Yasmin, sex neprotejat => risc?!?

Pagina 1 din 1
1

SoulsQueen

Senior member
103 mesaje

Yasmin, sex neprotejat => risc?!?

scris pe 22 sep 2008 21:42 de SoulsQueen

am inceput sa iau anticonceptionale (yasmin) de luna asta (deci din prima zi de menstruatie) si in a 6-a zi de menstruatie (la a 6-a pastila) am avut o relatie sexuala neprotejata, iar prietenu si-a dat drumul in mine. e vreun risc?
sus

fotbaliatoru

Guest

Re: intrebare

scris pe 22 sep 2008 23:00 de fotbaliatoru

am inceput sa iau anticonceptionale (yasmin) de luna asta (deci din prima zi de menstruatie) si in a 6-a zi de menstruatie (la a 6-a pastila) am avut o relatie sexuala neprotejata, iar prietenu si-a dat drumul in mine. e vreun risc?
intrebare:unde intra mingea in poarta???=))
sus

simosimina

Expert member
4400 mesaje

Re: intrebare

scris pe 23 sep 2008 02:11 de simosimina

In prima sapt nu treb sa faci neprotejat...Dar eu cand am inceput sa iau Yasmin..tot prima data..am facut-o neprotejat dupa 5 zile..si nu am ramas..Deci...nu cred k vei ramane

“Today’s mighty oak is just yesterday’s nut, that held its ground.”
sus

danutz37

Newbie
5 mesaje

Re: Yasmin, sex neprotejat => risc?!?

scris pe 27 sep 2008 04:00 de danutz37

cite zile de menstruatzie ai tu rejino?

dan v
sus

danutz37

Newbie
5 mesaje

Re: Re: intrebare

scris pe 27 sep 2008 04:08 de danutz37

In prima sapt nu treb sa faci neprotejat...Dar eu cand am inceput sa iau Yasmin..tot prima data..am facut-o neprotejat dupa 5 zile..si nu am ramas..Deci...nu cred k vei ramane

din contra mai fata in prima saptamina nu este chiar asha riskant. dupa 7-10 zile incepe ovulatzia,care dureaza 10 -14 zile (atunci este cel mai mare risk) shi pe urma ciclul menstrual(cel mai safe ......dar nu prea ispititor) cind elimini tot ce nu a fost fecundat......lol

dan v
sus

simosimina

Expert member
4400 mesaje

Re: Re: Re: intrebare

scris pe 27 sep 2008 05:01 de simosimina

din contra mai fata in prima saptamina nu este chiar asha riskant. dupa 7-10 zile incepe ovulatzia,care dureaza 10 -14 zile (atunci este cel mai mare risk) shi pe urma ciclul menstrual(cel mai safe ......dar nu prea ispititor) cind elimini tot ce nu a fost fecundat......lol

mai tipule...doctorul asa zice..esti cumva ginecolog si nu stiu yo? IN PRIMA SAPT CAND IEI...ca gagica lua PRIMA DATA!!!! Si dupa 5-6 zile poate sa o faca neprotejat...habar n-ai ce zici...Esti femeie cumva?

sus

deeadeea21

Senior member
92 mesaje

Re: Yasmin, sex neprotejat => risc?!?

scris pe 27 sep 2008 11:01 de deeadeea21

daca ai luat ac din prima zi a menstre nu ramai insarcinata. daca citesti cu atentie prospectul vei vedea . daca le incepi din a 2-a zi sau mai tarziu atunci trebuie protectie suplimentara 7 zile.

Unde dragoste nu e, raman doar sticlele...
sus

mariaanda

Newbie
1 mesaje

Re: Re: Yasmin, sex neprotejat => risc?!?

scris pe 3 sep 2009 22:56 de mariaanda

am si eu o intrebare ... doctorul mi0a spus ca pot lua yasmin oricand doar ca trebuie sa fac sex protejat cam o saptamana dupa ... credeti ca asa e ..???
sus

simosimina

Expert member
4400 mesaje

Re: Re: Re: Yasmin, sex neprotejat => risc?!?

scris pe 4 sep 2009 00:03 de simosimina

am si eu o intrebare ... doctorul mi0a spus ca pot lua yasmin oricand doar ca trebuie sa fac sex protejat cam o saptamana dupa ... credeti ca asa e ..???

Primele 5-6 zile r fi indicat să foloseşti prezervativul...apoi..nu mai trebuie deloc! Dar grijă să nu uiţi vreo pastiluţă!

sus

mariaanda

Guest

Re: Re: Re: Re: Yasmin, sex neprotejat => risc?!?

scris pe 4 sep 2009 13:46 de mariaanda

Primele 5-6 zile r fi indicat să foloseşti prezervativul...apoi..nu mai trebuie deloc! Dar grijă să nu uiţi vreo pastiluţă!

md mult de sfat
sus

deedee

Guest

Re: Re: Re: Re: Re: Yasmin, sex neprotejat => risc

scris pe 9 dec 2009 00:55 de deedee

am facut o pauza de 4 luni si vreau sa iau din nou, dar a trecut o saptamana de la ciclu. vreau sa iau, ca sa nu am menstruatia chiar de sarbatori, sa mai aman cat pot . credeti k e ok? ati mai facut careva asa ceva?
sus
Pagina 1 din 1
1

loading...

Ai probleme sexuale si nu ai la cine sa apelezi? Sunt Doina Panait, consilierul seXpert.ro, si iti stau la dispozitie!

spune-mi problema ta!
seXpert.ro iti pune la dispozitie o baza de date completa despre dragoste, sex, viata sexuala, sanatate si probleme sexuale!

vezi lista de articole!

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare 
    Nu esti logat!

Login | Nu ai cont? Creeaza cont nou

Ai o problema? Noi avem raspunsul

Citeste sfaturile consilierului!
MARIREA PENISULUI

Membri on-line:

34 vizitatori si 0 membri sunt online:

Vezi toti membrii online