cat ar trebui sa intre?

Pagina 2 din 3
«   1   2   3   »

alk

Guest

Re: cat ar trebui sa intre?

scris pe 8 mai 2003 03:36 de alk

da' tu chiar esti proasta nu simti si tu placerea sexului .Acuma fara sa te superi ca te-am facut proasta fa-o odata (cu mine ) si o sa vezi ce bine e .Daca vrei sa-ti arat cum trimite un mail la: unknownonym@yahoo.com
sus

trancEaddict

Junior member
10 mesaje

Re: Re: cat ar trebui sa intre?

scris pe 23 mai 2003 04:43 de trancEaddict

Daca vrei sa ramai virgina eu zic sa nu te mai prostesti cu "putinul". Himenul ti se poate rupe si asa, si daca te doare si mai ales sangereaza sansele sunt ca este partial rupt sau rupt de tot. Ia o oglinda si gaseste-ti himenul. Vezi in ce stare e. El se tot intinde cand o baga prietenul si daca se scapa o sa se rupa de tot. Lasa prostiile si hotaraste-te : sex or no sex!

Make love to my brain and I'll make love to your body.
sus

alex1

Senior member
61 mesaje

cat ar trebui sa intre?

scris pe 3 iun 2003 00:35 de alex1

Hmmm. Nu inteleg problema ta cu intrarea in casnicie virgina! E o problema religioasa? Daca e asa cum zici tu, si ti-a varat-o putintel, chiar daca himenul e la locul lui ( saracutul, o fi indurat el multe), nu cred ca te mai poti considera virgina. Asa ca.. da-i drumul! Nu=l lasa pe om sa astepte! Si in plus, insarcinata poti ramane si fara o penetrare totala! Baietzeii mici si veseli sa traiasca!

Well... Keep on doing the right thing !
sus

osiris1394

Veteran member
276 mesaje

scris pe 3 iun 2003 13:32 de osiris1394

am 23 de ani si sunt virgina , am un prieten de 5 ani si jumatate si vreau sa ma marit virgina si cu toate astea de cate ori suntem inpreuna mi-o baga putin in p**** .cat ar trebui sa intre pt.a ma dezvirgina

lol ... de mult nu mai esti virgina. din pic, pic a ajuns el unde trebuie ...

Osiris
sus

nemesis

Expert member
2038 mesaje

scris pe 3 iun 2003 20:14 de nemesis

lol ... de mult nu mai esti virgina. din pic, pic a ajuns el unde trebuie ...

Este o parere Osiris! Este posibil dar ma cam indoiesc... fara durere si fara sangerare... cam rare cazurile. Poate este vb de himen elstic, n-ai de unde sa stii...

Why am I frank with you? Because we, my friend, face an evolutionary gap here...

Din ciclul: "Prostia-i mai mare decat fosta Uniune Sovietica", astazi va prezentam: Si ar fi trebuit atunci sa se gandeasca la faptul ca un intelectual nu face amor pe cuptor. Nicolae I. Nicolae, consilier al presedintelui Academiei Romane
sus

ianulover

Guest

scris pe 5 iun 2003 15:31 de ianulover

am 23 de ani si sunt virgina , am un prieten de 5 ani si jumatate si vreau sa ma marit virgina si cu toate astea de cate ori suntem inpreuna mi-o baga putin in p**** .cat ar trebui sa intre pt.a ma dezvirgina

