Nu pot accepta despartirea
Pagina 1 din 1
yo
Guest
|
Nu pot accepta despartirea
scris pe 10 sep 2009 17:22 de yo
Buna, am 16 ani si as vrea sa va povestesc problema mea pe care vreau sa o rezolv intr-un fel. M-am despartit de prietenul meu(akm fiind fostul) cam de o luna si ceva, noi avand o relatie de 1 an jum bazata pe sentimente frumoase, sincere...niciodata nu s-a intamplat sa ma gandesc la alt baiat , sau cu atat mai mult s-l insel. El este mai mare dkt mine cu 4 ani, dar asta nu a fost o problema, ci m-a ajutat foarte mult.Parte proasta a relatiei a fost faptul ca ne mai certam, de multe ori din lucruri insignifiante, iar alte ori din cauza mea. El mereu a incercat sa ma faca sa nu mai gresesc, sa-mi deschida ochii in multe privinte. Asta nu inseamna ca el a fost perfect, au existat si din parte lui greseli, ca doar nimeni nu e perfect. Iar parintii mei, de ei ce sa mai zic, au avut gura mare si au vorbit ce nu trebuia. Relatia noastra nu a fost una copilareasca, am avut ce sa invatam unul de la celalalt, au existat de toate: dragoste, suferinta, lacrimi, pasiune, intelegere,etc. El a fost primul baiat pt mine, iar asta nu se poate uita niciodata, mereu o sa iti amintesti de momentul acela unic,de cum a fost, ce ai simtit si foarte mult de baiatul cu care ai facut-o. Acum noi vb la tel, pe mess, au existat cateva zile in care nu am vbit dar nu ne-am putut abtine si tot ne-am sunat. Imi e foare greu sa vbesc cu el ca o amica, fara sa-i zic sa ne vedem, sa ne impacam ,pt ca mai avem sanse(asa cred eu)...stiu ca si el ma mai iubeste, poate asteapta momentul potrivit pt impacare. Acum ca v-am povestit pe scurt problema mea, as vrea sa imi dati unele sfaturi, ce parere aveti, credeti ca ne vom impaca? ce sanse avem, sa mai asteptam o perioada ? MS mult tuturor
|
sus |
|
AlyssaKid
Senior member 53 mesaje
|
Re: Nu pot accepta despartirea
Buna, am 16 ani si as vrea sa va povestesc problema mea pe care vreau sa o rezolv intr-un fel. M-am despartit de prietenul meu(akm fiind fostul) cam de o luna si ceva, noi avand o relatie de 1 an jum bazata pe sentimente frumoase, sincere...niciodata nu s-a intamplat sa ma gandesc la alt baiat , sau cu atat mai mult s-l insel. El este mai mare dkt mine cu 4 ani, dar asta nu a fost o problema, ci m-a ajutat foarte mult.Parte proasta a relatiei a fost faptul ca ne mai certam, de multe ori din lucruri insignifiante, iar alte ori din cauza mea. El mereu a incercat sa ma faca sa nu mai gresesc, sa-mi deschida ochii in multe privinte. Asta nu inseamna ca el a fost perfect, au existat si din parte lui greseli, ca doar nimeni nu e perfect. Iar parintii mei, de ei ce sa mai zic, au avut gura mare si au vorbit ce nu trebuia. Relatia noastra nu a fost una copilareasca, am avut ce sa invatam unul de la celalalt, au existat de toate: dragoste, suferinta, lacrimi, pasiune, intelegere,etc. El a fost primul baiat pt mine, iar asta nu se poate uita niciodata, mereu o sa iti amintesti de momentul acela unic,de cum a fost, ce ai simtit si foarte mult de baiatul cu care ai facut-o. Acum noi vb la tel, pe mess, au existat cateva zile in care nu am vbit dar nu ne-am putut abtine si tot ne-am sunat. Imi e foare greu sa vbesc cu el ca o amica, fara sa-i zic sa ne vedem, sa ne impacam ,pt ca mai avem sanse(asa cred eu)...stiu ca si el ma mai iubeste, poate asteapta momentul potrivit pt impacare. Acum ca v-am povestit pe scurt problema mea, as vrea sa imi dati unele sfaturi, ce parere aveti, credeti ca ne vom impaca? ce sanse avem, sa mai asteptam o perioada ? MS mult tuturor
Depinde foarte mult si de ce fel de persoana e el, daca te-a iubit si inca te iubeste.Oricum nu ar fi trebuit sa lase certurile sa va desparta. Si eu am avut o relatie asemanatoare de 2 ani, si nu am reusit sa trec peste.Am incercat sa il fac sa ne impacam si degeaba.
