sex anal-cancer

Pagina 1 din 2
1   2   »

virginia

Guest

sex anal-cancer

scris pe 24 feb 2004 14:10 de virginia

e legatura inter sexul anal si cancerul anal si de rect?
cartile de chirurgie asa spun....
sus

king

Junior member
11 mesaje

Re: sex anal-cancer

scris pe 24 feb 2004 14:17 de king

de ce ti-e frica?
vezi daka ai ramas virgina ... mai fa-o si normal
sus

king

Junior member
11 mesaje

scris pe 24 feb 2004 14:23 de king

cartile de chirurgie ..hm,cred ca spun eventual cum se opereaza cancerul si nu ce-l genereaza ! asta scrie in alta! stii in care ?
sus

virginia

Guest

Re: Re: sex anal-cancer

scris pe 24 feb 2004 14:25 de virginia

de ce ti-e frica?
vezi daka ai ramas virgina ... mai fa-o si normal

nu era vorba de mine.
Dar oricum merci de grija...
Probabil ca nici nu o sa dormi la noapte de grija mea.
sus

king

Junior member
11 mesaje

scris pe 24 feb 2004 14:26 de king

1 Corman ML. Colon and rectal surgery. 4th ed. Philadelphia: Lippincott- Raven, 1998:147-205.

2 Beck DE. Hemorrhoidal disease. In: Beck DE, Wexner SD, eds. Fundamentals of anorectal surgery. 2nd ed. London: WB Saunders, 1998:237-53.

3 Salvati EP. Nonoperative management of hemorrhoids. Dis Colon Rectum 1999;42:989-93.

4 MacRae HM, McLeod RS. Comparison of hemorrhoidal treatment modalities: a meta-analysis. Dis Colon Rectum 1995;38:687-94.

5 Brisinda G, Maria G, Bentivoglio AR, Cassetta E, Gui D, Albanese A. A comparison of injections of botulinum toxin and topical nitroglycerin ointment for the treatment of chronic anal fissure. N Engl J Med 1999;341:65-9.

6 Carapeti EA, Kamm MA, McDonald PJ, Phillips RK. Double-blind randomised controlled trial of effect of metronidazole on pain after day-case haemorrhoidectomy. Lancet 1998;351:169-72.

7 Milligan ETC, Morgan CN, Jones LE, Officer R. Surgical anatomy of the anal canal and operative treatments of haemorrhoids. Lancet 1937;ii:1119-1124.

8 Brisinda G, Civello IM, Maria G. Haemorrhoidectomy: painful choice. Lancet 2000;355:2253.

9 Maria G, Brisinda G, Civello IM. Anoplasty for the treatment of anal stenosis. Am J Surg 1998;175:158-60.

10 Rowsell M, Bello M, Hemingway DM. Circumferential mucosectomy (stapled haemorrhoidectomy) versus conventional haemorrhoidectomy: randomised controlled trial. Lancet 2000;355:779-81.

11 Mehigan BJ, Monson JRT, Hartley JE. Stapling procedure for haemorrhoids versus Milligan-Morgan haemorrhoidectomy: randomised controlled trial. Lancet 2000;355:782-5.

12 Fazio VW. Early promise of stapling technique for haemorrhoidectomy. Lancet 2000;355:768-9.

vezi?????

sus

virginia

Guest

scris pe 24 feb 2004 14:34 de virginia

uau, ce le stii...
poate chiar pe dinafara?!?!?
uite, eu am citit, pe bune, ca unul din factorii de risc pentru cancerul ano-rectal e practicarea sexului anal.

Acuma poate ne si spui ce scrie in bibliografia aia, daca se poate cat mai obiectiv, asa o sa ne convingi ca ai si citit.
nu numai 'copy-paste'.
sus

king

Junior member
11 mesaje

Re: Re: Re: sex anal-cancer

scris pe 24 feb 2004 14:42 de king

uau, ce le stii...
uite, eu am citit, pe bune, ca unul din factorii de risc pentru cancerul ano-rectal e practicarea sexului anal.