Te pacalesti singura! Virginitatea nu se reduce la ruperea himenului, este si o stare psihica(mai ales), iar din punctul asta de vedere tu nu mai esti de mult virgina. Iar daca tu crezi ca pasind in casatorie pretinzand ca esti virgina doar pentru ca himenul tau este intact (in cazul in care mai este) inseamna ca nu il pacalesti nu numai pe viitorul tau sot , ci si pe tine. Si apoi, daca esti sau nu virgina la casatorie, nu ar trebui sa implice o posibila condamnare din partea lui,este alegerea ta si va trebui sa accepte asta. Sau crezi ca asta iti ofera sau ii ofera lui o superioritate morala asupra ta? Eu te sfatuiesc sa fii mai puternica si mai hotarata,mai stapana pe propria persona si pe deciziile tale, mi se pare jignitor la adresa femeilor sa ai o astfel de atitudine, si sa folosesti tot felul de astfel de tertipuri ieftine si mincinoase ca sa multumesti pe cineva.
sus

rashad

Guest

scris pe 12 iun 2003 05:13 de rashad

am 23 de ani si sunt virgina , am un prieten de 5 ani si jumatate si vreau sa ma marit virgina si cu toate astea de cate ori suntem inpreuna mi-o baga putin. cat ar trebui sa intre pt.a ma dezvirgina

PAI esti o cretina lasi baiatul asa oricum nu cred ca mai esti fata mare si plus la 25 ani fata mare esti nebune comunista si plina de inhibitii OMOARATE
sus

valentina

Newbie

scris pe 12 iun 2003 06:54 de valentina

fara cuvinte vulgare idiotule
sus

xander

Veteran member
482 mesaje

Re: Re: Re: cat ar trebui sa intre?

scris pe 12 iun 2003 10:10 de xander

omul care taie iarba..
sus

nostriel

Junior member
38 mesaje

scris pe 12 iun 2003 13:31 de nostriel

Te pacalesti singura! Virginitatea nu se reduce la ruperea himenului, este si o stare psihica(mai ales), iar din punctul asta de vedere tu nu mai esti de mult virgina. Iar daca tu crezi ca pasind in casatorie pretinzand ca esti virgina doar pentru ca himenul tau este intact (in cazul in care mai este) inseamna ca nu il pacalesti nu numai pe viitorul tau sot , ci si pe tine. Si apoi, daca esti sau nu virgina la casatorie, nu ar trebui sa implice o posibila condamnare din partea lui,este alegerea ta si va trebui sa accepte asta. Sau crezi ca asta iti ofera sau ii ofera lui o superioritate morala asupra ta? Eu te sfatuiesc sa fii mai puternica si mai hotarata,mai stapana pe propria persona si pe deciziile tale, mi se pare jignitor la adresa femeilor sa ai o astfel de atitudine, si sa folosesti tot felul de astfel de tertipuri ieftine si mincinoase ca sa multumesti pe cineva.

Baiatul asta are mare dreptate. virginitatea este o stare psihica, ca pierderea ei a fost asociata cu ruperea himenului, asta e alta treaba. deci in momentul in care ai facut-o cu cineva, nu te mai pot considera virgina
"virgin"="neatins, neprihanit, cred, si asta nu mai e valabil la tine. daca ai de gand sa te mariti curand, ai putea acum sa mai stai o luna, dar de altfel e o ambitie prosteasca, in care te inseli singura, de parca nu ai vrea sa fii cu el pe viitor. eventual, te desparti, si tii chestia cu virginitatea altei persoane.
prietena mea a zis sa nu facem sex pana ne casatorim (etica, chestii de religie), dar sincer nu a tinut, chiar daca am fost de acord, ca tin la ea, in cele din urma ea a dorit acest lucru. asa ca vezi ce simti de 5 ani pentru el si nu iti mai bate joc de tine si de el

Just me.
sus

Maryus

Guest

scris pe 18 iun 2003 14:55 de Maryus

fara cuvinte vulgare idiotule
Esti o prefacuta si nu valorezi nici 2(bani).

sus

osiris1394

Veteran member
276 mesaje

scris pe 18 iun 2003 15:40 de osiris1394

Este o parere Osiris! Este posibil dar ma cam indoiesc... fara durere si fara sangerare... cam rare cazurile. Poate este vb de himen elstic, n-ai de unde sa stii...

lol... nemesis ,
ai impresia ca tipul a rezistat langa ea si si-a "introdus" penisul "doar putin" ?

si daca vine vb. de himen elastic ... asa poate ramane virgina toata viata, daca e sa tot vb. de cat de elastice sunt si de faptul ca nu exista sangerare ...

p.s. uite, am dezverginat si nu a existat sangerare. NU ESTE NEAPARATE NEVOIE CA LA O DEZVIRGINARE SA EXISTE SANGErARE.. ( ea chiar era virgina ) .