Totusi asteapta-l pe el, daca te iubeste va vrea sa va impacati, dar daca nu se intoarce el inseamna ca degeaba faceai tu pasul asta.
|
sus |
|
sweety16
Expert member 1226 mesaje
|
Pana la urma care a fost motivul py care v-ati despartit?Daca va iubiti cu siguranta va veti impaca.
"Desi barfa facuta de femei e peste tot privita ca fiind ridicola,josnica si triviala,cea facuta de barbati,si mai ales daca e despre femei,se numeste teorie,idee sau fapt"
"Ca sa afli defectele unei fete,laud'o in fata prietenelor ei"
|
sus |
|
Bozgoru
Expert member 3081 mesaje
|
Re: Re: Nu pot accepta despartirea
scris pe 11 sep 2009 06:36 de Bozgoru
pai depinde de tine.. spune-i ca vreti sa va impacati si ca iti pare rau cu chestiile pe care le-ai gresit.. si sa incepeti o noua era a relatiei fara greseli
|
sus |
|
pussycatnico
Newbie 9 mesaje
|
dak nu va puteti abtine sa tineti legatura e clar k va iubiti.inceark sa nu-l ciklesti,fii prietena lui,da-i un timp si sigur se va intoarce la tine
|
sus |
|
ExoticDream
Expert member 15906 mesaje
|
Re: Re: Nu pot accepta despartirea
dak nu va puteti abtine sa tineti legatura e clar k va iubiti.inceark sa nu-l ciklesti,fii prietena lui,da-i un timp si sigur se va intoarce la tine
Vezi tu, in general baietii nu au acelasi "stil" de gandire ca noi, fetele; de cele mai multe ori, pentru ei o relatie terminata este exact asta, nimic mai mult. De "scenarita" suferim noi, fetele, care ne imaginam ca dupa despartire ei mai simt marea iubire pentru noi, ca nu pot trai in absenta noastra si ca fac eforturi disperate de a nu ne contacta, ca ne scriu zeci de pagini romantice pe care nu au curajul sa ni le trimita, ca fiecare loc de care ne leaga ceva din trecutul in doi le aduce lacrimi in ochi, ca zi si noapte isi amintesc momentele noastre frumoase si viseaza la altele asemanatoare intr-un viitor neaparat comun.... Realitatea este mult mai dura.... oricat am vrea noi sa nu fie asa: ei ne pun deoparte, insa nu in stand-by, cum am putea crede, ci... in cutia cu vechituri! Cand ajungi sa fii privita ca prietena, iubirea lui s-a incheiat, degeaba mai speri tu la cai verzi pe pereti, in sufletul lui s-a facut curatenie si se asteapta "mobila noua".......
In cazul de fata, conteaza motivele despartirii si nu vad o remediere a situatiei daca nu se discuta asta in mod deschis....
