19/14

Pagina 1 din 1
1

toweleeee2hy

Junior member
19 mesaje

19/14

scris pe 19 sep 2009 19:38 de toweleeee2hy

Ieri seara mi`am masurat-o Eram cu prietena mea si s-a gandit ea sa mi-o masoare ... Sa dus si a luat un centimetru ( de croitorie) si a inceput sa traga linii) rezultat : Lungime 19 cm / grosime : 14 cm ( grosime de jur imprejur ) E ceva normal atat de mica si atat de groasa )??
Mi se pare exagerat de groasa si presupun ca datorita ca fac mult sex am o "vena" care s-a cam marit si .. arata ca o bila dinaceea de isi pun baieti care nu satisfac fetele!

Eu am gasit asta!
(In erectie)
MIC: penis sub 15 cm 28.3% din barbati

MEDIU: penis intre 15 si 18 cm 50.3% din barbati

MARE: penis intre 18 si 21 cm 15.2% din barbati

ENORM: penis peste 21 cm 6.2% din barbati

Potrivit studiilor Kinsey, marimea medie a penisului este de 6.78 inch ( 17,2 cm) si grosimea medie a penisului este de 4,84 inch ( 12,3 cm).
sus

valentine

Expert member
6465 mesaje

Re: 19/14

scris pe 19 sep 2009 20:26 de valentine

Vezi ca te-ai pierdut in paranteze...sa nu te pierzi si in centimetrii.
sus

toweleeee2hy

Junior member
19 mesaje

Re: Re: 19/14

scris pe 20 sep 2009 08:51 de toweleeee2hy

Vezi ca te-ai pierdut in paranteze...sa nu te pierzi si in centimetrii.

:-? De ce crezi asta.. Asta e un forum prin care cer sfaturi! Crezi ca mint? Ok am sa imi fac poze si am sa ti le trimit.
sus

Blow

Guest

Re: Re: Re: 19/14

scris pe 20 sep 2009 17:44 de Blow

:-? De ce crezi asta.. Asta e un forum prin care cer sfaturi! Crezi ca mint? Ok am sa imi fac poze si am sa ti le trimit.

Hai sa vad da add la "teraunderwar"
sus

valentine

Expert member
6465 mesaje

Re: Re: Re: 19/14

scris pe 20 sep 2009 18:46 de valentine

Din partea mea, poti sa o ai si cat calul, dar in paranteze tot te-ai pierdut...
sus

Bozgoru

Expert member
3081 mesaje

Re: Re: Re: Re: 19/14

scris pe 21 sep 2009 06:42 de Bozgoru

e prea mica... dintr-un studiu nou efectuat in buenos aires..... cei doi medici de stiinta marean vanghelie si si codin maticiuc au ajuns la concluzia.. ca penisul mediu este de 27-28 de cm.. asa ca tu ai 9 cm sub mediu.. e grav.... da nu conteaza.. se spune ca un act sexual sa aiba loc trebuie sa o ai de minim 20 cm... asa ca mai trage si tu la sala de-un cm si o sa reusesti.. multa bafta !
sus

a14

Guest

poza

scris pe 24 sep 2009 14:41 de a14

Astept pozele si apoi am dau si eu cu parerea.
sus

toweleeee2hy

Junior member
19 mesaje

Re: poza

scris pe 27 sep 2009 08:45 de toweleeee2hy

Astept pozele si apoi am dau si eu cu parerea.

N-am poze am filmat ceva ceva ..
http://www.urcaok.net/download3.php?file=641150
Nu cred ca puteti observa ceva .. dar sa ma fac inteles am urcat asta, Promit ca o sa revin cu un video mai in HD !

EDIT: Ceea ce am cerut eu prin topic-ul asta era un sfat . Inteleg ca nu ma credeti / ca o am de cal sau alte commenturi, dar fetelor le place. Eu sunt speriat ca in grupul meu de prieteni nu e nimeni ajea dotat.Oare de la ce sa fie .. cand eram mic eram foarte "labar" sa fie si de la asa ceva? rog sfat de la cineva care stie, nu de la toti virgini !
sus

loh

Guest

Re: Re: poza

scris pe 27 sep 2009 19:33 de loh

Nu cred ca puteti observa ceva .. dar sa ma fac inteles am urcat asta, Promit ca o sa revin cu un video mai in HD !

