Nu stiu ce sa fac

Pagina 1 din 1
1

E_d_d_i_e

Newbie
6 mesaje

Nu stiu ce sa fac

scris pe 4 sep 2009 00:53 de E_d_d_i_e

As dori si eu un sfat, o parere, ceva pentru ca eu nu stiu ce sa mai fac. Pe la inceputul anului a venit la firma unde lucrez o femeie. Dupa vreo 2 luni ne-am intersectat datorita sarcinilor de serviciu. Incet, incet am inceput sa lucram mai mult impreuna ajutandu-ne reciproc ori de cate ori unul dintre noi avea nevoie. Am devenit prieteni foarte usor si am descoperit ca avem foarte multe lucuri in comun si ne intelegeam foarte bine. De multe ori cand unul dintre noi incepea sa spuna ceva celalalt stia deja ce vroia sa spuna si putea sa continue ceea ce era de spus. Petrecand din ce in ce mai mult timp cu ea (dar asta numai in cadrul locului de munca) am inceput sa ne destainuim unul altuia lucuri din viata fiecaruia pe care, asa cum si ea mi-a spus, nu le-am fi putut spune nimanui. Vorbeam la telefon cu ea, pe mess, cateodata ore in sir fara sa-mi dau seama cum trece timpul. Apoi am inceput sa ma simt ciudat atunci cand ea pleca acasa, simteam parca lipsea ceva din mine si nu stiam ce. Chestia asta a durat vreo doua saptamani. Incepusem sa nu mai dorm decat 2-3 ore noaptea, nu mai puteam manca nimic, tremuram si ma simteam aiurea. Dimineata insa cand ne intalneam la serviciu parca eram in alta lume, totul era mai frumos in jurul meu, simteam ca pot face orice. Si mi-am dat seama ca ea ma face sa ma simt asa, si tremuraturile din stomac deveneau tot mai intense si inima imi batea mai tare cu cat stateam mai mult langa ea. Ea ma vedea si cam banuia ca se intampla ceva cu mine dar nu a spus nimic. Acum vreo doua luni am vorbit pe mess intr-o seara in care ea nu era decat cu fetita ei ecasa (ea este casatorita de 10 ani si are o fetita in varsta de 5 ani). Conversatia a durat ceva timp in care am vorbit despre serviciu si ceea ce aveam de facut a doua zi. La un moment dat nu am mai putut rezista si i-am spus ca ea este motivul pentru care nu mai pot dormi nopatea si ca ma gandesc tot timpul la ea. A avut un mic soc dar apoi mi-a spus sa-mi revin, ca astea sunt aiureli de pustan si ca trebuie sa ma comport ca un barbat. Am zis ok si am continuat sa vorbim in continuare toata noaptea. A doua zi a fost greu sa ne revedem dar am acceptat amandoi sa fim prieteni in continuare. Insa eu din ce in ce simteam ca nu mai pot fi cum eram inainte si ea vedea acest lucru. Se smitea rau cand ma vedea trist si abatut si eu ma simteam la fel atunci cand din diferite motive ea era trista. Am surprins-o de cateva ori cu lacrimi in ochi si in momentele acelea simteam de parca se rupea ceva in mine. Si desi cazusem de acord sa fim prieteni, de fiecare data cand o vedeam tanjeam sa o pot strange in brate, sa o mangai pe parul negru care-i cadea pe umeri si sa-i spun "te iubesc". Cand o privesc in ochii ei mari simt ca ma scufund. Ea imi spune sa o uit dar cum sa o pot uita cand este tot timpul in inima mea, in mintea mea, in sufletul meu. Cuvintele nu pot exprima ce simt, sau nu pot explica eu prin cuvinte. Dar simt ca ea este sufletul meu pereche, fara ea viata mea nu are sens. Nu e zi in care sa nu ma gandesc la ea.

