Salut ! Ma numesc tibi si intamplator zilele astea m-a adaugat o fata foarte
frumoasa de 16 ani in lista ei de messenger totu a inceput cu niste cuvinte absolut banale gen 'sal cf?' eu nestiind
cine e am intrebat-o iar ea mi-a raspuns ferm 'o fata' ID-ul meu il luase de pe un site dar asta mai putin
conteaza..deci in prima zi a fost fain am vorbit mult cu ea apoi m-a rugat daca am webcam sa-l deschid sa ma vada,m-a
vazut si mi-a raspuns ca sunt foarte dragut si ca ma vrea a doua zi a fost si mai imi trimisese poze cu ea
foooarte sexy fata
si chiar m-a atras. Dupa aceea m-a intrebat daca am dezvirginat pana la aceasta varsta vreo
fata desi avusesem inainte o prietena da bineinteles mozoleli si alte chestii 'copilaresti' . Atunci deja ma
simtisem putin naspa de viitoarea impresie pe care o va schita mai ales ca avea experienta fata dar n-a fost
sa fie cum imi imaginam si chiar imi zisese ca ma v-a invata ea cum e bineinteles daca voi fi cu ea si chiar
m-a intrebat daca vreau ..deci toata decizia a fost in mainiile mele. Apoi au mai fost momente in care
nu am mai vorbit fie ca avea treaba sau era plecata dar cand revenea mereu insista imi dadea buzzzuri si imi
cerea webcam-ul sa ma vada , la un moment dat imi treceau si ganduri pesimiste ca totu ce face nu
este 'in serios' si isi bate joc de mine sau ma rade pe la spate dar am fost puternic contrazis de catre
atitudinea ei foarte 'prietenoasa' am vorbit la telefon si chiar am invitat-o sa vina in acea zi sa ne intalnim da nu a putut
sa vina din cauza unor probleme familiare. Discutiile pe mess insa continuau de fiecare data vorbeam cu
ea scriind dar cu webcamul aprins si multe mesaje cu 'te iubessc !' din partea ei.
Eu as vrea sa fiu cu ea si chiar sa am o aventura fie si nevirgina deoarece imi place tare mult de ea si nu
vreau s-o pierd pe motiv ca nu am fost si eu mai 'bagaret'. Eu sunt putin cam timid nu prea am avut prieteni
asa multi din cauza unor probleme si nici in prezent dar in schimb arat bine , nu am structura atletica si nu
practic un sport anume insa am un chici la fete (la unele) deci cam ce sanse am sa fiu cu aceasta tipa care
mentionez ca nu este deloc pudica si care ma accepta 'asa cum sunt' ce i-as putea spune in asa fel incat
s-o conving sa iesim impreuna prima data , eu cred ca si ea asteapta ceva de la mine si chiar daca vreau
sa o conving cu tarie prin mess caci asa a fost soarta cum trebuie sa procedez fara a fi prea insistent sau papa-lapte
cum se procedeaza in astfel de situatii?!