"Nu inteleg cum pot exista oameni indiferenti in aceasta lume, cum pot exista suflete care nu se chinuiesc, inimi care nu cred, simtiri care nu vibreaza, lacrimi care nu plang..."(E.Cioran)
"Nimeni pe lumea asta, barbat sau femeie, nu merita lacrimile tale. Iar cel care le merita nu te va face sa plangi..." (G.G.Marquez)
|
sus |
|
valentine
Expert member 6465 mesaje
|
Re: Re: Re: Nu pot accepta despartirea
Vezi tu, in general baietii nu au acelasi "stil" de gandire ca noi, fetele; de cele mai multe ori, pentru ei o relatie terminata este exact asta, nimic mai mult. De "scenarita" suferim noi, fetele, care ne imaginam ca dupa despartire ei mai simt marea iubire pentru noi, ca nu pot trai in absenta noastra si ca fac eforturi disperate de a nu ne contacta, ca ne scriu zeci de pagini romantice pe care nu au curajul sa ni le trimita, ca fiecare loc de care ne leaga ceva din trecutul in doi le aduce lacrimi in ochi, ca zi si noapte isi amintesc momentele noastre frumoase si viseaza la altele asemanatoare intr-un viitor neaparat comun.... Realitatea este mult mai dura.... oricat am vrea noi sa nu fie asa: ei ne pun deoparte, insa nu in stand-by, cum am putea crede, ci... in cutia cu vechituri! Cand ajungi sa fii privita ca prietena, iubirea lui s-a incheiat, degeaba mai speri tu la cai verzi pe pereti, in sufletul lui s-a facut curatenie si se asteapta "mobila noua".......
Te mananc! Cu fulgi cu tot! Muta-ti postul la aberatii si caterinci
|
sus |
|
Black_06
Veteran member 240 mesaje
|
In cazul de fata, conteaza motivele despartirii si nu vad o remediere a situatiei daca nu se discuta asta in mod deschis....
Ce-ti mai place sa generalizezi....
Scuze ca te dezamagesc si iti stric teoria asta in care prezinti mintea si sufletul unui barbat ca avand "one way" sa zic asa...
Suntem oameni,avem sentimente si putem fi mai romantici decat poti tu crede....
ca ne scriu zeci de pagini romantice pe care nu au curajul sa ni le trimita
Iar te dezamagesc.....i-am scris doua poezii....darrrr,nimic
Depinde de la persoana la persoana si nu de la barbat sau femeie in mod special....
"Iti trebuie totusi cap ca sa iti dai seama ca esti prost"
|
sus |
|
Pasaroi_Cuminte
Expert member 2314 mesaje
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Nu pot accepta despartirea
Off, vai de specia mea.Cat de usor putem fi dusi cu zaharelul . (unii muhahaha )
http://www.youtube.com/watch?v=3hxO_RB27jk&feature=related
http://www.youtube.com/watch?v=E9SmQW2TPgM&feature=related
"A phoenix is a mythical bird with a tail of beautiful gold and red plumage or purple and blue.
The bird was also said to regenerate when hurt or wounded by a foe, thus being almost immortal and invincible — it is also said that it can heal a person with a tear from its eyes and make them temporarily immune to death. The phoenix is a symbol of fire and divinity." ( Greek mythology )
"Creierul=locul geometric al neuronilor egal departati de inteligenta situati pe cercul purtator al centrelor de vointa" (Eu,Pasaroi_Cuminte)
|
sus |
|
ExoticDream
|
Re: Re: Re: Re: Nu pot accepta despartirea
Ce-ti mai place sa generalizezi....
Scuze ca te dezamagesc si iti stric teoria asta in care prezinti mintea si sufletul unui barbat ca avand "one way" sa zic asa ...
Suntem oameni,avem sentimente si putem fi mai romantici decat poti tu crede....
Nu-mi place sa generalizez, stiu ca exista si exceptii, dar matematic vorbind... procentul de baieti/barbati romantici este mic-mic si se reduce pe masura ce ei se maturizeaza...
Am avut ocazia sa stau de vorba serios cu multi baieti si, de fiecare data cand ma revolta felul in care tratau ei problema despartirii, mi se spunea ca gresesc daca ii pun in aceeasi oala cu fetele, ei au alt mod de a privi lucrurile....
