Sunt invizibila pentru el dupa ce am facut sex!
Pagina 2 din 2
Pasaroi_Cuminte
Expert member 2314 mesaje
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re
Una sa te insele pt ca te-ai purtat o perioada de timp cu ea ca un porc,ca nu o satisfaci cu toate ca ea incearca sa-ti explice lucru asta
Stai putin pac-pac.In situatia asta daca femeia are demnitate ii spune
clar "Vreau sa ne despartim.Nu ne potrivim" si gata se despart de comun acord. Iar in acest caz, fata este mult mai castigata:
1. Isi cauta un partner compatibil pentru ea.
2.Isi castiga respectul fostului.
Multi barbati apreciaza curajul unei femei de a spune lucrurilor pe nume.
http://www.youtube.com/watch?v=3hxO_RB27jk&feature=related
http://www.youtube.com/watch?v=E9SmQW2TPgM&feature=related
"A phoenix is a mythical bird with a tail of beautiful gold and red plumage or purple and blue.
The bird was also said to regenerate when hurt or wounded by a foe, thus being almost immortal and invincible — it is also said that it can heal a person with a tear from its eyes and make them temporarily immune to death. The phoenix is a symbol of fire and divinity." ( Greek mythology )
"Creierul=locul geometric al neuronilor egal departati de inteligenta situati pe cercul purtator al centrelor de vointa" (Eu,Pasaroi_Cuminte)
|
sus |
|
Pasaroi_Cuminte
|
pana una alta is vorbe risipite fiindca e destul de greu sa spui anumite lucruri
Nu si daca "esti dintr-o bucata"
(Ma refer la fapul de a fi sincera cu el )
Sinceritatea prin definitie, obliga adevar.
"A phoenix is a mythical bird with a tail of beautiful gold and red plumage or purple and blue.
The bird was also said to regenerate when hurt or wounded by a foe, thus being almost immortal and invincible — it is also said that it can heal a person with a tear from its eyes and make them temporarily immune to death. The phoenix is a symbol of fire and divinity." ( Greek mythology )
"Creierul=locul geometric al neuronilor egal departati de inteligenta situati pe cercul purtator al centrelor de vointa" (Eu,Pasaroi_Cuminte)
|
sus |
|
pacpac
Expert member 1127 mesaje
|
scris pe 19 iun 2009 15:06 de pacpac
Stai putin pac-pac.In situatia asta daca femeia are demnitate ii spune
clar "Vreau sa ne despartim.Nu ne potrivim" si gata se despart de comun acord. Iar in acest caz, fata este mult mai castigata:
1. Isi cauta un partner compatibil pentru ea.
2.Isi castiga respectul fostului.
Multi barbati apreciaza curajul unei femei de a spune lucrurilor pe nume.
da,dar e un pic mai greu sa faci asta dintr-o data,daca stai cu respectivul cativa ani buni,sau daca esti si casatorit/a.
http://www.sexyandfunny.com/view_joke/the-funniest-sleepwalking-dog-video-you-will-see-today_38457.html
|
sus |
|
Pasaroi_Cuminte
|
da,dar e un pic mai greu sa faci asta dintr-o data,daca stai cu respectivul cativa ani buni,sau daca esti si casatorit/a.
Dezvolta
uite ca nu sunt multi "dintr-o bucata"
Dar cu timpul pot sa devina.
|
sus |
|
chinesegirl
Senior member 68 mesaje
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Sunt i
e naspa...care ma poate ajuta cu mai multe detalii cum sa ma comport cu ea ca sa nu o pierd pe viitor samid ea un mesaj sau sami raspunde aici pe topic...
