Sport,alimentatie sanatoasa=Fara celulita?

Sondaj: Cum preferati o fata?

Pagina 1 din 1
1

Firentze

Expert member
546 mesaje

Sport,alimentatie sanatoasa=Fara celulita?

scris pe 17 aug 2009 17:06 de Firentze

Deci am observat de curand ca in momentul in care imi strang pielea pe picioare se face ca o coaja de portocala(poate o fi fost si de la faptul ca am stat cam 8-9 ori pe zi in picioare,dar numai in picioare fara o secunda de odihna si pt ca mananc numai tampenii,cum ar fi mancare deja preparata,cipsuri,multe prajeli chiar si la ore gen 3-4 dimineata etc)am noroc ca nu se vede cand merg... .Ma gandeam ca daca as face sport...eu stiu as alerga as merge iar ca inainte mai mult pe jos,plimbandu-ma,exercitii pentru picioare si o mancare mai sanatoasa(gen iaurt,supe,ciorbe si mai rar mancaruri preparate dupa care sunt innebunita)celulita ar disparea...este posibil?Multumesc mult de raspuns!Si voi baieti preferati o fata fara celulita deloc(nu stiu daca exista ),cu celulita,dar fara sa i se vada cand merge sau va este indiferent daca are celulita sau nu(si i se vede cand merge)justificati-va raspunsul si multumesc mult anticipat pentru raspunsuri!Sper sa fie in numar cat mai mare

0604
sus

sweetgirl16

Expert member
512 mesaje

Re: Sport,alimentatie sanatoasa=Fara celulita?

scris pe 17 aug 2009 17:49 de sweetgirl16

Deci am observat de curand ca in momentul in care imi strang pielea pe picioare se face ca o coaja de portocala(poate o fi fost si de la faptul ca am stat cam 8-9 ori pe zi in picioare,dar numai in picioare fara o secunda de odihna si pt ca mananc numai tampenii,cum ar fi mancare deja preparata,cipsuri,multe prajeli chiar si la ore gen 3-4 dimineata etc)am noroc ca nu se vede cand merg... .Ma gandeam ca daca as face sport...eu stiu as alerga as merge iar ca inainte mai mult pe jos,plimbandu-ma,exercitii pentru picioare si o mancare mai sanatoasa(gen iaurt,supe,ciorbe si mai rar mancaruri preparate dupa care sunt innebunita)celulita ar disparea...este posibil?Multumesc mult de raspuns!Si voi baieti preferati o fata fara celulita deloc(nu stiu daca exista ),cu celulita,dar fara sa i se vada cand merge sau va este indiferent daca are celulita sau nu(si i se vede cand merge)justificati-va raspunsul si multumesc mult anticipat pentru raspunsuri!Sper sa fie in numar cat mai mare
Te inteleg perfect! si eu mananc numai tampenii...dar de 2 saptamani fac exercitii pt picioare cam 30 de minute pe zi...si crede-ma chiar functioneaza,bine dar trebuie sa ai si timp...incearca sa nu mai mananci mancare gen fast food,renunta la dulciuri la chips-uri si la ciocolata in special,dar daca tot nu te poti abtine mananca putina ciocolata de menaj macar asta are calorii mai putine...fa sport...e foarte important Si inca ceva:nu folosi creme anticelulitice!nu sunt bune de nimic...pur si simplu cu banii pe care ii dai pe creme ai putea sa iti faci un abonament la salaCat despre cum prefera baietii o fata cu celulita sau fara,e evident ca fara dar daca prietenul tau te iubeste te acepta si cu celulita,bineinteles ca nu trebuie sa devii obeza si uiti ca esti fata/femeie pt ca aspectul fizic e foarte important...

Amprentele digitale si fulgii de zapada nu sunt singurele elemente caracterizate prin unicitate absoluta...
sus

Firentze

Expert member
546 mesaje

Re: Re: Sport,alimentatie sanatoasa=Fara celulita?

scris pe 17 aug 2009 18:58 de Firentze

Ce excercitii faci?Spune-mi si mie adica recomanda-mi te rog ciocolata e preferata mea dar nu prea am mai mancat in ultimul timp,cipsuri...la fel odata de 2 ori pe luna in ultima vreme...mancare de fast food nu mananc in schimb acasa imi fac cartofi prajiti foarte des) si mananc multa mancare preparata :-s

0604
sus

carrie

Expert member
823 mesaje

Re: Re: Re: Sport,alimentatie sanatoasa=Fara celul

scris pe 17 aug 2009 20:38 de carrie

Ba da, ajuta si unele creme, evident nu singure... O varianta fosrte eficienta si ieftina este cellulight de la elmiplant - costa vreo 15 lei. Sau am auzit ca tot de la elmiplant a aparut ceva nou, cu vreo 18-19 lei.
Bineinteles ca nicio crema nu face minuni, dar atunci cand faci si un pic de miscare ajuta si crema. Cel putin aspectul si textura pielii sunt imbunatatite.