These wounds won't seem to heal, this pain is just too real
There's just too much that time cannot erase
sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

Re: Nu stiu ce sa fac

scris pe 4 sep 2009 01:51 de ExoticDream

Incet, incet am inceput sa lucram mai mult impreuna ajutandu-ne reciproc ori de cate ori unul dintre noi avea nevoie. Am devenit prieteni foarte usor si am descoperit ca avem foarte multe lucuri in comun si ne intelegeam foarte bine. De multe ori cand unul dintre noi incepea sa spuna ceva celalalt stia deja ce vroia sa spuna si putea sa continue ceea ce era de spus. Petrecand din ce in ce mai mult timp cu ea (dar asta numai in cadrul locului de munca) am inceput sa ne destainuim unul altuia lucuri din viata fiecaruia pe care, asa cum si ea mi-a spus, nu le-am fi putut spune nimanui. Vorbeam la telefon cu ea, pe mess, cateodata ore in sir fara sa-mi dau seama cum trece timpul. Apoi am inceput sa ma simt ciudat atunci cand ea pleca acasa, simteam parca lipsea ceva din mine si nu stiam ce. Chestia asta a durat vreo doua saptamani. Incepusem sa nu mai dorm decat 2-3 ore noaptea, nu mai puteam manca nimic, tremuram si ma simteam aiurea. Dimineata insa cand ne intalneam la serviciu parca eram in alta lume, totul era mai frumos in jurul meu, simteam ca pot face orice. Si mi-am dat seama ca ea ma face sa ma simt asa, si tremuraturile din stomac deveneau tot mai intense si inima imi batea mai tare cu cat stateam mai mult langa ea. Ea ma vedea si cam banuia ca se intampla ceva cu mine dar nu a spus nimic. Acum vreo doua luni am vorbit pe mess intr-o seara in care ea nu era decat cu fetita ei ecasa (ea este casatorita de 10 ani si are o fetita in varsta de 5 ani). Conversatia a durat ceva timp in care am vorbit despre serviciu si ceea ce aveam de facut a doua zi. La un moment dat nu am mai putut rezista si i-am spus ca ea este motivul pentru care nu mai pot dormi nopatea si ca ma gandesc tot timpul la ea. A avut un mic soc dar apoi mi-a spus sa-mi revin, ca astea sunt aiureli de pustan si ca trebuie sa ma comport ca un barbat. Am zis ok si am continuat sa vorbim in continuare toata noaptea. A doua zi a fost greu sa ne revedem dar am acceptat amandoi sa fim prieteni in continuare. Insa eu din ce in ce simteam ca nu mai pot fi cum eram inainte si ea vedea acest lucru. Se smitea rau cand ma vedea trist si abatut si eu ma simteam la fel atunci cand din diferite motive ea era trista. Am surprins-o de cateva ori cu lacrimi in ochi si in momentele acelea simteam de parca se rupea ceva in mine. Si desi cazusem de acord sa fim prieteni, de fiecare data cand o vedeam tanjeam sa o pot strange in brate, sa o mangai pe parul negru care-i cadea pe umeri si sa-i spun "te iubesc". Cand o privesc in ochii ei mari simt ca ma scufund. Ea imi spune sa o uit dar cum sa o pot uita cand este tot timpul in inima mea, in mintea mea, in sufletul meu. Cuvintele nu pot exprima ce simt, sau nu pot explica eu prin cuvinte. Dar simt ca ea este sufletul meu pereche, fara ea viata mea nu are sens. Nu e zi in care sa nu ma gandesc la ea.

Astfel de lucruri se intampla neprogramat si nu tin cont de faptul ca poate una sau ambele persoane au acasa pe altcineva... dar numai daca relatiile de acasa nu sunt asa cum si-ar fi dorit fiecare. Daca fata de la serviciu ar fi avut un sot pe care sa-l iubeasca si lucrurile ar fi fost aproape perfecte in casnicia lor, nu cred ca ea ar mai fi stat de vorba cu tine noaptea si nici nu ar fi ajuns sa te placa mai mult decat este... moral. Tu esti o fiinta libera si, pentru ca fata asta se potriveste cu modelul de partenera pe care il doresti, nu a fost greu sa te indragostesti de ea, desi stiai ca este casatorita...

