De ce insala femeile?

Pagina 1 din 1
1

rechinu80

Senior member
62 mesaje

De ce insala femeile?

scris pe 27 aug 2009 15:42 de rechinu80

as dori sa stiu in primul rand din prisma femeilor, de ce fac asta? ce anume le determina sa faca acest lucru? dar pot sa isi dea cu parerea si barbatii:P

broken wings
Pentru oamenii care iubesc pasional, inselatul e mai grav decat un pumnal infipt in inima.

sus

pacpac

Expert member
1127 mesaje

Re: de ce insala femeile?

scris pe 27 aug 2009 15:53 de pacpac

as dori sa stiu in primul rand din prisma femeilor, de ce fac asta? ce anume le determina sa faca acest lucru? dar pot sa isi dea cu parerea si barbatii:P

pt ca barbatii sunt pe sport.ro

http://www.sexyandfunny.com/view_joke/the-funniest-sleepwalking-dog-video-you-will-see-today_38457.html
sus

simosimina

Expert member
4400 mesaje

Re: de ce insala femeile?

scris pe 27 aug 2009 15:59 de simosimina

De obicei femeile înşeală din cauză că se simt "ignorate", că iubitul nu le dă atenţie..ele mereu înşeală cu motiv...nu ca bărbaţii..pentru "palmares"..şi doar pentru că e alta)
Noi dacă înşelăm ..o facem doar cu motiv! De obicei foarte întemeiat

“Today’s mighty oak is just yesterday’s nut, that held its ground.”
sus

rechinu80

Senior member
62 mesaje

Re: Re: de ce insala femeile?

scris pe 27 aug 2009 16:22 de rechinu80

De obicei femeile înşeală din cauză că se simt "ignorate", că iubitul nu le dă atenţie..ele mereu înşeală cu motiv...nu ca bărbaţii..pentru "palmares"..şi doar pentru că e alta)

exemple de motive bine intemiate?

broken wings
Pentru oamenii care iubesc pasional, inselatul e mai grav decat un pumnal infipt in inima.

sus

dorinda

Expert member
3383 mesaje

Re: Re: Re: de ce insala femeile?

scris pe 27 aug 2009 16:23 de dorinda

Ori s-au dus la un chef si s-au facut turta...iar mai departe nu se stie...
sus

simosimina

Expert member
4400 mesaje

scris pe 27 aug 2009 16:26 de simosimina

Atunci când nu se mai comportă frumos..nu le mai dau atenţie iubitelor, când nu mai ştiu să le asculte atunci când au nevoie.. când se simt "uitate"..când ei sunt reci cu ele...chestii din astea întelegi tu

sus

simosimina

Expert member
4400 mesaje

Re: Re: Re: Re: de ce insala femeile?

scris pe 27 aug 2009 16:28 de simosimina

Ori s-au dus la un chef si s-au facut turta...iar mai departe nu se stie...

..dacă el se face turtă..şi mai departe nu se ştie...atunci scuză-mă..dar şi fata care stă cu el e la fel de "retard" ca el. Eu mă refer la un cuplu normal..nu la cocalari..sau la mai ştiu eu ce ramură de ţărani/ţărănci...Mă refer strict la o relaţie normală între două persoane cu un viitor bun.. + cultură...

sus

Black_06

Veteran member
240 mesaje

scris pe 27 aug 2009 16:29 de Black_06

Aha, deci voi inselati mereu cu un motiv,dar oare "barbatii" care inseala pentru palmare,nu inseala tot cu un motiv??Motivul de a-si imbogati palmaresul.
Ok,deci voi femeile sunteti sfinte cand inselati deoarece poate aveti un motiv mai intemeiat??

Nu conteaza motivul,conteaza ca o faci si este josnic...

So,keep in mind this

"Iti trebuie totusi cap ca sa iti dai seama ca esti prost"
sus

simosimina

Expert member
4400 mesaje

scris pe 27 aug 2009 16:31 de simosimina

Aha, deci voi inselati mereu cu un motiv,dar oare "barbatii" care inseala pentru palmare,nu inseala tot cu un motiv??Motivul de a-si imbogati palmaresul.
Ok,deci voi femeile sunteti sfinte cand inselati deoarece poate aveti un motiv mai intemeiat??

Nu conteaza motivul,conteaza ca o faci si este josnic...

So,keep in mind this

) una e să înşeli să îţi îmbogăţeşti palmaresul...alta este să înşeli atunci când iubitul nu te mai "bagă în seamă"...nu crezi?
Spre exemplu...Tu îi oferi iubire..iar el...răceala...

sus

dorinda

Expert member
3383 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: de ce insala femeile?

scris pe 27 aug 2009 16:33 de dorinda

..dacă el se face turtă..şi mai departe nu se ştie...atunci scuză-mă..dar şi fata care stă cu el e la fel de "retard" ca el. Eu mă refer la un cuplu normal..nu la cocalari..sau la mai ştiu eu ce ramură de ţărani/ţărănci...Mă refer strict la o relaţie normală între două persoane cu un viitor bun.. + cultură...