ea acum e decisa sa ramana cu mine ..cat mai mult posibil mia jcuat ca nu va mai gresi si am crezuto...si icna o cred pana va gresi din nou...si sper sa nu mai greseasca ca daca va mai gresi..nu cred ca as mai putea sa o iert..deja se va aduna prea multe... o sa faci o mare greseala dak ramii cu ea sincer.o verisoara de-a mea are o relatie serioasa de 3 ani cu unu mai mare cu 7 ani decit ea(26 ani, au de gind sa se casatoreasca)si de la inceput il tot minte si el o crede si o iarta.am intrebat-o daca se va opri vreodata si a zis ca atita timp cit el o crede se va distra.asa ca nu vad ce rost ar avea sa o tot ierti.nu te merita.oamenii se mai schimba dar foarte rar.e prea naiva si o sa mai cada in multe plase.tu decizi.bafta
|
sus |
|
shell
Senior member 90 mesaje
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Su
scris pe 19 iun 2009 22:46 de shell
o sa faci o mare greseala dak ramii cu ea sincer.o verisoara de-a mea are o relatie serioasa de 3 ani cu unu mai mare cu 7 ani decit ea(26 ani, au de gind sa se casatoreasca)si de la inceput il tot minte si el o crede si o iarta.am intrebat-o daca se va opri vreodata si a zis ca atita timp cit el o crede se va distra.asa ca nu vad ce rost ar avea sa o tot ierti.nu te merita.oamenii se mai schimba dar foarte rar.e prea naiva si o sa mai cada in multe plase.tu decizi.bafta
la mine a fost urmatoarea kestie..
la inceput eram romantic...inainte de dragoste incepeam usor...o dezbracam cu dintii....kestii dinastea...cat mai romantice..dar cu timpul eu nu faceam decat sa o dezbrac si apoi dragoste...mai bine zis sex...ca nu se mai numea dragoste...si lipsea acel romantism...atunci ea a crezut ca a devenit o jcuarie pentru mine..si faptul ca ea a renuntat sa vb cu mine despre asta..a crezut ca stau cu ea daor pentru sex...
intelegeti?...
a fost greseala mea ca nu am mai pastrat acel romantism..si ea...asta a cautat la altul..dar a fost mult mai raudecat siar fi imaginat ea ca va fi..nu a durat mai mult de 5 minute...nu a simtit nimica...a stat inlemnita pe canapea..nici macar nu la atiins...nu a mai putut continua pentru ca se gandea la mine..ala a fortato la inceput ca sa o faca sa se lase dezbracata ...aproape a violato...ce pot sa zic....e trista soarta asta dar...mai trebuie sa faci si sacrficii cum ar fi sati ierti persoana iubita...nush daca procedez corect....pentru majoritatea stiu ca ea pare o c**** pentru treaba asta dar eu o iubesc si am ales sai mai acord o sansa...are 16 ani si era virgina cand neam cunoscut...si e prima data cand greseste ... vreau sa stiu ce parere aveti...oricum..am gresit amandoi...si fapta e consumata...si decizia a fost luata...
|
sus |
|
teoodora
Senior member 58 mesaje
|
Aham
Si noi iertam in afara greselilor intentionate.
Pai de aceea si-a permis sa te insele
degeaba acorzi a doua sansa daca nu merita..trebuie sa faci diferenta intre persoanele care merita si care nu. in cazul asta tu stii cel mai bine daca e alba sau neagra
|
sus |
|
teoodora
Senior member 58 mesaje
|
la inceput eram romantic...inainte de dragoste incepeam usor...o dezbracam cu dintii....kestii dinastea...cat mai romantice..dar cu timpul eu nu faceam decat sa o dezbrac si apoi dragoste...mai bine zis sex...ca nu se mai numea dragoste...si lipsea acel romantism...atunci ea a crezut ca a devenit o jcuarie pentru mine..si faptul ca ea a renuntat sa vb cu mine despre asta..a crezut ca stau cu ea daor pentru sex...
intelegeti?...
a fost greseala mea ca nu am mai pastrat acel romantism..si ea...asta a cautat la altul..dar a fost mult mai raudecat siar fi imaginat ea ca va fi..nu a durat mai mult de 5 minute...nu a simtit nimica...a stat inlemnita pe canapea..nici macar nu la atiins...nu a mai putut continua pentru ca se gandea la mine..ala a fortato la inceput ca sa o faca sa se lase dezbracata ...aproape a violato...ce pot sa zic....e trista soarta asta dar...mai trebuie sa faci si sacrficii cum ar fi sati ierti persoana iubita...nush daca procedez corect....pentru majoritatea stiu ca ea pare o c**** pentru treaba asta dar eu o iubesc si am ales sai mai acord o sansa...are 16 ani si era virgina cand neam cunoscut...si e prima data cand greseste ... vreau sa stiu ce parere aveti...oricum..am gresit amandoi...si fapta e consumata...si decizia a fost luata...