Mie nu mi se pare ca suntem atat de diferiti... tocmai de aceea, in adancul sufletului, imi imaginez ca simtim la fel si poate doar o anumita jena de a lasa sa se vada anumite lucruri ii face pe baieti/barbati sa para mai reci/duri. Pe de alta parte, fetele au structural o sensibilitate ceva mai mare si mai greu pot ascunde ceea ce simt. Pe mine ma enerveaza falsitatea, prefacatoria, prefer sa stiu ce simte omul respectiv, indiferent daca este de bine sau de rau, nu consider nicidecum un defect sensibilitatea accentuata a unui baiat/barbat, ba dimpotriva, ii apreciez aceasta calitate atunci cand este dublata de sinceritate si disponibilitate de comunicare.
Iar te dezamagesc.....i-am scris doua poezii....darrrr,nimic
Probabil fata cu pricina nu este pe aceeasi lungime de unda cu tine.... sau nu are o fire romantica. Daca nu ti-a apreciat gestul, probabil ca nu tine la tine...., altfel ar fi fost incantata.... si te asigur ca ai fi simtit asta.... din gesturi, cuvinte, priviri..... Asa cum am spus, fetele sunt cam transparente in privinta a ceea ce simt....
"Nu inteleg cum pot exista oameni indiferenti in aceasta lume, cum pot exista suflete care nu se chinuiesc, inimi care nu cred, simtiri care nu vibreaza, lacrimi care nu plang..."(E.Cioran)
"Nimeni pe lumea asta, barbat sau femeie, nu merita lacrimile tale. Iar cel care le merita nu te va face sa plangi..." (G.G.Marquez)
|
sus |
|
ExoticDream
|
Te mananc! Cu fulgi cu tot! Muta-ti postul la aberatii si caterinci
Taci, exceptio!
|
sus |
|
Black_06
Veteran member 240 mesaje
|
Re: Re: Re: Re: Re: Nu pot accepta despartirea
Nu-mi place sa generalizez, stiu ca exista si exceptii, dar matematic vorbind... procentul de baieti/barbati romantici este mic-mic si se reduce pe masura ce ei se maturizeaza...
Am avut ocazia sa stau de vorba serios cu multi baieti si, de fiecare data cand ma revolta felul in care tratau ei problema despartirii, mi se spunea ca gresesc daca ii pun in aceeasi oala cu fetele, ei au alt mod de a privi lucrurile....
Mie nu mi se pare ca suntem atat de diferiti... tocmai de aceea, in adancul sufletului, imi imaginez ca simtim la fel si poate doar o anumita jena de a lasa sa se vada anumite lucruri ii face pe baieti/barbati sa para mai reci/duri. Pe de alta parte, fetele au structural o sensibilitate ceva mai mare si mai greu pot ascunde ceea ce simt. Pe mine ma enerveaza falsitatea, prefacatoria, prefer sa stiu ce simte omul respectiv, indiferent daca este de bine sau de rau, nu consider nicidecum un defect sensibilitatea accentuata a unui baiat/barbat, ba dimpotriva, ii apreciez aceasta calitate atunci cand este dublata de sinceritate si disponibilitate de comunicare.
Probabil fata cu pricina nu este pe aceeasi lungime de unda cu tine.... sau nu are o fire romantica. Daca nu ti-a apreciat gestul, probabil ca nu tine la tine...., altfel ar fi fost incantata.... si te asigur ca ai fi simtit asta.... din gesturi, cuvinte, priviri..... Asa cum am spus, fetele sunt cam transparente in privinta a ceea ce simt....
Dada....fi sigura ca si numarul fetelor care apreciaza romantismul unui barbat sunt din ce in ce mai rare si nu mare mi-a fost mirarea cand am vazut ieri o pustoaica de 18 ani cu un babalac langa ea,desigur,au coborat dintr-un Crossfire...
Omg....pe fiecare straduta,sau cand merg undeva,in Mall,in parc,nu conteaza,dau de cate un specimen foarte ingust la minte cu un lant gros la gat si o pereche de ochelari de soare(chiar daca este intuneric) pusi pe frunte....iar la brat are o pustoaica sexy,cu sanii pana in barbie....
