Sfaturi (ejaculare precoce + dotare modesta)

Pagina 1 din 1
1

maryus

Guest

Sfaturi (ejaculare precoce + dotare modesta)

scris pe 17 sep 2009 16:49 de maryus

nu cred ca acest subiect nu va este cunoscut dar incerc totusi poate raspunde cineva
sunt virgin ,19ani,am un "" de numai 13cm(dar pentru asta nu-mi fac griji,asta am asta folosesc,va trebui sa ma adaptez)dar cu toate astea sufar si de ejaculare precoce(inainte cand ma masturbam era FOARTE repede dar m-am autocontrolat(ceea ce e destul de greu)iar acum tine vreo trei minute si daca repet,probabil neavand sperma,tine vreo 15min,)si vreau sa va intreb,am citit sfaturi cu autocontrolul(date altora)ca trebuie sa stii sa o folosestidaca o ai mica,ba ca sa stai sub ea daca ai ejaculare precoce ,dar cum sa o "folosesti"daca ai ejaculare precoce sau daca sta ea deasupra

nu stiu ce voi face pentru ca astea doua "se bat cap in cap"

poate imi explica si mie cineva ce inseamna "sa stii sa o folosesti"(exclusiv in cazul meu )
sus

McLove

Expert member
3587 mesaje

Re: ce trebuie sa fac

scris pe 17 sep 2009 18:01 de McLove

nu cred ca acest subiect nu va este cunoscut dar incerc totusi poate raspunde cineva
sunt virgin ,19ani,am un "" de numai 13cm(dar pentru asta nu-mi fac griji,asta am asta folosesc,va trebui sa ma adaptez)dar cu toate astea sufar si de ejaculare precoce(inainte cand ma masturbam era FOARTE repede dar m-am autocontrolat(ceea ce e destul de greu)iar acum tine vreo trei minute si daca repet,probabil neavand sperma,tine vreo 15min,)si vreau sa va intreb,am citit sfaturi cu autocontrolul(date altora)ca trebuie sa stii sa o folosestidaca o ai mica,ba ca sa stai sub ea daca ai ejaculare precoce ,dar cum sa o "folosesti"daca ai ejaculare precoce sau daca sta ea deasupra

poate imi explica si mie cineva ce inseamna "sa stii sa o folosesti"(exclusiv in cazul meu )

ejaculare precoce, multi o controleaza altfel : se gandesc la o problema, nu ca faci sex cu ea. Da, e cam aiurea, dar ai vazut daca te gandesti la altceva... ( acum, nu trebuie sa o lasi sa isi dea seama si sa creada altceva). Multi, cand fac sex, se gandesc tot timpul "fac sex" si de-asta ejaculeaza prea repede. Trebuie sa ai incredere in tine, in corpul tau.

Este normal, dupa ce te masturbezi sa ejaculezi mai greu. Multi, cer respectuos voie la baie, se masturbeaza, apoi incepe actiunea. Chiar daca cheful dispare, cand o vezi intr-o tinuta mai sexy sau dezbracata, cel mic o ia razna .

Eh, mica si jucausa, fetele mor dupa asta. Atunci cand faci sex, incearca sa nu te gandesti tot timpul ca esti cu ea in pat, pentru ca lucrul asta te excita si poti sa ejaculezi prea devreme. Stiu ca o sa fie cam greu, nu o sa te poti bucura in totalitate, dar dupa o vreme o sa poti controla si fara sa te gandesti la altceva.

Cei ce se tem de prafuri, iarbă şi seringi să reţină
Droguri tari ţi se injectează prin timpan şi retină.
sus

pacpac

Expert member
1127 mesaje

Re: Sfaturi (ejaculare precoce + dotare modesta)

scris pe 18 sep 2009 08:44 de pacpac

Este normal ca at cand te masturbezi sa-ti dai drumu repede pt ca tu sti ce si cum iti place, simnti ... Nu ai de ce sa-ti faci griji ca suferi de ejaculare precoce daca iti dai drumu in 2 min masturbandu-te.Eu daca ma fortzez un pic ,o rezolv pe a mea intr-un minut)),dar la sex e altceva.
13 cm este k,daca il ai si groscior,daca nu,da un search pe google si cauta exercitii de ingrosare si apuca-te pt ca rezultatele sunt vizibile in timp f scurt,numai ca ))) o data ce s-a ingrosat,penisul iti va parea si mai mic)

@MC mai ,cum draq sa-i cer voie sa o iau la laba cu ea la 2 pasi de mine.Daca intra si ma prinde in fapt iti dai seama cede kk este?te duci la ea sa faceti sex,dar ii ceri voie la baie ca sa ti-o freci?mie mi se pare o idiotenie,iti tre o doza imensa de cretinism sa faci asa ceva.Daca ai un pic,doarun pic de creer,ii spui OMENESTE ca este posibil ca la primul nr sa termini f repede si ar fi mai bine sa va limitati la un 69......,prima data, ca sa nu te simnti nici u prost daca termini intr-un min sau doua.Crede-ma ca vei gasi mult mai multa intelegre asa,chiar va aprecia faptul ca vb deschis cu ea...

http://www.sexyandfunny.com/view_joke/the-funniest-sleepwalking-dog-video-you-will-see-today_38457.html
sus
Pagina 1 din 1
1

loading...

Ai probleme sexuale si nu ai la cine sa apelezi? Sunt Doina Panait, consilierul seXpert.ro, si iti stau la dispozitie!

spune-mi problema ta!
seXpert.ro iti pune la dispozitie o baza de date completa despre dragoste, sex, viata sexuala, sanatate si probleme sexuale!

vezi lista de articole!

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare 
    Nu esti logat!

Login | Nu ai cont? Creeaza cont nou

Ai o problema? Noi avem raspunsul

Citeste sfaturile consilierului!
MARIREA PENISULUI

Membri on-line:

44 vizitatori si 0 membri sunt online:

Vezi toti membrii online