nu conteaza k era virgina cand v-ati cunoscut ,faptul k ala a vrajit-o putin si apoi ea a cedat( chiar daca apoi a fost dezbracata ,,cu forta''...nu conteaza) cred ca zice tot
|
sus |
|
teoodora
Senior member 58 mesaje
|
Re: Sunt invizibila pentru el dupa ce am facut sex
Nu trebuia sa te culci cu el , chiar daca iti place asa de mult de el asa i-ai aratat ca esti ,,usoara''(cum se zice) si mi se pare normal sa nu mai fie interesat de tine.Desi, sunt cazuri in care chiar daca fata cedeaza repede e posibil ca relatia sa si tina...Dar, nu prea des! Data viitoare vei stii cum sa procedezi si ca nu facand sex reusesti sa incepi o relatie...aia pe parcurs vine
|
sus |
|
chinesegirl
Senior member 68 mesaje
|
intelegeti?...
a fost greseala mea ca nu am mai pastrat acel romantism..si ea...asta a cautat la altul..dar a fost mult mai raudecat siar fi imaginat ea ca va fi..nu a durat mai mult de 5 minute...nu a simtit nimica...a stat inlemnita pe canapea..nici macar nu la atiins...nu a mai putut continua pentru ca se gandea la mine..ala a fortato la inceput ca sa o faca sa se lase dezbracata ...aproape a violato...ce pot sa zic....e trista soarta asta dar...mai trebuie sa faci si sacrficii cum ar fi sati ierti persoana iubita...nush daca procedez corect....pentru majoritatea stiu ca ea pare o c**** pentru treaba asta dar eu o iubesc si am ales sai mai acord o sansa...are 16 ani si era virgina cand neam cunoscut...si e prima data cand greseste ... vreau sa stiu ce parere aveti...oricum..am gresit amandoi...si fapta e consumata...si decizia a fost luata... nu cred ca cauza e ceea ce ai scris mai sus.in fine,daca ai hotarit sa-i mai acorzi o sansa,bafta si sper sa nu te mai insele.cu forta sau nu tot inselat se numeste ca daca se gindea putin nu facea prostia aceasta.sincer cred ca aceasta e cea mai mare bataie de joc pe care si-o poate oferi o fata sie insasi.parerea mea:-)
|
sus |
|
pacpac
Expert member 1127 mesaje
|
scris pe 21 iun 2009 08:09 de pacpac
intelegeti?...
bai baiatule,eu o aruncam pe geam pe
gasca asta,iar acum imi vine sa te arun si pe tine.
C sacrifii mai,ea ti-a zis ce anume vrea?ai spus clar in primul post ca ii arati ca o iubestisi prin gesturi.Din cate vad pe ea nu prea o duce bibilica din moment ce nu vede lucrurile astea.S-a aruncat la ala la putza ca i-a sps ca e frumosa,iar api seplnage le tine canu a fostbun ala.Scuza-ma dar e ori e redusa,ori e jmechera iar tu esti p....
Dragoste,care dragoste man,ca dupa ceva luni de relatie te cam plictisesti de facut love toata ziua si barbatul si femeie au nevoie de sex sex sex,iar dn moment ce tu ii ararati si prin gesturi si vb ca o iubesti,o respecti..... nu mai era asa mare nevoie sa faci asta si in pat.
Da-o draq de idioata si fa-ti alta mai cu capul pe umerii.
http://www.sexyandfunny.com/view_joke/the-funniest-sleepwalking-dog-video-you-will-see-today_38457.html
|
sus |
|
vladbodan
Expert member 1249 mesaje
|
Da-o draq de idioata si fa-ti alta mai cu capul pe umerii.
bun sfat....
daca ea are impresia ca din atata a devenit jucaria ta... e mai mult decat redusa...