Te rog....fenomenul asta cu romantismul scazut este direct proportional cu fenomenul in care din ce in ce mai putine femei apreciaza acest "romantism"...
Tind sa ajung la concluzia ca acest romantism scade tocmai datorita faptului ca voi femeile(marea majoritate) nu stiti sa apreciati un gest facut cu romantism,un gest simplu care semnifica o mie de sentimente....
Mai nou,a cumpara o vila langa un lac sau munte,o masina luxoasa cucereste inima multor femei ...
Ma astept acum sa primesc reply la acest comentariu de la fetele de aici care imi vor spune ca gresesc,ca ele apreciaza romantismul unui barbat....ok,sunt de acord,poate unele chiar au capacitatea asta....dar ma indoiesc ca proportia celor care spun adevarul va fi de 50%...
"Iti trebuie totusi cap ca sa iti dai seama ca esti prost"
|
sus |
|
carrie
Expert member 823 mesaje
|
scris pe 15 sep 2009 10:51 de carrie
In primul rand, din postul tau nu se intelege exact care a fost motivul pentru care v-ati despartit si cine a fost cel care a decis asta (totusi, as crede ca el). Depinde foarte mult daca a fost in mare, o prostioara, sau ceva serios.
Cel mai bine ar fi sa ai o discutie clara despre motivul pentru care nu se mai poate.
Apoi, discutiile voastre, pe care le aveti in calitate de amici, de cine sunt initiate de cele mai multe ori? De tine sau de el?
Acum un soi de reteta... - nu am idee daca merge la toata lumea, dar la mine a functionat candva - ar fi sa iti gasesti pe altcineva sau, mai bine, daca poti, pentru a nu incurca pe nimeni, sa ii dai lui impresia ca ti-ai gasit pe altcineva sau cel putin ca altcineva este interesat de tine. In momentul in care se va confrunta cu asa ceva, o sa isi dea seama daca te mai vrea sau nu. Daca nu il mai intereseazi, te va lasa in pace sau va continua pe acelasi ton strict amical. Daca il deranjeaza si inca te mai vrea, ai sa iti dai seama din comportamentul lui sau poate chiar iti va spune direct.
Nu garantez cu nimic metoda asta. Singura chestiune pe care pot sa ti-o zic este ca la mine a mers.
Black: nu stiu care este numarul femeilor care apreciaza romantismul si, in general, alte calitati la un barbat decat portofelul gras si aerul de "smecherie", insa pot sa iti spun, cu toata sinceritatea, ca in ce ma priveste, portofelul este chiar ultimul lucru care ma intereseaza, pentru ca realizarile mele sunt ale mele si asa vreau sa ramana, nu ma intereseaza sa obtin un nivel mai bun de viata prin intermediul unui barbat. Si in cercul meu, nu cunosc decat foarte putine femei care sa nu aprecieze un barbat care se poarta frumos, un barbat "bun" (in sensul cel mai propriu al cuvantului "bun") si sa aprecieze in schimb unul capabil sa cheltuiasca mii de euro pe fundul lor.
"The best way to predict the future is to invent it"
"I'm in love with my lust/Burning angel wings to dust"
|
sus |
|
ExoticDream
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Nu pot accepta despart
Black: nu stiu care este numarul femeilor care apreciaza romantismul si, in general, alte calitati la un barbat decat portofelul gras si aerul de "smecherie", insa pot sa iti spun, cu toata sinceritatea, ca in ce ma priveste, portofelul este chiar ultimul lucru care ma intereseaza, pentru ca realizarile mele sunt ale mele si asa vreau sa ramana, nu ma intereseaza sa obtin un nivel mai bun de viata prin intermediul unui barbat. Si in cercul meu, nu cunosc decat foarte putine femei care sa nu aprecieze un barbat care se poarta frumos, un barbat "bun" (in sensul cel mai propriu al cuvantului "bun") si sa aprecieze in schimb unul capabil sa cheltuiasca mii de euro pe fundul lor.