Ma refeream ca ele, femeile, se fac turta...de barbati nu ma mir, ei sunt in stare de orice chiar si fara alccol la bord.
sus

simosimina

Expert member
4400 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: de ce insala femeile?

scris pe 27 aug 2009 16:34 de simosimina

Ma refeream ca ele, femeile, se fac turta...de barbati nu ma mir, ei sunt in stare de orice chiar si fara alccol la bord.

Şi mai rău dacă e vorba de ele...
Ce fată normală se îmbată ca o târfă şi şi-o trage cu nu ştiu cine??????

sus

Black_06

Veteran member
240 mesaje

scris pe 27 aug 2009 18:07 de Black_06

) una e să înşeli să îţi îmbogăţeşti palmaresul...alta este să înşeli atunci când iubitul nu te mai "bagă în seamă"...nu crezi?

Cand se intampla asta...ii ceri o explicatie,daca nu este una care sa aiba o baza solida...IL LASI..

Daca inseli dai dovada de un caracter slab....

sus

Black_06

Veteran member
240 mesaje

scris pe 27 aug 2009 18:09 de Black_06

By the way....inselatul ramane inselat dupa mine....
Nu incalzeste pe nimeni cu nimic daca tu ai facut sex cu altul fiindca iubitul era rece cu tine sau ca te-ai plictisit tu de el

sus

carrie

Expert member
823 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: de ce insala femeile?

scris pe 27 aug 2009 19:28 de carrie

By the way....inselatul ramane inselat dupa mine....
Nu incalzeste pe nimeni cu nimic daca tu ai facut sex cu altul fiindca iubitul era rece cu tine sau ca te-ai plictisit tu de el

Nu e asa, motivatia pentru care cineva inseala conteaza mult. Si daca nu iti convine ceva la relatie, nu inseamna ca musai trebuie sa ii pui capat. Nici nu inseamna ca trebuie sa sari la gatul primului venit. Sunt prea complicate relatiile si gama de sentimente dintre oameni ca sa poti sa spui "GATA" doar pentru ca te-a inselat sau l-ai inselat/ai inselat-o o data.

Strict la subiect, intr-adevar femeile inseala de cele mai multe ori pentru motive mai serioase decat barbatii (raceala partenerului, sentimentul ca nu mai este dorita etc.). Barbatul nu are neaparat nevoie de astfel de motive.

"The best way to predict the future is to invent it"

"I'm in love with my lust/Burning angel wings to dust"
sus

the_gogu

Expert member
520 mesaje

scris pe 28 aug 2009 02:06 de the_gogu

Si daca nu iti convine ceva la relatie, nu inseamna ca musai trebuie sa ii pui capat.

dar nici nu inseamna ca trebuie sa inseli
sus

Black_06

Veteran member
240 mesaje

scris pe 28 aug 2009 08:33 de Black_06

Nu e asa, motivatia pentru care cineva inseala conteaza mult. Si daca nu iti convine ceva la relatie, nu inseamna ca musai trebuie sa ii pui capat. Nici nu inseamna ca trebuie sa sari la gatul primului venit. Sunt prea complicate relatiile si gama de sentimente dintre oameni ca sa poti sa spui "GATA" doar pentru ca te-a inselat sau l-ai inselat/ai inselat-o o data.

Strict la subiect, intr-adevar femeile inseala de cele mai multe ori pentru motive mai serioase decat barbatii (raceala partenerului, sentimentul ca nu mai este dorita etc.). Barbatul nu are neaparat nevoie de astfel de motive.
:((

sus

Black_06

Veteran member
240 mesaje

scris pe 28 aug 2009 08:35 de Black_06

Dupa parerea mea,eu ma port destul de frumos cu iubita mea...ii acord atentie si ii arat a tin la ea....
Deci daca ea maine este rece cu mine....eu ce sa fac?? Sa o insel cu alta? OMG,sunteti fenomenale ...
Mai...cand este rece cu tine inseamna ca ceva nu mai merge sau este foarte stresat(a),cum am mai spus,ii ceri o explicatie iar daca aceasta nu vine in timp util si cu o baza anume ar fi treaba sa mergi mai departe nu sa fugi la altul repede desi inca mai esti cu tipul sau tipa actual(a)...

sus

pacpac

Expert member
1127 mesaje

scris pe 28 aug 2009 09:20 de pacpac

Pana cum ceva vreme credeam si eu ca majoritatea femeilor inseala cu motiv,dar, dand un search pe google "mi-am inselat sotul" am vazut ca sunt foarte foarte multe femei care o fac pt ca sunt prea proaste sa-si dea seama ca nu poti fi doar amic bun cu cineva de sex opus si au realizat asta dupa ce fapta s-a consumat.
barbatii nu o fac pt palmares,o fac tot cam din acelasi motive ca si femeile ,numai ca o femie poate sa stea si ani cu un partener care nu-i acorda atentie pana sa insele,barbatii-o luna e deja prea mult)

http://www.sexyandfunny.com/view_joke/the-funniest-sleepwalking-dog-video-you-will-see-today_38457.html
sus

rechinu80

Senior member
62 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: de ce insala femeile?