Osiris
sus

Doktorul_Pen

Guest

Re: bunica virgina

scris pe 28 iun 2003 19:50 de Doktorul_Pen

sant doktor de p**** sfatul meu este sa faci felatzie inca un pic daca tzie frika de doamna p*** !! pe bune shi dac-o bagi fao ushor shi bine!
ai grija la p*** ca mushca!!
sus

Piripricea

Guest

scris pe 4 iul 2003 10:29 de Piripricea

Nu mai mult de 42 de centimetri!

am 23 de ani si sunt virgina , am un prieten de 5 ani si jumatate si vreau sa ma marit virgina si cu toate astea de cate ori suntem inpreuna mi-o baga putin. cat ar trebui sa intre pt.a ma dezvirgina
sus

axxa

Senior member
106 mesaje

scris pe 15 aug 2003 01:58 de axxa

Daca fizic mai esti virgina,nu mai esti.....intelegi tu ideea....adica...ai inceput.

axxa
sus

costel

Guest

scris pe 15 aug 2003 17:37 de costel

Mai,am inteles ca esti fata mare!:|)
Acum noi nu stim daca esti mare sau exagerat de mare!:|):|):|)
Cert este ca daca si tu si el sunteti fericiti si va multumiti cu acel putin ,care totusi suna vesel din randurile tale si nu vrei copii,cu siguranta ca locul tau in paradis este rezervat!:|):|):|):|)
Hai ,nu fii zgarcita la vorbe si da-ne nishte relatii despre membrul prietenului tau(luncime,grosime!!) ca lumea,sa te putem ajuta!
Si satisface-mi te rog o curiozitate:el ejaculeaza la acel puin sau numai se face?~~:
sus

Marriage

Guest

scris pe 9 oct 2003 20:45 de Marriage

Bai, muistilor, lasati fata in pace. Fato, eu zic mai bine casatoriti-va si nu va mai tineti de prostii. Ca de-aia este lumea plina de c**** si de vagabonti, in loc de oameni normali.
sus

aty

Guest

scris pe 22 oct 2003 19:35 de aty

am 23 de ani si

ar trebui sa intre tot

sunt virgina , am un prieten de 5 ani si jumatate si vreau sa ma marit virgina si cu toate astea de cate ori suntem inpreuna mi-o baga putin. cat ar trebui sa intre pt.a ma dezvirgina
sus

SarkBrain

Junior member
29 mesaje

scris pe 23 oct 2003 11:38 de SarkBrain

Lol ... cititi numai fraza aia cu
"am un prieten de 5 ani si jumatate" ... lol ! da ce ai patit... esti pedofila mama?

www.directisp.net
www.taifunchat.com
www.crazysoft.biz
www.underbot.com
www.softgroups.us
sus

penetru

Senior member
90 mesaje

scris pe 23 oct 2003 11:42 de penetru

lasa prostiile si bucura-te de viata acum cand poti atrage un barbat ca mai tarziu ti se lasa sanii,faci burta si riduri si o sa fii refuzata.in coltul asta de univers timpul este unidirectional!
sus

hawkeye

Newbie
1 mesaje

scris pe 31 oct 2003 15:16 de hawkeye

Poate ti-o bag si eu in gura numai pe jumate si nu se numeste ca ti-am dat la m*** .
Care e rostul si pe cine vrei sa pacalesti?
Sau vrei sa scoata bengosul cearceaful in noaptea nuntii?
sus

vasdi

Guest

vreo doua hectare

scris pe 4 nov 2003 02:25 de vasdi

[Sa sti ca daca ti-o baga si simti ca te gadila la omulet s-ar putea sa fi inca virgina ]
sus

atena

Newbie
1 mesaje

buna

scris pe 17 dec 2003 13:46 de atena

[

de cand am citit mesj tau am zis ca esthi bun la pat) am glumit mai .... dar de fapt niciodata nu se stie.atena ma cheama incantata
astept mesl tau