You're a mug,
Thats why I had to cut you down,
You run with the wolves,
While I hunt like a hound.
You're a mug,
Thats why I had to cut you down,
You run with the wolves,
Shout it out loud.
|
sus |
|
miha
Guest
|
scris pe 27 iun 2009 15:12 de miha
intelegeti?...
a fost greseala mea ca nu am mai pastrat acel romantism..si ea...asta a cautat la altul..dar a fost mult mai raudecat siar fi imaginat ea ca va fi..nu a durat mai mult de 5 minute...nu a simtit nimica...a stat inlemnita pe canapea..nici macar nu la atiins...nu a mai putut continua pentru ca se gandea la mine..ala a fortato la inceput ca sa o faca sa se lase dezbracata ...aproape a violato...ce pot sa zic....e trista soarta asta dar...mai trebuie sa faci si sacrficii cum ar fi sati ierti persoana iubita...nush daca procedez corect....pentru majoritatea stiu ca ea pare o c**** pentru treaba asta dar eu o iubesc si am ales sai mai acord o sansa...are 16 ani si era virgina cand neam cunoscut...si e prima data cand greseste ... vreau sa stiu ce parere aveti...oricum..am gresit amandoi...si fapta e consumata...si decizia a fost luata... adik vrei sa spui k ti-a povestit ce a faqut ea q tipul ala?si u ce ai facut atunci? ai consolat-o?dak ea a facut asta inseamna k ii lipsea cevari nu o mai satsfaceai ori se plictisise d tine.Nu vreau sa va judec p niciunul dar u unde erai atunci knd ea a facut-o cu ala?E clar k fata inca nu s-a maturizat si isi imagineaza k o relatie e o joaca de copii...si eu am 16 ani dar sunt mult mai matura decat altii de 19-20.Totul depinde de tine aqm,dak o ierti sunt 2 varianterima-sa te prosteasca iar si sa te insele si a 2-a sa isi de seama de greseala p care a facut-o si sa refaca relatia de care si-a batut joc.E treaba ta ce hotarasti.
|
sus |
|
sweetgirl16
Expert member 512 mesaje
|
adik vrei sa spui k ti-a povestit ce a faqut ea q tipul ala?si u ce ai facut atunci? ai consolat-o?dak ea a facut asta inseamna k ii lipsea ceva ri nu o mai satsfaceai ori se plictisise d tine.Nu vreau sa va judec p niciunul dar u unde erai atunci knd ea a facut-o cu ala?E clar k fata inca nu s-a maturizat si isi imagineaza k o relatie e o joaca de copii...si eu am 16 ani dar sunt mult mai matura decat altii de 19-20.Totul depinde de tine aqm,dak o ierti sunt 2 variante rima-sa te prosteasca iar si sa te insele si a 2-a sa isi de seama de greseala p care a facut-o si sa refaca relatia de care si-a batut joc.E treaba ta ce hotarasti. bine zis
Amprentele digitale si fulgii de zapada nu sunt singurele elemente caracterizate prin unicitate absoluta...
|
sus |
|
esti proasta
Guest
|
scris pe 16 sep 2009 10:04 de esti proasta
|
sus |
|
carrie
Expert member 823 mesaje
|
scris pe 16 sep 2009 11:37 de carrie
intelegeti?...
Eu te felicit pentru decizia luata, si ma bucur ca exista si barbati capabili sa ierte o infidelitate... femeile trec in general mai usor cu vederea asa ceva!
Nu are rost sa generalizam. Este posibil ca ea chiar sa isi dea seama ca a gresit si sa nu mai repete greseala. Este posibil sa nu fie asa, dar asta iti vei da seama cu timpul.
Decizia pe care ai luat-o este cea corecta, dupa parerea mea. Sa stii ca puterea de a ierta este o mare virtute, pe care majoritatea am pierdut-o. Se zice ca a gresi e omeneste, a ierta este divin...