Subscriu la cele de mai sus. Faptul ca multe femei apreciaza la barbati grosimea portofelului este similar (si la fel de aiurea) faptului ca multi barbati vad in femeie o suma de atribute fizice. Nu stiu care este ordinea in care au aparut aceste anomalii de apreciere, insa cred ca cele doua categorii ar trebui sa se gaseasca una pe alta, realizand un fel de troc: ea ofera sani mari + posterior sexy, el vine cu masina/casa/contul in banca!
Restul lumii are pretentii normale.... vrea sa fie apreciat pentru ceea ce este ca persoana, nu pentru niste pseudocalitati care nu servesc decat unor interese.
Dupa parerea mea, o femeie care ajunge sa vaneze un barbat pe criterii materiale este o fiinta usor... handicapata, incapabila sa se descurce singura, sa fie independenta, ii este mai comod asa (las' ca gaseste ea un fraier care sa o tina acasa si sa-i cumpere de toate, ea trebuie numai sa se ingrijeasca un pic de look!), dar nu se gandeste (nu prea are cu ce...) cat de vulnerabila este.... si ce greu ii va fi cand va termina o relatie... nu cred ca barbati plini de bani si dornici sa o sponsorizeze se gasesc pe toate drumurile si, chiar daca ar fi, exista si... concurenta (multe femei "educate" la fel ca ea)!
|
sus |
|
brunetzica
Newbie 2 mesaje
|
ai grija sa nu astepti degeaba.baieti din ziua de azi sunt foarte perversi
brunetzica
|
sus |
|
nuconteaza
Guest
|
scris pe 3 oct 2009 23:45 de nuconteaza
ai grija sa nu astepti degeaba.baieti din ziua de azi sunt foarte perversi cine te-a mintit??? insa ce nu inteleg eu este cum de s-a gasit sa comenteze perversa,perverselo,c***a,c***elor????cu ce drept??
|
sus |
|
ThT
Expert member 1423 mesaje
|
scris pe 4 oct 2009 01:09 de ThT
ai grija sa nu astepti degeaba.baieti din ziua de azi sunt foarte perversi
Vorbesti si tu sa te aflii in treaba.Ce urasc femeile/fetele care generalizeaza,daca voi a-ti dat peste un nesimtit asta nu inseamna ca toti sunt la fel.
ON TOPIC: Sarind peste faptul ca va iubiti,spune-ne si noua motivul exact al despartirii pentru a-ti putea raspunde la intrebari.
Behind my smile is everything you'll never understand!
|
sus |
|
vladbodan
Expert member 1249 mesaje
|
Re: Re: Re: Re: Re: Nu pot accepta despartirea
dupa ce va mai obositi sa dezlegati misterul? si asa nici nu a mai raspuns de cand a postat
You're a mug,
Thats why I had to cut you down,
You run with the wolves,
While I hunt like a hound.
You're a mug,
Thats why I had to cut you down,
You run with the wolves,
Shout it out loud.
|
sus |
|
asti
Newbie 8 mesaje
|
scris pe 1 dec 2009 18:32 de asti
Dada....fi sigura ca si numarul fetelor care apreciaza romantismul unui barbat sunt din ce in ce mai rare si nu mare mi-a fost mirarea cand am vazut ieri o pustoaica de 18 ani cu un babalac langa ea,desigur,au coborat dintr-un Crossfire ...
Omg....pe fiecare straduta,sau cand merg undeva,in Mall,in parc,nu conteaza,dau de cate un specimen foarte ingust la minte cu un lant gros la gat si o pereche de ochelari de soare(chiar daca este intuneric) pusi pe frunte ....iar la brat are o pustoaica sexy,cu sanii pana in barbie ....
Te rog....fenomenul asta cu romantismul scazut este direct proportional cu fenomenul in care din ce in ce mai putine femei apreciaza acest "romantism"...