Acuma poate ne si spui ce scrie in bibliografia aia, daca se poate cat mai obiectiv, asa o sa ne convingi ca ai si citit.
nu numai 'copy-paste'.
nu pt mine "copy - paste" ci pt tine si habar nu am ce sciu in ele .Sunt bibliografii ale uneia dok...nu stiu cum
draga mea dak vreisa le citesti afl ca exista google.com
sus

king

Junior member
11 mesaje

scris pe 24 feb 2004 14:45 de king

uau, ce le stii...

nu numai 'copy-paste'.
si oricum cancerul nu se transmite pe cale sexuala bai desteapto...e alceva ... se crede ca este ereditar iu understand?
e absurd ce ai intrebat ,dar ti-am facut jocul ,virginico
sus

virginia

Guest

sex anal-cancer

scris pe 24 feb 2004 14:47 de virginia

aaa, iara grija pentru documentarea mea... iti multumesc!
nu stiu ce am facut sa merit o asemenea grija.S-a transformat deja in pasiune? uau...

Stoopid people
sus

king

Junior member
11 mesaje

scris pe 24 feb 2004 14:52 de king

aaa, iara grija pentru documentarea mea... iti multumesc!
nu stiu ce am facut sa merit o asemenea grija.S-a transformat deja in pasiune? uau...

Stoopid people

Nu. grija mea e alta : ca va-ti inmultit peste masura , voi astia inculti si "stoopid"
sus

virginia

Guest

sex anal-cancer

scris pe 24 feb 2004 15:02 de virginia

nu nu, stoopid era pentru tine...

imi pare rau... cred ca nu ai inteles...
ma mir ca ma asteptam!!
nu am gandit niciodata ca s-ar putea transmite pe cale sexuala!!
nu!!
ci din faptul ca mucoasa anala e net diferita de cea vaginala, sexul anal poate costitui un 'stress', un factor de agresiune pentru ea, care are alte treburi, si atunci... ete cancerul..
Iar cu factorul genetic... nu explica nici 20% din cancere.
sus

KING

Guest

scris pe 24 feb 2004 15:59 de KING

nu nu, stoopid era pentru tine...

imi pare rau... cred ca nu ai inteles...
ma mir ca ma asteptam!!
nu am gandit niciodata ca s-ar putea transmite pe cale sexuala!!
nu!!
ci din faptul ca mucoasa anala e net diferita de cea vaginala, sexul anal poate costitui un 'stress', un factor de agresiune pentru ea, care are alte treburi, si atunci... ete cancerul..
Iar cu factorul genetic... nu explica nici 20% din cancere.

caut de o
ora pe net si nu gasesc nimic care sa faca legatura intre sex anal si cancer.Poate factorul stres sa influnteze anumite transformari..... dar atunci vin si te intreb: cancerul la plamani este cauzat de "stres-ul" fumatului?
sus

nemesis

Expert member
2038 mesaje

scris pe 25 feb 2004 18:23 de nemesis

Carti de chirurgie ? Hmmm
Eu am citit o carte despre Fizica Plasmei, care trata acest subiect...

Why am I frank with you? Because we, my friend, face an evolutionary gap here...

Din ciclul: "Prostia-i mai mare decat fosta Uniune Sovietica", astazi va prezentam: Si ar fi trebuit atunci sa se gandeasca la faptul ca un intelectual nu face amor pe cuptor. Nicolae I. Nicolae, consilier al presedintelui Academiei Romane
sus

nemesis

Expert member
2038 mesaje

scris pe 25 feb 2004 18:27 de nemesis

1 Corman ML. Colon and rectal surgery. 4th ed. Philadelphia: Lippincott- Raven, 1998:147-205.

2 Beck DE. Hemorrhoidal disease. In: Beck DE, Wexner SD, eds. Fundamentals of anorectal surgery. 2nd ed. London: WB Saunders, 1998:237-53.