"The best way to predict the future is to invent it"
"I'm in love with my lust/Burning angel wings to dust"
|
sus |
|
denisadeny
Junior member 26 mesaje
|
stiu ca este foare usor sa-ti dai cu parerea...dar eu zic ca asta a vrut de la inceput...sa se culce cu tine...eu zic...sa-ti cauti alt baiat...nu merita... sincer...
angi
|
sus |
|
frenchiegirl
Senior member 63 mesaje
|
Nu are rost ...poti incerca totusi ku indiferenta ...sa t porti k si kum t doare undva d el ..daca il kauti prea mult i s urca si mai tare la kp !!
sincer unii baieti sunt niste idioti ...kre s cred mai interesanti daka fac kestii d astea ...dar d fapt sunt niste prosti ..nu stiu c vor pierde si kt d mult vor pierde in viata ..pt k nu uita ROATA SE INTOARCE !!!!
multa bafta !! si take care !!
toti stiu sa judece p altii ...dar nu s uita la ei inainte ...
|
sus |
|
basturk
Expert member 1183 mesaje
|
scris pe 5 nov 2009 10:51 de basturk
draga mea, exista 3 variante:
1.credea ca esti virgina si nu ai fost;
2.a avut ceva mai multe asteptari de la tine, iar cand s-a intamplat "inevitabilul" a avut o surpriza neplacuta(poate se astepta sa arati altfel nud, sau poate a gasit ceva la tine pe care el detesta, sau nu ai experienta in pat);
3.a vrut doar o partida si gata.
numai ca, la varianta 3, daca il "lucrai" bine, se intorcea si a 2-a oara, poate si a 3-a oara.deci eu raman la 2.
Ce spui draga?ca ti-ai pierdut virginitatea?pai ce, eu sunt Lazarus, vrei sa ti-o caut noaptea?
|
sus |
|
anduu
Junior member 47 mesaje
|
Re: Re: Sunt invizibila pentru el dupa ce am facut
scris pe 18 nov 2009 13:10 de anduu
[cred totuşi 3 a mai bifat una în carneţel.
poate s-a lăsat greu şi când a reuşit gata
|
sus |
|
basturk
Expert member 1183 mesaje
|
Re: Re: Re: Sunt invizibila pentru el dupa ce am f
scris pe 25 nov 2009 02:06 de basturk
[cred totuşi 3 a mai bifat una în carneţel.
poate s-a lăsat greu şi când a reuşit gata
tot ce se poate.cand ai ca scop sa "marchezi", ca baiat recurgi la tot ce iti sta in putinta.devi dragastos, iubitor, etc.si dupa.....bei o bere cu prietenii, te bucuri de succes si cauti alta "poarta" in care sa mai marchezi un gol
Ce spui draga?ca ti-ai pierdut virginitatea?pai ce, eu sunt Lazarus, vrei sa ti-o caut noaptea?
|
sus |
|
eu:P
Guest
|
Re: Re: Sunt invizibila pentru el dupa ce am facut
scris pe 27 nov 2009 11:44 de eu:P
Cunosc un caz asemanator. Numai ca cei doi erau "iubiti". La fel era...el se purta foarte frumos cu ea, o alinta, ii facea toate poftele, ba kiar la un moment dat i-a cumparat o masina luxoasa, haine scumpe, cercei si multe altele. Fata crezand ca tipul respectiv o iubea de o alinta mereu si ii facea toate poftele ,a facut sex cu el dupa care el a parasit`o...E clar ca ai fost doar un moft pt. el. Asa sunt unii barbati cand li se pun lor pata pe o femeie, pana nu o ...nu se lasa! Suna aiurea, dar ....asa e
|
sus |
|
victor00adi
Junior member 11 mesaje
|
Re: Re: Re: Sunt invizibila pentru el dupa ce am f
Next
|
sus |
|
Pagina 2 din 2
loading...
Ai nevoie de informatii, sfaturi sau de ajutorul avizat al unui specialist?
Ai probleme sexuale si nu ai la cine sa
apelezi? Sunt Doina Panait, consilierul
seXpert.ro, si iti stau la dispozitie!
spune-mi problema ta!
|
seXpert.ro iti pune la dispozitie
o baza de date completa despre dragoste, sex,
viata sexuala, sanatate si probleme sexuale!
vezi lista de articole!
|
|
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|