partea lui, tu nu prea poti sa-l ajuti, decat prin o mai mica actiune de excitare.
Se poate datora unui preludiu lung, necesar tie, dar "neproductiv" pentru el.
La varsta lui, posibilitatea repetarii actului sexual (cand ejacularea se face dupa o actiune indelungata) dupa 15-20 de minute, pentru a te satisface si pe tine, este foarte posibila. Poate avea loc o masturbare pana la ejaculare de catre tine, sau de el. La inceputul activitatii sexuale am aplicat asemenea metode. De asemenea, dupa prima ejaculare ramaneam cu penisul in partenera pana se intarea din nou, cand reluam actul, care dura destul de mult ca ea sa aiba intre 1-3 orgasme.

Sunt de acord cu cele afirmate: Tu ai orgasm? daca reuseste sa-ti provoace orgasm atunci nu cred ca ar trebui sa-ti faci probleme. Daca nu atunci trebuie sa stii ca pe langa penis, care daca el a terminat repede poate ramane in "pana", mai exista degete, limba si buze...
deci posibilitati.

Dragostea consta in dorinta de a da ceea ce este al tau altuia si de a simti fericirea acestuia ca si cum ar fi a ta.
sus
Pagina 1 din 1
1

loading...

Ai probleme sexuale si nu ai la cine sa apelezi? Sunt Doina Panait, consilierul seXpert.ro, si iti stau la dispozitie!

spune-mi problema ta!
seXpert.ro iti pune la dispozitie o baza de date completa despre dragoste, sex, viata sexuala, sanatate si probleme sexuale!

vezi lista de articole!

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare 
    Nu esti logat!

Login | Nu ai cont? Creeaza cont nou

Ai o problema? Noi avem raspunsul

Citeste sfaturile consilierului!
MARIREA PENISULUI

Membri on-line:

25 vizitatori si 0 membri sunt online:

Vezi toti membrii online