3 Salvati EP. Nonoperative management of hemorrhoids. Dis Colon Rectum 1999;42:989-93.

4 MacRae HM, McLeod RS. Comparison of hemorrhoidal treatment modalities: a meta-analysis. Dis Colon Rectum 1995;38:687-94.

5 Brisinda G, Maria G, Bentivoglio AR, Cassetta E, Gui D, Albanese A. A comparison of injections of botulinum toxin and topical nitroglycerin ointment for the treatment of chronic anal fissure. N Engl J Med 1999;341:65-9.

6 Carapeti EA, Kamm MA, McDonald PJ, Phillips RK. Double-blind randomised controlled trial of effect of metronidazole on pain after day-case haemorrhoidectomy. Lancet 1998;351:169-72.

7 Milligan ETC, Morgan CN, Jones LE, Officer R. Surgical anatomy of the anal canal and operative treatments of haemorrhoids. Lancet 1937;ii:1119-1124.

8 Brisinda G, Civello IM, Maria G. Haemorrhoidectomy: painful choice. Lancet 2000;355:2253.

9 Maria G, Brisinda G, Civello IM. Anoplasty for the treatment of anal stenosis. Am J Surg 1998;175:158-60.

10 Rowsell M, Bello M, Hemingway DM. Circumferential mucosectomy (stapled haemorrhoidectomy) versus conventional haemorrhoidectomy: randomised controlled trial. Lancet 2000;355:779-81.

11 Mehigan BJ, Monson JRT, Hartley JE. Stapling procedure for haemorrhoids versus Milligan-Morgan haemorrhoidectomy: randomised controlled trial. Lancet 2000;355:782-5.

12 Fazio VW. Early promise of stapling technique for haemorrhoidectomy. Lancet 2000;355:768-9.

vezi?????

Ce sa vad ? O adunatura de articole despre hemoroizi ? Poate trebuie sa iti spuna cineva ca hemoroizii nu sunt cancer...

Why am I frank with you? Because we, my friend, face an evolutionary gap here...

Din ciclul: "Prostia-i mai mare decat fosta Uniune Sovietica", astazi va prezentam: Si ar fi trebuit atunci sa se gandeasca la faptul ca un intelectual nu face amor pe cuptor. Nicolae I. Nicolae, consilier al presedintelui Academiei Romane
sus

KING

Guest

scris pe 25 feb 2004 19:26 de KING

Ce sa vad ? O adunatura de articole despre hemoroizi ? Poate trebuie sa iti spuna cineva ca hemoroizii nu sunt cancer...

Era vorba de cea a citit ea in cartile de chirurgie..precum ai obs. si tu!.... dealtfel , acolo descrie practicile chirurgicale in cazul hemoroizilor, nicidecum , ce ii cauzeaza....
sus

copilita

Veteran member
363 mesaje

scris pe 25 feb 2004 22:38 de copilita

Nu. grija mea e alta : ca va-ti inmultit peste masura , voi astia inculti si "stoopid"

da' ce "va-ti" mai inmultit........

you want the truth?... you can't handle the truth...!
sus

copilita

Veteran member
363 mesaje

Re: Re: Re: Re: sex anal-cancer

scris pe 25 feb 2004 22:40 de copilita

si oricum cancerul nu se transmite pe cale sexuala bai desteapto...e alceva ... se crede ca este ereditar iu understand?
e absurd ce ai intrebat ,dar ti-am facut jocul ,virginico

intre "a se transmite cancerul prin sex anal", si "sex anal-posibil una din cauzele cancerului de rect", este o MARE diferenta... ea nu a zis nimic de transmitere, ci de cauze...

sus

king

Guest

Re: Re: Re: Re: Re: sex anal-cancer

scris pe 26 feb 2004 08:08 de king

intre "a se transmite cancerul prin sex anal", si "sex anal-posibil una din cauzele cancerului de rect", este o MARE diferenta... ea nu a zis nimic de transmitere, ci de cauze...

adika... ,dezvolta daka stii?
sus

copilita

Veteran member
363 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: sex anal-cancer

scris pe 26 feb 2004 22:37 de copilita

adika... ,dezvolta daka stii?