"The best way to predict the future is to invent it"

"I'm in love with my lust/Burning angel wings to dust"
sus

Firentze

Expert member
546 mesaje

Re: Re: Re: Re: Sport,alimentatie sanatoasa=Fara c

scris pe 17 aug 2009 23:24 de Firentze

Allte sfaturi?

0604
sus

sweetgirl16

Expert member
512 mesaje

scris pe 18 aug 2009 00:35 de sweetgirl16

Ce excercitii faci?Spune-mi si mie adica recomanda-mi te rog ciocolata e preferata mea dar nu prea am mai mancat in ultimul timp,cipsuri...la fel odata de 2 ori pe luna in ultima vreme...mancare de fast food nu mananc in schimb acasa imi fac cartofi prajiti foarte des) si mananc multa mancare preparata :-s
uite aici am gasit cateva...eu le fac zilnic http://www.sanatateata.com/frumusete/fese.htm si astea http://www.garbo.ro/articol/frumusete/2200/Fitness-pentru-combaterea-celulitei/pagina-2.html incearca

Amprentele digitale si fulgii de zapada nu sunt singurele elemente caracterizate prin unicitate absoluta...
sus

Firentze

Expert member
546 mesaje

scris pe 22 aug 2009 16:07 de Firentze

Multumesc

0604
sus

Firentze

Expert member
546 mesaje

scris pe 22 aug 2009 16:16 de Firentze

Cateva exercitii din acestea le fac si eu,dar recunosc ca nu zilnic,m-am apucat acum 4 zile am facut 2 zile la rand,ieri n-am facut si azi la fel nu am facut:-" lenea e putin mare ...o sa incerc sa am vointa

0604
sus

sweetgirl16

Expert member
512 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Sport,alimentatie sanatoasa=Fa

scris pe 27 aug 2009 19:59 de sweetgirl16

Cateva exercitii din acestea le fac si eu,dar recunosc ca nu zilnic,m-am apucat acum 4 zile am facut 2 zile la rand,ieri n-am facut si azi la fel nu am facut:-" lenea e putin mare ...o sa incerc sa am vointa
Pai ca sa dea ceva rezultate trebuie sa faci exercitiile zilnic...stiu ca lenea e mare dar trebuie

sus

dorinda

Expert member
3383 mesaje

scris pe 27 aug 2009 20:04 de dorinda

In legatura cu ciocolata..si eu am aceeasi slabiciune. Am cumparat acum ceva vreme ciocolata dietetica de la un magazin naturist/plafar. Mi-a placut, avea un gust chiar bun. Incearca, nu este chiar atat de scumpa. S-ar putea sa gasesti si prin supermarket.
sus

simosimina

Expert member
4400 mesaje

scris pe 28 aug 2009 02:44 de simosimina

Şi eu mănânc în general mâncare gătită..mă feresc cât pot de mult de fast-food...însă mai cad în plasa lor...şi acum 2 ore am mâncat la Mc
Nu pot să mă abţin, câteodată mi se face aşa o poftă de porcăriile alea de acolo, că nu rezist şi mănânc. Ciocolata iarăşi este una dintre preferatele mele...chipsurile
Despre sucurile acidulate ţin să menţionez că nu mai beau de 5 luni! Am renunţat definitiv la ele.
Celulită nu am, dar dacă strâng pielea se vede puţin. Probabil că vârsta începe să îşi arate "colţii"

“Today’s mighty oak is just yesterday’s nut, that held its ground.”
sus

Firentze

Expert member
546 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Sport,alimentatie sanatoasa=Fa

scris pe 9 nov 2009 15:56 de Firentze

Nu am facut exercitii zilnice,m-am lasat pe tanjeala...cat despre mancarea de fast-food nu mananc...asta daca nu s-ar pune cartofii prajiti si toate uscaturile(salam,cascaval,pastrama)pe care le mananc pe acasa))...mancare gatita mai putin...iar celulita se vede daca strang pielea.
Vreau sa ma duc la sala de luna viitoare.Aerobicul si fitnessul o sa ajute la disparitia celulitei?Sau doar o sa slabesc si o sa se vada si mai rau?

0604
sus
Pagina 1 din 1
1

loading...

Ai probleme sexuale si nu ai la cine sa apelezi? Sunt Doina Panait, consilierul seXpert.ro, si iti stau la dispozitie!

spune-mi problema ta!
seXpert.ro iti pune la dispozitie o baza de date completa despre dragoste, sex, viata sexuala, sanatate si probleme sexuale!

vezi lista de articole!

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare 
    Nu esti logat!

Login | Nu ai cont? Creeaza cont nou

Ai o problema? Noi avem raspunsul

Citeste sfaturile consilierului!
MARIREA PENISULUI

Membri on-line:

26 vizitatori si 0 membri sunt online:

Vezi toti membrii online