Pot sa raman insarcinata?

Pagina 1 din 1
1

Iustina

Guest

Pot sa raman insarcinata?

scris pe 4 sep 2009 15:33 de Iustina

Buna ziua.
Eram in pat cu un baiat, aveam chiloti si blugi pe mine dar el ma excita bagandu-si degetele in vaginul meu (nu foarte adanc, dar uneori avansa, ma durea si il opream...) iar eu ii faceam laba (il excitam pe penis, il frecam in toate felurile posibile etc). Cred k a ejaculat...baietii de 12,13,14 (nu sunt sigura...) ejaculeaza, nu? Adica era intuneric si tarziu si nu sunt sigura:era sperma? Dar asa cred. A doua zi de dimineata am vazut o urma mare pe pat... (am adormit cu el). Nu stu sigur daca era sperma, sau alte lichide sau ce era... Eu i-am pus mana pe penis, si el si-a pus-o cred ca eu nu prea vroiam sa-i fac laba si-mi punea el mana si etc...nu stiu sigur, dar, daca era sperma si a ajuns pe mana mea sau a lui iar apoi mi-a pus-o pe/in vagin, care sunt sansele sa raman insarcinata? Ciclul trebuia sa imi vina cam pe 5-9 septembrie cred, acum sunt la mare si mi-au venit cateva picaturi decat...are vreo legatura cu marea, sau...? Este posibil sa fiu insracinata? Tot ce caut este un raspuns, va rog. Sau o explicatie, ceva... Unde pot sa fac un test de sarcina anonim si fara parinti?

Multumesc.
sus

crisexpert

Expert member
514 mesaje

Re: Pot sa raman insarcinata?

scris pe 5 sep 2009 00:46 de crisexpert

Nu inteleg... "ne masturbam reciproc, dar nu facem sex" (nu ai sous asta, dar asta e stiuatia).

aveam chiloti si blugi pe mine dar el ma excita bagandu-si degetele in vaginul meu
Pe deasupra chilotilor si blugilor sau avea mana bagata inauntru?

iar eu ii faceam laba (il excitam pe penis, il frecam in toate felurile posibile etc)
Nu cred ca trebuie sa ne explici ce e aia l a b a

baietii de 12,13,14 (nu sunt sigura...) ejaculeaza, nu?
Cam da. Ai si tu tot 12, 13, 14 ani?

era sperma?
Ce ar putea sa fie oare?

care sunt sansele sa raman insarcinata?
Pai... sunt cateva.
Fa un test ca asa noi putem doar sa zicem ce credem. Dar sunt sanse.

De ce e normal ca la 13 ani sa faci sex dar e anormal ca parintii tai sa faca sex?
sus

sweetgirl16

Expert member
512 mesaje

Re: Pot sa raman insarcinata?

scris pe 5 sep 2009 14:15 de sweetgirl16

Este posibil sa fiu insracinata? Tot ce caut este un raspuns, va rog. Sau o explicatie, ceva... Unde pot sa fac un test de sarcina anonim si fara parinti?

Multumesc.
Nu am prea inteles povestea asta a ta dar daca vrei sa faci un test de sarcina mergi la o farmacie...cumpara unul[nu e scump] mergi in baie sau intr-un loc unde sa nu te vada nimeni si fa-l...data viitoare ai mai multa grija

Amprentele digitale si fulgii de zapada nu sunt singurele elemente caracterizate prin unicitate absoluta...
sus

Iustina

Guest

Re

scris pe 6 sep 2009 17:40 de Iustina

Am 13 ani. Si da avea mana inauntru.

Ok,mmultumesc mult.

Dar daca mi-a venit cilu ca lumea mai exista vreo sansa sa fiu insarcinata?...
sus

sweetgirl16

Expert member
512 mesaje

Re: Re

scris pe 6 sep 2009 18:10 de sweetgirl16

Am 13 ani. Si da avea mana inauntru.

Ok,mmultumesc mult.

Dar daca mi-a venit cilu ca lumea mai exista vreo sansa sa fiu insarcinata?...
Da...sunt femei care au ciclu peste sarcina

Amprentele digitale si fulgii de zapada nu sunt singurele elemente caracterizate prin unicitate absoluta...
sus

Iustina

Guest

Re: Re: Re

scris pe 30 sep 2009 21:23 de Iustina

Am fkt 2 teste de sarcina acu vreo saptamana...la distanta de 3 zile unu de altu...ambele au iesit negative...unu l-am fkt dimineata prima oara cand m-am dus la baie (al doilea) etc, unu mai pe la 10 asa. a tercuut cam o luna de knd s-a-nntamplat ce s-a-ntamplat..ciclu trebuia sa-mi vina cam pe 7-10 octombrie dar mi-a venit alaltaieri seara si inca sunt la ciclu, dar nush, mi se pare k e putin mai putin...si uneori mai maro..mrg..nush. mama zice k-am racit...la ovare...si la mare atunci mmi-a tinut doar vreo 2,3 zile.

ce ar trebui sa cred? va rog.. multumesc
sus

iustina

Guest

Re: Re: Re: Re

scris pe 30 sep 2009 21:26 de iustina

ah, si, mi se pare k sanii sunt usor usor mariti..dar nu sunt sigura...nu mi cunosc prea bine corpu si abia dupa ce am citit de testele de sarcina am icneput sa ma uit..si ma rog..nu pot stii sigur. testul de sarcina este sure check..ati avut vreo problema cu el sau ceva? va rog un raspuns.
sus

iustina

Guest

Re: Re: Re: Re: Re

scris pe 30 sep 2009 23:13 de iustina

pardon..nu testele. semnele se sarcina*
sus

compot

Expert member
1548 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re

scris pe 30 sep 2009 23:30 de compot

ah, si, mi se pare k sanii sunt usor usor mariti..

e specific varstei.

Femeile nu gem...
Femeile compot
sus
Pagina 1 din 1
1

loading...

Ai probleme sexuale si nu ai la cine sa apelezi? Sunt Doina Panait, consilierul seXpert.ro, si iti stau la dispozitie!

spune-mi problema ta!
seXpert.ro iti pune la dispozitie o baza de date completa despre dragoste, sex, viata sexuala, sanatate si probleme sexuale!

vezi lista de articole!

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare 
    Nu esti logat!

Login | Nu ai cont? Creeaza cont nou

Ai o problema? Noi avem raspunsul

Citeste sfaturile consilierului!
MARIREA PENISULUI

Membri on-line:

27 vizitatori si 0 membri sunt online:

Vezi toti membrii online