nu shtiu, de aceea nu am dezvoltat... am vrut doar sa corectez o gresheala de interpretare a postului....

sus

virginia

Guest

scris pe 1 mar 2004 12:48 de virginia

bre, hai s-o lamurim...
n-am mai intrat de o sapt pe forum, si cate s-au schimbat...
faptul ca mucoasa anala e diferita de cea vaginala, are si alte functii...nu e 'facuta' pentru sex.
ceea ce am citit eu, in cartea mea de chirurgie este: cancerul ano-rectal este mai frecvent la homosexuali (pasivi) si la cei care practica sex anal in general.
(iar homosexualii activi fac mai frecvent infectii urinare)
io acu nu zic ca n-as face... sau ca nu e bine sa faci sex anal... dar e bne sa fim informati.
DA!!
fumatul e un foarte important risc in cancerul pulmonar!!!
sus

virginia

Guest

scris pe 1 mar 2004 13:08 de virginia

in acelasi fel se poate vorbi si despre relatia intre numarul de parteneri sexuali si cancerul de col uterin.Cu cat mai multi, cu atat creste riscul, una pentru ca ar fi traumatisme mai multe, alta, si cea mai importanta, pentru ca ar fi o expunere mult mai mare la virusul papiloma uman, care e implicat...
D-aia prostituatele fac de 4 ori mai des cancer de col uterin decat restul femeilor.
'sta scris': cancerul de col uterin apare mai frecvent la femeile cu parteneri multiplii, sau ai caror soti au partenere multiple. nu stiu daca e exact, d-aia nici nu am pus ghilimele.
normal, riscul scade daca se foloseste prezervativ (se inlatura infectarea cu virusul respectiv, insa traumatismul ramane...).
La cancerul rectal, prezervativul nu are influenta...
sus

Infector

Expert member
1846 mesaje

scris pe 1 mar 2004 13:16 de Infector

in acelasi fel se poate vorbi si despre relatia intre numarul de parteneri sexuali si cancerul de col uterin.Cu cat mai multi, cu atat creste riscul, una pentru ca ar fi traumatisme mai multe, alta, si cea mai importanta, pentru ca ar fi o expunere mult mai mare la virusul papiloma uman, care e implicat...
D-aia prostituatele fac de 4 ori mai des cancer de col uterin decat restul femeilor.
'sta scris': cancerul de col uterin apare mai frecvent la femeile cu parteneri multiplii, sau ai caror soti au partenere multiple. nu stiu daca e exact, d-aia nici nu am pus ghilimele.
normal, riscul scade daca se foloseste prezervativ (se inlatura infectarea cu virusul respectiv, insa traumatismul ramane...).
La cancerul rectal, prezervativul nu are influenta...

Frate ai citit si tu ceva si acum ne stresezi cu subiectu' ...nu te mai da mare ca asa....ce-ar fi sa inceapa fiecare sa faca romane despre subiecte din domeniul lor de activitate.Fa un studiu separat daca esti asa pasionata si pastreaza-l pentru lucrarea de diploa si nu ne mai tarai la creier .

S.N.O.W.B.O.A.R.D. D.U.D.E.
sus

virginia

Guest

: sex anal-cancer

scris pe 1 mar 2004 13:25 de virginia

hehe,... la lucrarea de diploma e vorba de cancerul ovarian...
in care e implicat praful de talc cu care erau pudrate prezervativele inainte...
scuze ca te-ai simtit umilit, dar are legatura cu sexul tot ce am postat.
daca in 'domeniul tau de activitate' poti gasi o paralela cu sexul, spune-ne si noua.
D-aia ii zice forum.
sus

Infector

Expert member
1846 mesaje

Re: : sex anal-cancer

scris pe 1 mar 2004 13:43 de Infector

in care e implicat praful de talc cu care erau pudrate prezervativele inainte...
daca in 'domeniul tau de activitate' poti gasi o paralela cu sexul, spune-ne si noua.
D-aia ii zice forum.