EDIT: Ceea ce am cerut eu prin topic-ul asta era un sfat . Inteleg ca nu ma credeti / ca o am de cal sau alte commenturi, dar fetelor le place. Eu sunt speriat ca in grupul meu de prieteni nu e nimeni ajea dotat.Oare de la ce sa fie .. cand eram mic eram foarte "labar" sa fie si de la asa ceva? rog sfat de la cineva care stie, nu de la toti virgini !

Deci in video nu arata nici de 15 .
sus

pufulicii

Senior member
52 mesaje

scris pe 27 sep 2009 20:24 de pufulicii

poi ai grija sa nu fuga din pantaloni

P@PuS@ TuTuRoR...JuC@RiA NiM@NuI
sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

Re: Re: Re: poza

scris pe 28 sep 2009 01:46 de ExoticDream

Deci in video nu arata nici de 15 .

Unitatea de masura o fi alta.... sau este o problema de sistem de referinta (rigla aia o fi rupta la capatul care incepe cu 0)...

"Nu inteleg cum pot exista oameni indiferenti in aceasta lume, cum pot exista suflete care nu se chinuiesc, inimi care nu cred, simtiri care nu vibreaza, lacrimi care nu plang..."(E.Cioran)

"Nimeni pe lumea asta, barbat sau femeie, nu merita lacrimile tale. Iar cel care le merita nu te va face sa plangi..." (G.G.Marquez)
sus

toweleeee2hy

Junior member
19 mesaje

Re: Re: Re: Re: poza

scris pe 29 sep 2009 16:28 de toweleeee2hy

Unitatea de masura o fi alta.... sau este o problema de sistem de referinta (rigla aia o fi rupta la capatul care incepe cu 0)...

Da ati ghicit!
Am rupt rigla de la 17 cm am penisul de 2 cm !
Forum pt sfaturi etc.... nu bataie de joc
Topic Closed!!!
sus

alexandru15

Junior member
28 mesaje

scris pe 29 sep 2009 16:37 de alexandru15

Ieri seara mi`am masurat-o Eram cu prietena mea si s-a gandit ea sa mi-o masoare ... Sa dus si a luat un centimetru ( de croitorie) si a inceput sa traga linii) rezultat : Lungime 19 cm / grosime : 14 cm ( grosime de jur imprejur ) E ceva normal atat de mica si atat de groasa )??
Mi se pare exagerat de groasa si presupun ca datorita ca fac mult sex am o "vena" care s-a cam marit si .. arata ca o bila dinaceea de isi pun baieti care nu satisfac fetele!

Eu am gasit asta!
(In erectie)

Potrivit studiilor Kinsey, marimea medie a penisului este de 6.78 inch ( 17,2 cm) si grosimea medie a penisului este de 4,84 inch ( 12,3 cm).
crezi ca o sa ajungi undeva cu minciunile astea? :|
sus

alexandru15

Junior member
28 mesaje

scris pe 29 sep 2009 16:37 de alexandru15

Eu am gasit asta!
(In erectie)

crezi ca o sa ajungi undeva cu minciunile astea? :|
sus

Bozgoru

Expert member
3081 mesaje

scris pe 4 oct 2009 10:23 de Bozgoru

bah tu esti frustrat sau care e faza? sau esti tembel sau nebun? cum plm sa ai tu 19 cm acolo... ai 19 cm doar daca rigla rupta precum spune exotica sau daca ai palme de urias... mai mult de 14-15 nu ai acolo..
sus

Xe

Guest

Re: Re: Re: poza

scris pe 4 oct 2009 10:45 de Xe

=)) =)) si care iti e problema ? crezi ca o sa fuga vreo tipa cand o vede? 19? ppff cred ca nici de 15 nu o ai =))
sus
Pagina 1 din 1
1

loading...

Ai probleme sexuale si nu ai la cine sa apelezi? Sunt Doina Panait, consilierul seXpert.ro, si iti stau la dispozitie!

spune-mi problema ta!
seXpert.ro iti pune la dispozitie o baza de date completa despre dragoste, sex, viata sexuala, sanatate si probleme sexuale!

vezi lista de articole!

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare 
    Nu esti logat!

Login | Nu ai cont? Creeaza cont nou

Ai o problema? Noi avem raspunsul

Citeste sfaturile consilierului!
MARIREA PENISULUI

Membri on-line:

38 vizitatori si 0 membri sunt online:

Vezi toti membrii online