Vreau sa fac sex cu sora... fara gluma

Pagina 2 din 2
«   1   2

Raziel

Veteran member
288 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Vreau sa fac sex cu sora..

scris pe 13 mar 2004 19:36 de Raziel

Aste o poti face oricum, faci ceva util, in sfarsit)

Chiar ca..!

Exista o lege aspra...cand impotriva noastra se comite o dureroasa nedreptate:nu ne putem vindeca decat dupa ce iertam. (Alan Paton)
sus

BLONDA00

Guest

Re: Vreau sa fac sex cu sora... fara gluma

scris pe 14 mar 2004 00:32 de BLONDA00

Am 17 ani iar sora mea are 15. La inceput am crezut ca pacatuiesc enorm visand la ea. Arata bestial am ajuns sa o spionez la dus, sa ma uit prin lenjeria ei. Vreau sa fac orice numai sa o regulez macar odata... Ma puteti ajuta? Sa renunt la visul meu sau sa continui?

DA PE MATA NAI FUTEO
sus

Infector

Expert member
1846 mesaje

Re: Re: Vreau sa fac sex cu sora... fara gluma

scris pe 14 mar 2004 15:47 de Infector

DA PE MATA NAI FUTEO

Daca mama lui e un nai , tatal sau ce o fi?O trompeta?Si el ce naiba a iesit?Clarinet?

S.N.O.W.B.O.A.R.D. D.U.D.E.
sus

levi82

Veteran member
363 mesaje

Re: Re: Re: Vreau sa fac sex cu sora... fara gluma

scris pe 14 mar 2004 23:06 de levi82

Daca mama lui e un nai , tatal sau ce o fi?O trompeta?Si el ce naiba a iesit?Clarinet?

Raspuns: o coarda

Dragostea consta in dorinta de a da ceea ce este al tau altuia si de a simti fericirea acestuia ca si cum ar fi a ta.
sus

ISeeDeadPpl

Guest

scris pe 15 mar 2004 18:42 de ISeeDeadPpl

Am 17 ani iar sora mea are 15. La inceput am crezut ca pacatuiesc enorm visand la ea. Arata bestial am ajuns sa o spionez la dus, sa ma uit prin lenjeria ei. Vreau sa fac orice numai sa o regulez macar odata... Ma puteti ajuta? Sa renunt la visul meu sau sa continui?

Cine poate spune ca detine adevarul absolut despre CUM AR TREBUI SA FIE LUCRURILE.
Istoria ar fi trebuit sa ne invete pana acum ce inseamna cuvintele ca: "normal" "anormal" "imoral" sau "pervers".
Probabil ca pana acum nu am inteles...
Si mie mi se pare un lucru bolnav pentru ca asa am fost invatat de catre parintii mei, iar acum sunt considerat normal pentru asta... Oare este pentru faptul ca sunt indoctrinat?
Nu stiu daca trebuie pus la zid omul asta (daca e pe bune faza) dar cred ca gandirea trebuie sa fie flexibila in absolut orice privinta...
sus

valy2jan

Veteran member
298 mesaje

scris pe 15 mar 2004 19:05 de valy2jan

Cine poate spune ca detine adevarul absolut despre CUM AR TREBUI SA FIE LUCRURILE.
Istoria ar fi trebuit sa ne invete pana acum ce inseamna cuvintele ca: "normal" "anormal" "imoral" sau "pervers".
Probabil ca pana acum nu am inteles...
Si mie mi se pare un lucru bolnav pentru ca asa am fost invatat de catre parintii mei, iar acum sunt considerat normal pentru asta... Oare este pentru faptul ca sunt indoctrinat?
Nu stiu daca trebuie pus la zid omul asta (daca e pe bune faza) dar cred ca gandirea trebuie sa fie flexibila in absolut orice privinta...

Nu trebuie pus la zid, trebuie dus la doctor. La oamenii normali si sanatosi la minte nu sunt atractii sexuale intre rude.

fara sex nu am exista
sus

ionel vasile

Guest

scris pe 15 mar 2004 22:11 de ionel vasile

esti ca mica si pentru sex normal, de ce nu mergi la o ..vecina..? .. mama ta stie?
sus

unu

Guest

scris pe 26 mar 2004 13:34 de unu

bah trageio cu prima ocazie lu sorata ce dreacu o viata ai .
sus

bebe

Guest

scris pe 26 mar 2004 19:18 de bebe

Lasati baiatul sa faca ce-i place. Sau vreti sa-i tineti lumanarea?
Da-i inainte baiete, ce conteaza ca e sora ta? Si asa spun unii ca vine sfarsitul lumii. Trebuie sa fie confirmata prezicerea.
sus

Planorista

Guest

Re: Re: Re: Vreau sa fac sex cu sora... fara gluma

scris pe 26 mar 2004 19:25 de Planorista

Lasati baiatul sa faca ce-i place. Sau vreti sa-i tineti lumanarea?
Da-i inainte baiete, ce conteaza ca e sora ta? Si asa spun unii ca vine sfarsitul lumii. Trebuie sa fie confirmata prezicerea.

Wow, si crezi ca o sa ni se ierte pacatele?
sus

bebe

Guest

Re: Re: Re: Re: Vreau sa fac sex cu sora... fara g

scris pe 26 mar 2004 19:28 de bebe

Wow, si crezi ca o sa ni se ierte pacatele?

Depinde de cate ori o faci si cum o faci. Daca o faci cu simt de raspundere esti iertat aprioric.
sus
Pagina 2 din 2
«   1   2

loading...

Ai probleme sexuale si nu ai la cine sa apelezi? Sunt Doina Panait, consilierul seXpert.ro, si iti stau la dispozitie!

spune-mi problema ta!
seXpert.ro iti pune la dispozitie o baza de date completa despre dragoste, sex, viata sexuala, sanatate si probleme sexuale!

vezi lista de articole!

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare 
    Nu esti logat!

Login | Nu ai cont? Creeaza cont nou

Ai o problema? Noi avem raspunsul

Citeste sfaturile consilierului!
MARIREA PENISULUI

Membri on-line:

14 vizitatori si 0 membri sunt online:

Vezi toti membrii online