Eu ma ocup cu mass-media (radio - tv - institutii de presa - comunicare PR) nu cred ca are legatura cu sexul...dar daca vrei iti fac legatura cu sexul meu.O secunda ......"Abonata la sex nu se afla in aria de acoperire a p*** mele" ....Hmmm.....sorry nu pot sa-ti fac legatura

sus

Infector

Expert member
1846 mesaje

Re: : sex anal-cancer

scris pe 1 mar 2004 13:47 de Infector

D-aia ii zice forum.

...si nu m-am simtit umilit deoarece e logic sa nu ma pricep la lucruri ce nu tin de domeniul meu...plus ca daca macar ar fi fost lucruri stiute de tine nu citite din carti.....si cu asta mi-am incheiat pledoaria

sus

virginia

Guest

Re: Re: : sex anal-cancer

scris pe 1 mar 2004 13:52 de virginia

plus ca daca macar ar fi fost lucruri stiute de tine nu citite din carti.....

pai de unde stiute de mine?? in medicina cam tot ce stii e citit din carti.
Altfel ar trebui sa experimentezi.
Experimentele pe oameni in care subiectii sunt supusi unui factor de risc sunt interzise de lege, codul moral,...
as putea sa incerc sa experimentez pe animale, dar iti inchipui cum i-as convinge pe soricei sa 'greseasca gaurika'???
sus

Infector

Expert member
1846 mesaje

Re: Re: Re: : sex anal-cancer

scris pe 1 mar 2004 15:05 de Infector

Experimentele pe oameni in care subiectii sunt supusi unui factor de risc sunt interzise de lege, codul moral,...
as putea sa incerc sa experimentez pe animale, dar iti inchipui cum i-as convinge pe soricei sa 'greseasca gaurika'???

Am folosit un limbaj prea complicat pt tine ...ma refeream la "lucruri retinute de tine de prin cursuri, carti alea alea" nu "lucruri copiate pe moment"

Hai ca ma ofer eu pentru experiente/experimente ....si asa duc o viatza de hamster

sus

copilita

Veteran member
363 mesaje

Re: Re: Re: : sex anal-cancer

scris pe 1 mar 2004 22:57 de copilita

eh, ce sa facem noi, amaratii ashtia, care tre' sa invatam ca sa shtim...?? ne impacam shi noi cu soarta... altii, mai norocoshi, shtiu, pur shi simplu... nu mai tre' sa citeasca, shi plictiseli d'astea

sus

Infector

Expert member
1846 mesaje

Re: Re: Re: Re: : sex anal-cancer

scris pe 1 mar 2004 22:59 de Infector

eh, ce sa facem noi, amaratii ashtia, care tre' sa invatam ca sa shtim...?? ne impacam shi noi cu soarta... altii, mai norocoshi, shtiu, pur shi simplu... nu mai tre' sa citeasca, shi plictiseli d'astea

Fratilor sa va iluminez! Cea mai buna carte e viatza!Enciclopedie sa moara Chuky (Chuky papusa demon)

sus

Bozgoru

Expert member
3081 mesaje

scris pe 8 mar 2004 03:09 de Bozgoru

[dACA FACI CANCER..din cauza sexului anal..la rect..atunci toti cei care se caca ar trebui sa faca cancer...nu mai citi atatea carti...ca dauneaza )
sus
Pagina 1 din 2
1   2   »

loading...

Ai probleme sexuale si nu ai la cine sa apelezi? Sunt Doina Panait, consilierul seXpert.ro, si iti stau la dispozitie!

spune-mi problema ta!
seXpert.ro iti pune la dispozitie o baza de date completa despre dragoste, sex, viata sexuala, sanatate si probleme sexuale!

vezi lista de articole!

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare 
    Nu esti logat!

Login | Nu ai cont? Creeaza cont nou

Ai o problema? Noi avem raspunsul

Citeste sfaturile consilierului!
MARIREA PENISULUI

Membri on-line:

9 vizitatori si 0 membri sunt online:

Vezi toti membrii online