0721560791
sus

Mentosan

Newbie
2 mesaje

Re: buna

scris pe 17 dec 2003 19:37 de Mentosan

[

de cand am citit mesj tau am zis ca esthi bun la pat) am glumit mai .... dar de fapt niciodata nu se stie.atena ma cheama incantata
astept mesl tau

De unde stii ca numai el e bun la pat? Ia baga un mesaj la unchesu' si mai vorbim dupa aia...
sus

giovanni

Newbie
8 mesaje

scris pe 18 dec 2003 12:33 de giovanni

De fapt, care e întrebarea ta? Cât s-o bage astfel încât sã nu te spargã sau cât s-o bage ca sã te spargã?

Every day is a gift...something we shouldn`t miss
sus

pula lunga

Guest

scris pe 31 ian 2004 21:25 de pula lunga

pai de la 60 de cm in adancime pana la 80 ... variaza in functie de marimea gaoazei...dar stai pe bune merge treaba .. lasa-l sa te rupa ca nu e nimic si daca nu te saturi treci pe la mine...
sus

sebastian

Guest

Re: Re: Re: Re: Re: cat ar trebui sa intre?

scris pe 1 feb 2004 15:03 de sebastian

pana tio infing io
sus

y

Guest

Re: Re: Re: Re: Re: Re: cat ar trebui sa intre?

scris pe 2 feb 2004 00:18 de y

Lasati femeia (ca nu mai e fata) in pace. Ati tot amenintat-o ca i-o infingeti voi. Ca sa nu se intample, l-alasat pe prietenul ei. Dar acum alta e hiba: deoarece antrenamrntul a fostfacut numai la intrare, aici s-a largit si vaginul si au intrat si testicolele.
sus

rul3r

Veteran member
317 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: cat ar trebui sa intre

scris pe 2 feb 2004 00:55 de rul3r

Ma rai mai sunteti

Si multi.
sus

scorpio

Senior member
63 mesaje

scris pe 2 feb 2004 18:19 de scorpio

excelent spus,ianulover man!!!!
cat despre fata cu intrebarea,cred ca asa un barbat ti-ar trebui(daca ianulover e baiat) sau daca e fata, ai avea ceva de invatat de la ea!!!
imi amintesc ca mi-a povestit o prietena de o tipa care voia si ea sa ramana virgina pana in noaptea nuntii, (god knows why), dar totusi de-abia astepta sa se duca la prietenu-su, fiindca se futeau in c** ca orbii!!!dar fata era virgina cu acte in regula,nu-i asa???!!! .DREAM ON, BABY!!!
virginitatea ti s-a dus in momentul in care ai simtit prima bucata de cap(de p..a),asa ca dragutul de himen chiar mai conteaza??? deci sfatul meu:fa-ti si tie si lui o bucurie si fa-te ca,din greseala, te impingi in el pana la capat!ce-ai avut si ce-ai pierdut!!!

poor is the man whose pleasures depend on the permission of another
sus
Pagina 2 din 3
«   1   2   3   »

loading...

Ai probleme sexuale si nu ai la cine sa apelezi? Sunt Doina Panait, consilierul seXpert.ro, si iti stau la dispozitie!

spune-mi problema ta!
seXpert.ro iti pune la dispozitie o baza de date completa despre dragoste, sex, viata sexuala, sanatate si probleme sexuale!

vezi lista de articole!

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare 
    Nu esti logat!

Login | Nu ai cont? Creeaza cont nou

Ai o problema? Noi avem raspunsul

Citeste sfaturile consilierului!
MARIREA PENISULUI

Membri on-line:

79 vizitatori si 0 membri sunt online:

Vezi toti membrii online