Este tarziu acum sa-ti spun ca lucrul in doi pe perioade lungi, convergenta preocuparilor profesionale, impartasirea anumitor intimitati, continuarea conversatiilor de la serviciu pe mess sau la telefon sunt....... periculoase si pot induce multa suferinta jumatatilor de cuplu de acasa si eventualilor copii. In principiu, este greu sa controlezi astfel de relatii de serviciu, de aceea eu zic ca nu-i o idee buna sa te apropii prea mult de colegii de serviciu de sex opus daca stii ca exista "impedimente" in viata ta personala sau a lor. Alunecarea de la relatie de serviciu la prietenie si apoi mai mult este relativ usoara....

In cazul tau, este deja tarziu.... si solutia nu cred ca te va face fericit. Daca fata de la serviciu are o casnicie ok, cu siguranta va renunta la sentimentele pe care le are acum pentru tine si va incerca sa-si protejeze familia, lucru care va fi dificil si dureros pentru ea (si pentru sotul ei in caz ca isi da seama de ceea ce se intampla). Vei fi nevoit sa ucizi si tu aceste sentimente in sufletul tau pentru ca nu au nici un viitor... Daca insa fata ar avea curajul sa renunte la casnicia ei pentru ca voi doi sa aveti un viitor impreuna, poate lucrurile ar fi cu happy end pentru voi, dar.... asta depinde de relatia dintre ea si sotul ei, plus ca mai exista si copilul.....

De ce nu incerci sa ai o discutie deschisa cu ea? In nici un caz nu te-as sfatui sa ai o relatie cu ea, dubland casnicia ei, chiar daca ea ar fi de acord cu aceasta solutie... imorala. Daca ea nu are intentia de a renunta la sotul ei, incearca sa pui distanta intre voi, atat cat se poate, pentru ca altfel veti trai amandoi un cosmar interminabil....

Inca ceva: stiu ca in aceste momente suferinta ta de a nu putea fi cu ea ocupa tot peisajul, dar gandeste-te si la faptul ca sotul ei nu are nici o vina ca intre voi s-a infiripat aceasta atractie/iubire, poate omul acela chiar o iubeste si nu cred ca ai vrea sa fii in locul lui....

Ufffffffffff, urasc situatiile astea! Oamenii se cred stapani pe sentimentele lor si cred ca pot controla perfect ce sa simta sau nu fata de cineva, dar realitatea ii contrazice.... Rezultatul? Suferinta pentru toata lumea!

"Nu inteleg cum pot exista oameni indiferenti in aceasta lume, cum pot exista suflete care nu se chinuiesc, inimi care nu cred, simtiri care nu vibreaza, lacrimi care nu plang..."(E.Cioran)

"Nimeni pe lumea asta, barbat sau femeie, nu merita lacrimile tale. Iar cel care le merita nu te va face sa plangi..." (G.G.Marquez)
sus

Bozgoru

Expert member
3081 mesaje

Re: Re: Nu stiu ce sa fac

scris pe 5 sep 2009 05:33 de Bozgoru

nu ai ce face.. ea nu se va desparti niciodata de sot pentru tine.. iar daca se va desparti de sot pt tine... ar fii si mai nasol.. pt. ca intr-o zi daca vei avea o relatie cu ea.. sau chiar casatorie.. vei avea ,,sansa,, de a pati la fel.. sa fie altul in locul tau.... bafta multa
sus
Pagina 1 din 1
1

loading...

Ai probleme sexuale si nu ai la cine sa apelezi? Sunt Doina Panait, consilierul seXpert.ro, si iti stau la dispozitie!

spune-mi problema ta!
seXpert.ro iti pune la dispozitie o baza de date completa despre dragoste, sex, viata sexuala, sanatate si probleme sexuale!

vezi lista de articole!

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare 
    Nu esti logat!

Login | Nu ai cont? Creeaza cont nou

Ai o problema? Noi avem raspunsul

Citeste sfaturile consilierului!
MARIREA PENISULUI

Membri on-line:

25 vizitatori si 0 membri sunt online:

Vezi toti membrii online