scris pe 28 aug 2009 15:18 de rechinu80

Dupa parerea mea,eu ma port destul de frumos cu iubita mea...ii acord atentie si ii arat a tin la ea....
Deci daca ea maine este rece cu mine....eu ce sa fac?? Sa o insel cu alta? OMG,sunteti fenomenale ...
Mai...cand este rece cu tine inseamna ca ceva nu mai merge sau este foarte stresat(a),cum am mai spus,ii ceri o explicatie iar daca aceasta nu vine in timp util si cu o baza anume ar fi treaba sa mergi mai departe nu sa fugi la altul repede desi inca mai esti cu tipul sau tipa actual(a)...

mare dreptate mai ai...

broken wings

sus

simosimina

Expert member
4400 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: de ce insala femeile?

scris pe 28 aug 2009 15:59 de simosimina

Măi nu am zis că hop ţop cum este puţin mai rece gata fug cu altul)
Asta se simte în timp, se simte în felul în care vorbeşte cu tine..în gesturile pe care le făcea şi nu le mai face..mai multe chestii din care îţi dai seama că nu te mai iubeşte. Pentru că simţim asta...ne cunoaştem partenerul...

sus

rechinu80

Senior member
62 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: de ce insala femei

scris pe 29 aug 2009 19:31 de rechinu80

Măi nu am zis că hop ţop cum este puţin mai rece gata fug cu altul)
Asta se simte în timp, se simte în felul în care vorbeşte cu tine..în gesturile pe care le făcea şi nu le mai face..mai multe chestii din care îţi dai seama că nu te mai iubeşte. Pentru că simţim asta...ne cunoaştem partenerul...

bun dar poate si el simte o raceala din partea ta, asta ii da dreptul sa te insele?!!! si poate are o perioada mai grea la munca..si e mai artagos si obosit..nu neaparat ca are ceva cu tine musai..asta iti da dreptul sa il inseli??

broken wings

sus

matei

Guest

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: de ce insala f

scris pe 31 aug 2009 00:52 de matei

va spun sincer, eu imi vad de viata mea si nu ma mai intereseaza subiectul femei sau iubire. am trecut prin destule, iubirea e frumoasa, la sfarsit dureroasa.. nu ma intelegeti gresit, mie chiar imi place sa sufar din iubire... ma face mai puternic, ma face sa-mi demonstrez ca pot trece peste asta si ca sunt puternic. dar cel putin mie mi se pare ca fetele sunt chiar de carton. chiar daca aseara s-a dat una la mine intr-un club, am ignorat-o pur si simplu. nu mai am chef. gata daca ma ard hormonii dau o l*ba si gata. nu sexul e cel mai important pt mine. importanti sunt prietenii mei, sa ma realizez din pct de vedere social si financiar, sa ma mentin intr-o forma fizica buna, etc. m-am saturat de atatea "telenovele". cand va aparea o fata care se va merita cu adevarat, ok. atunci ma voi darui cu adevarat. m-am saturat de one night stand-uri si nici nu-mi mai las inima in mana oricarei panarame
sus

Bozgoru

Expert member
3081 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: de ce insa

scris pe 31 aug 2009 05:55 de Bozgoru

aici esti subiectiv si nu e bine.. acelasi topic puteai sa-l pui .. de ce inseala barbatii... stii de ce inseala si femeia si barbatul? nu din motive intemeiate precum zice simosimina.. sau alte gainari dastea. toti inseala de prosti.. pt. ca au intelectul cat o nuca... daca vrei sa-ti inseli partenerul.. pur si simplu te desparti si te duci la altul /alta.. care e rostul inselarii?.P.S: Inselarea e pt oameni simplii..
sus

Black_06

Veteran member
240 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: de ce

scris pe 31 aug 2009 08:32 de Black_06

aici esti subiectiv si nu e bine.. acelasi topic puteai sa-l pui .. de ce inseala barbatii... stii de ce inseala si femeia si barbatul? nu din motive intemeiate precum zice simosimina.. sau alte gainari dastea. toti inseala de prosti.. pt. ca au intelectul cat o nuca... daca vrei sa-ti inseli partenerul.. pur si simplu te desparti si te duci la altul /alta.. care e rostul inselarii?.P.S: Inselarea e pt oameni simplii..

True

sus
Pagina 1 din 1
1

loading...

Ai probleme sexuale si nu ai la cine sa apelezi? Sunt Doina Panait, consilierul seXpert.ro, si iti stau la dispozitie!

spune-mi problema ta!
seXpert.ro iti pune la dispozitie o baza de date completa despre dragoste, sex, viata sexuala, sanatate si probleme sexuale!

vezi lista de articole!

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare 
    Nu esti logat!

Login | Nu ai cont? Creeaza cont nou

Ai o problema? Noi avem raspunsul

Citeste sfaturile consilierului!
MARIREA PENISULUI

Membri on-line:

42 vizitatori si 0 membri sunt online:

Vezi toti membrii online