Tind sa ajung la concluzia ca acest romantism scade tocmai datorita faptului ca voi femeile(marea majoritate) nu stiti sa apreciati un gest facut cu romantism,un gest simplu care semnifica o mie de sentimente....
Mai nou,a cumpara o vila langa un lac sau munte,o masina luxoasa cucereste inima multor femei ...
Ma astept acum sa primesc reply la acest comentariu de la fetele de aici care imi vor spune ca gresesc,ca ele apreciaza romantismul unui barbat....ok,sunt de acord,poate unele chiar au capacitatea asta....dar ma indoiesc ca proportia celor care spun adevarul va fi de 50%...
Heiiiiiiiiii!!!!!!!!!! Unde sint barbatii astia!!!!!!!!!!! Ca eu nu dau nici cum de ei!!! Nici nu mai cred ca e real un astfel de barbat!!!! O femeie care nu stie sa aprecieze un asemenea barbat nu stie ce inseamna DRAGOSTEA adevarata si curata!!!!!!!!!
Sa va fie rusine fetelor!!! Da-ti cu piciorul celui mai frumos sentiment din lumea asta - care nu se poate obtine cu bani!!!!!
asti
|
sus |
|
ExoticDream
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Nu pot accepta despart
Heiiiiiiiiii!!!!!!!!!! Unde sint barbatii astia!!!!!!!!!!! Ca eu nu dau nici cum de ei!!! Nici nu mai cred ca e real un astfel de barbat!!!! O femeie care nu stie sa aprecieze un asemenea barbat nu stie ce inseamna DRAGOSTEA adevarata si curata!!!!!!!!!
Sa va fie rusine fetelor!!! Da-ti cu piciorul celui mai frumos sentiment din lumea asta - care nu se poate obtine cu bani!!!!!
Tu la ce tip de barbati te referi? Aia batrani cu Crossfire, aia foarte ingusti la minte, cu un lant gros la gat si ochelari de soare sau aia romantici?!?
|
sus |
|
asti
Newbie 8 mesaje
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Nu pot accepta des
scris pe 7 dec 2009 21:32 de asti
La cei sinceri si romantici! Care nu au in cap jocuri sau roluri din piese de teatru...care nu folosesc artificii pentru a cucerii o femeie! E vorba de barbatii naturali, transparenti care nu au nimic de ascuns si "ce e in gusa e si-n catusa!".
Nu cred, sincer, ca mai exista astfel de OAMENI in rindul sexului masculin cind e vorba de o relatie barbat-femeie!
asti
|
sus |
|
Denisse217
Junior member 16 mesaje
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Nu pot accepta
Eu te sfatuiesc sa nu-l cicalesti prea mult (barbatii detesta asta, am aflat-o pe pielea mea)...insa vezi sa nu-i ajungi o prietena foarte buna ca s-ar putea sa ramai doar atat. Incearca sa-i faci avansuri dar nu din cuvinte...va intalniti "amical" la o cafea timp in care il mai atingi, ii mai indrpti gulerul de la camasa etc. nu stiu ce sa zic. da un google si cauta ceva despre limbajul trupului. merge intotdeauna...numai sa nu-ti scape un "ce dor mi-a fost de tine" ca ti-ai pus capac singurica . Mult succes....
Si voi nu mai fiti rai...poate fata chiar are si poate avea acea relatie la care noi tanjim (si chiar daca nu recunoastem cu totii ne dorim sa oferim si sa daruim iubire)... Speranta moare ultima !
|
sus |
|
Pagina 1 din 1
loading...
Ai nevoie de informatii, sfaturi sau de ajutorul avizat al unui specialist?
Ai probleme sexuale si nu ai la cine sa
apelezi? Sunt Doina Panait, consilierul
seXpert.ro, si iti stau la dispozitie!
spune-mi problema ta!
|
seXpert.ro iti pune la dispozitie
o baza de date completa despre dragoste, sex,
viata sexuala, sanatate si probleme sexuale!
vezi lista de articole!
|
|
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|